- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
Badem sütü al , normal muhallebı yapar gibi yumurtasız muhallebi yap üstünede meyveli sos yapYani İşte be bileyim kek pasta börek çörek tarzı şeyler
Bence reddetmez canım belki de bir sorun yoktur emziriyorum demişsin çünküHiç sağılmış sütüm yok. Yani fazla bir sütüm de yok zaten ama bebeğim memede uyuyor. 48 saat meme almazsa reddeder diye korkuyorumkendi doktorumuza da yazdım ama içim içimi yiyor şu an
Ağlayınca veriyorum, uykuluysa ama sallama rağmen dalamıyorsa uykuya yardımcı olarak veriyorum. Sürekli vermiyorum kendi sesler çıkarmaya başladı onu keşfetsin istiyorum bugün hep emzik var ama ağzında. Aşı oldugumuz için sanırım biraz bir huzursuzluk varEmzik kullanan anneler ağlayınca kı veriyorsunuz? Sürekli mi ? Uyku öncesi mi bu emzik olayını ben anlamadım yaemzik neden kullanılır nasıl kullanılır
Aman yıllar her türlü geçiyor yeter ki güzel yaş alalım, yaşadıklarımıza dönüp bakınca keşke demeyelim.Her yaşımdan tek dileğim bir öncekinden daha dolu ve güzel geçmesiValla öyle bir değişim aniden 30 deyince de 40 deyince de gelmiyorHayal kırıklığına uğratmak istemem yıllar önceye bakınca kendimde değişiklik görüyorum elbette ama bir yandan da hala kendimi 20'lerinde hissetmiyor da değilim öyle muazzam bir değişiklik yok yani ruhen. Sadece vucut bazı açılardan yaşını hatırlatıyor
Baya yoğun geçiyor deseneBuralardayım kuzum herşey üst üste geldi giremiyorum pek. Pazar akşamı dayım vefat etti pazartesi oğlanı dil altı bağı için hastaneye götürdüm eşim beni hastaneye bırakıp annemin yanına gitti. Kızım hastalandı 8.hafta atağı oğlum durmuyor emiyor uyuyor yatırıyorum kalkıyor sürekli kucak istiyor kaç gecedir uykusuzum bla bla bla
İlk haftalarda Sarper Deniz baya sevmişti aşk yaşıyordu resmen emziği ileEmzik kullanan anneler ağlayınca kı veriyorsunuz? Sürekli mi ? Uyku öncesi mi bu emzik olayını ben anlamadım yaemzik neden kullanılır nasıl kullanılır
Bizim oğlan da beşiğine yatırıyoruz durmuyor sallayarak uyumaya başlıyor fisher priceın uyku yardımcısına alıştı onu açıyoruz o susunca kıpırdanıp açıyor gözleriBu sallama olayindan cok muzdaribim. Annem uyurkende sallamaya devam ettigi icin sagolsun. Uyuyunca sallamayi birakinca uyaniyor nasil cozucem bilmiyorum
Makalelerde high risk olarak görünüyor. Cidden kafayı yiyeceğim. Zira ilacım kendi prospektüsünde de öyle. Doktora çıkışta tekrar uğradık. Biz hep kullanıyoruz dedi. İnanın anlamıyorum ben razıydım migren ağrısına. Eve geldim Pera meme diye ağlıyor. Ben ağlıyorum. Keşke hiç gitmeseydim doktoraBence reddetmez canım belki de bir sorun yoktur emziriyorum demişsin çünkü
Bu benim attığım beşiğin sallanması sarsarak canım ondan duruyor zatenBizim de aynısı sallanmadan uyumuyor durunca mıkır mıkırbir de beyaz gürültü durunca direk ağlama moduna geçiyor.
