Emmiyordu atiyordu bunuda isine gelmeyince oguruyorNasıl yanı emzık emmıyormuyduuu
Evet çok şükür bugun sabaha geçti bizim de. Dün gece bir ara 37.8 oldu, son bir ateş düşürücü daha verdim. Sonra rahat uyudu. Neyse bu aşıları da atlattık böylece.O aşılardan sonra bizim de oldu ateş. Ertesi gün sabaha iyiydi. Verem olmadıysa duş iyi geliyor ateşe Kuzey öyle rahatlamıştı
Nasıl cin gibi bakıyor yaBizde de uyku geçişleri ağlayarak olmaya başladı ve derin uykuya dalmıyor bir türlü. Elli kere uyanıyor. PP deki 2 foto arasında sadece 3 dakika var.Arabada uyudu geldik almadım bile uyanmasın diye. Fotosunu çektim gözleri bi açtı sanki az önce uyuyan o değil gibi fıldır fıldırAtak falan değil şahsi huysuzluğundan diye düşünüyorum
8.hafta atağı biraz uzun sürüyor o yüzden arada yorgun düşüyorlar. Ama bizim çok ağır geçmedi bitti. Bizimki huy değiştirdiEvet çok şükür bugun sabaha geçti bizim de. Dün gece bir ara 37.8 oldu, son bir ateş düşürücü daha verdim. Sonra rahat uyudu. Neyse bu aşıları da atlattık böylece.
Nasıl cin gibi bakıyor yaçok güldüm haline. Bizim gündüz uyumuyor demiştim ya, tekrar gündüz uykuları başladı. 8. haftadayız daha, demek ki daha atak hiç başlamadı mı ki yoksa böyle ara verdikleri oluyor mu birkaç gün?
Nasıl huy değiştirdi? Ben ne zaman atak başlıyor, hangi huy ataktan, hangisi karakteri pek anlayamıyorum8.hafta atağı biraz uzun sürüyor o yüzden arada yorgun düşüyorlar. Ama bizim çok ağır geçmedi bitti. Bizimki huy değiştirdiSorma ya bi süredir böyleyiz ağlamasa böyle takılsa neyse bunun sonu ağlama
Hangi huy ataktandır bilmiyorum ama ağlama şekli falan değişti. Birşey istediğinde normal sakin ağlardı şimdi uğunuyor ayakları falan vuruyor sıpa bu ara mahvediyor beniNasıl huy değiştirdi? Ben ne zaman atak başlıyor, hangi huy ataktan, hangisi karakteri pek anlayamıyorum
Hepsinde benzer mızmızlıklar var bence. Zamanla daha iyi olacak umarım. Dertlerini anlatmanın sonuçta bir yolu var, o da ağlamak.Benim minik asabi sabretse ben mamayı azaltabilirim aslında ya. Ama kıyamet koparıyor süt az geldiğinde kıpkırmızı oluyor ağlıyor. Ah prematüre olmasaydı kesin en baştan sütle giderdik biz başta alışamayınca yoğun bakım süreci falan bir de düşük kilo olunca alıştık mamaya
Allahım bir de öyle mi diyorlar benim sütüm yetse beslese kocam da kayınvalidemde mamayı hemen atalım derler.Haftaya mamanin tarihi doluyor. Yarisida duruyor. Verde mama bosa gitmesjn diye akil veriyorlar
Zaten ben ayakkabısız yapmam bir de selülit jeli var onu da süreyim sıkılaştırır belkiÇok şükür yuvarlanarak gidiyoruz işte
Leslie boosted olanlardan açıyoruz ve ayakkabısız yapmıyoruz
Of bizde de doğduğu gün biraz memeyi kavramakta sorun yaşamıştı eşim gitmiş 1 kilo mama almış hala sabah ben uyurken mama hazırlicaktım diyo dolapta da sütüm var ha, bitirmeye uğraşıyor kesinHaftaya mamanin tarihi doluyor. Yarisida duruyor. Verde mama bosa gitmesjn diye akil veriyorlar
İki gündür biz de öyleyiz ya şöyle uzun uzun uyumadı bi türlü. Normalde akşam 7-11 arası uyurdu dünden beri kesik kesik uyuyo. Biz de aşı olduk baya ağladı emzirince sustu hastaneden çıkarken tekrar ağladı oturdum bi yere emzirdim meğer ameliyathanenin önünde oturmuşum hastalar girip çıkıyorBizde de uyku geçişleri ağlayarak olmaya başladı ve derin uykuya dalmıyor bir türlü. Elli kere uyanıyor. PP deki 2 foto arasında sadece 3 dakika var.Arabada uyudu geldik almadım bile uyanmasın diye. Fotosunu çektim gözleri bi açtı sanki az önce uyuyan o değil gibi fıldır fıldırAtak falan değil şahsi huysuzluğundan diye düşünüyorum
Valla cope gitsin umrumda degil diger ay yine alacagim azda olsa yiyor cunku acil durumlardaAllahım bir de öyle mi diyorlar benim sütüm yetse beslese kocam da kayınvalidemde mamayı hemen atalım derler.
