- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
Senın aslında sutun yeterlı ama bebegın huysuz o yuzden herseyı sute bağlıyorsun kuzum hazır sutun varken mama döngüsüne cok gırme derım ama tabı haddıme degıl oyle yapmak rahat etmek de ısteyebılırsın mamayla daha farklı bır tokluk oluyor sute göre cunku bişey diyemem1200 almıştı ama o zaman mama vermiyordum fazla bu ara cok vermeye başladım. Sağmayla iyi çıkıyor ama benim cazgır kızım emmiyor ağlıyor istediği gibi gelmediği için. Bende en azından sağıp mama yerine vereyim diyorum
Bende gece sagdim gunduz direniyorum en kotu gece uykuya dalamazsa sutumu veririm diye. Bugun memeden ayrilmadi hic. Uyumadigi icin asiri huysuz yatiriyorum kalkiyor surekliSenın aslında sutun yeterlı ama bebegın huysuz o yuzden herseyı sute bağlıyorsun kuzum hazır sutun varken mama döngüsüne cok gırme derım ama tabı haddıme degıl oyle yapmak rahat etmek de ısteyebılırsın mamayla daha farklı bır tokluk oluyor sute göre cunku bişey diyemem
Eşimde bana mama alalım dursun evde geceleri boyle cok ağladığında verırız dedıgınde nefsıme yenık düşer daha cok vermeye başlarım yazık ederim diye almıyorum sırf eve , ama illede gerek gorursem alırım tabı dırenıyorum
Oyy maşallah kuzuya1 ay 5 günlük alımı 1500 kilo kuzum
2 aylık 6 saatte bir 15 damlaBebek kaç aylık vede kaç defa günde
Bizde de meme reddi var ben de sağım yapıp veriyorum genelde 3. Saatte besleniyoruz 4 ü gecirmemeye çalışıyorum çok mu uzun acaba beslenme aralığımHergun ihtiyaçları artıyor canım sen alalım ne verdiyse aynen devam et 1200 çok bir kilo değil emzir üstüne mama. Bizde meme reddi olduğu için mama verip uyku araları emziriyorum saatle yapmıyorum hiç ama 2 saati geçmiyor beslenmesi hic
Sabah sütünü kaça kadar kabul ediyorsın pekiBugun sabah 7.30 mesela bıdaha fırsat bulamadım yanı dolu olduğu bı zaman yok emdı hep , gunduz herhangı bıbsaatte sagdıgımla karıştırıp buzluga atıcam sonra 60 ml var suan
Aslında iyi de kilo almış canım sütünle1200 almıştı ama o zaman mama vermiyordum fazla bu ara cok vermeye başladım. Sağmayla iyi çıkıyor ama benim cazgır kızım emmiyor ağlıyor istediği gibi gelmediği için. Bende en azından sağıp mama yerine vereyim diyorum
Bugün bizdede aynı durum var emzik istemiyor yatağında yatıramıyorum sürekli emmek istiyor azıcık dalıncada göğsümde uyumak istiyor kıpırdarsam uyanıyorBende gece sagdim gunduz direniyorum en kotu gece uykuya dalamazsa sutumu veririm diye. Bugun memeden ayrilmadi hic. Uyumadigi icin asiri huysuz yatiriyorum kalkiyor surekli
Ben rota zorunlu aşı değil diye yaptırmamayı düşünüyorum açıkçası menenjit bilmiyorum yaptırımıyım ama hepatit b olacağızSelam kızlar nasılsınız ? Umarım herkes ve bebisler iyidir. Konuşuldu mu bilmiyorum okumadığım sayfalar var ama size rota ve menenjit aşılarınızın takvimini sormak istiyorum. Ben doktorumunkini paylaşacağım. Bizim takvimimize göre rotanın ve iki menenjit aşısının ilk dozlarını 3. Ayda, ikinci dozlarını 5. Ayda, menenjitlerin son dozlarını da 13. Ayda vuruyoruz. Sizin ki nasıl ?
