2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Evet aynısını yapıyor ya ayaklarını ittiriyor ileri Ay ama çok ağlıyor ben de uğraşsın diyorum da öncekinde beş gün bekledim şimdi üç gün. Zaten fitili sokar sokmaz çıkarıyor fitili iterken Ne bileyim kaka yumuşak ya zeytinyağı işe yarar mı kaslarla ilgili bir koordine edememe sorunu var Şu bebek zeytinyağını almadım daha onu vericem.

Yapmaya yapmaya toto çıkışında biraz da kuruyor o da engel oluyor. O yüzden zeytinyağı popoyu yumuşatıyor , karnına yağlı masajda harekete geçiriyor galiba. Kızara kızara pırtlatıyor sonra Bende 3.gün yapmazsa yapıyorum fitil kıyamıyorum.

Biz de bugün aşılarımızı olduk. Tahmin ettiğim kadar ağlamadı. Sadece iğneyi yaparken 1 dak kadar ağladı bitti, benim de gözlerim doldu, çok içim acıdı şimdilik ateş filan yok bakalım, ama calpol veriyoruz 4 saatte bir.

6 saatte ver kuzum ates yoksa 4 saat Kısa bı Aralık , bizde kaçırmıştık olmadım cuma günü olucaz nasipse

Her yerini yağlıyorum, masajlar hareketler yapıyorum da ağızdan vermedim henüz ay ne dertler var ya Kıpkırmızı oluyor yavrum ya

Hadi geçmiş olsun biz de yarın olucaz, inşallah kolay atlatır herkes.

Bi şey sorucam hepatiti asmde kocaman şırıngayla yaptılar beze falan oldu şiş kaldı kaç gün daha küçük bi iğne yok mu ya aşı için bacağı ne kadar ki bebeklerin

Ay hadi kuzum size de çok kolay gelsin, inşallah siz de kolayca atlatırsınız

Evet ya biraz bana da kalın geldi ucu. kıyamam

Neyse belki bir sonrakini duruma göre öyle yaparız, az önce yine verdim
İnatcı ateşlerde doktorlar 4 saatte bir verin der , normal seyrinde olan bı durumda gunde 3 kez yeterlı olur aslında sorun olmaz ama Bıdaha gece uykusuna geçmeden verırsn günü kapatırsın oyle

Kızım çok kusmaya başladı yine pelteli ve sanki sürekli bi uyku halinde. Normalde uyumadığı için düzene mi giriyo bilemedim bi de alttan gaz çıkartırken ve kakasını yaparken aşırı kıvranarak ağlıyo bi sorub mu var napsam ya

Ikınırken aynen Kuzey de kızarıyor ıığğğhh diye diye
Bizim asmde ince şırınga ile yapıldı. Sen bak büyük şırınga çıkarırsa söyle küçük yok mu diye. Ellerinde oluyor ya adetten ya pahalı bilemiyorum demeden yapmadıkları da oluyor. Valla bizim hemşirenin eli çok hafif ben ona iğne vurdurdum hissetmedim bile, aynı iğneyi başkası vurdu bacağım ağrıdı. Ondan içim de rahat.
Hadi inşallah sıkıntısız geçer. Veremden sonra 3 gün banyo yok bilgin olsun akşam yıka istersen.

Gaz ve kakada kıvranmalar oluyor normal ama kusmayı bilemedim canım. Fazla besleniyor olabilir mi?

Geçmiş olsun inşallah çabuk geçer balgam varsa istersen sor doktora napalım diye.
Tam bi doktor bulamadık ya doğduğu hastanede ilk kontrol eden doktora götürüyoruz rutin kontrollerde 4 kez gittik ve ilgisiz geldi bize. Burnu tıkanıyp diyorum tıkancak tabi diyo. Kusuyo diyorun kuscak tabi diyo. Gazı var diyrun gazı olmayan mı var diyo. Sağlık sigortası yaptık beğenilen önerilen 3 doktorda da geçmiyomuş özel sağlık sigortası 2.ay kontrolü gelmeden bi çözüm bulmam lazım. Ben kendim dikkat vermesem veya araştırmasam gittiğimiz doktor çoğu şeyi söylemiyor. 5 dk duruyoruz içeride ve yoğun da değil yani hatırlamıyor bile bizi.... Bursada olan varsa çocuk doktoru önerilerinize açığım

Papatya merkezde değildi sanki ama belki biliyordur. Doktor ilgisizliği gerçekten sinir bozucu. Bizim doktor da bi kere ezbere cevap verdi çok gıcık oldum alternatif aradım hemen. Şimdi yedekte bi doktorum var sigortam geçmiyor ama uygundu dursun kenarda dedim. İnşallah bulursun gönlüne göre iyi bi doktor

İlçedeyim ben kuzum bılmıyorum hiç valla ama bebek bu kusabılır bazen eksımık peynırımsi bazen su gıbı mide kapakcıkları henuz gelısme aşamasında olduğu ıcın normal ilk 6 ay bır gun az bırgun daha fazla kusuyor dıye sebep aranmaz başka destekleyıcı seyler yoksa ates oksuruk vs bazen sumuk cok oluyor yutabılıyorlar kusmukla cıkıyor bazen kucagımıza alırken karnına bastırmamız bıle kusturuyor sallamak kusturuyor ozellıkle beslenme max 30 dk ıcındeyse altını alırken kusar yüzüstü yatınca kusar karna başlı olur
Benımkıde sabahtan berı uyku Halı uyumak ıstıyor uyuyamıyor az uyuyor tılkı uykusu vs vs
Herseyın altında bişey ararsak gecmez bu dönemler tadını çıkarın

Kuzum bende psikolojim olarak iyi değilim gibi hissediyorum.Yani yeni bir ile taşındık tam alışamadan doğum yaptım kimseyi tanımamak hiç arkadaşımın olmaması hatta gezmek bir kahve içmek için bile eşime bağlı olmak çok can sıkıcı.
İnşallah bu günler de geçecek

Buradaki sohbetlerimiz olmasa daha da zordu valla bu dönem hepimiz için
Bu kışı geçirince rahatlayacağız diye umuyorum. Bebişler büyüyecek hava güzelleşecek atacağız arabaya çıkacağız

Buradaki sohbetlerimiz olmasa daha da zordu valla bu dönem hepimiz için
Bu kışı geçirince rahatlayacağız diye umuyorum. Bebişler büyüyecek hava güzelleşecek atacağız arabaya çıkacağız
İnşallah kuzum ben yine çıkıyorum dışarı oğlanı ayıcık teddy gibi giydirip
Ama bana arkadaş, psikolojimi düzeltecek kafa dengi gün ortamı lazım
Hatta bugün de çıktık pp koyayım

İnşallah kuzum ben yine çıkıyorum dışarı oğlanı ayıcık teddy gibi giydirip
Ama bana arkadaş, psikolojimi düzeltecek kafa dengi gün ortamı lazım
Hatta bugün de çıktık pp koyayım
Burda birkaç gündür ya ayaz var ya yağmur var çıkamadık.
Ne güzel olmuş öyle Biz pusete sıkışıp terliyoruz artık o yüzden de cesaret edemiyorum içinde terlicek sonra rüzgar yerse hasta olacak diye. Bak foto koyayım bende pazar bi ara güneş açtı çıkarmıştım kısa bi yürüyüşe. Tipe baksana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…