2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Yani İşte be bileyim kek pasta börek çörek tarzı şeyler
Badem sütü al , normal muhallebı yapar gibi yumurtasız muhallebi yap üstünede meyveli sos yap
Elma kurabıyesı yapıyordum sıvı yağ ıle sekıl zor oluyordu ama oluyordu yumurta var içinde tabı oda yasak dımı
Un su tuz - krep yap bal pekmez ye aklıma ılk gelenler

Hiç sağılmış sütüm yok. Yani fazla bir sütüm de yok zaten ama bebeğim memede uyuyor. 48 saat meme almazsa reddeder diye korkuyorum kendi doktorumuza da yazdım ama içim içimi yiyor şu an
Bence reddetmez canım belki de bir sorun yoktur emziriyorum demişsin çünkü
Emzik kullanan anneler ağlayınca kı veriyorsunuz? Sürekli mi ? Uyku öncesi mi bu emzik olayını ben anlamadım ya emzik neden kullanılır nasıl kullanılır
Ağlayınca veriyorum, uykuluysa ama sallama rağmen dalamıyorsa uykuya yardımcı olarak veriyorum. Sürekli vermiyorum kendi sesler çıkarmaya başladı onu keşfetsin istiyorum bugün hep emzik var ama ağzında. Aşı oldugumuz için sanırım biraz bir huzursuzluk var

Aman yıllar her türlü geçiyor yeter ki güzel yaş alalım, yaşadıklarımıza dönüp bakınca keşke demeyelim.Her yaşımdan tek dileğim bir öncekinden daha dolu ve güzel geçmesi
Baya yoğun geçiyor desene Hem geçmiş olsun hem kolay gelsin canım

Emzik kullanan anneler ağlayınca kı veriyorsunuz? Sürekli mi ? Uyku öncesi mi bu emzik olayını ben anlamadım ya emzik neden kullanılır nasıl kullanılır
İlk haftalarda Sarper Deniz baya sevmişti aşk yaşıyordu resmen emziği ile Nerdeyse 3 haftadır almıyor yani alıyor da çok nadir, uykuya dalarken eğer ağlıyorsa veriyorum bazen alıyor bazen almıyor.Aldığında dalınca çıkarıyorum.

Bu sallama olayindan cok muzdaribim. Annem uyurkende sallamaya devam ettigi icin sagolsun. Uyuyunca sallamayi birakinca uyaniyor nasil cozucem bilmiyorum
Bizim oğlan da beşiğine yatırıyoruz durmuyor sallayarak uyumaya başlıyor fisher priceın uyku yardımcısına alıştı onu açıyoruz o susunca kıpırdanıp açıyor gözleri

Bence reddetmez canım belki de bir sorun yoktur emziriyorum demişsin çünkü
Makalelerde high risk olarak görünüyor. Cidden kafayı yiyeceğim. Zira ilacım kendi prospektüsünde de öyle. Doktora çıkışta tekrar uğradık. Biz hep kullanıyoruz dedi. İnanın anlamıyorum ben razıydım migren ağrısına. Eve geldim Pera meme diye ağlıyor. Ben ağlıyorum. Keşke hiç gitmeseydim doktora

Bu benim attığım beşiğin sallanması sarsarak canım ondan duruyor zaten Evde de ana kucağını fırlatacak gibi sallayınca duruyor
Bu sallama olayindan cok muzdaribim. Annem uyurkende sallamaya devam ettigi icin sagolsun. Uyuyunca sallamayi birakinca uyaniyor nasil cozucem bilmiyorum
Valla ne anlıyor bilmem sallana sallana arkadaki saçları da döküldü
Annem de hep sallıyor gündüz uyurken de sallıyor ondan mı alıştı ki

Merhaba. Benim bebeğim 1 aylık bende aynı sorunu yaşıyorum. İlk haftalar her şey çok güzeldi . İki memeyi emzirip 30 cc mama veriyordum. Şimdi haftamız ilerledikçe mama ölçüsü arttı ama meme emmiyor . Göğsüme tutuyorum ilk önce kavrıyor biraz emiyor sonra kızıyor bırakıyor ağlamaya başlıyor sebebi gaz sancısı mı sütümün gelmemesi mi anlamadım . Ama ilk zamanlarımda ailem de yanımdaydı sütümü düzenli sağıyordum şimdi pek fırsatım olmuyor.

