2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ben o kasları chloe ablamızla yaptım Satilucky zor mu zor sonra pamela dıye bı ablamızı kesfettım onunda cok ıyı oyle programı yok ama bu spor için min 9 ay bence beklemeli epey zorluyor çünkü
Listeyıde inşallah bi gun acelemiz yok
İşemeli sıçmalı ayinnn yapmışlar

Mochi konfor adeta benımde duruma baglı olarak 30-70 arası cıkıyor geceden sağarsam 50 gun ıcı 20-30

Maşallah sağarken ne kadar geliyordu? Benim emerken diğer memeden akan bir kaç damladır. Mochi için de sütü çok olanlara uygun diye duydum. Senin sütün çok artmış demekki
Bir de akmaya başlayan çok muydu? Ben de mi alsam acaba diye düşündüm de
Evet karın olduğu için 3 aydan sonra başlanmalı. Leslie de çok sıkıcı vallahi. Üç ay yatıp chloe ting yaparım leslie yapacağıma

Chloe üç ay sonra uygun tabi gece yazmayı unutmuşum ama üçüncü aydan sonra benim doktorum sıkıntı görmedi
Yok eşim evden çalışıyor bir süreliğine annem de var çok şükür
Köfte oğlumla ilgilenen çok ama kıskanç işte

Şıklığımızdan ödün vermiyoruz Maşallah Linoşa
Bugün kadife takım gıydırcem 40 uçurmasına davetlıyız ama varya efsane dağılmış haldeyım dun esım öğlen çıktı derken o bu müşteri yemegı maç aksam 11 de geldi ve Lina ayakta dahı uyumadı kucak gezme hoplama zıplama pertim çıktı yemegımı bıle Ertus onume koydu da yedım , eşim geldiği gibi verdim 2ye kadar ılgılendı sonra aldım yine (uyumadım ama tvde stand-up açtık) 4 tü uyudu , 10 da kalktım 10 a kadar uc kez kalktı uyuyor sımdı ama oğlan kalktı eşim iş görüşmesine gitti mecbur bende kalktım

3 ay erken bence benım hala acıyor dokunma çarpma gıbı durumlar da mın 6 ay

Sagarsk mi 40 ml cikti yoksa akan mii

Mochi sadece akanı toplamıyor vakumla aktif sağımda yapıyor sütü çekiyor ondan göğüsleri uyarmak için de etkili. Benim de geceleri çok akıyor, artık gündüz baya aktif emdiği için dolmuyor bile göğüslerim ama gece 40-50 allah ne verdiyse biriktiriyorum.

Mochı vakumla cekıyor hıc hıssetmıyorsun bıle
Boş memede denedım yanı yenı emılmıs 5 ml çıkardı sadece bı saat önce emılmısten 25-30 ml
Alayim bari ya. Babymall da suan cok indirimde alacak olanlar icin. Biz tartildik bugun 2 haftada mamasiz 480 gr almisiz

Hayallerimi yıktın papatya

Ben de bir bakacağım teşekkür ederim haber için. Bu arada kilo alımı efsane maşallah
Ama öyle biraz fazla ıs yapsam egılıp kalksam sızlıyor içten içten ertugrulda da öyleydı hemen gecmıyor kolaymı yaa kac kat kes biç

Mochi konfor adeta benımde duruma baglı olarak 30-70 arası cıkıyor geceden sağarsam 50 gun ıcı 20-30
Benim gün içinde 20 ml çıktı , emeli 2 saat kadar olmuştu. Gece iyi çıktı. Ben senin kullandığını biliyorum zaten mantıklı geldi az az birikme işi.
Geçen gece sağdım 2 göğüsten 60 ml çıktı. Ama göğüs doluyken sağma makinesi daha bile uzun sürüyor. Bu vakumla çekiyor doluysa çok hızlı damlıyor. Benim gün içi hiç akmıyor sadece gece sütyeni ıslatıyordu baya Kuzey emerken. Ben akşam 1 lt su içiyorum,bestlak içiyorum bi de anne çayı içip yatıyorum en az 4 saat uyuyorum öyle oluyor o süt
Canım o vakumla bi nevi sağıyor zaten çekiyor öyle çıktı

Kolay gelsin bacım kıyamam Ertuş bile dayanamamış annesine hizmet etmiş Allah kolaylık versin. Lina hanım yine şıklığını konuşturacak demek

Hemencik aldim. Denemedigimiz sey kalmadi valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…