Evet evet sıcaklık farkedıyor gidip sımdı bende bıberon emıcem @soyasosu
Bu farklı bıberon evet başlık uymaz buna o yuzden dırek bıberon Alman daha mantıklı tabı ben bitane de buyuk boy aldım ne olur ne olmaz dıye
Hadi bakalım hayırlı olsun şimdidenKizlar 29 aralik sunnet oluyoruz
Ben philips avent ultra air aldım. Gece emziği olarak geçiyor karanlıkta arkası parlıyor iyi oluyor geceleri.Bana da bir emzik onerin ya.bips i almiyor oguruyor
İyi yapıyosun kuzum. Ben uzun yıllar emmişim sol tırnağım tam gelişmemiş kısa kalmış o yüzdenŞuan benımkıde bas parmağını emıyorcok tatlı ama alısır dıye cekıyorum hemen
Ihlamurseven Lansinoh çok estetik görünüyor ama sanırım benim bebeğimde onu sevmedi. Çok hızlı mı gidiyor anlamadım. Kullanmıyorum bende. Nadiren sağım yapınca veriyorum onunla.
Responseda antikolik valf var natural serisinde yok başka bir fark bulamadım açıkçasıBen hiç büyük almamıştım. Bunun küçüğü var 120 CC kadar.
Lansinoh'un sağım makinesinde verilen küçük biberonu var, sanırım 160 CC ama kullanmıyorum onu.
Avent'in büyüğünü alacağım bakalım. İlerde lazım olacak gibi.
Benimki normal natürel serisinden de farklı ama natural ve response arasındaki fark ne onu da anlamadım.
Bi sıkıntı yok canım. Tahmin ettiğim gibi fizyolojik reflü dedi. Kusma kilo alımına engel olmadığı sürece sorun yok dedi. Şu an boy kilo olarak 3 aylık, yakalamış yani öyle dedi. Külot bezi bende öyle yapcam geceleri iyi olacakHadi bir şey çıkmaz inşallahKülot bez kullanışlı ise iyi olur en azından gece yatarken felan takılır
Zaten kafayla toto kalkmasa yapacakValla dediğin gibi maddiyat zorlamasa sürekli alırım öyle bir sevdaŞu an yeteri kadar var, maddiyat olsa haddinden fazla olurdu Ama gezerek almayı da sevmiyorum online alışverişin kölesi olmuşum
Biz de öyle tummy timeda etkinlik kart felan yoksadece yüzüstü koyuyorum kafasını kaldırmaya çalışıyor kaldırıyor da ama sinirden düzelmeye çalışırken hatta kalkmak için yırtınıyor kafası ile poposunu da kaldırıyor
Bende etkinlik yapmayı önemsemiyorum önemli olan yüzüstü durması günlük durma süresi uzasa yeter
Guncellenmıs hali aslında soyle atayımBen hiç büyük almamıştım. Bunun küçüğü var 120 CC kadar.
Lansinoh'un sağım makinesinde verilen küçük biberonu var, sanırım 160 CC ama kullanmıyorum onu.
Avent'in büyüğünü alacağım bakalım. İlerde lazım olacak gibi.
Benimki normal natürel serisinden de farklı ama natural ve response arasındaki fark ne onu da anlamadım.
Günden güne büyüyüp tepkiler vermeye başlıyorlarÖyle gerçektenBu sıralar yeni yeni anne karnında olmadığının farkına varıyor ışıklar sesler onu daha çok rahatsız ediyor uykus süresi kısalıyor gelişimlerini değişimlerini gözlemlemek çok güzel. Bazen gaz sancılarından beslenme krizlerinden insan fırsat bulamayıp bir şok anı kaçırsa da genel olarak zaman hızlı akıyor ne zaman hamile kaldım ne zaman doğum oldu o dönemin içindeyken zaman bitmiyor geçmiyor ama sonrasında sanki çok hızlı akmış gibi gerçekten değişik hislermiş bunlar. Biz şimdi atak dönemlerine giriyoruz yavaştan dün gaz ve kusma kriziyle epey yordu bizi bu gece biraz sakin ama gündüzleri artık çok daha az uyuyor. Kısa kısa uyuyor
