2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar çok mutsuzum nolur yardim edin
6 Mart 13
8 mart 43
10 mart 48 çıkmış betam beynimden aşağı hissetmiyorum suan
Sakin ol canım öncelikle belki lab hatasıdır?
Aynı yerde mi veriyorsun kanı hep?

İnşallah yanlıştir sonuç canım başka yere geçeceğim şimdi işten cikip

Evet canım şimdi başka hastaneye gideceğim inşallah lab hatasidir
İnşallah öyledir canım benim arkadaşımın başına geldi çünkü ve boşu boşuna çok üzüldü yıprandı, hatta ben şehir dışında olduğum için beta takibi yapamadım gittiğim yerde elimdeki testlerle koyulaşma takip ettim sadece ama şehirde olsam da arkadaşım böyle bir şey yaşadığı ve çok stres olduğu için yine evde takip yapmayı düşünüyordu bir aklım
Hemen paniğe kapılma umarım öyle bir şeydir bu da dualarımız seninle

Yemek yapmayi birak Mutfagin yolunu unuttum
Eskiden 2bucuk litre su icerdim
Suyu bile 1i zor iciyorum

Ay evet avucuna koy yalada biraz şov gibi salatalığa bende döküyorum

Bizim seninle aynı canım 8+6 tüp bebek benimde aynı gerginlik bendede sağlıkcakla gelsinler inşallah

Kızlar çok mutsuzum nolur yardim edin
6 Mart 13
8 mart 43
10 mart 48 çıkmış betam beynimden aşağı hissetmiyorum suan
İki gün sonra tekrar kan ver bence hemen umutsuzluğa kapılma. İnşallah sağlıkla ilerler

Umarım lab hatasıdır cok kucuk degerler olunca ufak hatalar mevcutsa ıster ıstemez boyle bısey olabılır gıbı bakalım haberlerını beklıyoruz mutlaka

Başka hastaneye geldim verdim kan canım burda da 48 veya daha düşük çıkarsa nasip ama 66 ve üstü çıkarsa bir umut bekleyeceğim hayirlisi olsun ama çok üzgünüm bu arada evet ayni yerde yaptırdım

Merhaba hepinize sağlıklı gebelik ve kolay doğumlar diliyoruum 2022 Ekim annesiyiim öyle gezerken gördüm başlığıı cumartesi günü 5. Ay dolacak zaman geçmez gibi geliyor ama o kadar hızlı geçiyor kii geçen sene bu zaman kanamalarım vardı korkuyla gidiyordu süreç şimdi çok şükür yanımda darısı sizlere inşallah her aşaması çok güzel hamilelikte öyle tadını çıkartıın

YAA NE GÜZEL MAŞALLAH SAĞLIKLA BÜYÜTÜN. DARISI BAŞIMIZA. DOĞUM NASIL GEÇTİ :) KORKMUYORUM AMA YİNEDE TEDİRGİNLİK OLUYOR.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…