2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Yani nedemek istiyo kanaman gelirse uzulme derken
Normalmi yani ne?
Hayirlisi olsun cnm bekle bakalim pazartesiye kadar
Bizleride haberdar et

Pazartesi veya salı kan ver dedi canım artış olursa iyi artış yoksa üzülme kanaman gelir regl olursun dedi kimyasal olur dedi. İnşallah artar fasulyem saglikla

Pazartesi veya salı kan ver dedi canım artış olursa iyi artış yoksa üzülme kanaman gelir regl olursun dedi kimyasal olur dedi. İnşallah artar fasulyem saglikla
Rabbim hayirlisini versin canim saglikli olsun gebelikse insallah
Pazartesiyi bekleyelim bakalim nolacak

3 öğün benim içinde çok zor oluyo aslında bugn ilk kez 8de zar zor yedim bişeyler oda eşimin zoruyla neymiş çocu aç kalmış

İnşallah iyidir güzel enerjilerle git kontrollerine. Bir de bana gitmeden çikolata yeseydin diyenler oldu nette de okudum çok hareketli oluyorlar o zaman bidakine deneyebilirim

Kızlar bende şöyle Bi durum var sürekli korku evham falan var acaba Bi şey olur mu diye ilk gebeliğim az Bi şey ağır kaldırsam ama çok az acaba kalbi durdu mu rüyadan korkuyla uyansam acaba kalbi durdu mu elimde olsa her sabah kalp atışı dinleyeceğim neden böyle oluyor sizde de var mı

Kızlar selamlar herkese kolay ve sağlıklı doğum dilerim. 6 haftalık gebeyim. Dün ve önceki gün biraz ayakta kalmıştım, yoruldum. Dün akşam ve bugün çok azıcık kahverengimsi bir akıntı olduğunu gördüm çamaşırımda. Yarın gideceğim doktora ama endişelendim. Aranızda bu durumu yaşayan var mi? Ayrıca şuan çok halsizim ama bu ara ara oluyor, birden halsiz kalıyorum uzun uzun yatmak istiyorum

Başlarda bazen düzensiz artışlar olup sonradan düzenli de olabiliyor endişe etme canım. Hakkında hayırlısı en doğru zaman da seninle olsun bebişin

O korkuları ben de çok yaşıyorum. Daha önce tam da bu haftalarda bebeğimin kalbi durmuştu. İki gündür mide bulantım azaldı diye endişe ediyorum acaba bir şey mi oldu mide bulantım neden azaldı diye . Sonra gereksiz evham yaptığımı düşünüyorum saniye sürmeden tekrar ya böyle olduysalar başlıyor.
Arkadaşlar aranızda mide bulantısı kesilen ya da hafifleyen var mı ? Sizce bu önemli bir durum olabilir mi ?

Kahverengi akıntı yaşayan çok hamile var sadece ihmal etmeyip doktora gitmek lazım. Zaten yarın gidecekmişsiniz muhtemelen progestan verir. Halsizlik de oluyor normal bence

Ozaman bekle kuzum inşallah güzel haber alıcaz

3 gün mide bulantısı baş dönmesi yaşamadım. Şuan yerlerde sanki tansiyonum midem sürekli ağzımda gibi hissediyorum gün içinde 2 3 tane soda içiyorum. Endişelenme canım sağlıkla alacağız inşallah bebişlerimizi kucağımıza

Kahverengi akıntı yaşayan çok hamile var sadece ihmal etmeyip doktora gitmek lazım. Zaten yarın gidecekmişsiniz muhtemelen progestan verir. Halsizlik de oluyor normal bence
Çok teşekkür ederim cevabınız için umarım önemli bir şey değildir

Galiba en çok da bu dönemlerden korkuyorum. Yine aynı şey olur endişesiyle. 12. Haftayı bir atlatalım halay çekcem

Bende de oldu canım o, halbuki sadece ev süpürmüştüm hemen acile gittik eşimle progestan verdiler. İstirahat et dinlen dedi doktor ilaçları kullandım dinlendim suyu az içme dedi onu da yaptım 2 3 gün çok hafif oldu sonra geçti gitti çok şükür. Sende görün bir an önce canım sağlıkla büyüsün bebişin inşallah

Galiba en çok da bu dönemlerden korkuyorum. Yine aynı şey olur endişesiyle. 12. Haftayı bir atlatalım halay çekcem
Valla canım her dönem korku endişe içinde geçiyor aslında. en rahat ettiğimiz hareketlerini hissettiğimiz dönem o zaman bile azcık hareket etmese bişey mi oldu tedirginliği ile dürtüyoruz karnımızı kıpırdasın diye inşallah kafayı üşütmeden sağlıkla tamamlarız hamilelik serüvenini

İnsan midesi almayınca yiyemiyor aslında ama burda Bi arkadaş söylemişti aç karna ultrasona girip hareketsiz olduğunu, çok şükür bişeyi yokmuş sadece annenin açlığından olmuş aç olmamak gerekiyormuş sık sık atıştırmaya çalış bende sürekli mide bulantısından bişeyler atıştırıyorum salatalık elma tuzlu kraker gibi aç kalmamaya çalış canım bebişin için

Valla teknoloji az daha gelişseymiş de erken haftalarda da evde kalp atışını duyacağımız cihazlar olsa ne güzel olurmuş. Bu tip cihazlar var ama 16.haftadan sonra falan görünüyormuş en erken yoksa alırdım direkt.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…