Bizim yaptırdığımız çocuk cerrahi karton bardak koydurmustu, o geldi aklımaKızlar sünnet işini bebek dönmeden yaptırın dedi bizim çocuk cerrahi erkek anneleri bir gözden geçirsin bu konuyu bezde gerçekten çabuk iyileşti. Özel bardaklar aldık eczaneden ne sürtünme ne temas hic olmadı
Gecmis olsun. Biz de 1. Ay aşısını olduk bugün. Hafif grip gibi ama Dr aşı olabilir dedi. Sıkıntı çıkmaz inşallah.Aşılarımızı olduk, ağladık ... Şimdi mızırdanarak uyuyoruz
30 dan sonra olan şey ne acabaValla bir arkadaşım 30 yaş depresyonu var ben girdim dedi kocam beyde 29unda girdi çıktı, 30unda çok mutlu ama o üniversiteye başladığı, kendinden 10 yaş küçüklerle takılmaya başladığı için genç hissedip mutlu olabilir
Bir de kadınlar da 30undan sonra ayrı bir şey oluyormuş bir değişim bende merakla bekliyorum
10 yılda bir olan yaş depresyonu bir de diğer depresyonlar var tabi
Mama arttıysa ona alışma ıhtımalı yuksek , açlık mamadan gıderılınce meme daha az uyarılıyor ve ona yeterlı sut gelmıyor olabilir canımMerhaba. Benim bebeğim 1 aylık bende aynı sorunu yaşıyorum. İlk haftalar her şey çok güzeldi . İki memeyi emzirip 30 cc mama veriyordum. Şimdi haftamız ilerledikçe mama ölçüsü arttı ama meme emmiyor . Göğsüme tutuyorum ilk önce kavrıyor biraz emiyor sonra kızıyor bırakıyor ağlamaya başlıyor sebebi gaz sancısı mı sütümün gelmemesi mi anlamadım . Ama ilk zamanlarımda ailem de yanımdaydı sütümü düzenli sağıyordum şimdi pek fırsatım olmuyor.
Bende özellikle uykuya dalışta kullanıyorum harıcınde kendı de pek tutmuyor zaten , istediğim uykuyla bağdaştırması uyku gecıslerınde kullanmakPöffff çok sıkıcı bunlar beni kesmez kibir de salak gibi masterchef izliyorum
Evet ya sesler çıkarmaya başladı iyi yapıyorsun canım. kontrollü veriyorsun güzel
Duru da birkaç gündür yine deniyoruz. Tutmaya başladı gibi. Ben de istiyorumki uykuya dalış da vereyim sadece. Umarım yapabilirim
Benım yara yok olmadı hıc ama lına vok cekıstırmelı emdıgınden son dakikaları oynuyor yanı resmen o mahfedıyor ve pembeleşiyor baya ve acıyor ılk 30 sanıye kremlık de bişey yokKızlaar kızlar. Meme ucu yaralarından çok çektim. Her bulduğum kremi yöntemi deniyorum şu aralar geçiyor gibi. Ama bu sefer de sağ meme ucumun içindeki kanallar acıyor. Emziriyorum sağıyorum yok. Acısı geçmiyor. Mastit falan mıdır sizce? Nasıl geçecek bu ya. Ay bi acısız ağrısız emziremedim çocuğumu
Ooo program yoğunAy kızlar anam ağladı bugünöğlen evden bi çıktım oğlumun okuluna öğretmenler günü kutlaması ordan arkadaşa kahveye ordan bıdaha okula ordan yemeğe eve geldık eltımler geldı şimdi gittiler çoluk çocuk çay kahve derken ağam ben bittim modundayım
Yarın oğlumun bebeklık arkadasının d.gününe davetlıyız
Ertesi gün eşimin arkadaşına davetlıyız
Ben ne zaman tahmını dınlenırım
Totomdan ter akıyor resmen sabahtan beri ordan oraya ordan oraya hasta olmazsam ıyı korkuyorumOoo program yoğunÇıkmaz ayın son çarşambası ancak dinlenirsin kuzum sen
Büyüdü bunlarda aşı oluyorlar yarabbim daha dün karnımızda Niğde bulantısına sebep olan veletlere bak yaAşılarımızı olduk, ağladık ... Şimdi mızırdanarak uyuyoruz
hadi geçmiş olsun kızlarÇok teşekkür ederim canimlar.. bizde olduk 2. Ay asilarimizi calpol verdim hemen rahatladi şimdi
Çok sevindim canım rahat atlatmanıza benimde aklımdaki döner dönmez 1hafta 10 gün dinlenir kendimize geliriz yeni iklime yeni saat düzenine bebişi adapte ederiz sonra direk sünnet yani 2. Ay dolmadan halletmemiz lazım inşallahKızlar sünnet işini bebek dönmeden yaptırın dedi bizim çocuk cerrahi erkek anneleri bir gözden geçirsin bu konuyu bezde gerçekten çabuk iyileşti. Özel bardaklar aldık eczaneden ne sürtünme ne temas hic olmadı
Ya gerçek hayatta yan yana olsak kalabalık bir ortamda şunu anlatsan emin ol aman sus herkese anlatma nazar olursun deriz hepimiz yaAy kızlar anam ağladı bugünöğlen evden bi çıktım oğlumun okuluna öğretmenler günü kutlaması ordan arkadaşa kahveye ordan bıdaha okula ordan yemeğe eve geldık eltımler geldı şimdi gittiler çoluk çocuk çay kahve derken ağam ben bittim modundayım