Bizde de ahşap sallanan bir beşik var o salonda gündüz onda uyuyor onunla sallaması kolay oluyor gece yatak odasında park beşik var onunla kolay sallanmıyor ya da benim oğlan hunharca sallanmayı sevdiği için park beşiğin sallanması az gelmiş olabilir
Valla ne anlıyor bilmem sallana sallana arkadaki saçları da döküldüBu sallama olayindan cok muzdaribim. Annem uyurkende sallamaya devam ettigi icin sagolsun. Uyuyunca sallamayi birakinca uyaniyor nasil cozucem bilmiyorum
Merhaba. Benim bebeğim 1 aylık bende aynı sorunu yaşıyorum. İlk haftalar her şey çok güzeldi . İki memeyi emzirip 30 cc mama veriyordum. Şimdi haftamız ilerledikçe mama ölçüsü arttı ama meme emmiyor . Göğsüme tutuyorum ilk önce kavrıyor biraz emiyor sonra kızıyor bırakıyor ağlamaya başlıyor sebebi gaz sancısı mı sütümün gelmemesi mi anlamadım . Ama ilk zamanlarımda ailem de yanımdaydı sütümü düzenli sağıyordum şimdi pek fırsatım olmuyor.Arkadasım bana mochısını gonderıyor sut arttırmaya da etkısı olur mu sence kuzum sen mochıde bırıken sutlerı napıyorsun
Dün gece yine yaklaşık bır saatten fazla süren her ıkı meme de emme savaş devamlı kendını gerı atıp tutamama sınır durumundan sonra mama hazırladım getırdım bende fokur fokur ıctı ıkı dk olmadan ağzından burnundan heryerınden çıkardı derdi ne anlamıyorum resmen sonrasında 40 dk ugrastım anca uyudu
Arkadasimda otomatik sallanan besik varmis yarin onu alicamAman yıllar her türlü geçiyor yeter ki güzel yaş alalım, yaşadıklarımıza dönüp bakınca keşke demeyelim.Her yaşımdan tek dileğim bir öncekinden daha dolu ve güzel geçmesi
Baya yoğun geçiyor deseneHem geçmiş olsun hem kolay gelsin canım
İlk haftalarda Sarper Deniz baya sevmişti aşk yaşıyordu resmen emziği ileNerdeyse 3 haftadır almıyor yani alıyor da çok nadir, uykuya dalarken eğer ağlıyorsa veriyorum bazen alıyor bazen almıyor.Aldığında dalınca çıkarıyorum.
Bizim oğlan da beşiğine yatırıyoruz durmuyor sallayarak uyumaya başlıyor fisher priceın uyku yardımcısına alıştı onu açıyoruz o susunca kıpırdanıp açıyor gözleri
Kuzum ondan alismistid. Bugun arkadaslarim geldi kiz sallamayi birakinca mizirdanmaya basladi direkBu benim attığım beşiğin sallanması sarsarak canım ondan duruyor zatenEvde de ana kucağını fırlatacak gibi sallayınca duruyor
Valla ne anlıyor bilmem sallana sallana arkadaki saçları da döküldü
Annem de hep sallıyor gündüz uyurken de sallıyor ondan mı alıştı ki
Kaç gündür yapmadı ki. Ben mamaya zeytinyağı koyuyorum faydası oluyor gibiBu arada bizim bebekyapmıyor ne yapacağım bunun için ?
Pöffff çok sıkıcı bunlar beni kesmez kiBadem sütü al , normal muhallebı yapar gibi yumurtasız muhallebi yap üstünede meyveli sos yap
Elma kurabıyesı yapıyordum sıvı yağ ıle sekıl zor oluyordu ama oluyordu yumurta var içinde tabı oda yasak dımı
Un su tuz - krep yap bal pekmez ye aklıma ılk gelenler
Evet ya sesler çıkarmaya başladı iyi yapıyorsun canım. kontrollü veriyorsun güzelBence reddetmez canım belki de bir sorun yoktur emziriyorum demişsin çünkü
Ağlayınca veriyorum, uykuluysa ama sallama rağmen dalamıyorsa uykuya yardımcı olarak veriyorum. Sürekli vermiyorum kendi sesler çıkarmaya başladı onu keşfetsin istiyorum bugün hep emzik var ama ağzında. Aşı oldugumuz için sanırım biraz bir huzursuzluk var
Duru da birkaç gündür yine deniyoruz. Tutmaya başladı gibi. Ben de istiyorumki uykuya dalış da vereyim sadece. Umarım yapabilirimAman yıllar her türlü geçiyor yeter ki güzel yaş alalım, yaşadıklarımıza dönüp bakınca keşke demeyelim.Her yaşımdan tek dileğim bir öncekinden daha dolu ve güzel geçmesi
Baya yoğun geçiyor deseneHem geçmiş olsun hem kolay gelsin canım
İlk haftalarda Sarper Deniz baya sevmişti aşk yaşıyordu resmen emziği ileNerdeyse 3 haftadır almıyor yani alıyor da çok nadir, uykuya dalarken eğer ağlıyorsa veriyorum bazen alıyor bazen almıyor.Aldığında dalınca çıkarıyorum.
Bizim oğlan da beşiğine yatırıyoruz durmuyor sallayarak uyumaya başlıyor fisher priceın uyku yardımcısına alıştı onu açıyoruz o susunca kıpırdanıp açıyor gözleri
Teşekkür ederim canımmmm.İyi ki doğdunİnşallah kolay atlatırsınızz.
