2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bugün 2. Ay asimiz kalça testimiz ve sünnet kontrolumuz var gerildim baya bir de arada da benim doğum günüm 31 olduk yaşlandık gidiyoruz
Tebrikler canım nice güzel yaşlara
CAnım tabiji gösterdik hatta dün idrar veremedik yapmadı gece bidaha gittik ben şimdi hastaneye gidicem tekrardan göstermeye. Neden yükseldi bilmiyorum ama çocuk uykuya meyilli
çok geçmiş olsun kuzum ya gidin tabii ki doktora

İlk baş ağır geliyor ama insan alışıyor. bak çocuk bile yapılıyor bu yaşta, yengene söyle depresyona bire bir
İki çocuğu var diyorum patlat bitane daha çocukda cok sever peş peşe istedi hep ilkınden sonra olmadı cok uzun süre artık gectı dıyor hemen olsaydı yapardım üçüncüyü

Bende anlamadım bu ısı ya e beklediğiniz kadar varmıymıs
Çok da şaaaapmamak lazımmış Aceleye gerek yokmuş

Bende geçen ebeye sordum bir kaç gün ara ile olsa diye aynı gün yapıyoruz aşı takviminde karışıklık olmasın diye zaten her bebekte de ateş yapmıyor değişiyor dedi
Bende farklı günler olsun istedim ama 13 aralıkta ikisini bir olacağız

41 yaşından bildiriyorum. Buralarda da durum pek fena değil

Yengem 40 yaşına gırdı depresyonda harbı ama 40 bı ağır geldı dıyıp duruyor 41 olunca gececekmıs
Off 30da bir depresyon 40da bir depresyon her 10 yılda depresyona mı gircez

İki çocuğu var diyorum patlat bitane daha çocukda cok sever peş peşe istedi hep ilkınden sonra olmadı cok uzun süre artık gectı dıyor hemen olsaydı yapardım üçüncüyü
Her zaman umut vardır. Benim bundan önce iki düşük oldu, tam umudu kaybetmişken bu tutunuverdi önemli olan istemek ama 2 çocuğu zaten var diye yine de bir on defa düşünmekte fayda var
Ay hadi bakalım benim de 2 senem kaldı birşey kalmadı
Ay birşey kalmamış gel gel, buraların da ağırlığı bir başka

Çalışmayan kadınların eşlerinin hesabına 325 TL süt parası yatıyor. Sanırım doğum belgesi ile iş yerindeki ilgiliye bildirmek gerek. Eğer halledilmediyse SGK ilgileniyor olabilir.
Bunun dışında çocuk yardımı ilk çocuğa 300 TL , ikinci çocuğa ve üçüncü çocuğa bir miktar daha yüksek ücret veriliyor. Bunun için de Sosyal Hizmetler'e başvurmak gerek diye biliyorum.

Ben 30 umu senelerdır buyuk bı hevesle beklıyorum depresyona gırersem yıkılırım

Bende öyleydim ye iç yat mide bulantısı bile çekmemiştim bu yüzden garanti 20 kilo almıştım
Bende de var bir 15 dndnd
Her 10 yılda bir iyi bir aralik bence insan bazen bir depresyondan adımını atarken diğerine düşüyor
Geçmiş olsun kuzuya inşallah sıkıntısız geçer
Hadı gecmıs olsun
Sağolun teyzoşlar
Çok teşekkür ederim canimlar.. bizde olduk 2. Ay asilarimizi calpol verdim hemen rahatladi şimdi
Ya ben hemen vermedim

Ay kızlar canım sıkkın ya diyete son derece dikkat etmeme rağmen kakası hala mukusluydu. Bugün bir parça kan da gördüm kakada. Hemen dr yazdım. Yumurtayı da kes dedi. Artık süt +yumurta diyetindeyim. D dra21 DusunceBulutu
Papatyamaviss var mı şöyle bi alerji diyetine uygun tarif veren sayfalar falan önereceğin ? ne yiycem ay ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…