Benimkide ya esimde basliyor ac bu cocuk demeyeBenımkı hep ağlıyorama gelde bak tıpıne
Benim doktorum 6. aydan itibaren ağır spor yapabilirsin, şimdilik senin için en iyi spor yürüyüş dediChloe üç ay sonra uygun tabi gece yazmayı unutmuşumama üçüncü aydan sonra benim doktorum sıkıntı görmedi
Yok eşim evden çalışıyor bir süreliğine annem de var çok şükür
Köfte oğlumla ilgilenen çok ama kıskanç işte
Kız seni sabrından dolayı alnından öpeceğimBugün kadife takım gıydırcem40 uçurmasına davetlıyız ama varya efsane dağılmış haldeyım dun esım öğlen çıktı derken o bu müşteri yemegı maç aksam 11 de geldi ve Lina ayakta dahı uyumadı kucak gezme hoplama zıplama pertim çıktı yemegımı bıle Ertus onume koydu da yedım , eşim geldiği gibi verdim 2ye kadar ılgılendı sonra aldım yine (uyumadım ama tvde stand-up açtık ) 4 tü uyudu , 10 da kalktım 10 a kadar uc kez kalktı uyuyor sımdı ama oğlan kalktı eşim iş görüşmesine gitti mecbur bende kalktım
Ay gozlerım yanıyor şuan sorma ama ıkı sohbet edıyoruz ıste nasılsa uyumuyor gerçekten halaBenim doktorum 6. aydan itibaren ağır spor yapabilirsin, şimdilik senin için en iyi spor yürüyüş dedi
Tek olmamana sevindim kuzum. Kıskançlık hemen hepsinde oluyor diye biliyorum. Kanka olacakları zaman da gelecek
Kız seni sabrından dolayı alnından öpeceğimzorlandığını da biliyorum ama her şeye rağmen üstesinden geliyosun maşallah
Ama air almislar. Airla soft arasindaki fark ne
Benimki de bozuk üstelik daha 8.hafta atağında bile olmamız imkansız kendimi kandıramamBenim çocuk bozuldu arkadaşlaruykuya direniyodu ama dün gece ve şimdi daha da beter oldu memeyle kavga ediyo memesiz duramıyo uykusu var uyumuyo galiba hoşgeldi 8.hafta atağı sürekli mızmız boş bi ağlaması var
Ben chole tingi covid zamanı eşimle yapmıştım tabi o zamanlar sevgiliydik şimdi evli çocukluyuz o ayrı zaman çok hızlı geçiyor beBen o kasları chloe ablamızla yaptımSatilucky zor mu zor sonra pamela dıye bı ablamızı kesfettım onunda cok ıyı oyle programı yok ama bu spor için min 9 ay bence beklemeli epey zorluyor çünkü
Listeyıde inşallah bi gun acelemiz yok
İşemeli sıçmalı ayinnn yapmışlar
Kuzum maksat az da olsa toplamak ben hiç leslie yapmadım, evde kv var beraber başlayacağız inşallah başlayabilirsekMaşallahsağarken ne kadar geliyordu? Benim emerken diğer memeden akan bir kaç damladır. Mochi için de sütü çok olanlara uygun diye duydum. Senin sütün çok artmış demekki
Bir de akmaya başlayan çok muydu? Ben de mi alsam acaba diye düşündüm de
Evet karın olduğu için 3 aydan sonra başlanmalı. Leslie de çok sıkıcı vallahi. Üç ay yatıp chloe ting yaparım leslie yapacağıma
Yıllardır evin tek bebeği göz bebeğiydi şimdi ona ilgi gösteren olsa bile ilgisi bölünmüş gibi hissediyor ki haklı bir serzenişChloe üç ay sonra uygun tabi gece yazmayı unutmuşumama üçüncü aydan sonra benim doktorum sıkıntı görmedi
