2 gündür pertim çıktı dün sabaha kadar uyutamiyorum gündüz de parca parça uyuyor. Meme emmiyor süt az geldikçe bayılacam bas ağrısından. Umarım sen iyisindir
Yıkılmadım ama ayakta da değilim2 gündür pertim çıktı dün sabaha kadar uyutamiyorum gündüz de parca parça uyuyor. Meme emmiyor süt az geldikçe bayılacam bas ağrısından. Umarım sen iyisindir
Şıklığımızdan ödün vermiyoruz
Bize duş yasak demediler. Hangi aşıdan sonra yasak oluyor?
O aşılardan sonra bizim de oldu ateş. Ertesi gün sabaha iyiydi. Verem olmadıysa duş iyi geliyor ateşe Kuzey öyle rahatlamıştıVerem aşısı yapmadılar bize. Kızamık, boğmaca, su çiçeği, rotavirus, menenjit filan var. Neyse soydum, şimdi düştü ateşi nihayet. Umarım tekrar çıkmaz. 24 saatte bitiyor mu genelde?
Teşekkürler ederiz canımYaa o ceketini yerim onunn
Ah ahValla bizimkide huy degistirdi gece uyumuyor. Bu gece bsska bir besik deneyecegim
Chole ting önceden bende çok yapardım.Ama sezeryan olduğum için karnımı çok zorlamak istemiyorum baya acıyor.Kızlar Chloe Ting diye bir ablamız var. Bu kadının kendi sitesinde programları var ve youtube da videoları. Günlük ortalama yarım saat çalışma ile mükemmel bir vücut vaadediyor. Reformer pilatese başlamadan önce bu kadının videolarını yapardım. Müko
Ayrıca ufaktan bir seçenekleri olan kişiye özel olmayan bir diyet listesi yapmaya başladım ama tamamlayamadım.
Pera kuşumdan vakit bulamıyorum bi türlü. Köpeğim de bu ara çok aksi. İki çocuğum var gibi resmen. Daha önce eve çiş yapmışlığı olmayan köpek bir anda şırıl şırıl salonun ortasına işedi. Hemde gözümüze baka bakaneyse tam yerleri sildik heralde bi on kat falan. Pera başladı ağlamaya, çocuğu kucağıma bi aldım. Her yer kaka. Kıyafetleri yatağı battaniyesi. Çocuğum kırkını kafasına kadar kaka yaparak kutladı resmen. Hoop bide onu temizledik artık kahkaha ata ata. Çünkü neden delirmeyeydim
Aaa maşallah çok iyi kuzum bazen benim de emerken diğerinden akıyor ama bu ara geçti.Peki mochiyi direk göğsüne takıyorsun o kendi mi topluyor sütü kullanımı nasıl yani ?Bu mochi ne kadar iyiymiş ya. Hep alayım almayım kalıyordum , geceleri diğer göğüsten akmaya başladı ziyan oluyor diye aldım. Kuzey emerken diğer göğüsten de 40 ml çıktı. Sağma makinesi ile bu kadar çıkmıyordu. Bi de üstüne aynı göğsü Kuzey de 5 dk emdi. Geceleri iyi birikiyormuş demek oğluş bu saatlerde emdikten sonra 3 saat uyuyor boşa değilmiş.
Evet vakumlayıp yapıştırıyorsun pıt pıt başlıyor damlamaya ben gevşemesin diye tuttum ilk kullanım acemilik düşer dökülür diye de korktumAaa maşallah çok iyi kuzum bazen benim de emerken diğerinden akıyor ama bu ara geçti.Peki mochiyi direk göğsüne takıyorsun o kendi mi topluyor sütü kullanımı nasıl yani ?
Leslie bi ara yaptım nasıl öyle ter döktüğüme şaşırmıştım ilk yaptığımda. Hiç zorlanmadan keyifli aslında bende başlasam iyi olacak.Chole ting önceden bende çok yapardım.Ama sezeryan olduğum için karnımı çok zorlamak istemiyorum baya acıyor.
Şimdi aklımda başlamak için leslie var başlayabilirsem
Geçen gün sana bahsettiğim konu buydu köpeklerde depresyona bağlı karakter değişimi ve size tepki göstermesi umarım bir an evvel kabullenir
Bizim kız kabullendiği halde sürekli kıskanıyor. İlgi çekmek için koltukları kazıyor ve uluyor
Sence sorun beşiklerde miValla bizimkide huy degistirdi gece uyumuyor. Bu gece bsska bir besik deneyecegim
Aynen öyle bebişimAman maksat sıcak dursunlar
Chloe hamile değilken bile içimden geçiyordu benimKızlar Chloe Ting diye bir ablamız var. Bu kadının kendi sitesinde programları var ve youtube da videoları. Günlük ortalama yarım saat çalışma ile mükemmel bir vücut vaadediyor. Reformer pilatese başlamadan önce bu kadının videolarını yapardım. Müko
Ayrıca ufaktan bir seçenekleri olan kişiye özel olmayan bir diyet listesi yapmaya başladım ama tamamlayamadım.
Pera kuşumdan vakit bulamıyorum bi türlü. Köpeğim de bu ara çok aksi. İki çocuğum var gibi resmen. Daha önce eve çiş yapmışlığı olmayan köpek bir anda şırıl şırıl salonun ortasına işedi. Hemde gözümüze baka bakaneyse tam yerleri sildik heralde bi on kat falan. Pera başladı ağlamaya, çocuğu kucağıma bi aldım. Her yer kaka. Kıyafetleri yatağı battaniyesi. Çocuğum kırkını kafasına kadar kaka yaparak kutladı resmen. Hoop bide onu temizledik artık kahkaha ata ata. Çünkü neden delirmeyeydim
Mochi özellikle geceleri hakikaten çok iyi. İdil bazen 4-5 saat uyuyor o dönemlerde patlayacak gibi oluyorum. Uyandırıp emziriyorum diğerinde mochi miissBu mochi ne kadar iyiymiş ya. Hep alayım almayım kalıyordum , geceleri diğer göğüsten akmaya başladı ziyan oluyor diye aldım. Kuzey emerken diğer göğüsten de 40 ml çıktı. Sağma makinesi ile bu kadar çıkmıyordu. Bi de üstüne aynı göğsü Kuzey de 5 dk emdi. Geceleri iyi birikiyormuş demek oğluş bu saatlerde emdikten sonra 3 saat uyuyor boşa değilmiş.
Bende alıp deneyeyim bakalım şu an akmıyor ama bulunsun akınca toplarımEvet vakumlayıp yapıştırıyorsun pıt pıt başlıyor damlamaya ben gevşemesin diye tuttum ilk kullanım acemilik düşer dökülür diye de korktum
Chole ting de çok iyi inceltiyor ama karın hareketleri felan baya zorluyor o yüzden leslie iyi gibi şu anLeslie bi ara yaptım nasıl öyle ter döktüğüme şaşırmıştım ilk yaptığımda. Hiç zorlanmadan keyifli aslında bende başlasam iyi olacak.
Kuzum akmasa bile emzirirken diğer memeye tak sen. Hani çocuk emmeye başladığında memeden süt iniyor ya çocuk bir süre lıkır lıkır içiyor, işte o zamanlarda mutlaka damlar mochiye.Bende alıp deneyeyim bakalım şu an akmıyor ama bulunsun akınca toplarım
Chole ting de çok iyi inceltiyor ama karın hareketleri felan baya zorluyor o yüzden leslie iyi gibi şu an
Uykusuzum bebişkooooo senden naabeer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?