Dediğine de bi bakayım canım ben zaten önce ultra air aldım başka bir alternatif almadım tutmazsa alırım diye düşünmüştüm şimdi yeniden almayı düşünüyorum değişim için dediğin modeli de denerizKuzey'in farkındalığı artmaya başlamıştır. Açlık huzursuzluğuna artık daha şiddetli tepki veriyor. Mesela Ericson'a göre de sevgi ve güven bağı 0-2 yaşta kurulduğu için bu açlık, kirli bez, gaz, uyku gibi bebeğin sorunları anne tarafından şefkatle ve bir an önce giderilmeli yoksa güven bağı kurmaz ve yetişkinlikte de güven problemi olan kişiler olabilirlerahh kuramlar ... Tabii bu 2 dk mama hazırlamaya gittim çocuğum bana güvenmedi değil. O bizim de problemimiz anne sütü ve mama karıştırılmadığı için süt ısıtıp veriyorum doymazsa ek mama ilavemiz var o aralıkta sanki günlerdir aç gibi yırtınıyor
Bu avent natural response en son çıkan model değil mi? Bende avent natural var inanılmaz memnunum. Lansinohta süt sağınca bazen ucunu takıp içireyim hemen diyorum onu sevmiyor (anne memesi de sevmediğinden) ama bu seri aşkı resmen
Canım avent air soft kullanıyorum ben dudağına çok güzel oturuyoryan taraflarını karşılaştır anlarsın ama seninki bunu tuttuysa sıkıntı yok
Ucları aynı kuzum bende bundan aldım ıkıncı aldıklarımı soft aldım plastık kısmı daha ınce esnek yumuşak hafıf sadece buna göre
Sanki ikisi de aynı gibi kuzum ya anlamadım yoksa ben mi fark göremedim ama yeniden alacağım bu sefer soft alayım
Bende senin aldığın emzikten aldım canım hemen aldı rahat tuttu çok şükürHadi bakalım hayırlı olsun şimdiden
Ben philips avent ultra air aldım. Gece emziği olarak geçiyor karanlıkta arkası parlıyor iyi oluyor geceleri.
İyi yapıyosun kuzum. Ben uzun yıllar emmişim sol tırnağım tam gelişmemiş kısa kalmış o yüzden
Alıştırmamak lazım
Çok iyi aman başka bir şey olmasınBi sıkıntı yok canım. Tahmin ettiğim gibi fizyolojik reflü dedi. Kusma kilo alımına engel olmadığı sürece sorun yok dedi. Şu an boy kilo olarak 3 aylık, yakalamış yani öyle dedi. Külot bezi bende öyle yapcam geceleri iyi olacak
Ahahahq bizim de öyle ama arada kafa kalkıyor keyfi yerinde olur canı isterseZaten kafayla toto kalkmasa yapacakBacakları ve popo kalkınca başı zorluyor. Dr biraz da başımız büyük ondan dedi
Kucağımda çok yapıyor. Omuzda da kafayı dikiyor arada bi koyuyorum sinirlenince alıyorum artık az az napim. Aynen dikkatini çekmeye başlayınca iyi olacak.Benımkıde koyverıyor hemen yatıyorcok takılma balım kucagımıza bıle yüzüstü bıze baksalar yeter ağlatma hiç ufak ufak alışırlar dıkkatlerını başka seyler çekmeye başladıkça
Uçları aynı tıpatıp renklı kısmı varya plastık o hafıf esnek bısey sadeceGünden güne büyüyüp tepkiler vermeye başlıyorlar
Zaman su misali akıp gidiyor sanki yıllar önce hamileymişim gibi
Dediğine de bi bakayım canım ben zaten önce ultra air aldım başka bir alternatif almadım tutmazsa alırım diye düşünmüştüm şimdi yeniden almayı düşünüyorum değişim için dediğin modeli de deneriz
Sanki ikisi de aynı gibi kuzum ya anlamadım yoksa ben mi fark göremedim ama yeniden alacağım bu sefer soft alayım
Bende senin aldığın emzikten aldım canım hemen aldı rahat tuttu çok şükür
Model adını bilmiyorum da bizdeki bu canım.Bana da bir emzik onerin ya.bips i almiyor oguruyor
Kılo etkılıyor, benım oğlum kafası yana bakıyordu yamuktu hep dık tutmaya çalışırken bıle , ne doktorlara ultrasonlara goturdum onu kılodan dedıler koca kafası ve yanakları vardı taşıyamıyor dedıler fızyoterapı verdıler sonra buyudukce gectıKucağımda çok yapıyor. Omuzda da kafayı dikiyor arada bi koyuyorum sinirlenince alıyorum artık az az napim. Aynen dikkatini çekmeye başlayınca iyi olacak.
Benım attıklarımdan en cok kabul gören emzıkte bu 1. SıradaModel adını bilmiyorum da bizdeki bu canım.
