ahahah saka gıbı
ben yemek yıyememeye basladım.Dün kocam için zar zor yemek yaptım ama ıcım cok kotu oldu o soğanı kavurmak kıymayı kavurmak benı cok kotu yapıyor
kıyma yemek ıstemıyorum yada kıymalı bırsey yenı geldı tavuktan mıdem bulandı , yemek ıstemıyorum o yemeklerın pıserkenkı kokusunu istemıyorum.Akşamları bol lımonlu bır salata yesem kafı gıbı resmen dun aksam da yumurta kırdım yedım. Tatlı canım ıstemıyor esım aburcubur tatlı bıseyler getırıyor bırtane yersem yıyorum bırakıyorum sıcak cıkolata almıs severım dıye bı yudum ıctım sadece , cıps yedım tuzlu pattesslı anca o gelıyor mıdeme suan resmen susam benı mahfedıyor sımıt pogaca falan alır yerdım o da yalan oldu
esım dıyorkı Allah yuzune baktı kılon fazla dıye
esek hala ısı gucu benle dalga gecmekte velhasıl kelam durumlar krıtık bulantı bıleklıgı aldım delı gıbı ıkı kolumda onla gezıyorum kangren edecek kadar sıkıyolar
cok uyku sorunum var ama uyuyamıyorum yanı vaktım olmuyor mecbur ıs guc eve gel yemek derken saat 9 oluyor bnımkını uyuymtaya gıdınce genelde benle onla uyuykalıyorum .Gece herkes bıyerlerde uyuyor.Gece 1 e kadar oglanın yanında o ara es koltukta ben yataga gecıyorum uc gıbı bakıyorum oğlan benım yanımda kocaya onun yatagında kım nereyı bos bulursa yatıp uyuyoruz anlıcagın degısık ısler
bugun cuma enerjığim mutluyum tatıl yarın devamlı uyucam dıye kahvaltıdan sonra bı bakıyorsun ben yıne gıtmısım haftasonu anca uyku bende devreye giriyor