2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bir yandan istiyorum ki çabucak büyüsün benden bağımız olsun. Yani en azından şöyle bir kaç saatlik bağımsızlık. Bir yandan da diyorum büyümesin lohusalık benden gitmedi sanırım
Aynı dert bende de var. En yakın arkadaşlarım en az bi 40 dklık mesafede. Ha deyince görüşemiyoruz. Herkesin çoluğu çocuğu var. En rahat bendim ben giderdim şimdi işler karıştı. Sosyalleşmek için de eşime ihtiyacım var. Eşim deyince biz hala bacı-gardaşız. Dr 60 gün birliktelik yok demişti. 60ı doldurduk ama ben olaydan kopmuşum hiç istemiyorum sanırım bu eksiklik de beni dibe çekiyor. Kendimi inanılmaz yetersiz hissediyorum bu konuda. Sanki şu an sadece anne olabiliyorum. Başka bir yönüm yok. Bebeğine bakan anne bitti. offf

Ahahaja tosunum Kuzey ya belki de artık puseti değil de normal arabayı kullanma vaktiniz gelmiştir annesi
Ben e bebekten şu bebek arabası yağmurluğundan alacağım bana lazımmış gibi geliyor.İki gün üst üste evde dursam ev basıyor geliyorlar bana

İşte aynı durum bende var kuzum ben Kütahya'dayım arkadaşlarım Eskişehir'de zırt pırt gidemiyorum zaten eşimin bir haftasonu var.Evde bir tane araba var, ev ve iş yeri uzak işten de geç çıktığı için arabayı mecbur o kullanıyor.
Hadi araba bende olsa yine giderim Eskişehir'e ama biraz büyüsün trene atlar giderim diyorum
Doktor bize de gereksiz yere 60 gün yasak koydu, dinlemedik
Zaten bu ara kendimi de sevmiyorum.Tartıda +4 kilom kaldı gitmiyor o sezeryan göbeği dedikleri o da kaldı başıma aynada kendime bakasım gelmiyor valla

Canısı ödemin zamanla azalacak. Bu ara ben de kendimi sevmiyorum pijamayı çıkarasım gelmiyor.
Hiç sevmem bu halleri ama bu geçici bir süreç

Öbürü bana dönük değil ya o yüzden geçmedim ama o kürklü şeylerden giyince kilitleyemiyorum Mecbur geçicem gibi. Yağmurluk iyi birşey hem rüzgarı da sağlam kesiyor baya işe yarar. Bizde var arabayı biz tanıdıktan aldık sineklik yağmurluk hepsiyle verdi

@1hanım kuzummm kuzum uzatılmış lohusalık dıye bı gerçek var ve ilk kez anne olmuş sizlerı ozellıkle zor süreçten gecenlerı cok ıyı anlıyorum
Karnımız 6 aydan önce sıkılaşma beklememek lazım Satilucky benım oğlum bır yaşındayken baklavalarım vardı sez göbeği fln da kalmadı yanı suan kılom fazla kolay kolay erımem zor hos dıyorum ıkı cocuk anası baklavam olsa ne olmasa ne
Cinsellık ben bosluk bulamıyorum düşünmeye bıle bulamıyorum boyle bazen alevlı bı 30 sn fln yaşıyoruz bırı tuvalette dıgerını kucaktan kucağa verirken kısa öpüşmeler devamını getıremedıgımız ıcın opusmekten bıle kaçıyorum oyle kalıyoruz uc gun sonra a biz bısıler yapcaktık dımı oluyoruz
Ben gerçekten cok zorlanıyorum bakma burda gülüyorum edıyorum hep bunların hepsının bır gün geçeceğini düşünüp bosvermeye calısıyorum
Ama vücudum çürümüş bı ıskelet gıbı
Daha önce bu yolları zorlukla yürüdüğüm ıcın sıze ve kendıme canı gönülden dıyorum kı hersey guzel olacak 1HANIM

Tam böyle dertleniyprum sonra da senin dediğin gibi her şeye bi kulp bulursan bu çocuğu büyütemeden tımaranelik olursun diyorum eşim de kızıyo uyumuyo takıyosun uyuyo takıyosun, bigün 3 kere kaka yaptı diye takıyosun sonra 3 gün kaka yapmıyo yine takıyosun diyo böyle böyle büyücekler ya kendimi yılbaşına kadar böyle geçicek diye söylüyorum hep sonra da dişler başlıcakmış tabi ne kadar geçerse

Dişler baslıyor ara ara müsade edıyor çıktıkça bır duruyor falan
Valla oyle kuzum annelık delilik biliyorum

Bize duş yasak demediler. Hangi aşıdan sonra yasak oluyor?
Verem şu ız bırakan aşı , aşı olanlara özellikle söylerler hep ama ben daha gelmeden bana dedı uc gun yasak ona gore yıkarsın dıye kuzum atatalya da aynı sekılde oyle demişlerdi bazı asılardan sonra dus yasağı koyarlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…