- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
Ben o kasları chloe ablamızla yaptımKızlar Chloe Ting diye bir ablamız var. Bu kadının kendi sitesinde programları var ve youtube da videoları. Günlük ortalama yarım saat çalışma ile mükemmel bir vücut vaadediyor. Reformer pilatese başlamadan önce bu kadının videolarını yapardım. Müko
Ayrıca ufaktan bir seçenekleri olan kişiye özel olmayan bir diyet listesi yapmaya başladım ama tamamlayamadım.
Pera kuşumdan vakit bulamıyorum bi türlü. Köpeğim de bu ara çok aksi. İki çocuğum var gibi resmen. Daha önce eve çiş yapmışlığı olmayan köpek bir anda şırıl şırıl salonun ortasına işedi. Hemde gözümüze baka bakaneyse tam yerleri sildik heralde bi on kat falan. Pera başladı ağlamaya, çocuğu kucağıma bi aldım. Her yer kaka. Kıyafetleri yatağı battaniyesi. Çocuğum kırkını kafasına kadar kaka yaparak kutladı resmen. Hoop bide onu temizledik artık kahkaha ata ata. Çünkü neden delirmeyeydim
Mochi konfor adeta benımde duruma baglı olarak 30-70 arası cıkıyor geceden sağarsam 50 gun ıcı 20-30Bu mochi ne kadar iyiymiş ya. Hep alayım almayım kalıyordum , geceleri diğer göğüsten akmaya başladı ziyan oluyor diye aldım. Kuzey emerken diğer göğüsten de 40 ml çıktı. Sağma makinesi ile bu kadar çıkmıyordu. Bi de üstüne aynı göğsü Kuzey de 5 dk emdi. Geceleri iyi birikiyormuş demek oğluş bu saatlerde emdikten sonra 3 saat uyuyor boşa değilmiş.
MaşallahBu mochi ne kadar iyiymiş ya. Hep alayım almayım kalıyordum , geceleri diğer göğüsten akmaya başladı ziyan oluyor diye aldım. Kuzey emerken diğer göğüsten de 40 ml çıktı. Sağma makinesi ile bu kadar çıkmıyordu. Bi de üstüne aynı göğsü Kuzey de 5 dk emdi. Geceleri iyi birikiyormuş demek oğluş bu saatlerde emdikten sonra 3 saat uyuyor boşa değilmiş.
Evet karın olduğu için 3 aydan sonra başlanmalı. Leslie de çok sıkıcı vallahi. Üç ay yatıp chloe ting yaparım leslie yapacağımaChole ting önceden bende çok yapardım.Ama sezeryan olduğum için karnımı çok zorlamak istemiyorum baya acıyor.
Şimdi aklımda başlamak için leslie var başlayabilirsem
Geçen gün sana bahsettiğim konu buydu köpeklerde depresyona bağlı karakter değişimi ve size tepki göstermesi umarım bir an evvel kabullenir
Bizim kız kabullendiği halde sürekli kıskanıyor. İlgi çekmek için koltukları kazıyor ve uluyor
Chloe üç ay sonra uygun tabi gece yazmayı unutmuşumAynen öyle bebişim
Chloe hamile değilken bile içimden geçiyordu benimçok zor o kadın yaa.. çoğumuz sezaryenliyiz yapamayız ki
Kuzum gerçekten iki çocuğun var diyebiliriz ikisi de ayrı ilgi istiyor. Tek misin peki zorlanıyor musun?
Delirmek ennnn doğal hakkın boşver
Mochi özellikle geceleri hakikaten çok iyi. İdil bazen 4-5 saat uyuyor o dönemlerde patlayacak gibi oluyorum. Uyandırıp emziriyorum diğerinde mochi miiss
Canım bir de sütün akması durakladığında vakumu kaldırıp baştan yaparsan tekrar akmaya başlıyor. Ara ara yap bunu göğsü bayağı rahatlatırsın.
Bugün kadife takım gıydırcemŞıklığımızdan ödün vermiyoruzMaşallah Linoşa
3 ay erken bence benım hala acıyor dokunma çarpma gıbı durumlar da mın 6 ayChloe üç ay sonra uygun tabi gece yazmayı unutmuşumama üçüncü aydan sonra benim doktorum sıkıntı görmedi
Yok eşim evden çalışıyor bir süreliğine annem de var çok şükür
Köfte oğlumla ilgilenen çok ama kıskanç işte
Sagarsk mi 40 ml cikti yoksa akan miiBu mochi ne kadar iyiymiş ya. Hep alayım almayım kalıyordum , geceleri diğer göğüsten akmaya başladı ziyan oluyor diye aldım. Kuzey emerken diğer göğüsten de 40 ml çıktı. Sağma makinesi ile bu kadar çıkmıyordu. Bi de üstüne aynı göğsü Kuzey de 5 dk emdi. Geceleri iyi birikiyormuş demek oğluş bu saatlerde emdikten sonra 3 saat uyuyor boşa değilmiş.
Bu mochi ne kadar iyiymiş ya. Hep alayım almayım kalıyordum , geceleri diğer göğüsten akmaya başladı ziyan oluyor diye aldım. Kuzey emerken diğer göğüsten de 40 ml çıktı. Sağma makinesi ile bu kadar çıkmıyordu. Bi de üstüne aynı göğsü Kuzey de 5 dk emdi. Geceleri iyi birikiyormuş demek oğluş bu saatlerde emdikten sonra 3 saat uyuyor boşa değilmiş.
