2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Çok teşekkür ederim
Bende o yüzden kararsız kaldım, estetik yaptırmak isteyebilir büyüyünce, çevre yüzünden kendini kötü hissedebilir.
Bana da bir emzik onerin ya.bips i almiyor oguruyor
Mamajo almıştım ben, ilk günden tuttu.

Bende air soft kullanıyorum onu tahta çok seviyor tommytpee markasının emziği var onu kullanıyorum evde bibps var gidince onu da vereceğim buradan phılıps soothie emzik aldım onuda dönünce İzmirde açıp vereceğim hepsini tutmasını sağlamaya çalışıyorum. Hem kas hafızasına engel olup dudak alışkanlığına dönüşmemesi için hemde meme reddi yaratmamak için ki şuana kadar bu yöntem işe yaradı. Ben mama verirkende iki farklı mama verdim biberonda iki farklı biberon kullandım. Çünkü bebeklerin en hızlı öğrenip en hızlı adaptasyon oluşturduğu dönemdeyiz ve birşeye uzun süre maruz bırakırsak örneğin 3 gün üst üste ayakta sallayarak uyusun direk alışkanlığa ve uyku rutinine dönüşmeye başlayacaktır. O nedenle bu bir ayı herşeyi yedekli alternatifli kullanarak tamamlamayı hedefledim hep sonrasında karar vereceğim neyle ilerleyeceğime

Süt için ben tahin helvası yiyorum, emzirmeden önce ve sonra mutlaka su içilmeli, öncesi pek içemesemde sonrası mutlaka içiyorum. Siyah yaş üzüm de arttırıyor gibi geliyor bana,
Birde Doktor'un verdiği takviye var, oda arttırıyor, ihtiyaç halinde içiyorum. Resmini ekliyorum. Eczanede satılıyor.

Eklentiler

• Screenshot_2023-11-27-14-03-11-83_6012fa4d4ddec268fc5c7112cbb265e7.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 71
Ben klasik başlıklardan aldım , response başlıklar bunlar , abıden kalma bıberon vardı ona sadece emzık aldım tekrardan bıberon almak yerıne 1+ aldım tel delik var daha hızlı gelıyor yenıdogana gore

Ucları aynı kuzum bende bundan aldım ıkıncı aldıklarımı soft aldım plastık kısmı daha ınce esnek yumuşak hafıf sadece buna göre

Ben 1+ aldım aventın çekmeden de gelıyor

Ya sorma seninki gibi günlerdir aç gibi ağlıyor memeyle oyalayım biri yapsın diyorum memede süt yoksa bi de ona sinirleniyor aman Allahım Genelde acıkma saati belli de bazen zamansız istiyor o zamanlar hazırlıksız yakalanıyorum Hazırlarken de bi yandan konuşuyorum en azından şefkatle kısmında sorunumuz yok

Ay canım benim. Valla onu da diyorum aslında yemese daha zor diye. Seninde toparlayacak canım Kuzey ilk ay sadece 500 gr aldı hastaneden 2,5 kg çıktı. 1.aydan sonra başladı kilo alımı

Benimki de doğduğu ilk dakikadan emzik tutmuştu şu 2-3 haftadır almıyo ben de zorlamıyorum philips aventin yenidoğan anne memesi gibi olan varya biri açık pembe biri koyu pembe oydu emzik. Zaten mevlütte bitanesini kaybetmişiz diğeri de orda burda geziyo attıklarınızdan alıp tekrar deneyebilirim çünkü kurtarıcı oluyo emzik

Ben de 2 farklı mama 2 farklı biberon denedim canım ama emzikte sadece avent kullandım. Sonra lansinoh biberondan avente kaydık. Lansinoh verdiğimde içiyor içmesine ama daha çok döküyor ben de anne sütünü ziyan etmek istemiyorum derken iyice aventci olduk ve kesinlikle hemen rutine dönüşüyor
Ben de bu yüzden mama+süt gitmeyi sevmiyorum ya mama ya süt öğünü olarak gitmek çok daha iyi oluyor ama bazen süt az olunca mecbur kalıyorum ve çığlıklar yardım çığlıkları ... Aynı anda iki biberona da bir süt bir mama yapıp yanıma koyabilirim aslında ama bıktım biberon, emzik yıkamaktan... Ellerim ağaç kabuğunu geçti çatlayıp kuruyor ve kanıyor artık ben de tek biberon kirletmeyi kar sayıyorum

Ben klasik başlıklardan aldım , response başlıklar bunlar , abıden kalma bıberon vardı ona sadece emzık aldım tekrardan bıberon almak yerıne 1+ aldım tel delik var daha hızlı gelıyor yenıdogana gore

Avent'in antikolik küçük boy biberonunu kullanıyorum doğumdan beri.
Bebek çekmedikçe gelmiyor.
Aslında ilk mama hazırlayınca geliyor ama biraz alt üst yapınca yani emzik ucunu da aynı sıcaklığa getirince , bir daha gelmiyor.
Mutlaka sizlerde bunu kontrol edin. Sıcaklık etkiliyor akışları.

Avent antikolik biberonun emziği klasik serisinden de farklı normalde. Fotoğraf ekliyorum..
Şimdi response almayı düşünüyorum.
Elimdeki biberon küçük boy olduğu için, ileride büyük boya da ihtiyacım olacağı için direkt biberon alacağım. Duruma göre küçük biberonum için tekrar başlık alırım.

Eklentiler

• Screenshot_2023-11-27-15-28-35-62_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 58
Evet evet sıcaklık farkedıyor gidip sımdı bende bıberon emıcem soyasosu
Bu farklı bıberon evet başlık uymaz buna o yuzden dırek bıberon Alman daha mantıklı tabı ben bitane de buyuk boy aldım ne olur ne olmaz dıye

Ihlamurseven Lansinoh çok estetik görünüyor ama sanırım benim bebeğimde onu sevmedi. Çok hızlı mı gidiyor anlamadım. Kullanmıyorum bende. Nadiren sağım yapınca veriyorum onunla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…