2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Başka ne belirti vardı canım kusma dışında?
Bizde emip sonra bol bol kusuyoruz ama reflu olabilir demişti doktor bize..
Nasıl bir kusma ve ek belirti ile gittiniz?
Sadece kusma zaten reflüsü var ama bugün hep uyudu memeyi emmek istemedi ve çok kustu ben de gitmek istedim. 9 yüksek bir değer mi ? Bir şeyi yoktur inş ve sadece idrar enfeksiyonudur

Bugün emmediği için çişte yapmadı. Bilmiyorum ki şimdi tekrar idrar vericez inş yapar. Bu arada 9 çok mu yüksek bir değer

Sadece kusma zaten reflüsü var ama bugün hep uyudu memeyi emmek istemedi ve çok kustu ben de gitmek istedim. 9 yüksek bir değer mi ? Bir şeyi yoktur inş ve sadece idrar enfeksiyonudur
Benimkide aşıdan sonra çok kusmaya başladı 1 haftadır falan ne yese kusuyor. Bazen süt kusuyor bazen balgamli parçalı kusuyor. Yarın bende acile götürmeyi düşünüyorum.

Annem de her huysuzlanmasında mama demeye başladı aç diyor hayır dedim aç değil her ağlamaya mama verirsek 2 kilo da alırız 3 de. Gece emdi beni sütüm geldi emme şeklinden farkındayım hala mızırdıyor hoplattım zıplattım uyuttum bi şekilde 3 saat uyudu. Aç olsa uyur mu hiç. Uyuyacak ya da dışarı çıkacak olursam tembihliyorum sıkı sıkı. Şu kadardan fazla mama verme şu saatten önce verme diye
Akşam hamama gittim ayyy nasıl rahatladım hafifledim anlatamam Hazır sıcaktayken de göğüslerime masaj yaptım bol bol sıcak su döktüm geldim emzirdim şimdi uyuyor

Maşallah kuzum ya çok iyi bende artmaya başladı benimki diye düşünüyorum sabahtan beri 3 kez mama verdim sonuncusunu akşam 18 gibi verdim 5 saat oldu aralarda 2 kez emzirdim hem uyudu hen huysuzlandı ama aç olsa biliyorum hayatta durduramam
Yani doğru mu yapıyorum yanlış mı yapıyorum bilmiyorum ama böyle bu hafta takip edicem bakalım
Ne iyi gelmiştir hamam bende gitmek istiyorum ya
Bu hafta sonu Eskişehir'e gidip bir gün kuaföre bir gün hamama gitme hayalim vardı annem grip olmuş yalan oldu

Yoktur eminim ki canım, sen telaş yapıp kuzuyu da etkileme sakın.. hemen iyileşir sen üzülme

Haftada 1 mi tartılıyordunuz siz? Öyleyse 1 haftadan birşey olmaz böyle gider denersin kilo alımı yetersiz ise artırırsın canım. Valla süper oldu hamam zaten banyolarımdan birşey anlamıyorum acele acele hep hafifledim bildiğin Kötü olmuş senin için tüh, geçmiş olsun sonraki haftaya inşallah

Canim benimde oyle oluyor sgarken ben artik sagmadan hemen once sicak su turuyorum o zaman iyi geliyor

Cok yuksek bır değer değil ama referans dısında kuvezde bızı sırf 5 i gecıyo dıye yatırdılar tanı durum farklı erken doğumduk bız doktora gosterdınızmı

Ay hamam dedın eridimmmm

3ve 5 rota - tek doz 1 yaş menenjıt yaptırıcam ben oğlumda da öyle yaptırdım
Biz ikinci ay aşısını rötarlı olcaz ben gitmeden vermek isterdim ama yok yazdırıp alcam hemen verırım
Ya yazdırınca 30₺ ödüyormuş 104 e aldık bugün elimizde bulunsun diye
Biz 3 ay rota 5 7 14 menenjit bexero 12 ay nimenrix
Bizim aşı takvimi rota, bexero, nimenrix için 3 5 ve 13. Aylarda (13 de rota yok) şeklinde bir ayda çok fazla değil mi hem rota hem 2 farklı menenjit vurmak? Doktorla konuşacağım hiç içime sinmedi bu durum. 1HANIM canım Alper bey ne dedi size bu konu hakkında?

Biz idrar yolu enfek. Oldugumuzda crp 24 cikti idrsr yolu enfeksiyonu icin antibiyotik tedavisi gormustuk o yuzden crpye tekrar bakmadilar

Bende o yüzden boş aylarda olmasının daha mantıklı olacağını düşünüyorum doktorlara gire sorun yok ama menenjit asilari bit tık ağır seyrediyor ağrı ve ateş belki 1 2 hafta ara koyarsa daha iyi olur aynı gün olması taraftarı değilim bende

Huysuz olmasa bile o açlık halinde uyuması seni daha çok rahatsız eder bence de kucuk kutu alıp bulundurun

En son 70 e almıstım yazdırmadan zamanmış

Kuzum artık haftalık gerek yok dedi ebe ama ben evde kendim de tartıyorum aynı çıkıyor asm ile o şekilde takip edeceğim bakalım 1 hafta Bende hafiflerim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…