Mochi sadece akanı toplamıyor vakumla aktif sağımda yapıyor sütü çekiyor ondan göğüsleri uyarmak için de etkili. Benim de geceleri çok akıyor, artık gündüz baya aktif emdiği için dolmuyor bile göğüslerim ama gece 40-50 allah ne verdiyse biriktiriyorum.Sagarsk mi 40 ml cikti yoksa akan mii
Mochı vakumla cekıyor hıc hıssetmıyorsun bıleSagarsk mi 40 ml cikti yoksa akan mii
Mochı vakumla cekıyor hıc hıssetmıyorsun bıle
Boş memede denedım yanı yenı emılmıs 5 ml çıkardı sadece bı saat önce emılmısten 25-30 ml
Alayim bari ya. Babymall da suan cok indirimde alacak olanlar icin. Biz tartildik bugun 2 haftada mamasiz 480 gr almisizMochi sadece akanı toplamıyor vakumla aktif sağımda yapıyor sütü çekiyor ondan göğüsleri uyarmak için de etkili. Benim de geceleri çok akıyor, artık gündüz baya aktif emdiği için dolmuyor bile göğüslerim ama gece 40-50 allah ne verdiyse biriktiriyorum.
Gayet güzel kuzumAlayim bari ya. Babymall da suan cok indirimde alacak olanlar icin. Biz tartildik bugun 2 haftada mamasiz 480 gr almisiz
Hayallerimi yıktın papatya3 ay erken bence benım hala acıyor dokunma çarpma gıbı durumlar da mın 6 ay
Ben de bir bakacağım teşekkür ederim haber için. Bu arada kilo alımı efsane maşallahAlayim bari ya. Babymall da suan cok indirimde alacak olanlar icin. Biz tartildik bugun 2 haftada mamasiz 480 gr almisiz
Ama öyle biraz fazla ıs yapsam egılıp kalksam sızlıyor içten içtenHayallerimi yıktın papatya
Ben de bir bakacağım teşekkür ederim haber için. Bu arada kilo alımı efsane maşallah
Benim gün içinde 20 ml çıktı , emeli 2 saat kadar olmuştu. Gece iyi çıktı. Ben senin kullandığını biliyorum zaten mantıklı geldi az az birikme işi.Mochi konfor adeta benımde duruma baglı olarak 30-70 arası cıkıyor geceden sağarsam 50 gun ıcı 20-30
Geçen gece sağdım 2 göğüsten 60 ml çıktı. Ama göğüs doluyken sağma makinesi daha bile uzun sürüyor. Bu vakumla çekiyor doluysa çok hızlı damlıyor. Benim gün içi hiç akmıyor sadece gece sütyeni ıslatıyordu baya Kuzey emerken. Ben akşam 1 lt su içiyorum,bestlak içiyorum bi de anne çayı içip yatıyorum en az 4 saat uyuyorum öyle oluyor o sütMaşallahsağarken ne kadar geliyordu? Benim emerken diğer memeden akan bir kaç damladır. Mochi için de sütü çok olanlara uygun diye duydum. Senin sütün çok artmış demekki
Bir de akmaya başlayan çok muydu? Ben de mi alsam acaba diye düşündüm de
Evet karın olduğu için 3 aydan sonra başlanmalı. Leslie de çok sıkıcı vallahi. Üç ay yatıp chloe ting yaparım leslie yapacağıma
Canım o vakumla bi nevi sağıyor zaten çekiyor öyle çıktıSagarsk mi 40 ml cikti yoksa akan mii
Kolay gelsin bacım kıyamam Ertuş bile dayanamamış annesine hizmet etmişBugün kadife takım gıydırcem40 uçurmasına davetlıyız ama varya efsane dağılmış haldeyım dun esım öğlen çıktı derken o bu müşteri yemegı maç aksam 11 de geldi ve Lina ayakta dahı uyumadı kucak gezme hoplama zıplama pertim çıktı yemegımı bıle Ertus onume koydu da yedım , eşim geldiği gibi verdim 2ye kadar ılgılendı sonra aldım yine (uyumadım ama tvde stand-up açtık ) 4 tü uyudu , 10 da kalktım 10 a kadar uc kez kalktı uyuyor sımdı ama oğlan kalktı eşim iş görüşmesine gitti mecbur bende kalktım
Insallah kuzum yaa. Aglayinca doymamis gibi geliyor hepGayet güzel kuzum3. ayda da bol kılo alırlar , sonra aylık 500-600 düşer
Canim bu arada magazada hala indirimsiz fiyat. Kasaya sor. Birini aradilar int sitelerinde 225 tl oldugu icin o fiyata verdiler haberin olsunHayallerimi yıktın papatya
Ben de bir bakacağım teşekkür ederim haber için. Bu arada kilo alımı efsane maşallah
Hemencik aldim. Denemedigimiz sey kalmadi vallaBenim gün içinde 20 ml çıktı , emeli 2 saat kadar olmuştu. Gece iyi çıktı. Ben senin kullandığını biliyorum zaten mantıklı geldi az az birikme işi.
Geçen gece sağdım 2 göğüsten 60 ml çıktı. Ama göğüs doluyken sağma makinesi daha bile uzun sürüyor. Bu vakumla çekiyor doluysa çok hızlı damlıyor. Benim gün içi hiç akmıyor sadece gece sütyeni ıslatıyordu baya Kuzey emerken. Ben akşam 1 lt su içiyorum,bestlak içiyorum bi de anne çayı içip yatıyorum en az 4 saat uyuyorum öyle oluyor o süt
Canım o vakumla bi nevi sağıyor zaten çekiyor öyle çıktı
Büyük geldı be teyzesıKolay gelsin bacım kıyamam Ertuş bile dayanamamış annesine hizmet etmişAllah kolaylık versin. Lina hanım yine şıklığını konuşturacak demek
Benımkı hep ağlıyorInsallah kuzum yaa. Aglayinca doymamis gibi geliyor hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?