Çok teşekkür ederimİnstagramda asiye Gökhan Güler çifti var onlarında çocuklarında bu durum varmış bantladılar bi bakın isterseniz ileride akran zorbalığına maruz kalmaması için yaptırdık düzeltiyormuş dediler çocuğun duymasında yada normal yaşantısına hiç etki etmiyormuş storylernde görürsünüz zaten çok geçmiş olsun
Mamajo almıştım ben, ilk günden tuttu.Bana da bir emzik onerin ya.bips i almiyor oguruyor
Bende air soft kullanıyorum onu tahta çok seviyor tommytpee markasının emziği var onu kullanıyorum evde bibps var gidince onu da vereceğim buradan phılıps soothie emzik aldım onuda dönünce İzmirde açıp vereceğim hepsini tutmasını sağlamaya çalışıyorum. Hem kas hafızasına engel olup dudak alışkanlığına dönüşmemesi için hemde meme reddi yaratmamak için ki şuana kadar bu yöntem işe yaradı. Ben mama verirkende iki farklı mama verdim biberonda iki farklı biberon kullandım. Çünkü bebeklerin en hızlı öğrenip en hızlı adaptasyon oluşturduğu dönemdeyiz ve birşeye uzun süre maruz bırakırsak örneğin 3 gün üst üste ayakta sallayarak uyusun direk alışkanlığa ve uyku rutinine dönüşmeye başlayacaktır. O nedenle bu bir ayı herşeyi yedekli alternatifli kullanarak tamamlamayı hedefledim hep sonrasında karar vereceğim neyle ilerleyeceğimeKuzey'in farkındalığı artmaya başlamıştır. Açlık huzursuzluğuna artık daha şiddetli tepki veriyor. Mesela Ericson'a göre de sevgi ve güven bağı 0-2 yaşta kurulduğu için bu açlık, kirli bez, gaz, uyku gibi bebeğin sorunları anne tarafından şefkatle ve bir an önce giderilmeli yoksa güven bağı kurmaz ve yetişkinlikte de güven problemi olan kişiler olabilirlerahh kuramlar ... Tabii bu 2 dk mama hazırlamaya gittim çocuğum bana güvenmedi değil. O bizim de problemimiz anne sütü ve mama karıştırılmadığı için süt ısıtıp veriyorum doymazsa ek mama ilavemiz var o aralıkta sanki günlerdir aç gibi yırtınıyor
Bu avent natural response en son çıkan model değil mi? Bende avent natural var inanılmaz memnunum. Lansinohta süt sağınca bazen ucunu takıp içireyim hemen diyorum onu sevmiyor (anne memesi de sevmediğinden) ama bu seri aşkı resmen
Canım avent air soft kullanıyorum ben dudağına çok güzel oturuyoryan taraflarını karşılaştır anlarsın ama seninki bunu tuttuysa sıkıntı yok
Hava çok soğuk ya yağmurluk almadım dahaca onu da almayı unutuyorum sürekliO zaman kendine engel olcik bebek arabasiyla biraz bebisede iyi gelir
Ben klasik başlıklardan aldım , response başlıklar bunlar , abıden kalma bıberon vardı ona sadece emzık aldım tekrardan bıberon almak yerıne 1+ aldım tel delik var daha hızlı gelıyor yenıdogana goreMerhaba canım.
Bende yenidoğan Avent kullanıyordum. Şimdi değiştireceğim, yeni biberon alacağım. Bebeğim 2 ayı geçti.
Orta akış denen 4 numarada 3m+ yazıyor. Acaba üç aylık olunca onu mu alsam yoksa 3 numara yazan 1+ mı alsam ?
3 numara yazan 1+ alırsam 4 aylıkken falan zor mu olur acaba ?
Yenilenmiş bu biberon uçları.
