Aynen doktor önerdi canım.. günde 1 kere 5 damla bioga probiyotik... 3 kere 10 damla sab simplex kullanıyoruz.. bende kullanmak istemedim ilk başta ama bebe kivraniyordu artık..bi ben başlayamadım şu gaz damlasına ya. Neye göre başladın canım ? Dr mu önerdi
AboovvDüzelir yakında sıkma canınıhepsinde risk var napıcaz bilmem
2 ay aşımız vardı bugün.gitmişken spriali de sordum.yakında korunmasız ilişki olduysa takmıyormuş. geri çekilmeyi korunmadan saymıyormuş. 1 ay sonra beta baktırın öyle gelin dedi.elime de prezervatif tutuşturdu neye uğradığımı şaşırdım yerin dibine girdim yazarken bile utanıyorumaklıma şüphe soktu öyle bir şey olabilir mi diye kadın doğuma 2 hafta sonraya randevu aldım.geçenlerde gelen kahverengi akıntı korkutuyor beni. İnşallah öyle bir şey yoktur normaldir.gidene kadar içim içimi yicek.
Bana doktor bu altı ay için kullanılan bir doğum kontrol hapı var dedi adını yazmadı, süt u azaltmiyormus benim amh sonucum çıksın ona göre belki o doğum kontrol hapını alayım diyorum..
Zlynda olabilir hap bana da onu verdi doktor. Hipp mamada lif var. Onun için denedim mamayı ama inanılmaz gaz yaptı bize yarısını bile bitiremedik bıraktıkAynen doktor önerdi canım.. günde 1 kere 5 damla bioga probiyotik... 3 kere 10 damla sab simplex kullanıyoruz.. bende kullanmak istemedim ilk başta ama bebe kivraniyordu artık..ayrıca hipp mama da probiyotik li imiş eczacı söyledi ona gectik
Olabilir tam yazmadı adını yazmasını bekliyorum canım. Ne kullanıyorsun mama sma mi? Daha önce de onu kullandık, ikisi de iyi bence ama hipp te probiyotik var hep bunu veriyorum diyince tav olduk bizde.AboovvSenin 3. Bebiş mı canım? Varsa araları inanılmaz ultra az olur Allah gönlüne göre versin
Zlynda olabilir hap bana da onu verdi doktor. Hipp mamada lif var. Onun için denedim mamayı ama inanılmaz gaz yaptı bize yarısını bile bitiremedik bıraktık
Valla muhteşemsin canın bol bol yapmışsın herşeyibu arada amin
Ben de 6 saatte bir 10 damla. Probiyotik. Çok fenaysı ya hastaneye gitmeden evde o kadar gaz çıkardı ki alttan üstten asla rahatlamadı. Kendini yırtıyodu gaz çıkartırkenBizde sab simplex kullanıyoruz günde 3 kere 10 damla, daha da sakinlesti ben hissediyorum ara ara gene zorlanıyor ama ona da yapacak birsey yok.. relactaz neymiş probiyotik mi gaz mi o da?
Haklısın salaklık işte. Yoktur inşallahAy ama canım sen de yani madem bu kadar korkuyorsun neden riske atıyorsun. Geri çekilme bi korunma yöntemi değil ki saçma sapan bir bahane. Geri çekilme tamamen şans işi. İşi şansa bırakma canım. En güvenilir yol prezervatif.test alıp yapabilirsin. Korunmasız ilişkiden 14 gün sonra testte çıkar varsa eğer. Umarım yoktur
Hap az miktarda da olsa bebeğe geçer diye istemedim.sprial düşünüyorum. Hapın adı yasmin olması lazımBana doktor bu altı ay için kullanılan bir doğum kontrol hapı var dedi adını yazmadı, süt u azaltmiyormus benim amh sonucum çıksın ona göre belki o doğum kontrol hapını alayım diyorum..
Yok olsa da düşünmüyorum Allah isteyene versin inşallahAboovvSenin 3. Bebiş mı canım? Varsa araları inanılmaz ultra az olur Allah gönlüne göre versin
Zlynda olabilir hap bana da onu verdi doktor. Hipp mamada lif var. Onun için denedim mamayı ama inanılmaz gaz yaptı bize yarısını bile bitiremedik bıraktık
Sma ve golden goat kullanıyorum canım. Her bebek farklı seninkine inşallah gaz yapmaz canımOlabilir tam yazmadı adını yazmasını bekliyorum canım. Ne kullanıyorsun mama sma mi? Daha önce de onu kullandık, ikisi de iyi bence ama hipp te probiyotik var hep bunu veriyorum diyince tav olduk bizde.