Bu arada yarın Asmde 2. Ay aşımız var. Gitmeden önce mi aşıdan sonra mı calpol vereyim? Siz nasıl yaptınız? Ateş takibi zaten yapacağım ama vermek için ateşinin yükselmesini beklemek istemiyorum
Hmm biz ikisini de yaptırmayı düşünüyoruzBen rota zorunlu aşı değil diye yaptırmamayı düşünüyorum açıkçası menenjit bilmiyorum yaptırımıyım ama hepatit b olacağız
Yaaa hiç bilmiyorum kuzum mastit çok kötü bir şey kıyısından döndüm titriyordum ateş yaptı, göğüste ağrı ayyy aman aman dikkat etKızlar bebekler ne zaman memeyi hızlı boşaltıyor? Barbaros çok uzun emiyor ya tek meme 40 dk buluyor ve bazen hala meme boşalmamış oluyor. Kendisinin memeyi bırakması çok nadir
Tam boşalmadığı için galiba habire mastit oluyorum. Bu kaçıncı sayamadım artıkdoktor normalde taş çatlasa 20 dakikaya boşaltır memeyi keyif için kalıyordur dedi ama sanmıyorum meme boşalsa anlıyorum hacmi değişiyor direk boşalmıyor
Sonrasında sağma yapmaya çalışıyorum ama benim göğsüm dolu olsa çocuğun ağzından süt taşıp aksa bile pompalar asla süt çıkarmıyor memenin yapısından kaynaklı mı anlamadım sağamıyorum da yani
Ben mastit oldukça mamaya daha çok yükleniyoruz kanallar tıkanınca akış iyice yavaşlıyor çünkü hiç doymuyor döngüye girdim iyice
Ayrıca gece uyanınca en az bir buçuk saat emzirmeye çalışmak da çok yorucu ikimizin de uykusu açılıyor
Kısa emip güçlü çekip hemen memeyi boşaltacağı günler hangi ay
Olur oyle yaparlar aradaBende gece sagdim gunduz direniyorum en kotu gece uykuya dalamazsa sutumu veririm diye. Bugun memeden ayrilmadi hic. Uyumadigi icin asiri huysuz yatiriyorum kalkiyor surekli
3ve 5 rota - tek doz 1 yaş menenjıt yaptırıcam ben oğlumda da öyle yaptırdımSelam kızlar nasılsınız ? Umarım herkes ve bebisler iyidir. Konuşuldu mu bilmiyorum okumadığım sayfalar var ama size rota ve menenjit aşılarınızın takvimini sormak istiyorum. Ben doktorumunkini paylaşacağım. Bizim takvimimize göre rotanın ve iki menenjit aşısının ilk dozlarını 3. Ayda, ikinci dozlarını 5. Ayda, menenjitlerin son dozlarını da 13. Ayda vuruyoruz. Sizin ki nasıl ?
Bu arada yarın Asmde 2. Ay aşımız var. Gitmeden önce mi aşıdan sonra mı calpol vereyim? Siz nasıl yaptınız? Ateş takibi zaten yapacağım ama vermek için ateşinin yükselmesini beklemek istemiyorum
Akşam 6 kuşum ki akşam sağmam imkansızSabah sütünü kaça kadar kabul ediyorsın peki
Aslında iyi de kilo almış canım sütünle
Battaniye kare şeklinde koyuyorum kuzumBende abimlerden aldım da ortasının düz durması için ne koyuyorsun sen
Biz 3 ay rota 5 7 14 menenjit bexero 12 ay nimenrixSelam kızlar nasılsınız ? Umarım herkes ve bebisler iyidir. Konuşuldu mu bilmiyorum okumadığım sayfalar var ama size rota ve menenjit aşılarınızın takvimini sormak istiyorum. Ben doktorumunkini paylaşacağım. Bizim takvimimize göre rotanın ve iki menenjit aşısının ilk dozlarını 3. Ayda, ikinci dozlarını 5. Ayda, menenjitlerin son dozlarını da 13. Ayda vuruyoruz. Sizin ki nasıl ?
Bugün çok kustu tekrar dontora gittik kan verdik crp enfeksiyon 9 çıktı 0-3 değer aralığıFazla emince kusabilir. Fazla hareket kusturur. Gaz çıkarırken kusabilir
Seviyor sallanmayı ya alıştı üstelik hep sallanmak istiyor. Alsam iyice alışacak almasam ben yorulacağım
İyi çok şiddetli değil çok sevindimHafif açtı nasıl yani ? Pişmiş süt ürünü mü ? Yumurta için bir şey dedi mi ? Bir de sizin sadece kakada mukus var değil mi ciltte döküntü hiç olmadı. Hırıltı var mıydı?