Pardon kv yapıp köpeğimize yedirmek isteyebilir sanki yeterince dobiş değilmiş gibi
Zaten ben ayakkabısız yapmam bir de selülit jeli var onu da süreyim sıkılaştırır belki
Bencede bitsin diyeOf bizde de doğduğu gün biraz memeyi kavramakta sorun yaşamıştı eşim gitmiş 1 kilo mama almış hala sabah ben uyurken mama hazırlicaktım diyo dolapta da sütüm var ha, bitirmeye uğraşıyor kesinneyse bi paketini açmadık duruyor o
İki gündür biz de öyleyiz ya şöyle uzun uzun uyumadı bi türlü. Normalde akşam 7-11 arası uyurdu dünden beri kesik kesik uyuyo. Biz de aşı olduk baya ağladı emzirince sustu hastaneden çıkarken tekrar ağladı oturdum bi yere emzirdim meğer ameliyathanenin önünde oturmuşum hastalar girip çıkıyorNeyse sonra arabasında sustu biraz gezdirip eve de arabayı soktum bi köşede uyusun diye hemen anladı uyandı Şimdilik iyiyiz bakalım, doktor pek ateş olmaz dedi ama calpol aldım bekliyorum.
Bizim birtek gece uykumuz düzgün oluyor ona şükürOf bizde de doğduğu gün biraz memeyi kavramakta sorun yaşamıştı eşim gitmiş 1 kilo mama almış hala sabah ben uyurken mama hazırlicaktım diyo dolapta da sütüm var ha, bitirmeye uğraşıyor kesinneyse bi paketini açmadık duruyor o
İki gündür biz de öyleyiz ya şöyle uzun uzun uyumadı bi türlü. Normalde akşam 7-11 arası uyurdu dünden beri kesik kesik uyuyo. Biz de aşı olduk baya ağladı emzirince sustu hastaneden çıkarken tekrar ağladı oturdum bi yere emzirdim meğer ameliyathanenin önünde oturmuşum hastalar girip çıkıyorNeyse sonra arabasında sustu biraz gezdirip eve de arabayı soktum bi köşede uyusun diye hemen anladı uyandı Şimdilik iyiyiz bakalım, doktor pek ateş olmaz dedi ama calpol aldım bekliyorum.
Ay olabilir ya evin içi de kurudu burnu biraz tıkanmış sf yapıyoruz birkaç gündür. Nem 70lerdeyken böyle sorunlarımız yoktuBizim birtek gece uykumuz düzgün oluyor ona şükürGün içi gibi olsa gece fena olur. Niye böyle ki hava değişikliği mi etkiledi bu sıpaları
Arada su buharı yapıyorum odada ama yetmiyor mu bilmem. Nemde de sıcaktan ağlıyordu KuzeyAy olabilir ya evin içi de kurudu burnu biraz tıkanmış sf yapıyoruz birkaç gündür. Nem 70lerdeyken böyle sorunlarımız yoktu
Ya çocuk Ağustosun ortasında doğarak travma geçirdi heraldeArada su buharı yapıyorum odada ama yetmiyor mu bilmem. Nemde de sıcaktan ağlıyordu KuzeyAnnemlerin ev yanıyor zaten sabahları güneş alıyor salon 27 dereceydi kuzey cephedeki odaya gidip serinledik sustu çocuk
Sağol canım sizede çok geçmiş olsun.. biz yatış yapmadik evde antibiyotik tedavisine devam ediyoruz pazartesi çocuk acildeydik akciğer rontgeni çekildi burnu yikandı ilaç verip gönderdiler bizi Çarşamba günü hoca görmek istiyor yanına gidersiniz dediler.ben salı günü içinde ilçedeki çocuk doktorundan zaten randevu almıştım o da görsün diye götürdüm sadece ciğerini dinleyip çok olumsuz konuştu malesef ciğere inmiş tedavisi zor direkt gidin yatış yapin dedi..beni de ufaktan azarladi ikinci çocuğun neden burun yıkamayı bilmiyorsun diyeCok geçmiş olsun. Biz 2 gündür hastanedeyiz. Kimseden de geçmedi evde hasta yok. Olacağı varmış. Yarın çıkacağız inşallah. Siz yatış yaptınız mı.
Geçmiş olsun kuzum , benım oğlumun da hep hemen cıgere ınerdı 3 aylıktı ılk , dıkkat et bı kez yaşadın mı sonra hep oyle gıdıyor hemen ınıverıyorIhlamurseven freejourney 35rose sağolun kızlar biraz toparladık şükür
Malesef çok çabuk indi ciğere doktora sordum neden böyle oldu diye bazen 15 dakikada bile inebilir dedi şaşkınım...ateşi olmadı hasta gibi değildi burun akintisiyla başladı aspire etmeye çalıştım ama yok temizleyemedim akıntının yoğunlaştığı gün acile götürdüm gazı var deyip gaz damlası verip gönderdiler çok kızgınım doktor bakıp evet çok akıntısı var dedi temizle dedi bana sadece o gün orada yikansaydi burnu inmeyecekti ciğere...erteis gün zaten öksürük başlar başlamaz çocuk acile gidiyoruz dedim..yani öksürüğü duymamla acile gitmemiz 2 saat oğlum ne gripler atlattı hiçbirinde ciğere inmedi
Aman diyim kızlar burun akintisini ciddiye alın tıkalı bırakmayın bebislerin burnunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?