Öyle eller mahvoluyor. Elimi sabunlamak için ben sivenonun doğal sabununu aldım işe yarıyor baya. Birkaç gündür annemlerdeyim eşim grip oldu. Annem yıkıyor biberonları valla çok mutluyumBen de 2 farklı mama 2 farklı biberon denedim canım ama emzikte sadece avent kullandım. Sonra lansinoh biberondan avente kaydık. Lansinoh verdiğimde içiyor içmesine ama daha çok döküyor ben de anne sütünü ziyan etmek istemiyorum derken iyice aventci oldukve kesinlikle hemen rutine dönüşüyor
Ben de bu yüzden mama+süt gitmeyi sevmiyorum ya mama ya süt öğünü olarak gitmek çok daha iyi oluyor ama bazen süt az olunca mecbur kalıyorum ve çığlıklar yardım çığlıkları ...Aynı anda iki biberona da bir süt bir mama yapıp yanıma koyabilirim aslında ama bıktım biberon, emzik yıkamaktan... Ellerim ağaç kabuğunu geçti çatlayıp kuruyor ve kanıyor artık ben de tek biberon kirletmeyi kar sayıyorum
Sağından soluna Kuzey 2 aylıkken dönmüştü zaten o zaman kafa daha küçüktü 2 kilo yanak değildiKılo etkılıyor, benım oğlum kafası yana bakıyordu yamuktu hep dık tutmaya çalışırken bıle , ne doktorlara ultrasonlara goturdum onu kılodan dedıler koca kafası ve yanakları vardı taşıyamıyor dedıler fızyoterapı verdıler sonra buyudukce gectısağından soluna tam donme haraketını nerdeyse 7 aylıktı ılk yapısı 5 dakıka surdu zorlana zorlana emeklemedı hıc ilk adımlarını 8.5 aylıkken attı ama komık bişeydi duba gıbı bı ayağını zor kaldırıyordu adım atarken
Aslında önde sayılmaz da yaşıtlarını yakalamış, sıpamın her konuda canı tez ben ayvayı yedimÇok iyi aman başka bir şey olmasın
Ooo Kuzey bey kendileri 3 ay önden gidiyor yani maşallah maşallah
Tam tosunpaşa
Ahahahq bizim de öyle ama arada kafa kalkıyor keyfi yerinde olur canı isterse
Şimdiden kendi keyfine düşkünsün oğlum diyorum tam bir Terazi erkeği yaBir de yükseleni de yay kombo olmuş
Çok güzellerrrrKızlar bizde hafta sonu annemlere gittik köpeğimizi götürmedik.Bugün eve dönünce bizi karşıladı aşırı özlemiş ama kardeşini de unutmamış bizi öptükten sonra direk arabaya pusete koştu onu kokladı sevmek istediAşırı duygusalım resmen ağlattı beni tüylü kızım Pp ye eve gelince olan hallerini bırakıyorum
Kılo etkılıyor, benım oğlum kafası yana bakıyordu yamuktu hep dık tutmaya çalışırken bıle , ne doktorlara ultrasonlara goturdum onu kılodan dedıler koca kafası ve yanakları vardı taşıyamıyor dedıler fızyoterapı verdıler sonra buyudukce gectısağından soluna tam donme haraketını nerdeyse 7 aylıktı ılk yapısı 5 dakıka surdu zorlana zorlana emeklemedı hıc ilk adımlarını 8.5 aylıkken attı ama komık bişeydi duba gıbı bı ayağını zor kaldırıyordu adım atarken
Sizin tosun oğlanlar yaSağından soluna Kuzey 2 aylıkken dönmüştü zaten o zaman kafa daha küçüktü 2 kilo yanak değildiDediğin gibi kilodan zorlanıyor muhtemelen.
Annelerimiz iyi ki var yaÖyle eller mahvoluyor. Elimi sabunlamak için ben sivenonun doğal sabununu aldım işe yarıyor baya. Birkaç gündür annemlerdeyim eşim grip oldu. Annem yıkıyor biberonları valla çok mutluyum
Kuzum düzeltilmiş ay olarak miad doğum tarihi baz alınıyor demiştin, şu an 6 kiloyu geçen 45 günlük bebek var mıdırAslında önde sayılmaz da yaşıtlarını yakalamış, sıpamın her konuda canı tez ben ayvayı yedimYemesini de biraz kontrol altına almaya çalıştım 1 haftadır. Bu hafta 250 gr kilo almış. Tam ideali zaten yaşıtlarını yakalamışken bu düzeni devam ettirebilirsem süper olur.
Mamayı 20 ml falan kala bi çekiyorum. Gaz çıkarıp oyalıyorum doyduysa tekrar almıyor, biberonu çekmezsek sonunu görüyor çünkü
Çok güzellerrrrValla nasıl özlemiş kıyamam ya. Bi emeklemeye başlasın çok eğlenecekler birlikte
Tosundu da noldu sımdı sopa yutmuş gıbıSizin tosun oğlanlar ya
Bizim oğlan yapısı gereği heralde ben gibi minyon sanırım bacakları felan çırpı gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?