Evet evet Lucky genç olduğu için aşırı oyuncu haliyle eve gelen minik,bolca ses çıkaran bu şey ile oynamalıyım diye düşünüyor.Lucy genç olduğu için sanırım. Bizim Köfte 10.5 yaşında bir dede. Ondan kafası götürmüyor heraldeben pas vermeyeceğinin farkındaydım ama depresyona gireceğini hiç düşünmedim. Umarım bir gün kabullenecek öperim Lucynin heyacanından. Çok severim köpeklerin o heyecanlı genç hallerini
Bizim ki de öyle canı istemeyince almıyor pıt çıkarıveriyor ağzındanBizimki de rahat tuttu ama canı istemeyince atıyor diliyle cadıbazen de aşk yaşıyor anlayamıyorum
Benimde kesin almam lazım dönence ya.Annem kurmalı sesli bi puset oyuncağı almış onu taktım beşiğe aşırı dikkatli ona bakıyor açınca sesine gülüyorŞu beşiğe takılan müzikli dönencelerden tavsiye ederim.Kuzey onu seviyor. Bi tane kurmalı var seviyor diye pilli aldım. Ama yok bir bebek olarak yapması gerekeni yapıyor ve kurmalı olanı istiyor. Yeterki anası uğraşsınKuruyorum izliyor durunca bi bağırıyor auuu diye gelmezsem bi daha bağırıyor yine gelmezsem ağlıyor
Valla bizim adette 40 taş toplayıp konuyormuş bende aman madem 40 banyosu yapcaz koyayım bari dedim.Ben kv ye az citlattim ama oralı olmadı
Cok geçmiş olsun. Biz 2 gündür hastanedeyiz. Kimseden de geçmedi evde hasta yok. Olacağı varmış. Yarın çıkacağız inşallah. Siz yatış yaptınız mı.Kızım çok kötü hasta oldu muhtemelen abisinden bulaştıgeçen hafta oğlum acildeydi ne yaptıysam ortalık yere hapsirip oksurmesine engel olamadım...burun akıntısıyla başlayan hastalık 4 günde ciğere inmiş çok şaşkınım bebeklerin burnunu temizlemeyi ihmal etmeyin kızlar ben aspire ettim ama bosaltamadim yıkamaya da cesaret edemedim bilmediğim için malesef ilerlemiş hastalık çok üzgünüm
Oyy çok güzel dimi yaaBayılıyorum bende o gülmelerine hele konuşunca falan yapıyor memede gülüyorlar o kadar uykusuzluğun arasında nasıl güzel geliyor
Biz 40 tane taş koyduk kuzum. Gümüş alyans ve iğne. Anlamlarını bilmiyorum valla anneme sordum ben de tam bilmiyorum öyle gördük öyle koyuyorum dediKizlar, 40 suyuna ne koyulur? Öyle insta foto koyma şeklinde değil gerçekten ne koydunuz suyuna yikadinjz? Duz su ile yıkamak olmaz mı?
Gündüz bir şekilde oyalıyosun çocuğu uyanıkken ama gece insanın takati olmuyor..Biz en başından beri emzik vermedik. Geçen aynen öyle bir durumda verelim dedik. İki emdi baktı süt gelmiyor, pıt ağzından bıraktıaç olmayınca kullanmayı henüz denemedim ama.
Benim aldığım sette normal tırnak makası, törpü ve minik makas çıktı. Kullanımı en kolay makası buldum. Tırnak makasını kullanması zor. Törpüyü de beceremedim pek, çok uzun sürüyor bir de.
Bizimki de gündüzleri iki gündür uyumuyor sabahtan akşama. Neyse ki gece 8 gibi uyumaya başlıyor, sabaha kadar sorun olmuyor. Bakalım ne kadar süre devam edecek bu durum
Hayır anlamıyorum yorulmuyor mu bu bebeler…Başla benim kı de geldi ıkı kez uyuttu 4 e gelıyordu uyudu sanırım en son pılım bıyık bırde uyandı kac kez suan uyanık
Ahahah elleri kolları durmuyor ki küçük şaşkınlarınEvet evet Lucky genç olduğu için aşırı oyuncu haliyle eve gelen minik,bolca ses çıkaran bu şey ile oynamalıyım diye düşünüyor.Depresyona giriyorlar ya ben çok duydum depresyona giren karakteri değişen köpek.Mesela tuvalet eğitimi olup bebek gelince eve yapmaya başlayan ya da kemirme huyu olmayan ama bebek gelince sürekli eşya kemiren vb.
