- 17 Ağustos 2021
- 1.895
- En iyi cevaplar
- 1
- 2.979
- 83
- 27
Ben biberon yıkama görevini eşime verdimÖyle eller mahvoluyor. Elimi sabunlamak için ben sivenonun doğal sabununu aldım işe yarıyor baya. Birkaç gündür annemlerdeyim eşim grip oldu. Annem yıkıyor biberonları valla çok mutluyum
Bizde nuk ve dr brown biberonlarla devam ediyoruz. İkisinde de yeni doğan için olan cam biberon modelleri nuk biraz akmaya başladı pek memnun kalmadım sıcak suyu göründükçe veya bebek emdikçe esnedi sanırım ama Dr. Brown kolik cam biberon yeni doğan modeli süper ötesi tavsiye ederim. Bende en çok sağarken ve biberona koyarken ziyan olan anne sütüne üzülüyorum gerçekten.Ben de 2 farklı mama 2 farklı biberon denedim canım ama emzikte sadece avent kullandım. Sonra lansinoh biberondan avente kaydık. Lansinoh verdiğimde içiyor içmesine ama daha çok döküyor ben de anne sütünü ziyan etmek istemiyorum derken iyice aventci oldukve kesinlikle hemen rutine dönüşüyor
Ben de bu yüzden mama+süt gitmeyi sevmiyorum ya mama ya süt öğünü olarak gitmek çok daha iyi oluyor ama bazen süt az olunca mecbur kalıyorum ve çığlıklar yardım çığlıkları ...Aynı anda iki biberona da bir süt bir mama yapıp yanıma koyabilirim aslında ama bıktım biberon, emzik yıkamaktan... Ellerim ağaç kabuğunu geçti çatlayıp kuruyor ve kanıyor artık ben de tek biberon kirletmeyi kar sayıyorum
Bana da bir emzik onerin ya.bips i almiyor oguruyor
Benim ev emzik cenneti oldu avent soothie, ultra air, chicco, bibs hepsini deniyorum tutmuyor da tutmuyorBende aldım hadi inşallah olacak bu sefer
Yavrum ya çok tatlılarrrKızlar bizde hafta sonu annemlere gittik köpeğimizi götürmedik.Bugün eve dönünce bizi karşıladı aşırı özlemiş ama kardeşini de unutmamış bizi öptükten sonra direk arabaya pusete koştu onu kokladı sevmek istediAşırı duygusalım resmen ağlattı beni tüylü kızım Pp ye eve gelince olan hallerini bırakıyorum
Dr brownda indirim vardı ben de aldım ona geçtim lansinohtan. Lansinohu da seviyordu ama kaynata kaynata yumuşadı sanki plastik içime sinmedi cam aldım. İki ağız var onda da sen dar ağız mı aldın geniş ağız mı?Bizde nuk ve dr brown biberonlarla devam ediyoruz. İkisinde de yeni doğan için olan cam biberon modelleri nuk biraz akmaya başladı pek memnun kalmadım sıcak suyu göründükçe veya bebek emdikçe esnedi sanırım ama Dr. Brown kolik cam biberon yeni doğan modeli süper ötesi tavsiye ederim. Bende en çok sağarken ve biberona koyarken ziyan olan anne sütüne üzülüyorum gerçekten.
Böyle böyle bebekler hayatı öğrenecek biz bebekleri öğrenicez birbirimize alışacağız inşallah
Olsun bir tosunluk dönemi olduTosundu da noldu sımdı sopa yutmuş gıbı
Anlıyorum canım zaten yalnız bırakmıyoruz.Dediğin gibi bu zamana kadar bir şeyi olmadı yine olacağını sanmıyorum ama dediğin gibi hareketli bir hayvan biz de dikkatli gözetim altında yaklaştırıyoruzSatilucky
Ay canım, ne olur yanlış anlama ve kızma ama köpekle bebeği o kadar yakınlaştırmanı önermem.
Bir tanıdığım kötü bir deneyim geçirdi. Her ne kadar bize alışkın evcil hayvanlar olsalar da, sonuçta bir hayvan. İnsan aklı yok. Bunca yıl bir şey yapmamıştır, yapacağı tutar. Bebekte korkabilir.
Ay vallahi içim kötü oldu görünce.
Yazıp yazmamakta kararsız kaldım ama yine de yazmak istedim. Kusura bakma.
5 kiloyu geçince mi kanguru kullanılabiliyor?Kılo olarak bak 5 ten sonra ufak kısa surelı takılır ben evde yarım saat arada takıyorum ıs görene kadar
Asıl etken kılo degıl tabıkı omurga gelısımı onemlı5 kiloyu geçince mi kanguru kullanılabiliyor?