Ucları aynı kuzum bende bundan aldım ıkıncı aldıklarımı soft aldım plastık kısmı daha ınce esnek yumuşak hafıf sadece buna göreHayırlısı ile olsun bitsin inşallah
O hangisiydi ya ben bir tek bunu aldım onu da tuttu
Seni çok iyi anlıyorum bebeği minik doğan anneler bizi anlarBizim de öyle yenidoğanları kaldırdım 0-3 ay olanlardan kimisi oluyor kimisi olmuyor bazı 3 ayları giydirmeye başladım insan büyüdükçe öyle mutlu oluyor ki
Ben 1+ aldım aventın çekmeden de gelıyorBence artık 3 aylık olanı 4 numarayı alabilirsin. Bunlar bebek çekmeden gelmeyen başlıklar olduğu için akışı zaten diğerlerine göre çok yavaş. Eğer bebek zaten diğer biberona alıştıysa bunla birazcık zorlanır çünkü ben denedim cidden hem az geliyor hem iyice vakumlamak gerekiyor.
Eğer emin olamıyorsan tek biberon 2 farklı başlık alabilirsin . Biberon başlığı da ayrıca satılıyordu çünkü. Ben bir biberon aldım ve yedek başlık aldım.
Natural response başlığında çekmeden gelmiyor ya ben denedim çekince geldiBen 1+ aldım aventın çekmeden de gelıyor
Yenıdogan başlıklar oyleNatural response başlığında çekmeden gelmiyor ya ben denedim çekince geldi
Ya sorma seninki gibi günlerdir aç gibi ağlıyor memeyle oyalayım biri yapsın diyorum memede süt yoksa bi de ona sinirleniyor aman AllahımKuzey'in farkındalığı artmaya başlamıştır. Açlık huzursuzluğuna artık daha şiddetli tepki veriyor. Mesela Ericson'a göre de sevgi ve güven bağı 0-2 yaşta kurulduğu için bu açlık, kirli bez, gaz, uyku gibi bebeğin sorunları anne tarafından şefkatle ve bir an önce giderilmeli yoksa güven bağı kurmaz ve yetişkinlikte de güven problemi olan kişiler olabilirlerahh kuramlar ... Tabii bu 2 dk mama hazırlamaya gittim çocuğum bana güvenmedi değil. O bizim de problemimiz anne sütü ve mama karıştırılmadığı için süt ısıtıp veriyorum doymazsa ek mama ilavemiz var o aralıkta sanki günlerdir aç gibi yırtınıyor
Bu avent natural response en son çıkan model değil mi? Bende avent natural var inanılmaz memnunum. Lansinohta süt sağınca bazen ucunu takıp içireyim hemen diyorum onu sevmiyor (anne memesi de sevmediğinden) ama bu seri aşkı resmen
Canım avent air soft kullanıyorum ben dudağına çok güzel oturuyoryan taraflarını karşılaştır anlarsın ama seninki bunu tuttuysa sıkıntı yok
Ay canım benim. Valla onu da diyorum aslında yemese daha zor diye. Seninde toparlayacak canım Kuzey ilk ay sadece 500 gr aldı hastaneden 2,5 kg çıktı. 1.aydan sonra başladı kilo alımıKızlar şikayet etmeyin biz 20gün yeni doğan ve 0-1 ay giydik. Şimdi 0-3 ay/1-3ay kıyafetlere yeni geçiyoruz. Kıyafetler küçük geldikçe seviniyorum. Evde kendi imkanlarımızla tarttık 3.400ü geçmiş bebişko sevindikinşallah doğru düzgün tartmak boyunu ölçmek nasip olur bir an önce bizr büyüdü gibi geliyor ama bilemiyorum
Çok değişik gidip tekrar denedim gelmiyor . Benim bahsettiğim de +1Yenıdogan başlıklar oyle1+ gelıyo ama
