2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
evet bızzde durumlar karısık bende de bıanda ortaya cıkmadı bu durumlar ufak ufak eklene eklene devam ettı adete sulu yemek ve tarzı seyler benım ıcımı kaldırıyor oglen yemegınde ıcınde et olan bı yemek vardı bır tane yedım kucuk bı parca cıks cok kotu gelıyor bana , pılava lımon sıkıp yedım oyle sonra bos bos bulantı bıleklıgı belkı psıkolojıktır bılmıyorum benım normalde 9-12 arası cok sorluyor dun bı 45 dk kadar surdu bugun o surecı yasamadım bıleklıkten mıdır bılemem tabıkı takılı kolumda hala aksam yemekten sonra cıkarıyorum bıdaha sabaha kadar takmıyorum gece uykumda bulandıgını hııssedıyorum ama barız cok sukur kusmam yok dıye kendımı avutuyorum sımdılık ay bılmıyorum ya ben severım normalde de ıste bu bebıs degısık seyler yaptırtıyor bana bıraz gecsın normale donecegız en azından daha hassas olacağız inanıyorum buna :)

Teşekkür ederim canım bebişlerimiz iyi olsun da

İnşallah yaaa

Ben ki sağlık timsali bir insandım ama bu bebek ne kadar yemediğim sevmediğim istemediğim şey var onu istetiyor bana gidip sağlıksız şeyler istiyor canım normalde yıllardır yemeye yemeye damak tadım değişmişti istemezdi canım sevmezdim de evde fırında bir kaşık yağ ile yaptığım patates dışında dışarıdaki patates kızartmalarını heralde en son üniversite yıllarımda yemişimdir şimdi canım illa onu istiyor deli olmamak elde değil. Evde yaptım fırında asla kesmedi illa o pis yağda kızarmışlardam olacak
Kıymayı hele önüme tencereyle koysalar yicem sanki gut hastası olmamak için yememeye çalışıyorum öyle etin de fazlasını
Sanırım vücuttaki depoyla ilgili mesela sen normalde sevip yiyorsan vücudunda gerekli protein vardır bebek onu kullanıyordur şimdi ama ben öncesinde yemiyordum demek ki protein depom yeterli değil bu yüzden canım hep et tavuk balık gibi protein kaynaklarını istiyor

cok takılma kafaa rahat bır hamılelık gecırmeye bak herseyın fazlası zarar azıcıktan bısey olmaz oyle dusunn
Çok fena gaza geliyorum gidip patates yersem şaşma ahahahhahah

Az yavrum ya bana 3 ana 3 ara öğün ye dedi. Her sabah 8de muhakkak minik bir kahvaltı yapıyorsun her akşam 10 gibi kendi mayaladığın yoğurdu yiyip yatıyorsun dedi. Tuz şeker ve turşudan kesinlikle uzak duruyorsun dedi bide. Bana, bana bana dedi Dün bende korka korka tartıldım ama kilo almamışım çok şükür

Aaaa benim doktorum da bana miden bulanınca tuz yala dedi
Bu doktorlar niye bu kadar farklı

ye kuzum zaatenn gıt yee suana kadar yemedıgın kabahat bak dogru dıyorsun ondan olabılır ne guzel canının cekmesı bence

3 öğün yiyemem sanırım ya evde 9-10 gibi uyanıyorum aç karnına tiroid ilacı içiyorum kahvaltı yapmak için 1 saat bekliyorum 11 gibi kahvaltı yapıyorum 14-15 gibi ara öğün 18 gibi akşam yemeği 21 gibi de tekrar ara öğün bitti nasıl yiyeyim 3 ana 3 ara çok zor valla inşallah bebişim iyidir ama bende salı kontrole gideceğim çok merak ediyorum miniğimi kendi çalıştığım hastanede hemen muayene olup bakasım geliyor ama doktorlara güvenmiyorum o yüzden kendi doktorumu bekliyorum

Devlet hastanesimi canım

ye kuzum zaatenn gıt yee suana kadar yemedıgın kabahat bak dogru dıyorsun ondan olabılır ne guzel canının cekmesı bence

Sağlıksız şeyler yememe karşı olan eşime yol yapmaya başlayayım madem yemezsem bebekte patates şeklinde iz olur diyim haha

Tuzu aslında gebelikte tansiyon istemedikleri için kısıyorlar ama bulantıya iyi geldiği bir gerçek
Ben de salatalığa döküp yiyorum ya o bana direk avucuna koy yala dedi içim yanar öyle diye salatalığa atıyorum ben de turist Ömer filminde milletin vücudundaki tuzu emerek yaşayan bir uzaylı kadın vardı aklıma o geliyor

Kızlar çok mutsuzum nolur yardim edin
6 Mart 13
8 mart 43
10 mart 48 çıkmış betam beynimden aşağı hissetmiyorum suan
Canım lütfen kendini yıpratma vücudunda neler olduğunu bilemezsin eğer sağlıksız bir gebelikse vücudun onu sonlandıracaktır ve yenisi için çok daha güçlü şekilde hazırlanabilirsin ama belki de artar betan lütfen üzülüp kendini yıpratma bu hem sana hem bebeğe zarar dua et bol bol kendini sakinleştirmeye çalış lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…