İnşallah gider bu şişlik yoksa eski kıyafetlerimin hepsine giriyorum kilo abartı bir şekilde kalmadı sadece göbek çok sıkıntıCanısı ödemin zamanla azalacak. Bu ara ben de kendimi sevmiyorum pijamayı çıkarasım gelmiyor.
Hiç sevmem bu halleri ama bu geçici bir süreç
Yani geçersen daha rahat olur sizeÖbürü bana dönük değil ya o yüzden geçmedim ama o kürklü şeylerden giyince kilitleyemiyorumMecbur geçicem gibi. Yağmurluk iyi birşey hem rüzgarı da sağlam kesiyor baya işe yarar. Bizde var arabayı biz tanıdıktan aldık sineklik yağmurluk hepsiyle verdi
Kombin çok iyi kutup ayıcığı gibi olmuş LinoşKollar yarıda zaten 6-9 ay mont
Olan o karın kaslarına özel bir çaban var mıydı yoksa sadece yaptığın alerji diyeti yetti mi kuzum@1hanım kuzummm kuzum uzatılmış lohusalık dıye bı gerçek var ve ilk kez anne olmuş sizlerı ozellıkle zor süreçten gecenlerı cok ıyı anlıyorum
Karnımız 6 aydan önce sıkılaşma beklememek lazımSatilucky benım oğlum bır yaşındayken baklavalarım vardı sez göbeği fln da kalmadı yanı suan kılom fazla kolay kolay erımem zor hos dıyorum ıkı cocuk anası baklavam olsa ne olmasa ne
Cinsellık ben bosluk bulamıyorum düşünmeye bıle bulamıyorum boyle bazen alevlı bı 30 sn fln yaşıyoruz bırı tuvalette dıgerını kucaktan kucağa verirken kısa öpüşmelerdevamını getıremedıgımız ıcın opusmekten bıle kaçıyorum oyle kalıyoruz uc gun sonra a biz bısıler yapcaktık dımı oluyoruz
Ben gerçekten cok zorlanıyorum bakma burda gülüyorum edıyorum hep bunların hepsının bır gün geçeceğini düşünüp bosvermeye calısıyorum
Ama vücudum çürümüş bı ıskelet gıbı
Daha önce bu yolları zorlukla yürüdüğüm ıcın sıze ve kendıme canı gönülden dıyorum kı hersey guzel olacak1HANIM
Bugün bende aynı şeyi söyleyip çıkardım giydirdim zaten tam olmasına yakın giydirsem en fazla 1.5 ay giyer küçük gelir o yüzden bol bol giysinAman maksat sıcak dursunlar
Verem aşısı yapmadılar bize. Kızamık, boğmaca, su çiçeği, rotavirus, menenjit filan var. Neyse soydum, şimdi düştü ateşi nihayet. Umarım tekrar çıkmaz. 24 saatte bitiyor mu genelde?Verem şu ız bırakan aşı , aşı olanlara özellikle söylerler hep ama ben daha gelmeden bana dedı uc gun yasak ona gore yıkarsın dıye kuzum @atatalya da aynı sekılde oyle demişlerdi bazı asılardan sonra dus yasağı koyarlar
Gecmis olsun. Bitiyor diye biliyorum.Verem aşısı yapmadılar bize. Kızamık, boğmaca, su çiçeği, rotavirus, menenjit filan var. Neyse soydum, şimdi düştü ateşi nihayet. Umarım tekrar çıkmaz. 24 saatte bitiyor mu genelde?
Spor yaptım ama cok üstünde durmadım 3 hafta sıkı spor ıle olduOlan o karın kaslarına özel bir çaban var mıydı yoksa sadece yaptığın alerji diyeti yetti mi kuzum
Cinsellik bir şekilde oldurmaya çalışıyoruz ama bende vücudumu beğenmediğim için adam beni öyle görsün istemiyorum
Çürümüş bir iskelet gibi iyi benzetme
Umarım her şey hepimiz için çok güzel olur
Bana mutlaka bı hafta sonra yazSelamlar. Benim geceyle gündüzü karıştıran bebeme Dr momys blis gece şurubundan verdi. Bugün ilk defa deniyorum, 1 tık ilerleme var gibi. Geceleri hiç uykuya dalmazdi 12 den sonra falan. 1 saat de olsa uyudu. Simdi emiyor, bakalım devamı gelecek mi? Lütfen gelsin çünkü, günlerdir 6 da yatmaktan aşırı yoruldum. 3 4 saat uykuyla dayanilmiyor zira. Bayılmaktan korkuyorum 1 gün 1 yerde. Denemek isteyen olursa diye yazdım. Fiyati 450 tl cik. Yeter ki uyusun diye kıydım paraya
Asıyı yanlıs hatırlıyorum belkıde ya ılk günü atlat sonra daha çıkmaz kuzumVerem aşısı yapmadılar bize. Kızamık, boğmaca, su çiçeği, rotavirus, menenjit filan var. Neyse soydum, şimdi düştü ateşi nihayet. Umarım tekrar çıkmaz. 24 saatte bitiyor mu genelde?
