2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Papatyamaviss sence benim atak dönemleri gelişime göre değişiklik gösteriyor olabilir mi ki? Yani benimki ayını yakalama yolunda gidecek diye biliyorum. Bu da atakları etkiler mi? 3 gündür mahvetti beni. Ağlamaları bildiğin kriz modunda acıkıyor uğunuyor uykusu geliyor uğunuyor. Geçen açlık için öyle kıpkırmızı oldu ki mamanın yarısında döndü rengi yavaş yavaş geçti kızarması. Allah'tan gece uykumuz hala devam da dinleniyorum.

Papatyamaviss canım bu nebülizatörü nasıl Temizliyorsun. Ben suyla yıkıyorum kuruluyorum yeterli dimi? Kuzey gelen havayı yalıyor
Komık gelıyor onlara ya evet kuzum sadece su ıle bıde her kullanım sonrası su ıle çalıştırın dıyor ama ilaçlı kullanmadığımız için yapmadım ben

Yanı herseyı atağa bağlamamak lazım hastalık da huy degısıklıgı yapar, ortam değişimi yapar evet ataklarda bellı başlı sancılar gorulsede atak harıcıde bebeklerın rutınını bozan bırsuru sey olabilir benımkıde ıkı gun once sanırım meme ağzında alana kadar katıldı bı emıyo bı ağlıyo sonra sut inince anca sakınledi misal

Buralar artık dutluk sebebi neee
2 buçuk saat kucağımda uyuyan bebem gece uykusuna gecmıstır artık dedım ama gecmemıs buda boylelı bı gece
Ahh bitane de bende var
1 saattir kucağımda uyuyor yatağa koymaya korkuyorum hepimizi hizaya getirdi valla bu bebekler
Üstelik 3-4 gündür eşimle de anlaşamıyoruz sürekli tartışma
Cinnet is loading yani

Merhaba ben şubat ayında bebeklerim 40 günlüklerken taktırdım. Tek yan etkisi adeti bu ay gördüm o da az geldi. 10 gündür lekenme yaşıyorum. Başka bir sorunum olmadı. Şükür. Adet olmamayı da takmıyorum hatta işime geliyor

Kol altı implantı soranlar olmuştu ordan gördüm yazdım neyi taktırdığımı belirtmemişim.

Hastalık olsa mamayı alınca ya da uyuyunca susmaz herhalde. Kesin şahsi huysuzluğu Annemlerdeyiz ama hastaneden ilk çıkıp annemlere geldiğimiz için burayı daha çok seviyor valla. Evde akşamları burdaki kadar sakin olmuyor.

Yalnız dünde aynı takım vardı
Hiç uyuyabiliyor muyuz ki Gündüz mesai gece mesai....
Gerçekten öyle ya gecem gündüzüm günler aylar birbirine karıştı

İşin var valla ağladıkça annene kaçacaksın heralde anneanneyi de çok seviyorsa vay haline bir kaç ay sonra yalandan bile ağlar onlara gitmek için

Teyzeyi seviyor gibi en çok. Kesin kız kardeşlerin kokusu falan benziyor ya. Onda sakinliyor göğsünde uyuyor. O yalandan ağlamaları bekliyorum canım hele bilinçlensin biz burdan zor gidicez
Ben bu ara iyi uyuyorum çok şükür Akşam 9 gibi geçiyor uykuya bende 10 buçuk gibi uyuyorum burda annem evde eşim 12-1 gibi mama veriyor sonra 4-4:30 a kadar uyuyor Kuzey. Bunu standarta bağladık 2 haftayı geçti bu uyku düzeni daha değişmez diye umut ediyorum Bende 6 saat kadar uyumuş oluyorum. Darısı bütün bebişlerimizin başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…