2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Of uyku saatimiz geldi bebemin uyuması lazım
Bizden başka konuşan da yok herkes uyumuş mu acaba?
Aklıma şey geldi siz erken doğum yapanlar gece muhabbet ediyordunuz bizde doğum bekleyenler olarak gece uyuyorduk sabah konuşmaları okuyunca keşke bizde doğursak da gece bu muhabbetlere katılsak diyorduk ne günlerdi sanki yıllar geçmiş gibi

Biz geçe kaldık bugün iyice. Yorgunum dostlarım. 1 iyi 1 kötü haberim var. Kabızlığı bitiyor galiba kızımın devamı gelsin inşallah. Kötü haberse burun tıkanıklığı devam ediyor. Arada öksürüyor da ama burnu tıkanık diye sanki. Yarın öğlen Dr a gideceğiz. Bakalım ne diyecek. Tüm bebelere Allah sifa versin hemencecik

Burnu bebeklerin kışları kuruluk tıkanma oluyo canım çok fazla yıkama yapma fos fos her bebeğe iyi gelmiyor oda ödem yapıyor burun yapisis da çok önemli tabi bence önemli bir şeyi yok temizle açık tut der

Biz rotayı 2.ay oldu rotatix, menenjit nimenrix 3.ay olduk.
2.ay aşısı sonrası bizde ateş oldu. Verem de aynı gün mü olacak? Karma ve zatürre aynı gün oldu o gün çok huzursuzdu ateşi 37,5 civarı oldu o zaman verdim ben parol. Asm hemşire 37,5 geçmeden verme vücudun aşıya direnmesi lazım bağışıklık için dedi. Verem sonrası 3 gün banyo yasak aynı gün olmasa iyi olur ateş sonrası biz ılık duş ile rahatladık

Bugün 2. Ay asimiz kalça testimiz ve sünnet kontrolumuz var gerildim baya bir de arada da benim doğum günüm 31 olduk yaşlandık gidiyoruz
İnşallah hepsiii çok güzel rahat geçer oğluş annesini üzmez doğum gününde Ailenle birlikte nice sağlıklı, mutlu,huzurlu senelere 31 yaşlı mı yaa ben 1,5 ay sonra 39 oluyorum

İnşallah hepsiii çok güzel rahat geçer oğluş annesini üzmez doğum gününde Ailenle birlikte nice sağlıklı, mutlu,huzurlu senelere 31 yaşlı mı yaa ben 1,5 ay sonra 39 oluyorum
Çok teşekkür ediyorum canimmmm inşallah hep beraber hiç göstermiyorsun ki bir sok olmadım değil puuu maşallah

Ay beni bu aşılar çok korkutuyor ateşlenicek huysuz olacak elim ayağıma dolaşacak

Bende anlamadım bu ısı ya e beklediğiniz kadar varmıymıs

Ay beni bu aşılar çok korkutuyor ateşlenicek huysuz olacak elim ayağıma dolaşacak
Ateş biraz zorladı valla bizi de. İmkan varsa bence verem kesinlikle başka gün olmalı. Çünkü ılık duş sonrası uyumuştu Kuzey o gün. Bizim verem mecburen başka gün oldu topluymuş ama iyiki dedim. Verem hariç diğer aşılardan sonra duş yasağı yok.
Bencede olmuyorum da kimlik öyle demiyor Yoksa 39 ne ya gencecikim ben daha

Valla sadece verem dedi sanki hatta büyük bir doz açılıp civardaki aşı olacak tüm bebeklerin çağrıldığı aşı.
Aaa bunu bilmiyordum hemen vermeyi düşündük 37.5 görmeden vermeyeyim o zaman ne için vurduyoruz öyle değil mi? Madem bağışıklık için böylesi gerekli. İşte korkum ateşi yükselir alır başını giderse korkusu calpol, ateş ölçer ve ben bir takım olacağız korktuğum olmasın inşallah
Ben uyumayı çok seviyordum ya bazen içime geri sokasım geliyor uykusuz kaldıkça
Sen bir de bendeki uyku aşkını gör ... Hamileyken yer içer geri yatardım enfes günlerdi 12 saat falan uyuyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…