2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Canısı ödemin zamanla azalacak. Bu ara ben de kendimi sevmiyorum pijamayı çıkarasım gelmiyor.
Hiç sevmem bu halleri ama bu geçici bir süreç
İnşallah gider bu şişlik yoksa eski kıyafetlerimin hepsine giriyorum kilo abartı bir şekilde kalmadı sadece göbek çok sıkıntı
Bende sabah pijamayı çıkarıp eşofman giyiyorum ne fark ediyorsa.Afedersin bizde şey derler aynı g.tün b.ku

Yani geçersen daha rahat olur size
O zaman kesin alayım her gün kırk takla atıyorum rüzgar yemesin diye

@atatalya Satilucky bizim dışarısı kombınımız
Kollar yarıda zaten 6-9 ay mont
Kombin çok iyi kutup ayıcığı gibi olmuş Linoş
Bizdeki 3-6 ay çuval gibi oldu.Ekonomik boy oğlum benim
Bu arada kıyafetleri gerçekten hiç giyemeyecek gibi 2-3 hafta içinde sanki diğer bedene geçiliyor

Olan o karın kaslarına özel bir çaban var mıydı yoksa sadece yaptığın alerji diyeti yetti mi kuzum
Cinsellik bir şekilde oldurmaya çalışıyoruz ama bende vücudumu beğenmediğim için adam beni öyle görsün istemiyorum
Çürümüş bir iskelet gibi iyi benzetme
Umarım her şey hepimiz için çok güzel olur

Verem aşısı yapmadılar bize. Kızamık, boğmaca, su çiçeği, rotavirus, menenjit filan var. Neyse soydum, şimdi düştü ateşi nihayet. Umarım tekrar çıkmaz. 24 saatte bitiyor mu genelde?

Selamlar. Benim geceyle gündüzü karıştıran bebeme Dr momys blis gece şurubundan verdi. Bugün ilk defa deniyorum, 1 tık ilerleme var gibi. Geceleri hiç uykuya dalmazdi 12 den sonra falan. 1 saat de olsa uyudu. Simdi emiyor, bakalım devamı gelecek mi? Lütfen gelsin çünkü, günlerdir 6 da yatmaktan aşırı yoruldum. 3 4 saat uykuyla dayanilmiyor zira. Bayılmaktan korkuyorum 1 gün 1 yerde. Denemek isteyen olursa diye yazdım. Fiyati 450 tl cik. Yeter ki uyusun diye kıydım paraya

Spor yaptım ama cok üstünde durmadım 3 hafta sıkı spor ıle oldu

Bana mutlaka bı hafta sonra yaz

Bunu duymaya benim de ihtiyacım vardı, dünden beri çok zorlanıyorum. Bir de memeyle kavga etmeye başladı, o da çok moralimi bozuyor.. ya artık olduğu kadar diycem, ya da artık yorgunluktan ve üstüne moral bozukluğundan bayılcam..
Gecmis olsun. Bitiyor diye biliyorum.
Umarım ya, böyle de uyumak zor. Sürekli ateş ölçüyorum o uyurken.

Benım kızım da uyumuyor benı cok yoruyor keyıflı oldugu zaman çok az uykuları hep kolda memede kesık kesım yaptığı ıcın sureklı huysuz emeyıp kusayım ağlayım benı uyutun uyuyunca ama kucakta tutun gece uykusuna daha dalmadı bak daldığında da 10 a kadar kalkıyor gece uykusundan sonra yıne aynı bu ayda bı bebeğe yetmez kı bu uyku aralığı

Ayagimda sallıyorum. El kadar bebesin ne biliyon sallanmak acaba. Benim kaderim uykusuzluk. 2 oğlum da öyleydi. Duru kuşumun ağlaması yok en azından, şükrediyorum ama 6 da da yatılmaz ki 40 imiz çıkınca ne olacak bakalım. Belki anlar gece gündüzü diye umut ediyorum.

Bizim bugün 40 miz çıktı canım ve tam tersi
Gece uyuyan sadece 2 kere uyanan 10 dk emip geri uyuyan kızım delirdi... uyumuyor.. saat kaç oldu uyumuyor... 40 i çıktı huy değiştirdi sanki

Ya bu kış sanırım biraz zor geçecek bize benimde +6 kilom var. Çatlatlarım var zamanla bunlara alışacağım biliyorum da evde olmak zorluyor sanırım. Geçecek geçecek
Uzatılmış lohusalık evet mantıklı. Cinsellik neydi kimdi o kadar kopmuş bir haldeyim. 10 aydır yok eşimde kabullendi sanırım ya da benim bu psikolojimin bozuk halini görünce yanaşamıyor lütfen her şey güzel olsun sana güvenmek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…