- 6 Temmuz 2022
- 2.072
- 5.037
- 108
- 30
Amiiinn çok aminTeyzeyi seviyor gibi en çok. Kesin kız kardeşlerin kokusu falan benziyor ya. Onda sakinliyor göğsünde uyuyor. O yalandan ağlamaları bekliyorum canım hele bilinçlensin biz burdan zor gidicez
Ben bu ara iyi uyuyorum çok şükürAkşam 9 gibi geçiyor uykuya bende 10 buçuk gibi uyuyorum burda annem evde eşim 12-1 gibi mama veriyor sonra 4-4:30 a kadar uyuyor Kuzey. Bunu standarta bağladık 2 haftayı geçti bu uyku düzeni daha değişmez diye umut ediyorum Bende 6 saat kadar uyumuş oluyorum. Darısı bütün bebişlerimizin başına
Teyze anne yarısıdır diye boşuna dememişlerTeyzeyi seviyor gibi en çok. Kesin kız kardeşlerin kokusu falan benziyor ya. Onda sakinliyor göğsünde uyuyor. O yalandan ağlamaları bekliyorum canım hele bilinçlensin biz burdan zor gidicez
Ben bu ara iyi uyuyorum çok şükürAkşam 9 gibi geçiyor uykuya bende 10 buçuk gibi uyuyorum burda annem evde eşim 12-1 gibi mama veriyor sonra 4-4:30 a kadar uyuyor Kuzey. Bunu standarta bağladık 2 haftayı geçti bu uyku düzeni daha değişmez diye umut ediyorum Bende 6 saat kadar uyumuş oluyorum. Darısı bütün bebişlerimizin başına
Kız geçen ben banyodayken anneme rahat vermemiş susmamış durmamış çıktım annem aç herhalde al emzir dedi. Sadece kucağıma aldım sırıtıyor banaTeyze anne yarısıdır diye boşuna dememişlerTeyze olmak kolay değil bakacaklar tabi
Bizde durum tam tersi ama teyzede durmuyor dayıda sakinleşiyorŞimdiden çok oyuncular bizimki yalandan kucak isteme ağlaması bile var parmaklarında oynatacaklar büyüdükçe
Maşallah maşallah Kuzey 'e darısı bizlerin başına
Evet canım önlüksüz asla durmuyoruz zaten. Ama nasıl yapıyorsa o gıdıdan sızdırıyor içeriBiyere gezmeye gıderdık kıyafet 10 dk dururdu üstünde hep önlükler üçgen var ya ondan takardım sende tak kuzum bıraz koruyor hıc yoktan
Gerçekten dutluk oldu buralar. Herkes çok meşgul sanırım. Bu ara hep 4. Ay gerilemesi ile ilgili videolar çıkıyor karşıma. 4. Ay cidden zorlu mu geçecek papatyamBuralar artık dutluk sebebi neee
2 buçuk saat kucağımda uyuyan bebem gece uykusuna gecmıstır artık dedım ama gecmemıs buda boylelı bı gece
Bence o kadar korkulacak bısey yokEvet canım önlüksüz asla durmuyoruz zaten. Ama nasıl yapıyorsa o gıdıdan sızdırıyor içeri
Gerçekten dutluk oldu buralar. Herkes çok meşgul sanırım. Bu ara hep 4. Ay gerilemesi ile ilgili videolar çıkıyor karşıma. 4. Ay cidden zorlu mu geçecek papatyam
Ben yazmıştım, bi bakayım.Kızlar fincan kulakla ilgili biri öneri istiyodu kimdi hatırlayamadım, instagram keşfette karşıma çıktı drnusretparlaz diye baksın isterse.