Bunu duymaya benim de ihtiyacım vardı, dünden beri çok zorlanıyorum. Bir de memeyle kavga etmeye başladı, o da çok moralimi bozuyor..@1hanım kuzummm kuzum uzatılmış lohusalık dıye bı gerçek var ve ilk kez anne olmuş sizlerı ozellıkle zor süreçten gecenlerı cok ıyı anlıyorum
Karnımız 6 aydan önce sıkılaşma beklememek lazımSatilucky benım oğlum bır yaşındayken baklavalarım vardı sez göbeği fln da kalmadı yanı suan kılom fazla kolay kolay erımem zor hos dıyorum ıkı cocuk anası baklavam olsa ne olmasa ne
Cinsellık ben bosluk bulamıyorum düşünmeye bıle bulamıyorum boyle bazen alevlı bı 30 sn fln yaşıyoruz bırı tuvalette dıgerını kucaktan kucağa verirken kısa öpüşmelerdevamını getıremedıgımız ıcın opusmekten bıle kaçıyorum oyle kalıyoruz uc gun sonra a biz bısıler yapcaktık dımı oluyoruz
Ben gerçekten cok zorlanıyorum bakma burda gülüyorum edıyorum hep bunların hepsının bır gün geçeceğini düşünüp bosvermeye calısıyorum
Daha önce bu yolları zorlukla yürüdüğüm ıcın sıze ve kendıme canı gönülden dıyorum kı hersey guzel olacak1HANIM
Umarım ya, böyle de uyumak zor. Sürekli ateş ölçüyorum o uyurken.Gecmis olsun. Bitiyor diye biliyorum.
Uyanık şu an. Antibiyotik etkisiyle kabızlığı gitti 2 gündür. Kucağımda gezdirirken 1 kaka yaptı ki. Sırtından çıkmış. Su anda da memeyle savaş veriyor. Eli ayağı ayrı oynuyor. Cok haşin emiyorBana mutlaka bı hafta sonra yaz
Benım kızım da uyumuyor benı cok yoruyor keyıflı oldugu zaman çok az uykuları hep kolda memede kesık kesım yaptığı ıcın sureklı huysuz emeyıp kusayım ağlayım benı uyutun uyuyunca ama kucakta tutun gece uykusuna daha dalmadı bak daldığında da 10 a kadar kalkıyor gece uykusundan sonra yıne aynı bu ayda bı bebeğe yetmez kı bu uyku aralığıBunu duymaya benim de ihtiyacım vardı, dünden beri çok zorlanıyorum. Bir de memeyle kavga etmeye başladı, o da çok moralimi bozuyor..ya artık olduğu kadar diycem, ya da artık yorgunluktan ve üstüne moral bozukluğundan bayılcam..
Umarım ya, böyle de uyumak zor. Sürekli ateş ölçüyorum o uyurken.
Bizim bugün 40 miz çıktı canım ve tam tersiAyagimda sallıyorum. El kadar bebesin ne biliyon sallanmak acaba. Benim kaderim uykusuzluk. 2 oğlum da öyleydi. Duru kuşumun ağlaması yok en azından, şükrediyorum ama 6 da da yatılmaz ki40 imiz çıkınca ne olacak bakalım. Belki anlar gece gündüzü diye umut ediyorum.
Valla bizimkide huy degistirdi gece uyumuyor. Bu gece bsska bir besik deneyecegimBizim bugün 40 miz çıktı canım ve tam tersi
Gece uyuyan sadece 2 kere uyanan 10 dk emip geri uyuyan kızım delirdi... uyumuyor.. saat kaç oldu uyumuyor... 40 i çıktı huy değiştirdi sanki
Sonuçta sıkı bir spor varSpor yaptım ama cok üstünde durmadım 3 ýhafta sıkı spor ıle oldu
Bizimki de değişir insallahBizim bugün 40 miz çıktı canım ve tam tersi
Gece uyuyan sadece 2 kere uyanan 10 dk emip geri uyuyan kızım delirdi... uyumuyor.. saat kaç oldu uyumuyor... 40 i çıktı huy değiştirdi sanki
Yaa o ceketini yerim onunnSonuçta sıkı bir spor varinşallah bende başlayabilirim
Ya bu kış sanırım biraz zor geçecek bizeİşte aynı durum bende var kuzum ben Kütahya'dayım arkadaşlarım Eskişehir'de zırt pırt gidemiyorum zaten eşimin bir haftasonu var.Evde bir tane araba var, ev ve iş yeri uzak işten de geç çıktığı için arabayı mecbur o kullanıyor.
Hadi araba bende olsa yine giderim Eskişehir'e ama biraz büyüsün trene atlar giderim diyorum
Doktor bize de gereksiz yere 60 gün yasak koydu, dinlemedik
Zaten bu ara kendimi de sevmiyorum.Tartıda +4 kilom kaldı gitmiyor o sezeryan göbeği dedikleri o da kaldı başıma aynada kendime bakasım gelmiyor valla
Uzatılmış lohusalık evet mantıklı. Cinsellik neydi kimdi o kadar kopmuş bir haldeyim. 10 aydır yok@1hanım kuzummm kuzum uzatılmış lohusalık dıye bı gerçek var ve ilk kez anne olmuş sizlerı ozellıkle zor süreçten gecenlerı cok ıyı anlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?