Yok eşim evden çalışıyor bir süreliğine annem de var çok şükür
Köfte oğlumla ilgilenen çok ama kıskanç işte
Maşallah maşallah kuzum totonu kaşı kendine de nazar boncuğu takBugün kadife takım gıydırcem40 uçurmasına davetlıyız ama varya efsane dağılmış haldeyım dun esım öğlen çıktı derken o bu müşteri yemegı maç aksam 11 de geldi ve Lina ayakta dahı uyumadı kucak gezme hoplama zıplama pertim çıktı yemegımı bıle Ertus onume koydu da yedım , eşim geldiği gibi verdim 2ye kadar ılgılendı sonra aldım yine (uyumadım ama tvde stand-up açtık ) 4 tü uyudu , 10 da kalktım 10 a kadar uc kez kalktı uyuyor sımdı ama oğlan kalktı eşim iş görüşmesine gitti mecbur bende kalktım
Alayim bari ya. Babymall da suan cok indirimde alacak olanlar icin. Biz tartildik bugun 2 haftada mamasiz 480 gr almisiz
Kuzum Maşallah çok iyi biz biliyorsun mama destekli besleniyoruz bende evde tarttım bu hafta 200 gr almışCanim bu arada magazada hala indirimsiz fiyat. Kasaya sor. Birini aradilar int sitelerinde 225 tl oldugu icin o fiyata verdiler haberin olsun
Bende simdi denedim emdikten sonra 20 cc fala cikiyor gene gunduz icin cok iyi gece daha cok cikiyorBen chole tingi covid zamanı eşimle yapmıştım tabi o zamanlar sevgiliydik şimdi evli çocukluyuz o ayrı zaman çok hızlı geçiyor be
Baya fit olmuştuk ikimizde benim de karın kasım vardı güzel günlerdiPamela ablamızı da duydum denemedim
Dediğin gibi bi 6 ay sonra ancak yapılır bunlar sezeryan sonrası sıkıntı
Kuzum maksat az da olsa toplamak ben hiç leslie yapmadım, evde kv var beraber başlayacağız inşallah başlayabilirsek
Yıllardır evin tek bebeği göz bebeğiydi şimdi ona ilgi gösteren olsa bile ilgisi bölünmüş gibi hissediyor ki haklı bir serzenişben mesela ilgim mecburen oğluma kayıyor oğlum sakinken uyuyorken ancak ilgilenebiliyorum onunla o da evdeki diğer kişiler ilgilense bile anneden bir ilgi bekliyor ama annenin ilgisi bölünmüş oluyor bu sefer depresyona giriyor
Maşallah maşallah kuzum totonu kaşı kendine de nazar boncuğu tak
Çok iyi götürüyorsun
Kuzum Maşallah çok iyi biz biliyorsun mama destekli besleniyoruz bende evde tarttım bu hafta 200 gr almış
Yani hiç sütüm az felan deme çok iyi
Bende sen söyleyince baktım mochiye internetten sipariş vereceğim şimdi.
Siz 41 günlükseniz hala 5.hafta atağında olabilirsiniz kuzumBenimki de bozuk üstelik daha 8.hafta atağında bile olmamız imkansız kendimi kandıramam
Ben de almıştım sinirleniyordum ona emzirmede Ece vurduğu gibi dökülüyor defolup gidiyor diyeBu mochi ne kadar iyiymiş ya. Hep alayım almayım kalıyordum , geceleri diğer göğüsten akmaya başladı ziyan oluyor diye aldım. Kuzey emerken diğer göğüsten de 40 ml çıktı. Sağma makinesi ile bu kadar çıkmıyordu. Bi de üstüne aynı göğsü Kuzey de 5 dk emdi. Geceleri iyi birikiyormuş demek oğluş bu saatlerde emdikten sonra 3 saat uyuyor boşa değilmiş.