Ya mesela emzirip yatırıyorum uyanıp tekrar meme istiyor o ara emzik versem sanki ikimiz de rahatlicaz çünkü doyduktan sonra emzik gibi emiyor memeyi gerçekten hiç çekmiyor. Bugün yine baya uğraştım emzik tutsun diye
Aybars ne alıyor ne almıyor. Mesela dalarken veriyorum ua da altını değişirken kriz anında. Onda bile uzun tutmuyor midesi bulanıyor ua da atıyor. Kimi bebek de ver saatlerce dakikalarca emer bizde o yok mesela .Emzik kullanan anneler ağlayınca kı veriyorsunuz? Sürekli mi ? Uyku öncesi mi bu emzik olayını ben anlamadım yaemzik neden kullanılır nasıl kullanılır
Ne oldu ben kaçırdımMakalelerde high risk olarak görünüyor. Cidden kafayı yiyeceğim. Zira ilacım kendi prospektüsünde de öyle. Doktora çıkışta tekrar uğradık. Biz hep kullanıyoruz dedi. İnanın anlamıyorum ben razıydım migren ağrısına. Eve geldim Pera meme diye ağlıyor. Ben ağlıyorum. Keşke hiç gitmeseydim doktora
Denedim ya burda kızlar söylemişti onu da aldımTeşekkür ederim canımmmm.
Bibs denedin mi hiç
Allahtan arkalar dökülüyormuş ya biz gibi muhtar olsaBu benim attığım beşiğin sallanması sarsarak canım ondan duruyor zatenEvde de ana kucağını fırlatacak gibi sallayınca duruyor
Valla ne anlıyor bilmem sallana sallana arkadaki saçları da döküldü
Annem de hep sallıyor gündüz uyurken de sallıyor ondan mı alıştı ki
Çok iyi biz sizin kadar sallanma sevdalısı değiliz ama bizde de bir radyo sevdası varArkadasimda otomatik sallanan besik varmis yarin onu alicam
Uykuya dalarken çok iyi oluyor daha kolay ve rahat dalıyor ben uykuya geçişte vermeye çalışıyorum ama her zaman almıyor keşke alsaPöffff çok sıkıcı bunlar beni kesmez kibir de salak gibi masterchef izliyorum
Evet ya sesler çıkarmaya başladı iyi yapıyorsun canım. kontrollü veriyorsun güzel
Duru da birkaç gündür yine deniyoruz. Tutmaya başladı gibi. Ben de istiyorumki uykuya dalış da vereyim sadece. Umarım yapabilirim
Kuzum tariflerde yumurta yerine bağlayıcı bir şey bulmak lazım süt yerine alternatif var çünkü bak şöyle bir şey buldum.Pöffff çok sıkıcı bunlar beni kesmez kibir de salak gibi masterchef izliyorum
Evet ya sesler çıkarmaya başladı iyi yapıyorsun canım. kontrollü veriyorsun güzel
Duru da birkaç gündür yine deniyoruz. Tutmaya başladı gibi. Ben de istiyorumki uykuya dalış da vereyim sadece. Umarım yapabilirim
Çok ciddi bir migren atağım tuttu. Evde her yolu denedim ama geçiremedim. En sonunda acile gittik. En azından damar yoluyla parasetemol alırım diye. Doktora durumu anlattım. Iv olarak serum taktılar. O an sanki içime doğmuş gibi order kapıdıma baktım novalgin takılmış. Bu ilaçta yüksek risk olarak görünüyor tüm makalelerde. Doktora tekrar söyledik ama biz kullanıyoruz güvenilir dedi. O an zaten ağrıyla aptala bağladım devam ettik seruma.Ne oldu ben kaçırdım
Bir sorayım canım ayrı olursa daha rahat olabilir bakalım.Ateş biraz zorladı valla bizi de. İmkan varsa bence verem kesinlikle başka gün olmalı. Çünkü ılık duş sonrası uyumuştu Kuzey o gün. Bizim verem mecburen başka gün oldu topluymuş ama iyiki dedim. Verem hariç diğer aşılardan sonra duş yasağı yok.
Bencede olmuyorum da kimlik öyle demiyorYoksa 39 ne ya gencecikim ben daha
İnşallah kolay geçer ikiniz için de kuşumBenimde aşı ve sünnet önümdeki sınavlarım gibi ya cidden korkuyorum nasıl geçicek bakalım
Şimdi nasılsınız var mı yaramazlık? Geçmişler olsun kuzumAşılarımızı olduk, ağladık ... Şimdi mızırdanarak uyuyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?