Hımmm sürpriz yani hadi bakalımBence o kadar korkulacak bısey yokkımı bebekte oluyor kımısınde olmuyor daha bilinçlendikleri bir dönem artık algıları cok daha acık oluyor seslere karşı etrafa oyuncaklara karsı falan emerken ses gelır bırakır etrafa bakar falan Uyku ıcın bısey dıyemıcem zaten uyku duzenımız yohtur belkı düzene gırer bende 4 ayı beklıyorum o yuzden
Ooo bitti yenisi bile gelmek üzere balımHımmm sürpriz yani hadi bakalımbittimi atak haftanız
İşe yararsa dene kuzumKizlar 3-4 gundur sabahi sabah ediyoruz resnen uyumuyor geceleri su otomatik sallananda yatirsam bir zarari olur mu ya
Simdi uyuyunca koydum uyuyor obur turlu agliyor yaİşe yararsa dene kuzum
Benımde koynumda uyuyor buraya alıstı epey resmen ayağımdan cok koynumda uykuya dalıyor artıkSimdi uyuyunca koydum uyuyor obur turlu agliyor ya
Bizim sıkıntı kakaymış. Cumartesi de beni çok yormuştu pazar kaka yaptı. Dün de aynısı oldu. 3 günde bir yapmak zorluyor sıkıntısı başlıyor bir gün önceden. Yatağında iken bi pırt dedi bi kere daha pırt dedi sonra bizimki sakinledi çipil çipil bakıyor banaBenımde koynumda uyuyor buraya alıstı epey resmen ayağımdan cok koynumda uykuya dalıyor artık
Bizimki çıktı mı ataktan bilmiyorumOoo bitti yenisi bile gelmek üzere balım12. Hafta girişi
Nasıl gıdıyor duru kuşumla günler
Benimde oyle. Hatta yere yatak atiyoruz salona orda yatiyoruz. Gece benim tarafi isgal etti ben kalkmak zorunda kaldimBenımde koynumda uyuyor buraya alıstı epey resmen ayağımdan cok koynumda uykuya dalıyor artık
Oy koyamaz ya normal aslında ama uc gunde bır zorluyor bebıslerı ya hergun bıkez yapmaları lazım aslındaBizim sıkıntı kakaymış. Cumartesi de beni çok yormuştu pazar kaka yaptı. Dün de aynısı oldu. 3 günde bir yapmak zorluyor sıkıntısı başlıyor bir gün önceden. Yatağında iken bi pırt dedi bi kere daha pırt dedi sonra bizimki sakinledi çipil çipil bakıyor banaMamaya zeytinyağı koyuyorum ona rağmen böyleyiz ya. Bi de bu sıkıntı başladığında yağlı güreşlere katılacak gibi yağlıyorum çocuumu Karnına totoya sürüyorum onun faydası oluyor galiba
Ah kuzum cok haklısın , kış küçükler dışarıya çıksan bı dert çıkmasan ayrı e suan cok muhtaçlar bize artı dıyet başlı basına ınsanı yoran bişey psıkolojık olarak zatenBizimki çıktı mı ataktan bilmiyorumgünü gününü tutmuyor. Dün mükemmeldi sakindi uyudu falan. Önceki gün berbattı uykuya direndi ağladı zırladı. Günlerimiz bol kakalı bol kusmuklu geçiyor. Ben biraz kafa olarak iyi değilim ya. Kendimi hayattan soyutlanmış hissediyorum. Asosyallik ve diyet de zorluyor beni. Yapmaktan keyif aldığım herşeyden uzağım resmen. Ama her şeye rağmen çok güzel. Çok şükür
Ya bizimki de yapamıyor ancak fitille yapıyor sürekli ıkınıyor. Ama kakası yumuşak. Yapıcam diye poposunu sıkıyor kapatıyor iyice yapamıyorBizim sıkıntı kakaymış. Cumartesi de beni çok yormuştu pazar kaka yaptı. Dün de aynısı oldu. 3 günde bir yapmak zorluyor sıkıntısı başlıyor bir gün önceden. Yatağında iken bi pırt dedi bi kere daha pırt dedi sonra bizimki sakinledi çipil çipil bakıyor banaMamaya zeytinyağı koyuyorum ona rağmen böyleyiz ya. Bi de bu sıkıntı başladığında yağlı güreşlere katılacak gibi yağlıyorum çocuumu Karnına totoya sürüyorum onun faydası oluyor galiba
Bilmiyorlar ya işte kaka yapmak için bacaklarını ileri ittiriyor akıllım karnına çekmek yerine daha da sıkıyorYa bizimki de yapamıyor ancak fitille yapıyor sürekli ıkınıyor. Ama kakası yumuşak. Yapıcam diye poposunu sıkıyor kapatıyor iyice yapamıyorSeninki de öyle mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?