Ben sağmıyorum ya gerçekten acıyor yani Deniz'i sık sık emzirmeye çalışıyorum ondan sanırım fazla mama da almıyor 4 saatte bir 60 cc ancak mama yiyor ama kendi sütümle de kilo alımı az gibiBende simdi denedim emdikten sonra 20 cc fala cikiyor gene gunduz icin cok iyi gece daha cok cikiyor
Ben bazen cok asiri aglarsa nadir geceleri veriyorum o kadar onun disinda sagdigim sut varsa iyi oluyorBen sağmıyorum ya gerçekten acıyor yani Deniz'i sık sık emzirmeye çalışıyorum ondan sanırım fazla mama da almıyor 4 saatte bir 60 cc ancak mama yiyor ama kendi sütümle de kilo alımı az gibi
Hahah bir umut serptin içimeSiz 41 günlükseniz hala 5.hafta atağında olabilirsiniz kuzum
Sen sadece anne sütü verdiğin için evde bulunması iyi olur canımBen bazen cok asiri aglarsa nadir geceleri veriyorum o kadar onun disinda sagdigim sut varsa iyi oluyor
Umut fakirin ekmeğiHahah bir umut serptin içimeyani şikayetim etmek de istemem çünkü bir gülüşü var modu yüklendi bana
Haftaya mamanin tarihi doluyor. Yarisida duruyor. Verde mama bosa gitmesjn diye akil veriyorlarSen sadece anne sütü verdiğin için evde bulunması iyi olur canım
Bende bakalım mama azaldı max 380-400 ml içiyor ama dediğim gibi az kilo alıyor bu seferde ama fazla mama verince de yemiyor
Umut fakirin ekmeğielbet geçecek bu günler
Nasıl yanı emzık emmıyormuyduuu
Çok şükür yuvarlanarak gidiyoruz işteBen chole tingi covid zamanı eşimle yapmıştım tabi o zamanlar sevgiliydik şimdi evli çocukluyuz o ayrı zaman çok hızlı geçiyor be
Baya fit olmuştuk ikimizde benim de karın kasım vardı güzel günlerdiPamela ablamızı da duydum denemedim
Dediğin gibi bi 6 ay sonra ancak yapılır bunlar sezeryan sonrası sıkıntı
Kuzum maksat az da olsa toplamak ben hiç leslie yapmadım, evde kv var beraber başlayacağız inşallah başlayabilirsek
Yıllardır evin tek bebeği göz bebeğiydi şimdi ona ilgi gösteren olsa bile ilgisi bölünmüş gibi hissediyor ki haklı bir serzenişben mesela ilgim mecburen oğluma kayıyor oğlum sakinken uyuyorken ancak ilgilenebiliyorum onunla o da evdeki diğer kişiler ilgilense bile anneden bir ilgi bekliyor ama annenin ilgisi bölünmüş oluyor bu sefer depresyona giriyor
Maşallah maşallah kuzum totonu kaşı kendine de nazar boncuğu tak
Çok iyi götürüyorsun
Kuzum Maşallah çok iyi biz biliyorsun mama destekli besleniyoruz bende evde tarttım bu hafta 200 gr almış
Yani hiç sütüm az felan deme çok iyi
Bende sen söyleyince baktım mochiye internetten sipariş vereceğim şimdi.
Benim çocuk bozuldu arkadaşlaruykuya direniyodu ama dün gece ve şimdi daha da beter oldu memeyle kavga ediyo memesiz duramıyo uykusu var uyumuyo galiba hoşgeldi 8.hafta atağı sürekli mızmız boş bi ağlaması var
Bizde de uyku geçişleri ağlayarak olmaya başladı ve derin uykuya dalmıyor bir türlü. Elli kere uyanıyor. PP deki 2 foto arasında sadece 3 dakika var.Arabada uyudu geldik almadım bile uyanmasın diye. Fotosunu çektim gözleri bi açtı sanki az önce uyuyan o değil gibi fıldır fıldırBenimki de bozuk üstelik daha 8.hafta atağında bile olmamız imkansız kendimi kandıramam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?