2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
bi ben başlayamadım şu gaz damlasına ya. Neye göre başladın canım ? Dr mu önerdi
Aynen doktor önerdi canım.. günde 1 kere 5 damla bioga probiyotik... 3 kere 10 damla sab simplex kullanıyoruz.. bende kullanmak istemedim ilk başta ama bebe kivraniyordu artık.. ayrıca hipp mama da probiyotik li imiş eczacı söyledi ona gectik

Aboovv Senin 3. Bebiş mı canım? Varsa araları inanılmaz ultra az olur Allah gönlüne göre versin
Bana doktor bu altı ay için kullanılan bir doğum kontrol hapı var dedi adını yazmadı, süt u azaltmiyormus benim amh sonucum çıksın ona göre belki o doğum kontrol hapını alayım diyorum..
Zlynda olabilir hap bana da onu verdi doktor. Hipp mamada lif var. Onun için denedim mamayı ama inanılmaz gaz yaptı bize yarısını bile bitiremedik bıraktık

Olabilir tam yazmadı adını yazmasını bekliyorum canım. Ne kullanıyorsun mama sma mi? Daha önce de onu kullandık, ikisi de iyi bence ama hipp te probiyotik var hep bunu veriyorum diyince tav olduk bizde.

Valla muhteşemsin canın bol bol yapmışsın herşeyi bu arada amin

Bizde sab simplex kullanıyoruz günde 3 kere 10 damla, daha da sakinlesti ben hissediyorum ara ara gene zorlanıyor ama ona da yapacak birsey yok.. relactaz neymiş probiyotik mi gaz mi o da?
Ben de 6 saatte bir 10 damla. Probiyotik. Çok fenaysı ya hastaneye gitmeden evde o kadar gaz çıkardı ki alttan üstten asla rahatlamadı. Kendini yırtıyodu gaz çıkartırken

Kızlar fincan kulakla ilgili biri öneri istiyodu kimdi hatırlayamadım, instagram keşfette karşıma çıktı drnusretparlaz diye baksın isterse.

Haklısın salaklık işte. Yoktur inşallah
Bana doktor bu altı ay için kullanılan bir doğum kontrol hapı var dedi adını yazmadı, süt u azaltmiyormus benim amh sonucum çıksın ona göre belki o doğum kontrol hapını alayım diyorum..
Hap az miktarda da olsa bebeğe geçer diye istemedim.sprial düşünüyorum. Hapın adı yasmin olması lazım
Yok olsa da düşünmüyorum Allah isteyene versin inşallah

Olabilir tam yazmadı adını yazmasını bekliyorum canım. Ne kullanıyorsun mama sma mi? Daha önce de onu kullandık, ikisi de iyi bence ama hipp te probiyotik var hep bunu veriyorum diyince tav olduk bizde.
Sma ve golden goat kullanıyorum canım. Her bebek farklı seninkine inşallah gaz yapmaz canım

Yoktur ya çok erken sonucu bize de yaz canım
Kuzum 2 aylık oldunuz bosver bende bıraktım
Öyle böyle geçirdik valla 2 ayı. Çok şükür ya gaz değilde çok kusuyor yaaa alerjide etkili sanırım sen hatırlıyor musun ertuşda kusar mıydı?
İyi bari işe yarıyorsa sevindim canım. Bizim ki çok şükür öyle çok zorlanmıyor gaz konusunda. Çıkartıyor ama ağızdan çıkarken gazı fazla kusuyor.

Çooook hem ne kusma temız kıyafet bulamazdım artık fışkırır ve bı metre öteye tarzı değil ama normal kusmalar 6 aydan sonra kesıldı

O kusma bizde de var.. gazi cikaramayinca yediğini kusuyor

Çooook hem ne kusma temız kıyafet bulamazdım artık fışkırır ve bı metre öteye tarzı değil ama normal kusmalar 6 aydan sonra kesıldı
Bizimde öyle ya çok kusuyor. Hergün 1 makine mutlaka çalışıyor. Çünkü sadece kendi kıyafetleri değil aynı zamanda benim üstümde hep kusmuk bizimki de fışkırmalı değil normal kusma. Birazcık düzene girse şu alerjisi iyi olacak, yorulmaya başladım

Kocaman insanlara da el yıkayın diyemiyoruz ki

Biyere gezmeye gıderdık kıyafet 10 dk dururdu üstünde hep önlükler üçgen var ya ondan takardım sende tak kuzum bıraz koruyor hıc yoktan

Kızlar şöyle bi videoya denk geldim sağım yaparken göğüse masaj yapıyorlar hem süt kanalları açılır hem daha verimli olur sütü de arttırdığını yazmışlar. İngilizce ama yaptıkları masajlar güzel görülüyor. 6. Dakikada mesela makineyle sağdıktan sonra elle sağım yapıyor sertlikleri falan açıyor.

Gaz problemi yaşayan annişkolar bu mamaların laktozsuz versiyonları oluyormuş özellikle kolik bebekler için biz hiç kullanmadık ama görünce söylemek istedim araştırmak isteyen olursa
Canım ben baktım hatta dr söyledi aldım aptamil conformil. Kuzey sevmedi çok yoğun bir mama biberondan gelmesi de zordu. Bir de laktoz eksikliğini gidermek için glukoz şurubu konuyormuş. Yani bebeğe glukoz şurubu içerikli birşey vermek hiç mantıklı gelmedi

Yazarım canım sağolasın
Emzirirken yapınca bizimkinin boğazında kalıyor ama sol göğsün sol tarafı 1 haftadır ağrıyor.masaj yapsam da geçmiyor topaklanma da yok.bir damar mı tıkanık anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…