Arkadasimda otomatik sallanan besik varmis yarin onu alicam

Kuzum ondan alismistid. Bugun arkadaslarim geldi kiz sallamayi birakinca mizirdanmaya basladi direk

Pöffff çok sıkıcı bunlar beni kesmez ki bir de salak gibi masterchef izliyorum
Evet ya sesler çıkarmaya başladı iyi yapıyorsun canım. kontrollü veriyorsun güzel
Duru da birkaç gündür yine deniyoruz. Tutmaya başladı gibi. Ben de istiyorumki uykuya dalış da vereyim sadece. Umarım yapabilirim

Teşekkür ederim canımmmm.
Bibs denedin mi hiç

Aybars ne alıyor ne almıyor. Mesela dalarken veriyorum ua da altını değişirken kriz anında. Onda bile uzun tutmuyor midesi bulanıyor ua da atıyor. Kimi bebek de ver saatlerce dakikalarca emer bizde o yok mesela .

Ne oldu ben kaçırdım

Allahtan arkalar dökülüyormuş ya biz gibi muhtar olsa

Arkadasimda otomatik sallanan besik varmis yarin onu alicam
Çok iyi biz sizin kadar sallanma sevdalısı değiliz ama bizde de bir radyo sevdası var

Uykuya dalarken çok iyi oluyor daha kolay ve rahat dalıyor ben uykuya geçişte vermeye çalışıyorum ama her zaman almıyor keşke alsa

Kuzum tariflerde yumurta yerine bağlayıcı bir şey bulmak lazım süt yerine alternatif var çünkü bak şöyle bir şey buldum.
Bir de bu tarifi yumurtasız dene bakalım olacak mı zira aşırı güzel oluyor sonuçta kurabiye ama tereyağsız yapılıyor tek alerjen yumurta gibi.

Eklentiler

• Screenshot_20231124_225905_Chrome.webp
    38,4 KB · Görüntüleme: 33
Ne oldu ben kaçırdım
Çok ciddi bir migren atağım tuttu. Evde her yolu denedim ama geçiremedim. En sonunda acile gittik. En azından damar yoluyla parasetemol alırım diye. Doktora durumu anlattım. Iv olarak serum taktılar. O an sanki içime doğmuş gibi order kapıdıma baktım novalgin takılmış. Bu ilaçta yüksek risk olarak görünüyor tüm makalelerde. Doktora tekrar söyledik ama biz kullanıyoruz güvenilir dedi. O an zaten ağrıyla aptala bağladım devam ettik seruma.
Ne yapacağımı bilemiyorum ya. Prospektüste 48 saat emzirmeyin diyo. Nasıl olur anlamıyorum. Kendi doktorumuz da tek doz için güvenilir dedi ilk ama sonra 24 saat vucuttan atılmasını bekleyelim en az dedi.
Çok sinirim bozuk Ebru cidden razıydım bu ağrıya ben. Ki sezaryen sonrası ben yalnızca iki kere ağrı kesici aldım. O derece dikkat ederim ve dayanırım

Bir sorayım canım ayrı olursa daha rahat olabilir bakalım.
Kimliğe bakma sen
Benimde aşı ve sünnet önümdeki sınavlarım gibi ya cidden korkuyorum nasıl geçicek bakalım
İnşallah kolay geçer ikiniz için de kuşum
Aşılarımızı olduk, ağladık ... Şimdi mızırdanarak uyuyoruz
Şimdi nasılsınız var mı yaramazlık? Geçmişler olsun kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…