Bu yoğunlukta iyi dinlenip sütün oluyor maşallahAy kızlar anam ağladı bugünöğlen evden bi çıktım oğlumun okuluna öğretmenler günü kutlaması ordan arkadaşa kahveye ordan bıdaha okula ordan yemeğe eve geldık eltımler geldı şimdi gittiler çoluk çocuk çay kahve derken ağam ben bittim modundayım
Allah bana ben Linaya süt var yok mevzusunu cok düşünmek ıstemıyorum bı sekılde gecıyor işte günBu yoğunlukta iyi dinlenip sütün oluyor maşallah
Bende gece uyumadım eşimle pazara gideyim dedim pazarda yarim kilo yerine 1 kilodan fazla istavrit aldim uykusuzluktanAllah bana ben Linaya süt var yok mevzusunu cok düşünmek ıstemıyorum bı sekılde gecıyor işte günHergunum boyle degıl tabı
Ya ben dün geceden çok uykusuz ve yorgunum , ıste ogretmenler günü seysı vardı oğluma dedım hatta annecım ben gelmeyebilirim üzülme sakın araba babanda olacak dedım planım linayı uyutup yağan yağmur eslıgınde uyumak , 3-4 kez yatırdım her seferınde daha huysuz kalktı uykudan tek basıma evde kafayı yıyecegıme gıdeyım barı dedim, eşimin iş görüşmesi denk geldi bende hava yağmurlu eve dönemem dıye ordan kızlardan bırıne gectım okul cıkıs saatıne kadar evde olmayınca yemegı dısarda yıyelım dedım sonra dınlenirim abısı aradı sıze gelelım e onda da var ıkı oğlan yoğun geçti
Ne zaman dinlenmeyi kovalasam asla dinlenemıyorum zatenayrıca bu tempo kesınlıkle etkılıyor bencede ama dediğim gibi cok olumsuz düşünmek ıstemıyorum pozıtıf bakmaya çalışıyorum sut ıcın , Lina hala uyumadı ben bayılacam artık Totomu kaşıyayım yinede Gerginbiri35
Sanırım genel olarak iki çocuklu hayat böyle bişeymiş
O agri olayindan bende cekiyorum. Emiyor hadi diyorum tam bosaltamadi herslde sagiyorum ama sizim sizim sizliyor. Sali gunu randevu aldim doktors gidicemKızlaar kızlar. Meme ucu yaralarından çok çektim. Her bulduğum kremi yöntemi deniyorum şu aralar geçiyor gibi. Ama bu sefer de sağ meme ucumun içindeki kanallar acıyor. Emziriyorum sağıyorum yok. Acısı geçmiyor. Mastit falan mıdır sizce? Nasıl geçecek bu ya. Ay bi acısız ağrısız emziremedim çocuğumu
Kuzum arada linosu yanina al ya uyu oyle dinlen. Baska care olmiyorAllah bana ben Linaya süt var yok mevzusunu cok düşünmek ıstemıyorum bı sekılde gecıyor işte günHergunum boyle degıl tabı
Ya ben dün geceden çok uykusuz ve yorgunum , ıste ogretmenler günü seysı vardı oğluma dedım hatta annecım ben gelmeyebilirim üzülme sakın araba babanda olacak dedım planım linayı uyutup yağan yağmur eslıgınde uyumak , 3-4 kez yatırdım her seferınde daha huysuz kalktı uykudan tek basıma evde kafayı yıyecegıme gıdeyım barı dedim, eşimin iş görüşmesi denk geldi bende hava yağmurlu eve dönemem dıye ordan kızlardan bırıne gectım okul cıkıs saatıne kadar evde olmayınca yemegı dısarda yıyelım dedım sonra dınlenirim abısı aradı sıze gelelım e onda da var ıkı oğlan yoğun geçti
Ne zaman dinlenmeyi kovalasam asla dinlenemıyorum zatenayrıca bu tempo kesınlıkle etkılıyor bencede ama dediğim gibi cok olumsuz düşünmek ıstemıyorum pozıtıf bakmaya çalışıyorum sut ıcın , Lina hala uyumadı ben bayılacam artık Totomu kaşıyayım yinede Gerginbiri35
Sanırım genel olarak iki çocuklu hayat böyle bişeymiş
Bizde çözümü öyle bulduk ortamızda yatırıyoruz. Eşimde bu beşikte bir şey vae yeni beşik alacam diyor garibim. Bu arada benim sağ göğsümde sertlik var masaj da yapsam geçmiyor sağımdan sonra oldu. Sende de var mı öyle bir şeyKuzum arada linosu yanina al ya uyu oyle dinlen. Baska care olmiyor
Lina yatağıma bıtısık anne yanımda hep gündüzde oyle bırakıyorum yatağıma bırakıp yanına yattığımda oluyor Amne benmkı ayaklarda uyuyor yatırınca kalkıyorKuzum arada linosu yanina al ya uyu oyle dinlen. Baska care olmiyor
5 gün falan olacak canımKaç gündür yapmadı ki. Ben mamaya zeytinyağı koyuyorum faydası oluyor gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?