Çoğu depresyonda olup karakter değişimi olan köpekler bir şekilde dışa vurumu oluyor.Köfte sanırım içine kapanmış o da bu şekilde tepkisini gösteriyor
Ama genç olmasına rağmen Lucky bile aşırı kıskanıyor bebeğimle ne zaman konuşsam ulumaya başlıyor benimle konuş benimle ilgilen diye ne zaman onu kucağıma alıp koltuğa otursam yanımda koltuğu kazmaya çalışıyor hepsi kıskançlık ve stresten
Umarım en kısa zamanda Köfte de kabullenirkıskançlık hep olacak çünkü
Bizim ki de öyle canı istemeyince almıyor pıt çıkarıveriyor ağzından
Hatta bir de emziğin tutma yerine işaret parmağını geçiriyor onunla çıkarıp atıyor 3-4 kez beşikten yere attı
Benimde kesin almam lazım dönence ya.Annem kurmalı sesli bi puset oyuncağı almış onu taktım beşiğe aşırı dikkatli ona bakıyor açınca sesine gülüyorArtık seslere de tepki vermeye başladı dün uyurken Lucky havladı birden uyanıp ağlamaya başladı, kucağımda oturup konuşuyordum onunla mutfaktan yüksek bir tencere sesi geldi ona irkildi ağladı felan.
Bir de bizi takip ediyor artık, Allahım ne güzel şeyler bunlar tepkilerini görmek
Emerken gözümün içine bakıp gülmesi felanGerçekten annelik delilik
Çok geçmiş olsun, önemli bişey yoktur umarım. İyileşir çabucak.Kızım çok kötü hasta oldu muhtemelen abisinden bulaştıgeçen hafta oğlum acildeydi ne yaptıysam ortalık yere hapsirip oksurmesine engel olamadım...burun akıntısıyla başlayan hastalık 4 günde ciğere inmiş çok şaşkınım bebeklerin burnunu temizlemeyi ihmal etmeyin kızlar ben aspire ettim ama bosaltamadim yıkamaya da cesaret edemedim bilmediğim için malesef ilerlemiş hastalık çok üzgünüm
Benim de ocağın son haftası bitiyor izin, daha çok var gibi görünüyor ama zaman çabuk geçiyor. 6. Aya kadar rapor alabilirsem izinle falan uzatmak istiyorum.Bu doğum izni gerçekten çok az ya. Benim bu hafta bitiyor. Daha yavrum ana kuzusu sırf beni isteyip bile ağlıyor böyle işe başlanır mı ya. Ücretsiz alıcam içerde iznim falan var. Olmayan napıcak çok zor valla
Valla muhteşemsin canın bol bol yapmışsın herşeyiValla bizim adette 40 taş toplayıp konuyormuş bende aman madem 40 banyosu yapcaz koyayım bari dedim.
Koymuşken de abarttım 40 tane taş,alyans,ev anahtarı,bozuk para,altın koydum.
Hepsini simgesel koyup; koyarken işte evi, mutlu bir evliliği,bol kazancı, zengin olsun felan diye de dua ettim.
Bir de bu suyla önce onu yıkadım ardından onu kucağıma alıp birlikte üstümüze döktük en son kalan suyu da kendime döktüm
Yalnız adetleri yerine getirme deyince de ben yazınca kendime şaşırdım
Gaz damlası kullanmıyor muydun canım?Biz de geceyi gaz sancısından dolayı hastanede geçirdik. Akşam 8den 2ye kadar durmaksızın ağladı ilk defa bçyle olunca korktuk, kakada da tuhaflık olunca gittik. 2 tane damla verdi gaz için, kakada da alerji diyemem test yapmak lazım dedi. Damlalar iyi gwldi de biraz uyudu mafoldu tüm gecr yavrum
Kullanıyodum nurse harveys. Metsile geçcektik geçmemiştim şimdi sab simplex bi de relactaz verdi doktor iyi geldi çok şükürGaz damlası kullanmıyor muydun canım?
Çok geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun canım bir an evvel iyileşsin bebişKızım çok kötü hasta oldu muhtemelen abisinden bulaştıgeçen hafta oğlum acildeydi ne yaptıysam ortalık yere hapsirip oksurmesine engel olamadım...burun akıntısıyla başlayan hastalık 4 günde ciğere inmiş çok şaşkınım bebeklerin burnunu temizlemeyi ihmal etmeyin kızlar ben aspire ettim ama bosaltamadim yıkamaya da cesaret edemedim bilmediğim için malesef ilerlemiş hastalık çok üzgünüm
Gelseler bir dert gelmeseler bir dert. Eşimin annesi de getirecek olsa her gün gelecek. Ellerini falan yıkamadan aldılar geçen gün içim gittiEşimin ailesi biraz soğuklar eşimde üzülüyor bu yüzden daha ablaları bile gelip bakmadılar kızımızı. Bende gelen oluncada bir şey demiyorum o yüzden. Inşallah bir şey olmaz. Sadece bir ablası geldi 4 5 yaş takım getirmis etiketini bile sokmemis hala şokunu atlatamadim
Biz suyun içine tektaşımı attık ve öyle yıkadıkTaş gul suyu pirinç un tuz vb dünya şey var bunlar ile yıkanır mi el kadar bebe diye korkuyorum açıkçası
Düzelir yakında sıkma canınıŞu kakanın düzeldiğini bi göreyim de o bile yetecek bana. Spiral de riskliymiş aman dikkat
Burda da öyle adet varmış 40taşı poşete koyup suyun içine koyuyorlar kızımda öyle yapmıştım.ama oğlumda annemin dediğini yaptım. Kevgirin üstüne taşları altınları tesbihi koyup üstünden su döktük.su 40delikten geçince dilekler olur diyorlar.batıl inanç ama belli mi olur belki tutarValla bizim adette 40 taş toplayıp konuyormuş bende aman madem 40 banyosu yapcaz koyayım bari dedim.