Büyük ihtimalle idrar yolu enfeksiyonu olmuştur iyi ki gittinizBugün çok kustu tekrar dontora gittik kan verdik crp enfeksiyon 9 çıktı 0-3 değer aralığı
İdrar tahlil sonucuna göre bir şey yapacak doktor ama ben endişelendim bir de kansız çıktı ama bebeklerde fizyolojik anemi olurmuş öyle söyledi çok ağladım
Başka ne belirti vardı canım kusma dışında?Bugün çok kustu tekrar dontora gittik kan verdik crp enfeksiyon 9 çıktı 0-3 değer aralığı
İdrar tahlil sonucuna göre bir şey yapacak doktor ama ben endişelendim bir de kansız çıktı ama bebeklerde fizyolojik anemi olurmuş öyle söyledi çok ağladım
Evet hırıltımız var ama dr çok önemsemedi onu önemli olan bu üç belirti dedi ciğerlerini dinledi ben ciddi bir hırıltı duymuyorum burnumdan geliyor temizle bol bol dedi temizledikten somrada geliyor aslında ama bende anlamadım omu ama sediğim diğer 3 belirti önemliymiş bizde döküntü olmadı. Az açtı derken sana bol süt ürünü ye demiyorum dedi ben dana ürünleirni
bile kesmiştim bunları kesme dedi örneğim günde 1 kase yoğurt yiyebilirsin dedi zaten eğer kötü olursa 4 güne tam kendini gösterecektir dedi ben diyetten sonra hiç düzelme olmadığını söyledim o da ciddi bir alerji olsa düzelmesi gerekirdi dedi. Yumurta süt ürünlerine göre daha ciddi alerjendir genelde onda ciddi döküntü eşlik eder onu kesmeme gerek yok dedi. Yani açıkçası ben çok abartmadsn yicem eğer kötüleşirse hemen dra gideceğiz diyet listesine başlıcam dedi anlatıklarımı ciddi alerjen belirtisi olarak düşünmedi bende bilemedim
Canım inşallah dr doğru tahminlerde bulunmuştur da bir an önce şu alerji muhabbeti biter. Direkt yoğurtla başlatması bile baya büyük adım. Demek ki baya risksiz gördü. Çok sevindim sizin adınıza1HANIM bu arada rota aşısını sordum şu an diyeti açtıktan sonra kötüleşme olmazss eğer aşısını yaptıra bilirsin dedi eğer bir kötüleşme olursa kesinlikle yaptırmıyoruz. Menenjit için bir şey demedi. Ama ben orada otururken süt alerjisi olan bir bebek annesiyle konuştum rota virüsü aşısı vurulduktan sonra bağırsak düğümlenmesi yaşamış kızı ve alerjen tanısını o şekilde almışlar o yüzden yaptırmayı düşünmüyorum riske atmak istemiyorum şu an için hafif de olsa alerjisi var kabul ediyoruz bizde Aslanı
Yaaaa tüh çok geçmiş olsun. İdrar yolu enfeksiyonumu ki. Rabbim şifa versin inşallah canımBugün çok kustu tekrar dontora gittik kan verdik crp enfeksiyon 9 çıktı 0-3 değer aralığı
Mesela akşam üstü süt sağmıştım onu verdim sonra onu hep kustu bir daha emmek istedi ama benim sütüm az geldiği için aglayip emmedi çığlık çığlığa ağladı bu arada beni gece hiç uyutmadı. Artık dayanamadım yine mama verdim. Açken asla uyumuyor. Bende vermek istemiyorum ama inan 1 gr açlığa tahammülü yok bu kızın.Senın aslında sutun yeterlı ama bebegın huysuz o yuzden herseyı sute bağlıyorsun kuzum hazır sutun varken mama döngüsüne cok gırme derım ama tabı haddıme degıl oyle yapmak rahat etmek de ısteyebılırsın mamayla daha farklı bır tokluk oluyor sute göre cunku bişey diyemem
Eşimde bana mama alalım dursun evde geceleri boyle cok ağladığında verırız dedıgınde nefsıme yenık düşer daha cok vermeye başlarım yazık ederim diye almıyorum sırf eve , ama illede gerek gorursem alırım tabı dırenıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?