İlk baş ağır geliyor ama insan alışıyor.Yengem 40 yaşına gırdı depresyonda harbı ama 40 bı ağır geldı dıyıp duruyor 41 olunca gececekmıs
İyi ki doğmuşsun. Evlatlarınla uzun ömürlü mutlu senelerin olsunBugün 2. Ay asimiz kalça testimiz ve sünnet kontrolumuz var gerildim baya bir de arada da benim doğum günüm31 olduk yaşlandık gidiyoruz
Benimde aşı ve sünnet önümdeki sınavlarım gibi ya cidden korkuyorum nasıl geçicek bakalımAy beni bu aşılar çok korkutuyorateşlenicek huysuz olacak elim ayağıma dolaşacak
Tebrikler canım nice güzel yaşlaraBugün 2. Ay asimiz kalça testimiz ve sünnet kontrolumuz var gerildim baya bir de arada da benim doğum günüm31 olduk yaşlandık gidiyoruz
çok geçmiş olsun kuzum ya gidin tabii ki doktoraCAnım tabiji gösterdik hatta dün idrar veremedik yapmadı gece bidaha gittik ben şimdi hastaneye gidicem tekrardan göstermeye. Neden yükseldi bilmiyorum ama çocuk uykuya meyilli
İki çocuğu var diyorum patlat bitane daha çocukda cok sever peş peşe istedi hep ilkınden sonra olmadı cok uzun süre artık gectı dıyor hemen olsaydı yapardım üçüncüyüİlk baş ağır geliyor ama insan alışıyor.bak çocuk bile yapılıyor bu yaşta, yengene söyle depresyona bire bir
Çok da şaaaapmamak lazımmışBende anlamadım bu ısı yae beklediğiniz kadar varmıymıs
Bende geçen ebeye sordum bir kaç gün ara ile olsa diye aynı gün yapıyoruz aşı takviminde karışıklık olmasın diye zaten her bebekte de ateş yapmıyor değişiyor dediAteş biraz zorladı valla bizi de. İmkan varsa bence verem kesinlikle başka gün olmalı. Çünkü ılık duş sonrası uyumuştu Kuzey o gün. Bizim verem mecburen başka gün oldu topluymuş ama iyiki dedim. Verem hariç diğer aşılardan sonra duş yasağı yok.
Bencede olmuyorum da kimlik öyle demiyorYoksa 39 ne ya gencecikim ben daha
41 yaşından bildiriyorum. Buralarda da durum pek fena değil
Off 30da bir depresyon 40da bir depresyon her 10 yılda depresyona mı gircezYengem 40 yaşına gırdı depresyonda harbı ama 40 bı ağır geldı dıyıp duruyor 41 olunca gececekmıs
Ay hadi bakalım benim de 2 senem kaldı birşey kalmadı41 yaşından bildiriyorum. Buralarda da durum pek fena değil
Her zaman umut vardır. Benim bundan önce iki düşük oldu, tam umudu kaybetmişken bu tutunuverdiİki çocuğu var diyorum patlat bitane daha çocukda cok sever peş peşe istedi hep ilkınden sonra olmadı cok uzun süre artık gectı dıyor hemen olsaydı yapardım üçüncüyü
Ay birşey kalmamışAy hadi bakalım benim de 2 senem kaldı birşey kalmadı
Kızlar. Emzirme ödeneği için 170 i aradım ben çalışmadığım için eşim aramali ona yatacakmis.. 144 arayın doğum yardımı diye bir şey var aile ve sosyal politikalar.bakanligi verio dedi.. 300 tl ilk çocuk için bunu yapan var mı? Bu ne acaba?
Ben 30 umu senelerdır buyuk bı hevesle beklıyorum depresyona gırersem yıkılırımÇok da şaaaapmamak lazımmışAceleye gerek yokmuş
Bende geçen ebeye sordum bir kaç gün ara ile olsa diye aynı gün yapıyoruz aşı takviminde karışıklık olmasın diye zaten her bebekte de ateş yapmıyor değişiyor dedi
Bende farklı günler olsun istedim ama 13 aralıkta ikisini bir olacağız
Off 30da bir depresyon 40da bir depresyon her 10 yılda depresyona mı gircez
Geçmiş olsun kuzuya inşallah sıkıntısız geçerAşılarımızı olduk, ağladık ... Şimdi mızırdanarak uyuyoruz
Hadı gecmıs olsunAşılarımızı olduk, ağladık ... Şimdi mızırdanarak uyuyoruz
İyi ki doğmuşsun. Evlatlarınla uzun ömürlü mutlu senelerin olsun
Tebrikler canım nice güzel yaşlara
çok geçmiş olsun kuzum ya gidin tabii ki doktora
Çok teşekkür ederim canimlar.. bizde olduk 2. Ay asilarimizi calpol verdim hemen rahatladi şimdiAşılarımızı olduk, ağladık ... Şimdi mızırdanarak uyuyoruz
Bende de var bir 15 dndndBende öyleydim ye iç yat mide bulantısı bile çekmemiştim bu yüzden garanti 20 kilo almıştım
Her 10 yılda bir iyi bir aralik bence insan bazen bir depresyondan adımını atarken diğerine düşüyorÇok da şaaaapmamak lazımmışAceleye gerek yokmuş
Bende geçen ebeye sordum bir kaç gün ara ile olsa diye aynı gün yapıyoruz aşı takviminde karışıklık olmasın diye zaten her bebekte de ateş yapmıyor değişiyor dedi
Bende farklı günler olsun istedim ama 13 aralıkta ikisini bir olacağız
Off 30da bir depresyon 40da bir depresyon her 10 yılda depresyona mı gircez
Geçmiş olsun kuzuya inşallah sıkıntısız geçer
Sağolun teyzoşlarHadı gecmıs olsun
Ya ben hemen vermedimÇok teşekkür ederim canimlar.. bizde olduk 2. Ay asilarimizi calpol verdim hemen rahatladi şimdi
Asilardan 1 i baya can yakıyor o yüzden verdim bende gece de ağrı ateş durumuna göre veririm yineBende de var bir 15 dndnd
Her 10 yılda bir iyi bir aralik bence insan bazen bir depresyondan adımını atarken diğerine düşüyor
Sağolun teyzoşlar
Ya ben hemen vermedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?