Koymuşken de abarttım 40 tane taş,alyans,ev anahtarı,bozuk para,altın koydum.
Hepsini simgesel koyup; koyarken işte evi, mutlu bir evliliği,bol kazancı, zengin olsun felan diye de dua ettim.
Bir de bu suyla önce onu yıkadım ardından onu kucağıma alıp birlikte üstümüze döktük en son kalan suyu da kendime döktüm
Yalnız adetleri yerine getirme deyince de ben yazınca kendime şaşırdım
Bizde sab simplex kullanıyoruz günde 3 kere 10 damla, daha da sakinlesti ben hissediyorum ara ara gene zorlanıyor ama ona da yapacak birsey yok.. relactaz neymiş probiyotik mi gaz mi o da?Kullanıyodum nurse harveys. Metsile geçcektik geçmemiştim şimdi sab simplex bi de relactaz verdi doktor iyi geldi çok şükür
Ay ama canım sen de yani madem bu kadar korkuyorsun neden riske atıyorsun. Geri çekilme bi korunma yöntemi değil ki saçma sapan bir bahane. Geri çekilme tamamen şans işi. İşi şansa bırakma canım. En güvenilir yol prezervatif.Düzelir yakında sıkma canınıhepsinde risk var napıcaz bilmem
2 ay aşımız vardı bugün.gitmişken spriali de sordum.yakında korunmasız ilişki olduysa takmıyormuş. geri çekilmeyi korunmadan saymıyormuş. 1 ay sonra beta baktırın öyle gelin dedi.elime de prezervatif tutuşturdu neye uğradığımı şaşırdım yerin dibine girdim yazarken bile utanıyorumaklıma şüphe soktu öyle bir şey olabilir mi diye kadın doğuma 2 hafta sonraya randevu aldım.geçenlerde gelen kahverengi akıntı korkutuyor beni. İnşallah öyle bir şey yoktur normaldir.gidene kadar içim içimi yicek.
Bana doktor bu altı ay için kullanılan bir doğum kontrol hapı var dedi adını yazmadı, süt u azaltmiyormus benim amh sonucum çıksın ona göre belki o doğum kontrol hapını alayım diyorum..Düzelir yakında sıkma canınıhepsinde risk var napıcaz bilmem
2 ay aşımız vardı bugün.gitmişken spriali de sordum.yakında korunmasız ilişki olduysa takmıyormuş. geri çekilmeyi korunmadan saymıyormuş. 1 ay sonra beta baktırın öyle gelin dedi.elime de prezervatif tutuşturdu neye uğradığımı şaşırdım yerin dibine girdim yazarken bile utanıyorumaklıma şüphe soktu öyle bir şey olabilir mi diye kadın doğuma 2 hafta sonraya randevu aldım.geçenlerde gelen kahverengi akıntı korkutuyor beni. İnşallah öyle bir şey yoktur normaldir.gidene kadar içim içimi yicek.
bi ben başlayamadım şu gaz damlasına ya. Neye göre başladın canım ? Dr mu önerdiBizde sab simplex kullanıyoruz günde 3 kere 10 damla, daha da sakinlesti ben hissediyorum ara ara gene zorlanıyor ama ona da yapacak birsey yok.. relactaz neymiş probiyotik mi gaz mi o da?
Not kalıtelı prez alınAy ama canım sen de yani madem bu kadar korkuyorsun neden riske atıyorsun. Geri çekilme bi korunma yöntemi değil ki saçma sapan bir bahane. Geri çekilme tamamen şans işi. İşi şansa bırakma canım. En güvenilir yol prezervatif.test alıp yapabilirsin. Korunmasız ilişkiden 14 gün sonra testte çıkar varsa eğer. Umarım yoktur
Kuzum 2 aylık oldunuz bosverbi ben başlayamadım şu gaz damlasına ya. Neye göre başladın canım ? Dr mu önerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?