Bir yandan istiyorum ki çabucak büyüsün benden bağımız olsun. Yani en azından şöyle bir kaç saatlik bağımsızlık. Bir yandan da diyorum büyümesinAh kuzum cok haklısın , kış küçükler dışarıya çıksan bı dert çıkmasan ayrı e suan cok muhtaçlar bize artı dıyet başlı basına ınsanı yoran bişey psıkolojık olarak zatenhıslerın cok dogal ve yerınde
Aynı dert bende de var. En yakın arkadaşlarım en az bi 40 dklık mesafede. Ha deyince görüşemiyoruz. Herkesin çoluğu çocuğu var. En rahat bendim ben giderdim şimdi işler karıştı. Sosyalleşmek için de eşime ihtiyacım var. Eşim deyince biz hala bacı-gardaşız. Dr 60 gün birliktelik yok demişti. 60ı doldurduk ama ben olaydan kopmuşum hiç istemiyorumKuzum bende psikolojim olarak iyi değilim gibi hissediyorum.Yani yeni bir ile taşındık tam alışamadan doğum yaptım kimseyi tanımamak hiç arkadaşımın olmaması hatta gezmek bir kahve içmek için bile eşime bağlı olmak çok can sıkıcı.
İnşallah bu günler de geçecek
Ahahaja tosunum Kuzey ya belki de artık puseti değil de normal arabayı kullanma vaktiniz gelmiştir annesiBurda birkaç gündür ya ayaz var ya yağmur var çıkamadık.
Ne güzel olmuş öyleBiz pusete sıkışıp terliyoruz artık o yüzden de cesaret edemiyorum içinde terlicek sonra rüzgar yerse hasta olacak diye. Bak foto koyayım bende pazar bi ara güneş açtı çıkarmıştım kısa bi yürüyüşe. Tipe baksana
İşte aynı durum bende var kuzum ben Kütahya'dayım arkadaşlarım Eskişehir'de zırt pırt gidemiyorum zaten eşimin bir haftasonu var.Evde bir tane araba var, ev ve iş yeri uzak işten de geç çıktığı için arabayı mecbur o kullanıyor.Bir yandan istiyorum ki çabucak büyüsün benden bağımız olsun. Yani en azından şöyle bir kaç saatlik bağımsızlık. Bir yandan da diyorum büyümesinlohusalık benden gitmedi sanırım
Aynı dert bende de var. En yakın arkadaşlarım en az bi 40 dklık mesafede. Ha deyince görüşemiyoruz. Herkesin çoluğu çocuğu var. En rahat bendim ben giderdim şimdi işler karıştı. Sosyalleşmek için de eşime ihtiyacım var. Eşim deyince biz hala bacı-gardaşız. Dr 60 gün birliktelik yok demişti. 60ı doldurduk ama ben olaydan kopmuşum hiç istemiyorumsanırım bu eksiklik de beni dibe çekiyor. Kendimi inanılmaz yetersiz hissediyorum bu konuda. Sanki şu an sadece anne olabiliyorum. Başka bir yönüm yok. Bebeğine bakan anne bitti. offf
Kuzum bir kaç kez sorduk daKızlar erken doğum yapan bir arkadaş vardı. G guzelgunler34 diye hatırlıyorum. Yanlışım varsa düzeltin lütfen. Ondan da hiç ses yok sanırım dimi? Bir desandriyon ikisini de merak ediyorum
Canısı ödemin zamanla azalacak. Bu ara ben de kendimi sevmiyorum pijamayı çıkarasım gelmiyor.İşte aynı durum bende var kuzum ben Kütahya'dayım arkadaşlarım Eskişehir'de zırt pırt gidemiyorum zaten eşimin bir haftasonu var.Evde bir tane araba var, ev ve iş yeri uzak işten de geç çıktığı için arabayı mecbur o kullanıyor.
Hadi araba bende olsa yine giderim Eskişehir'e ama biraz büyüsün trene atlar giderim diyorum
Doktor bize de gereksiz yere 60 gün yasak koydu, dinlemedik
Zaten bu ara kendimi de sevmiyorum.Tartıda +4 kilom kaldı gitmiyor o sezeryan göbeği dedikleri o da kaldı başıma aynada kendime bakasım gelmiyor valla
Öbürü bana dönük değil ya o yüzden geçmedim ama o kürklü şeylerden giyince kilitleyemiyorumAhahaja tosunum Kuzey ya belki de artık puseti değil de normal arabayı kullanma vaktiniz gelmiştir annesi
Ben e bebekten şu bebek arabası yağmurluğundan alacağım bana lazımmış gibi geliyor.İki gün üst üste evde dursam ev basıyor geliyorlar bana
Kolunu oynatabiliyo mu acaba
Kollar yarıda zaten 6-9 ay montKolunu oynatabiliyo mu acaba
Tam böyle dertleniyprum sonra da senin dediğin gibi her şeye bi kulp bulursan bu çocuğu büyütemeden tımaranelik olursun diyorumİlçedeyim ben kuzum bılmıyorum hiç valla ama bebek bu kusabılır bazen eksımık peynırımsi bazen su gıbı mide kapakcıkları henuz gelısme aşamasında olduğu ıcın normal ilk 6 ay bır gun az bırgun daha fazla kusuyor dıye sebep aranmaz başka destekleyıcı seyler yoksa ates oksuruk vs bazen sumuk cok oluyor yutabılıyorlar kusmukla cıkıyor bazen kucagımıza alırken karnına bastırmamız bıle kusturuyor sallamak kusturuyor ozellıkle beslenme max 30 dk ıcındeyse altını alırken kusar yüzüstü yatınca kusar karna başlı olur
Benımkıde sabahtan berı uyku Halı uyumak ıstıyor uyuyamıyor az uyuyor tılkı uykusu vs vs
Herseyın altında bişey ararsak gecmez bu dönemler tadını çıkarın
Duş yasak kuzum sakın uc gun , 37.5 cok degıl takıp et sık sık kuzum saatı gelınce yıne verBizim ateş 37.5 oldu. Şimdi soydum. Son doz calpol'u vermiştim artık başka ne yapabilirim? Duş mu aldırsam?
Bize duş yasak demediler. Hangi aşıdan sonra yasak oluyor?Duş yasak kuzum sakın uc gun , 37.5 cok degıl takıp et sık sık kuzum saatı gelınce yıne ver
Dişler baslıyor ara ara müsade edıyorTam böyle dertleniyprum sonra da senin dediğin gibi her şeye bi kulp bulursan bu çocuğu büyütemeden tımaranelik olursun diyorumeşim de kızıyo uyumuyo takıyosun uyuyo takıyosun, bigün 3 kere kaka yaptı diye takıyosun sonra 3 gün kaka yapmıyo yine takıyosun diyo böyle böyle büyücekler ya kendimi yılbaşına kadar böyle geçicek diye söylüyorum hep sonra da dişler başlıcakmış tabi ne kadar geçerse
Verem şu ız bırakan aşı , aşı olanlara özellikle söylerler hep ama ben daha gelmeden bana dedı uc gun yasak ona gore yıkarsın dıye kuzumBize duş yasak demediler. Hangi aşıdan sonra yasak oluyor?
Ben de öyle almıştım daha giydirmedim ama aynı duruma düşeriz muhtemelenKollar yarıda zaten 6-9 ay mont
Aman maksat sıcak dursunlarBen de öyle almıştım daha giydirmedim ama aynı duruma düşeriz muhtemelen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?