Oy kuzum benim... inşallah isecyarar ilaclarBen de 6 saatte bir 10 damla. Probiyotik. Çok fenaysı ya hastaneye gitmeden evde o kadar gaz çıkardı ki alttan üstten asla rahatlamadı. Kendini yırtıyodu gaz çıkartırken
Öyle böyle geçirdik valla 2 ayı. Çok şükürKuzum 2 aylık oldunuz bosverbende bıraktım
İyi bari işe yarıyorsa sevindim canım. Bizim ki çok şükür öyle çok zorlanmıyor gaz konusunda. Çıkartıyor ama ağızdan çıkarken gazı fazla kusuyor.Aynen doktor önerdi canım.. günde 1 kere 5 damla bioga probiyotik... 3 kere 10 damla sab simplex kullanıyoruz.. bende kullanmak istemedim ilk başta ama bebe kivraniyordu artık..ayrıca hipp mama da probiyotik li imiş eczacı söyledi ona gectik
Çooook hem ne kusma temız kıyafet bulamazdım artık fışkırır ve bı metre öteye tarzı değil ama normal kusmalar 6 aydan sonra kesıldıYoktur ya çok erkensonucu bize de yaz canım
Öyle böyle geçirdik valla 2 ayı. Çok şükürya gaz değilde çok kusuyor yaaa alerjide etkili sanırım sen hatırlıyor musun ertuşda kusar mıydı?
İyi bari işe yarıyorsa sevindim canım. Bizim ki çok şükür öyle çok zorlanmıyor gaz konusunda. Çıkartıyor ama ağızdan çıkarken gazı fazla kusuyor.
O kusma bizde de var.. gazi cikaramayinca yediğini kusuyorYoktur ya çok erkensonucu bize de yaz canım
Öyle böyle geçirdik valla 2 ayı. Çok şükürya gaz değilde çok kusuyor yaaa alerjide etkili sanırım sen hatırlıyor musun ertuşda kusar mıydı?
İyi bari işe yarıyorsa sevindim canım. Bizim ki çok şükür öyle çok zorlanmıyor gaz konusunda. Çıkartıyor ama ağızdan çıkarken gazı fazla kusuyor.
Bizimde öyle ya çok kusuyor. Hergün 1 makine mutlaka çalışıyor. Çünkü sadece kendi kıyafetleri değil aynı zamanda benim üstümde hep kusmukÇooook hem ne kusma temız kıyafet bulamazdım artık fışkırır ve bı metre öteye tarzı değil ama normal kusmalar 6 aydan sonra kesıldı
Kıyamam gaz olayı bir çok şeyi etkiliyorO kusma bizde de var.. gazi cikaramayinca yediğini kusuyor
Kocaman insanlara da el yıkayın diyemiyoruz kiÇok geçmiş olsun canım bir an evvel iyileşsin bebiş
Gelseler bir dert gelmeseler bir dert. Eşimin annesi de getirecek olsa her gün gelecek. Ellerini falan yıkamadan aldılar geçen gün içim gitti
Biz suyun içine tektaşımı attık ve öyle yıkadıkbence de küçük bebek tuzla muzla yıkanmaz zaten tenleri çok hassas
Biyere gezmeye gıderdık kıyafet 10 dk dururdu üstünde hep önlükler üçgen var ya ondan takardım sende tak kuzum bıraz koruyor hıc yoktanBizimde öyle ya çok kusuyor. Hergün 1 makine mutlaka çalışıyor. Çünkü sadece kendi kıyafetleri değil aynı zamanda benim üstümde hep kusmukbizimki de fışkırmalı değil normal kusma. Birazcık düzene girse şu alerjisi iyi olacak, yorulmaya başladım
Canım ben baktım hatta dr söyledi aldım aptamil conformil. Kuzey sevmedi çok yoğun bir mama biberondan gelmesi de zordu. Bir de laktoz eksikliğini gidermek için glukoz şurubu konuyormuş. Yani bebeğe glukoz şurubu içerikli birşey vermek hiç mantıklı gelmediGaz problemi yaşayan annişkolar bu mamaların laktozsuz versiyonları oluyormuş özellikle kolik bebekler için biz hiç kullanmadık ama görünce söylemek istedim araştırmak isteyen olursa
Yazarım canım sağolasınYoktur ya çok erkensonucu bize de yaz canım
Emzirirken yapınca bizimkinin boğazında kalıyorKızlar şöyle bi videoya denk geldim sağım yaparken göğüse masaj yapıyorlar hem süt kanalları açılır hem daha verimli olur sütü de arttırdığını yazmışlar. İngilizce ama yaptıkları masajlar güzel görülüyor. 6. Dakikada mesela makineyle sağdıktan sonra elle sağım yapıyor sertlikleri falan açıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?