2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Geçmiş olsun kuzum , benım oğlumun da hep hemen cıgere ınerdı 3 aylıktı ılk , dıkkat et bı kez yaşadın mı sonra hep oyle gıdıyor hemen ınıverıyor
Evet kardesimden biliyorum malesef. Kilolu doğmuş tu doğumda boynunda bı kas yırtılmış farkedilmemis bikac gün sonra enfeksiyon oldu hemende ciğere indi nerdeyse ergenlik zamanlarına kadar evden antibiyotikler ateş düşürücüler eksik olmadı şuan 24 yaşında hala çok kolay hasta olur dediğin gibi artık dikkatli olmalıyız artık ama olacağın da önüne geçilmiyor malesef hep böyle hızlı inerse ne yaparız bilmem

Nerdeyse aynısını yasadik. Burnu tıkandı, atesi yoktu. Dr öksürük ve ateş olursa getir dedi. Oldu, devlet hastanesi aciline gittik. Dün mezun olmuş 1 Dr vardi (!) Ciğerine inmiş galiba, inmiş gibi konuşup antibiyotik yazdı yolladı. Grafi istemedi. Ben de her zaman gittiğimiz kendi Dr umuzun hastanesine götürdüm. Acil Dr u grafik istedi, arayıp Dr umuzla konuştu ve yatış verdiler. Belki biz de yatmasak olurdu ama riske atamadım Dr deyince.

Yaa. Cok üzüldüm bunu duyduğuma. 2 oğlumda da hiç yaşamadım ben de ciğere inme olayını. Allah yardımcımız olsun. İyi düşünelim iyi olsun

Hava makınen varmı şüphelendiğin an boş serumla başla hemen gunde ıkı kere kuzum

Ya kuzum sutten ziyade uykusu oldugu icin agliyor olabilir mi ? Belkide sutun yeterli Benimkide oyle cunku sonra uyuyor

Demedi ama ben de sormadım. Öksürürse veriyorum 2 3 cay kaşığı. Kışın pek ihtiyaç yok gibi ama bilemiyorum.
En erken 3 de, mesela şimdi yeni uykuya geçiyor.

Ben hiç vermedim. Dr söylemedi hiç, ilk defa duydum.
Bende ilk defa duydum annem hep su da ver diyordu ama vermemistim ama bunu 1 kişi demedi sorun o.

Benimki de öyle gündüz uyuyor ama sürekli uyanıyor gibi şimdi de uyumuyor. Gündüz de ben uyuklamaktan bir şey yapamıyorum.
Ayagimda sallıyorum uyuyor, kaldırınca gözleri fıldır fıldır. Kakasını yaptı, gaz çıkardı 1 sürü. Ağlamıyor da pek. Öyle bakiyo çipil çipil

Nabersiniz yine uyumuyor benim kız. Yıldım yıldım.
Yenice uyuyor gibiyiz. Bir günümüz bir günümüzü tutmuyor. Bazen emerken huysuzlanıyor, ağlıyor, memeyi bırakıyor.Tekrar almak istiyor ama almamakta direniyor.Çırpınıyor, hırslanıyor.
Yine aynı durumu yaşadık az önce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…