2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ben de sembolik bi iki parça bişey aldım çok alasım var ama zor duruyorum

MAŞALLAH CANIM NASIL ÇIKTI HAFATSIYLA UYUMLUMU ? DOKTOR NE DEDİ :)
çok şükür canım haftasıyla uyumlu 8+2 gözüküyor. Sadece kan sulandırıcı iğneye devam birde progestan fitil diğerlerini kesti. Pıhtılaşma var mı diye de mutlaka test yaptır ona göre keselim iğneyi dedi canım. Çok şükür insan hep bi tedirgin oluyor ama inşallah bi sıkıntı cıkmaz kimsenin bebişinde ve kucağımıza almak nasip olur canım

GÜZEL GÜNÜNE GELMİŞ O ZAMAN SEVİNDİM. İLAÇLARIN BAYAĞI AZALMIŞ. KAN SULANDIRICI GENETİKTE ÇIKMASADA DAHA ÖNCEDEN DÜŞÜKLER VEYA GEBELİK KAYIPLARI VARSA DOĞUM SONUNA KADAR KULLANDIRIYORLAR. HAYIRLISI SAĞLIKLA GELSİN AMİN HEPİMİZE NASİP OLSUN İNŞALLAH.

Amin inşallah canım sende kafana takma için hiç rahat etmezse başka yere git baktır bol dua ve tevekkül hiç birimiz aynı değiliz inşallah en yakın zamanda duyucaksın kalp atışını dualarım seninle

Amin inşallah canım sende kafana takma için hiç rahat etmezse başka yere git baktır bol dua ve tevekkül hiç birimiz aynı değiliz inşallah en yakın zamanda duyucaksın kalp atışını dualarım seninle
RAHATIM CANIM ALLAHA BIRAKMIŞTIM NASİP ETTİYSE OLACAK MODUNDAYIM GENELDE. BEKLERİM 10 GÜN DAHA. BENİM BİR KOCAM VAR DOKTORA ŞİKAYET EDİYOR BENİ SİZ ŞİMDİ 1 HAFTA GERİDEN GELİYOR DEDİNİZ BU TAKILIR DEDİ :) DOKTOR OLABİLİR DEDİ BENİM BİDAHA BAŞKA DOKTORA GİTME FIRSATIM YOK. İŞE BENİ BIRAKIYOR ALIYOR HAFTA SONU EVDE GİDEMEMKİ :)

YAA NE GÜZEL MAŞALLAH SAĞLIKLA BÜYÜTÜN. DARISI BAŞIMIZA. DOĞUM NASIL GEÇTİ :) KORKMUYORUM AMA YİNEDE TEDİRGİNLİK OLUYOR.
Doğumu düşünme emin ol hiç bir şey planlandığı gibi gitmiyor sadece sağlıkla kucağına alacağın zamanı hayal et. Ben 38. Hafta kontrolüne giderken suyum azalmıs yatış verildi suni denendi beklenen acılma olmayınca sezeryana alındım. O yüzden hiiç düşünme bir şekilde geliyor o bebek. Rabbim en kolay en sağlıklı nasıl gelecekse öyle gelsin emin ol kendileri belirliyor doğumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…