Dimi kendimi böyle rahatlatayım o beni bir süre idare eder artıkRahat ol bebişin canı istemiş demek ki , anne olarak isteklerini yerine getirmemiz lazım
evet bızzde durumlar karısık bende de bıanda ortaya cıkmadı bu durumlar ufak ufak eklene eklene devam ettı adete sulu yemek ve tarzı seyler benım ıcımı kaldırıyor oglen yemegınde ıcınde et olan bı yemek vardı bır tane yedım kucuk bı parca cıks cok kotu gelıyor bana , pılava lımon sıkıp yedım oyle sonra bos boskesinlikleeeee
Efsaneydi ya nenem, Allah taksiratını affetsin
Sizde işler baya karışıkmış kuzum
Kızzz ben de tam tersi biliyor musun, normal hayatımda et hatta tavuk asla yemem ben doğru düzgün ama benim canım da hiç yemediğim şeyleri çekiyor. Tavuklu pilav çekti canım durduk yere deliridim haha normalde bir yerde al ye deseler sağ ol canım sen ye derimtavuğun kokusuna bile katlanamam ama şimdi et tavuk sarımsak delisi oldum resmen kocam oldum yaaa kocamın deli olduğu ama benim asla ağzıma sürmediği şeyleri yemek istiyorum anlamadım ben bu işi adam anlaşma mı önceden tembihledi mi naptı bilmiyorum spermlerini
Çünkü yemek konusunda bana çok kızardı, ağız tadıyla evde istediğimi yiyemiyorum hep ot hep ot yakında meleyeceğim diye
Bu arada bulantı bilekliği işe yarıyor mu ki?
cok takılma kafaa rahat bır hamılelık gecırmeye bak herseyın fazlası zarar azıcıktan bısey olmaz oyle dusunnDimi kendimi böyle rahatlatayım o beni bir süre idare eder artık
Yok canım bence o kadardan bir şey olmaz ben şimdiye kadar 1.5 lt Kola içmişimdirKızlar dayanamadım bir bardak fanta içtim bir kereden birşey olmaz değil miilk defa içiyorum çok canım istedi
Azıcık içseydim keşkedecok takılma kafaa rahat bır hamılelık gecırmeye bak herseyın fazlası zarar azıcıktan bısey olmaz oyle dusunn
Ama sen bir kerede içmemişsindir canım 1,5 litretiYok canım bence o kadardan bir şey olmaz ben şimdiye kadar 1.5 lt Kola içmişimdir
Teşekkür ederim canım bebişlerimiz iyi olsun daBen doktorun korkuttugu kadar bır sıkıntılık durum oldugunu dusunmuyorum sahsen , saatlerce ac kalmıyoruz netıcesınde ben bazen oglene kadar yemıyorum bısey olabılıyor az az sık sık mıdeye bısıler gırdıgı surece sorun olmaz sende zaten ıkı ana aralarda da atıştırıyorum demıssın bence normal
Yok canım ama 5-6 kez 1 bardak içtimAma sen bir kerede içmemişsindir canım 1,5 litreti
İnşallah yaaaevet bızzde durumlar karısık bende de bıanda ortaya cıkmadı bu durumlar ufak ufak eklene eklene devam ettı adete sulu yemek ve tarzı seyler benım ıcımı kaldırıyor oglen yemegınde ıcınde et olan bı yemek vardı bır tane yedım kucuk bı parca cıks cok kotu gelıyor bana , pılava lımon sıkıp yedım oyle sonra bos bosbulantı bıleklıgı belkı psıkolojıktır bılmıyorum benım normalde 9-12 arası cok sorluyor dun bı 45 dk kadar surdu bugun o surecı yasamadım bıleklıkten mıdır bılemem tabıkı takılı kolumda hala aksam yemekten sonra cıkarıyorum bıdaha sabaha kadar takmıyorum gece uykumda bulandıgını hııssedıyorum ama barız cok sukur kusmam yok dıye kendımı avutuyorum sımdılık ay bılmıyorum ya ben severım normalde de ıste bu bebıs degısık seyler yaptırtıyor bana bıraz gecsın normale donecegız en azından daha hassas olacağız inanıyorum buna :)
Çok fena gaza geliyorumcok takılma kafaa rahat bır hamılelık gecırmeye bak herseyın fazlası zarar azıcıktan bısey olmaz oyle dusunn
Az yavrum ya bana 3 ana 3 ara öğün ye dedi. Her sabah 8de muhakkak minik bir kahvaltı yapıyorsun her akşam 10 gibi kendi mayaladığın yoğurdu yiyip yatıyorsun dedi. Tuz şeker ve turşudan kesinlikle uzak duruyorsun dedi bide. Bana, bana bana dediBulantı çok zor canım Allah kolaylık versin en kısa zamanda geçer umarım beslenme önemli hemen geçsinçok şükür bende bulantı oluyor ama koku hassasiyeti de hiç olmadı inşallah olmaz bende nöbetli çalıştığım için işe gitmediğim günler günde iki öğün yiyorum kahvaltı ve akşam yemeği iki de ara öğün gibi onda da sağlıklı yemeye çalışıyorum hastanede zaten ipin ucu kaçıyor kilo felan almadım bu 1 ayda ama burda kisacabkk demişti kontrolde dr yemek ye aç bırakma diye 2 öğün az gelir mi acaba?
