2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bizim yaptırdığımız çocuk cerrahi karton bardak koydurmustu, o geldi aklıma özel bardak da varmış he.

Kızlaar kızlar. Meme ucu yaralarından çok çektim. Her bulduğum kremi yöntemi deniyorum şu aralar geçiyor gibi. Ama bu sefer de sağ meme ucumun içindeki kanallar acıyor. Emziriyorum sağıyorum yok. Acısı geçmiyor. Mastit falan mıdır sizce? Nasıl geçecek bu ya. Ay bi acısız ağrısız emziremedim çocuğumu

30 dan sonra olan şey ne acaba 37 yim ama anlamadım valla 1 seyZaman su gibi. Akti gitti

Mama arttıysa ona alışma ıhtımalı yuksek , açlık mamadan gıderılınce meme daha az uyarılıyor ve ona yeterlı sut gelmıyor olabilir canım

Bende özellikle uykuya dalışta kullanıyorum harıcınde kendı de pek tutmuyor zaten , istediğim uykuyla bağdaştırması uyku gecıslerınde kullanmak

Benım yara yok olmadı hıc ama lına vok cekıstırmelı emdıgınden son dakikaları oynuyor yanı resmen o mahfedıyor ve pembeleşiyor baya ve acıyor ılk 30 sanıye kremlık de bişey yok

Ay kızlar anam ağladı bugün öğlen evden bi çıktım oğlumun okuluna öğretmenler günü kutlaması ordan arkadaşa kahveye ordan bıdaha okula ordan yemeğe eve geldık eltımler geldı şimdi gittiler çoluk çocuk çay kahve derken ağam ben bittim modundayım
Yarın oğlumun bebeklık arkadasının d.gününe davetlıyız
Ertesi gün eşimin arkadaşına davetlıyız
Ben ne zaman tahmını dınlenırım

Ooo program yoğun Çıkmaz ayın son çarşambası ancak dinlenirsin kuzum sen

Aşılarımızı olduk, ağladık ... Şimdi mızırdanarak uyuyoruz
Büyüdü bunlarda aşı oluyorlar yarabbim daha dün karnımızda Niğde bulantısına sebep olan veletlere bak ya
Çok teşekkür ederim canimlar.. bizde olduk 2. Ay asilarimizi calpol verdim hemen rahatladi şimdi
hadi geçmiş olsun kızlar
Çok sevindim canım rahat atlatmanıza benimde aklımdaki döner dönmez 1hafta 10 gün dinlenir kendimize geliriz yeni iklime yeni saat düzenine bebişi adapte ederiz sonra direk sünnet yani 2. Ay dolmadan halletmemiz lazım inşallah

Ya gerçek hayatta yan yana olsak kalabalık bir ortamda şunu anlatsan emin ol aman sus herkese anlatma nazar olursun deriz hepimiz ya hala enerjim bitti yoruldum diyor orman da 3 kaplan gücündesin papatyacım sen ya hahah ben bir Alışveriş çıktım bir emzirdim yemek yedim şimdi bir duş aldırıcaz sonra enerji falan kalmaz bende beyaz bayrağı çekerim yaş kâğıt üstünde 32 ama içim söndü galiba kızlar benim

Bu yoğunlukta iyi dinlenip sütün oluyor maşallah

Bu yoğunlukta iyi dinlenip sütün oluyor maşallah
Allah bana ben Linaya süt var yok mevzusunu cok düşünmek ıstemıyorum bı sekılde gecıyor işte gün Hergunum boyle degıl tabı
Ya ben dün geceden çok uykusuz ve yorgunum , ıste ogretmenler günü seysı vardı oğluma dedım hatta annecım ben gelmeyebilirim üzülme sakın araba babanda olacak dedım planım linayı uyutup yağan yağmur eslıgınde uyumak , 3-4 kez yatırdım her seferınde daha huysuz kalktı uykudan tek basıma evde kafayı yıyecegıme gıdeyım barı dedim, eşimin iş görüşmesi denk geldi bende hava yağmurlu eve dönemem dıye ordan kızlardan bırıne gectım okul cıkıs saatıne kadar evde olmayınca yemegı dısarda yıyelım dedım sonra dınlenirim abısı aradı sıze gelelım e onda da var ıkı oğlan yoğun geçti
Ne zaman dinlenmeyi kovalasam asla dinlenemıyorum zaten ayrıca bu tempo kesınlıkle etkılıyor bencede ama dediğim gibi cok olumsuz düşünmek ıstemıyorum pozıtıf bakmaya çalışıyorum sut ıcın , Lina hala uyumadı ben bayılacam artık Totomu kaşıyayım yinede Gerginbiri35
Sanırım genel olarak iki çocuklu hayat böyle bişeymiş

Bende gece uyumadım eşimle pazara gideyim dedim pazarda yarim kilo yerine 1 kilodan fazla istavrit aldim uykusuzluktan pazara giderken de tam doymamıştı bende mama vermek istemedim mızırdana mızırdana uyudu arabada değil tabiki eşim kucağında taşıdı bir ara o kadar umutsuzluğa kapıldık ki eve dönecektim eve gelince de uyudu bende uyudum şimdi de gözler cam gibi parlıyor dışarda insan stres atınca bence süt olayında çok fark olmuyor bende öyle oluyor yani

O agri olayindan bende cekiyorum. Emiyor hadi diyorum tam bosaltamadi herslde sagiyorum ama sizim sizim sizliyor. Sali gunu randevu aldim doktors gidicem

Kuzum arada linosu yanina al ya uyu oyle dinlen. Baska care olmiyor

Kuzum arada linosu yanina al ya uyu oyle dinlen. Baska care olmiyor
Bizde çözümü öyle bulduk ortamızda yatırıyoruz. Eşimde bu beşikte bir şey vae yeni beşik alacam diyor garibim. Bu arada benim sağ göğsümde sertlik var masaj da yapsam geçmiyor sağımdan sonra oldu. Sende de var mı öyle bir şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…