Kızlar içlerinde en kolay tuttuğu emzik phılıps şu fotoğrafı olan oldu ayrıca diğer emzikleri de bunu da önce beyaz sabunla yıkıyorum sonra sterilazson kutusunda steril ediyorum. Ama diğer emziklerin içinde epey su kalıyor tekrar elimle onu çıkartmam gerekiyor bunda su ya çok az bir damla gibi kalıyor yada hiç kalmıyor o açıdanda şimdilik sadece bu emziği tavsiye ederimBenim ev emzik cenneti oldu avent soothie, ultra air, chicco, bibs hepsini deniyorum tutmuyor da tutmuyorEmerken ittiriyor bunları acaba memeyi de mi böyle emiyor Ultra soft hangisi airden farklı mı onu da deneyem yok ya bu elimdekilerden birini aldı aldı yoksa başka yok. Ben geç başlattım galiba bir aylıkken denedik, doğduğunda vermek lazımmış.
Yavrum ya çok tatlılarrr
Evet bende plastik olanlar nekadar sağlıklı tasarşanmış olsada pek sevemedim. Cam olan bebekler büyüyünce tehlikeli hem ağır hemde kırılma riski var diye dikkat etmek gerekecek ama ilk 4-5 ay sorun yok. Ben bir tane en dar ağız olanı aldım şuana kadar onu kullandık hiç akıtmıyor hatta sıkmadan gelmiyor. Bir geniş ağız aldım o geniş aralıklarla damlatıyor yine fena değil ama anne göğsü gibi değil. Sonrası için birde suluk ağzı var değişik birşey onuda aldım ilerde su vermek için kullanırım dedim sonuçta cam kırılmadıkça sorun yokDr brownda indirim vardı ben de aldım ona geçtim lansinohtan. Lansinohu da seviyordu ama kaynata kaynata yumuşadı sanki plastik içime sinmedi cam aldım. İki ağız var onda da sen dar ağız mı aldın geniş ağız mı?
Anlıyorum canım zaten yalnız bırakmıyoruz.Dediğin gibi bu zamana kadar bir şeyi olmadı yine olacağını sanmıyorum ama dediğin gibi hareketli bir hayvan biz de dikkatli gözetim altında yaklaştırıyoruz
Canım bana doktor takma dedi. Her muayenede de takmıyorsun dimi diyor. Dokunup hissetmesini istiyorlar beyin gelişimi için sanırım. Sık sık törpü yapıyorum ben yoksa çiziyor aynen az önce çizmiş hatta törpü yapıcam birazdan. O da zor uyurken yaptığımda uyanıyor. Uyanıkken zaten yaptırmıyor. Biberonla mamayı annem verirken ben törpü yapıyorumTamam canımm :)
Görünce korktum kusura bakma.
Bu arada eldiven hiç takmiyor musun ?
Ben uyanıkken ara ara çıkarıyorum ama yalnız bırakamıyorum. Çünkü yüzünü çiziyor ve kanatıyor. Bazı kaynaklar çıkartmak gerek diyor ama kontrollü çıkartıp takıyorum mecbur.
Yok kuzum yaa 1 aydan fazla oldu gelmiyor bende merak ediyorumkızlarsandriyon dan hbr var mı? Annesi hastaydı sanırım en son??
Ya ben içine su giriyor diye sabun işine girmiyorum hiç emzikte. Sade su ile yıkayıp sterilizasyona koyuyorumKızlar içlerinde en kolay tuttuğu emzik phılıps şu fotoğrafı olan oldu ayrıca diğer emzikleri de bunu da önce beyaz sabunla yıkıyorum sonra sterilazson kutusunda steril ediyorum. Ama diğer emziklerin içinde epey su kalıyor tekrar elimle onu çıkartmam gerekiyor bunda su ya çok az bir damla gibi kalıyor yada hiç kalmıyor o açıdanda şimdilik sadece bu emziği tavsiye ederim
Eldiveni kesmeye başladığımdan berı takmıyorum kuvezde takıldı sadece sonra eve gelınce duzenlı kestım hep bugun bıraz uzundu kesmeye fırsatım olmadı alnının çatını kanatmışKızlar biberon uçları emmeden almayacak şekilde tasarlanıyor ama sıcak soğuk farkından dolayı, mama ilk yapıldığı zamanlar akıtıyor. Bu yüzden ilk hazırladığınız zaman ve bebeğe vermeye başladıktan sonra ara ara çekip dinlendiriyorsanız, ilk çektiğinizde kontrol edin.
Tekrar uyarayım.
Genzine kaçma sorunu yaşayanlar özellikle baksın. Bundan kaynaklı olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?