2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Çocuk sabahtan beri saklanmaktan sersem oldu. Uyumuyor sallanırken uyuyor durunca uyanıyor. Gece de aynısını yaptı 2 saat beşik salladım. Allah'tan annemlere beşik aldık gidip geliyoruz diye yoksa ayakta sallayacaktım Bundan aldık güzel sallanıyor bilginize kızlar

Eklentiler

• Screenshot_2023-11-24-15-41-47-129_trendyol.com.webp
    29,1 KB · Görüntüleme: 39
Ben 30 umu senelerdır buyuk bı hevesle beklıyorum depresyona gırersem yıkılırım
Valla bir arkadaşım 30 yaş depresyonu var ben girdim dedi kocam beyde 29unda girdi çıktı, 30unda çok mutlu ama o üniversiteye başladığı, kendinden 10 yaş küçüklerle takılmaya başladığı için genç hissedip mutlu olabilir
Bir de kadınlar da 30undan sonra ayrı bir şey oluyormuş bir değişim bende merakla bekliyorum

Bende de var bir 15 dndnd
Her 10 yılda bir iyi bir aralik bence insan bazen bir depresyondan adımını atarken diğerine düşüyor
Sağolun teyzoşlar
Ya ben hemen vermedim
10 yılda bir olan yaş depresyonu bir de diğer depresyonlar var tabi

Bizim de aynısı sallanmadan uyumuyor durunca mıkır mıkır bir de beyaz gürültü durunca direk ağlama moduna geçiyor.
Bizde de ahşap sallanan bir beşik var o salonda gündüz onda uyuyor onunla sallaması kolay oluyor gece yatak odasında park beşik var onunla kolay sallanmıyor ya da benim oğlan hunharca sallanmayı sevdiği için park beşiğin sallanması az gelmiş olabilir

Valla öyle bir değişim aniden 30 deyince de 40 deyince de gelmiyor Hayal kırıklığına uğratmak istemem yıllar önceye bakınca kendimde değişiklik görüyorum elbette ama bir yandan da hala kendimi 20'lerinde hissetmiyor da değilim öyle muazzam bir değişiklik yok yani ruhen. Sadece vucut bazı açılardan yaşını hatırlatıyor

Kızlar yardımınıza ihtiyacım var. Migren atağım geçmeyince acile geldim. Doktora emzirdiğimi söyledim ancak novalgin vermiş. Serum olarak takıldı. İnternette 48 saat emzirilmemesi gerektiği yazıyor. Başına gelen veya fikri olan var mı çok mutsuzum şu an.

Hiç sağılmış sütüm yok. Yani fazla bir sütüm de yok zaten ama bebeğim memede uyuyor. 48 saat meme almazsa reddeder diye korkuyorum kendi doktorumuza da yazdım ama içim içimi yiyor şu an

Bol su içerek belki sütteki yoğunluğu azaltabilirsin süreci kısaltabilirsin. kaşıkbiveronla mama verirsin içine sinmezse

Buralardayım kuzum herşey üst üste geldi giremiyorum pek. Pazar akşamı dayım vefat etti pazartesi oğlanı dil altı bağı için hastaneye götürdüm eşim beni hastaneye bırakıp annemin yanına gitti. Kızım hastalandı 8.hafta atağı oğlum durmuyor emiyor uyuyor yatırıyorum kalkıyor sürekli kucak istiyor kaç gecedir uykusuzum bla bla bla

Emzik kullanan anneler ağlayınca kı veriyorsunuz? Sürekli mi ? Uyku öncesi mi bu emzik olayını ben anlamadım ya emzik neden kullanılır nasıl kullanılır

Bu sallama olayindan cok muzdaribim. Annem uyurkende sallamaya devam ettigi icin sagolsun. Uyuyunca sallamayi birakinca uyaniyor nasil cozucem bilmiyorum

Bugün 2. Ay asimiz kalça testimiz ve sünnet kontrolumuz var gerildim baya bir de arada da benim doğum günüm 31 olduk yaşlandık gidiyoruz
İyi ki doğdun İnşallah kolay atlatırsınızz.
Emzik kullanan anneler ağlayınca kı veriyorsunuz? Sürekli mi ? Uyku öncesi mi bu emzik olayını ben anlamadım ya emzik neden kullanılır nasıl kullanılır
Ya mesela emzirip yatırıyorum uyanıp tekrar meme istiyor o ara emzik versem sanki ikimiz de rahatlicaz çünkü doyduktan sonra emzik gibi emiyor memeyi gerçekten hiç çekmiyor. Bugün yine baya uğraştım emzik tutsun diye

Doktor verdiyse sorun etme diklaron da vuruyoruz amelıyatın ılk günleri

Hımmm senin için evet bu mantıklı bizde bu durum olmuyor. Benimki hızlı hızlı emiyor doyuyor ve kendisi bırakıyor. Ben versem de daha da almıyor en az 3 saat. Memeci değil. Ben uykuya geçişte kullanmak istiyorum emziği ama benim kızım emziği de meme gibi emiyor. Var olan uykusu da açılıyor emcem diye gayretleniyor saftirik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…