Aaaa benim doktorum da bana miden bulanınca tuz yala dediAz yavrum ya bana 3 ana 3 ara öğün ye dedi. Her sabah 8de muhakkak minik bir kahvaltı yapıyorsun her akşam 10 gibi kendi mayaladığın yoğurdu yiyip yatıyorsun dedi. Tuz şeker ve turşudan kesinlikle uzak duruyorsun dedi bide. Bana, bana bana dediDün bende korka korka tartıldım ama kilo almamışım çok şükür
ye kuzum zaatenn gıt yeeİnşallah yaaa
Ben ki sağlık timsali bir insandım ama bu bebek ne kadar yemediğim sevmediğim istemediğim şey var onu istetiyor bana gidipsağlıksız şeyler istiyor canım normalde yıllardır yemeye yemeye damak tadım değişmişti istemezdi canım sevmezdim de evde fırında bir kaşık yağ ile yaptığım patates dışında dışarıdaki patates kızartmalarını heralde en son üniversite yıllarımda yemişimdir şimdi canım illa onu istiyor deli olmamak elde değil. Evde yaptım fırında asla kesmedi illa o pis yağda kızarmışlardam olacak
Kıymayı hele önüme tencereyle koysalar yicem sanki gut hastası olmamak için yememeye çalışıyorum öyle etin de fazlasını
Sanırım vücuttaki depoyla ilgili mesela sen normalde sevip yiyorsan vücudunda gerekli protein vardır bebek onu kullanıyordur şimdi ama ben öncesinde yemiyordum demek ki protein depom yeterli değil bu yüzden canım hep et tavuk balık gibi protein kaynaklarını istiyor
Çok fena gaza geliyorumgidip patates yersem şaşma ahahahhahah
Ayrana talim artıkYok canım ama 5-6 kez 1 bardak içtim
Tuzu aslında gebelikte tansiyon istemedikleri için kısıyorlar ama bulantıya iyi geldiği bir gerçekAaaa benim doktorum da bana miden bulanınca tuz yala dedi
Bu doktorlar niye bu kadar farklı
Az yavrum ya bana 3 ana 3 ara öğün ye dedi. Her sabah 8de muhakkak minik bir kahvaltı yapıyorsun her akşam 10 gibi kendi mayaladığın yoğurdu yiyip yatıyorsun dedi. Tuz şeker ve turşudan kesinlikle uzak duruyorsun dedi bide. Bana, bana bana dediDün bende korka korka tartıldım ama kilo almamışım çok şükür
Devlet hastanesimi canım3 öğün yiyemem sanırım ya evde 9-10 gibi uyanıyorum aç karnına tiroid ilacı içiyorum kahvaltı yapmak için 1 saat bekliyorum 11 gibi kahvaltı yapıyorum 14-15 gibi ara öğün 18 gibi akşam yemeği 21 gibi de tekrar ara öğün bitti nasıl yiyeyim 3 ana 3 ara çok zor valla inşallah bebişim iyidir amabende salı kontrole gideceğim çok merak ediyorum miniğimi kendi çalıştığım hastanede hemen muayene olup bakasım geliyor ama doktorlara güvenmiyorum o yüzden kendi doktorumu bekliyorum
ye kuzum zaatenn gıt yeesuana kadar yemedıgın kabahat bak dogru dıyorsun ondan olabılır ne guzel canının cekmesı bence
Ben de salatalığa döküp yiyorum ya o bana direk avucuna koy yala dediTuzu aslında gebelikte tansiyon istemedikleri için kısıyorlar ama bulantıya iyi geldiği bir gerçek
Canım lütfen kendini yıpratma vücudunda neler olduğunu bilemezsin eğer sağlıksız bir gebelikse vücudun onu sonlandıracaktır ve yenisi için çok daha güçlü şekilde hazırlanabilirsin ama belki de artar betan lütfen üzülüp kendini yıpratma bu hem sana hem bebeğe zarar dua et bol bol kendini sakinleştirmeye çalış lütfenKızlar çok mutsuzum nolur yardim edin
6 Mart 13
8 mart 43
10 mart 48 çıkmış betam beynimden aşağı hissetmiyorum suan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?