Ben de 2 farklı mama 2 farklı biberon denedim canım ama emzikte sadece avent kullandım. Sonra lansinoh biberondan avente kaydık. Lansinoh verdiğimde içiyor içmesine ama daha çok döküyor ben de anne sütünü ziyan etmek istemiyorum derken iyice aventci oldukBende air soft kullanıyorum onu tahta çok seviyor tommytpee markasının emziği var onu kullanıyorum evde bibps var gidince onu da vereceğim buradan phılıps soothie emzik aldım onuda dönünce İzmirde açıp vereceğim hepsini tutmasını sağlamaya çalışıyorum. Hem kas hafızasına engel olup dudak alışkanlığına dönüşmemesi için hemde meme reddi yaratmamak için ki şuana kadar bu yöntem işe yaradı. Ben mama verirkende iki farklı mama verdim biberonda iki farklı biberon kullandım. Çünkü bebeklerin en hızlı öğrenip en hızlı adaptasyon oluşturduğu dönemdeyiz ve birşeye uzun süre maruz bırakırsak örneğin 3 gün üst üste ayakta sallayarak uyusun direk alışkanlığa ve uyku rutinine dönüşmeye başlayacaktır. O nedenle bu bir ayı herşeyi yedekli alternatifli kullanarak tamamlamayı hedefledim hep sonrasında karar vereceğim neyle ilerleyeceğime
Ben de bu yüzden mama+süt gitmeyi sevmiyorum ya mama ya süt öğünü olarak gitmek çok daha iyi oluyor ama bazen süt az olunca mecbur kalıyorum ve çığlıklar yardım çığlıkları ...Ya sorma seninki gibi günlerdir aç gibi ağlıyor memeyle oyalayım biri yapsın diyorum memede süt yoksa bi de ona sinirleniyor aman AllahımGenelde acıkma saati belli de bazen zamansız istiyor o zamanlar hazırlıksız yakalanıyorum Hazırlarken de bi yandan konuşuyorum en azından şefkatle kısmında sorunumuz yok
Bence artık 3 aylık olanı 4 numarayı alabilirsin. Bunlar bebek çekmeden gelmeyen başlıklar olduğu için akışı zaten diğerlerine göre çok yavaş. Eğer bebek zaten diğer biberona alıştıysa bunla birazcık zorlanır çünkü ben denedim cidden hem az geliyor hem iyice vakumlamak gerekiyor.
Eğer emin olamıyorsan tek biberon 2 farklı başlık alabilirsin . Biberon başlığı da ayrıca satılıyordu çünkü. Ben bir biberon aldım ve yedek başlık aldım.
Ben klasik başlıklardan aldım , response başlıklar bunlar , abıden kalma bıberon vardı ona sadece emzık aldım tekrardan bıberon almak yerıne 1+ aldım tel delik var daha hızlı gelıyor yenıdogana gore
Soguk sa gelmiyor sıcak sa gelıyor ters cevırdıgındeÇok değişik gidip tekrar denedim gelmiyor . Benim bahsettiğim de +1
Tam da bunu yazmıştım.Soguk sa gelmiyor sıcak sa gelıyor ters cevırdıgınde
Evet evet sıcaklık farkedıyor gidip sımdı bende bıberon emıcemAvent'in antikolik küçük boy biberonunu kullanıyorum doğumdan beri.
Bebek çekmedikçe gelmiyor.
Aslında ilk mama hazırlayınca geliyor ama biraz alt üst yapınca yani emzik ucunu da aynı sıcaklığa getirince , bir daha gelmiyor.
Mutlaka sizlerde bunu kontrol edin. Sıcaklık etkiliyor akışları.
Avent antikolik biberonun emziği klasik serisinden de farklı normalde. Fotoğraf ekliyorum..
Şimdi response almayı düşünüyorum.
Elimdeki biberon küçük boy olduğu için, ileride büyük boya da ihtiyacım olacağı için direkt biberon alacağım. Duruma göre küçük biberonum için tekrar başlık alırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?