2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Cok yuksek bır değer değil ama referans dısında kuvezde bızı sırf 5 i gecıyo dıye yatırdılar tanı durum farklı erken doğumduk bız doktora gosterdınızmı
CAnım tabiji gösterdik hatta dün idrar veremedik yapmadı gece bidaha gittik ben şimdi hastaneye gidicem tekrardan göstermeye. Neden yükseldi bilmiyorum ama çocuk uykuya meyilli

Alper bey bize de aynı şekilde söyledi. Ama alerjiden ötürü rota yaptırmayacağız.

Verem için ateş pek olmaz dedi canım. Olmadı da zaten onun pek huzursuzluğu olmadı.

Bexsero ve nimenrix aynı anda olmuyor benim bildiğim canım. Nimenrix hafifmiş yan etkisi yokmuş ama bexsero ağırmış. O yüzden biz 3.ayda nimenrix olduk. Bexsero ilerde dedi dr onu ilaçlarla destekleyeceğiz zaten ağır geliyor dedi. Rota da ağizdan zaten pek bi yan etkisi yok. Bizim bi de prematüre biliyorsun nimenrix 3.ayda bi huzursuzluk yapmadı aynı gün 2 aşı oldu hatta bi rsv virüsü için sinagis diye bi aşı oluyor her ay erken doğduğundan

Kızlar. Emzirme ödeneği için 170 i aradım ben çalışmadığım için eşim aramali ona yatacakmis.. 144 arayın doğum yardımı diye bir şey var aile ve sosyal politikalar.bakanligi verio dedi.. 300 tl ilk çocuk için bunu yapan var mı? Bu ne acaba?

Mutlu yıllara bebeğimmmm ebru_can_ebru insan kendini hissettiği yastadır ben 45 ım mesela

Hmmm anladım canım çok sağol verdiğin bilgiler için

Bende öyleydim ye iç yat mide bulantısı bile çekmemiştim bu yüzden garanti 20 kilo almıştım

Kuzum iyi ki doğdun ailenle sevdiklerinle sağlıklı nice mutlu yıllara
Kontrolünüz çook iyi geçer inşallah

İyi ki doğdun canımmm

Nice mutlu yıllara kuzummm.. sağlıkla mutlulukla inşallah 31 ne canım ben 36 yim

Nice mutlu yıllara canım

Mutlu yıllara bebeğimmmm ebru_can_ebru insan kendini hissettiği yastadır ben 45 ım mesela
Canlarım çok teşekkür ediyorum hepinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…