- 20 Eylül 2022
- 1.251
- 1.485
- 63
Aslında düşününce bizde bile su için diğer iceceklerde su var diye düsünmeyin derler.Mamayı zaten su ile yapıyoruz, ekstra gerek var mı bilemedim.
Bu yüzden bebeklerini hastaneye yatıranlar bile olmuş. Bende vereceğim bundan sonra sen ne kadar veriyorsun, nasıl veriyorsun.Ben verıyorum , mama kullanılıyorsa da kesın verılmelı dıye düşünüyorum benım görüşüm
Çok iyi yapmışsın canım ciğere inmemesine sevindim..bende akillandim artık normal acile çocuk götürmem ama iş işten geçti tabiNerdeyse aynısını yasadik. Burnu tıkandı, atesi yoktu. Dr öksürük ve ateş olursa getir dedi. Oldu, devlet hastanesi aciline gittik. Dün mezun olmuş 1 Dr vardi (!) Ciğerine inmiş galiba, inmiş gibi konuşup antibiyotik yazdı yolladı. Grafi istemedi. Ben de her zaman gittiğimiz kendi Dr umuzun hastanesine götürdüm. Acil Dr u grafik istedi, arayıp Dr umuzla konuştu ve yatış verdiler. Belki biz de yatmasak olurdu ama riske atamadım Dr deyince.
Valla bende oğlumda hiç yaşamadım üstelik oğlumda immün yetmezlik var bağışıklık değerlerinden birisi sıfır üretilmiyor vücutta sık hasta olur ama bir kere bile inmedi ciğere...şimdi kızımda neden böyle oldu anlamadım...Yaa. Cok üzüldüm bunu duyduğuma. 2 oğlumda da hiç yaşamadım ben de ciğere inme olayını. Allah yardımcımız olsun. İyi düşünelim iyi olsun
Canım oğlumda hiç kullanmadım hava makinesini yoktuda. Bu hamileliğimde alışveriş yaparken şu sessiz reklamı yapılan modelden aldım kullanırım belki lazim olur diye...oğlumu götürdüğumuz bı alerji dokroru var Ankara'da..geçen gün kizkardesimde kızını götürmüş.. doktor baya ilgilenen hangi durumda ne yapmamız gerektiğini madde madde anlatan kağıda not olarak yazıp veren bı doktor... yeğenime ventolin vs reçete etmiş doktora gitmenize gerek yok sıkıştığıni hissettiğin an evde ver demiş....yalnız şöyle bişey söylemiş kesinlile kompresorlu nebulizator kullanmalisin diğeri çok tehliklei ilacı ciğere komple basıyor demişHava makınen varmı şüphelendiğin an boş serumla başla hemen gunde ıkı kere kuzum
Hastalık belki bozmuştur uyku düzenini. Bizimki gündüz uyumuyor. Akşam da uykusuzluk başına vuruyor gece uykusuna geçiyor uyuyoruzHamileigin baslaridnan beri hergun okurdum burayı ilk defa bı haftadir falan bakamıyorum sayfalaar sayfalar birikmişumarım bebisler iyidir...biz 7 haftalık olduk atağı atlattık derken hastalık girdi araya öbür atak zamanı geldi güneşli gunleri göremedik bu çocik uyumuyor a dostlar
Bu aradaatatalya çok geç gördüm etiketini öğretmenler gününü kutlamissin canım çok teşekkür ederim çok incesin
Uykusu olunca da ağlıyor da memede ağlaması da uykudan olur mu bilmiyorum ki.Ya kuzum sutten ziyade uykusu oldugu icin agliyor olabilir mi ? Belkide sutun yeterli Benimkide oyle cunku sonra uyuyor
Bana da yoğun bakımdan çıkarken hemşireler ısrarla sakın verme dedi niye bilmiyorumAslında düşününce bizde bile su için diğer iceceklerde su var diye düsünmeyin derler.
Bu yüzden bebeklerini hastaneye yatıranlar bile olmuş. Bende vereceğim bundan sonra sen ne kadar veriyorsun, nasıl veriyorsun.
Benimki memede agladiginda genelde uykusu oluyor. Salliyorum uyuyor. Bir dene canim. Acligindan degil benceUykusu olunca da ağlıyor da memede ağlaması da uykudan olur mu bilmiyorum ki.
Deniyim bakalım. Şu an gece 1 de mama yedi ondan beri sadece anne sütüyle duruyor 2 kere emzirdim keyfi de yerindeBenimki memede agladiginda genelde uykusu oluyor. Salliyorum uyuyor. Bir dene canim. Acligindan degil bence
Biberona 10 ml kadar koyuyorum ne kadar içerse kuzumAslında düşününce bizde bile su için diğer iceceklerde su var diye düsünmeyin derler.
Bu yüzden bebeklerini hastaneye yatıranlar bile olmuş. Bende vereceğim bundan sonra sen ne kadar veriyorsun, nasıl veriyorsun.
Evet bende oğlumda aynı sekılde kullanıyorum ventolın vs var hep , kompresörlü de var bende sessız de ama sessız için nıye böyle dıyolar anlamadım , bos serumda boyle bı durum olmaz bence yınede doktoruna sorunca yazarsan sevınırım sessız kullanmak cok daha konforlu , sessızde 5 dk da bıten ilaç kompresör de 10 dakkayı buluyorCanım oğlumda hiç kullanmadım hava makinesini yoktuda. Bu hamileliğimde alışveriş yaparken şu sessiz reklamı yapılan modelden aldım kullanırım belki lazim olur diye...oğlumu götürdüğumuz bı alerji dokroru var Ankara'da..geçen gün kizkardesimde kızını götürmüş.. doktor baya ilgilenen hangi durumda ne yapmamız gerektiğini madde madde anlatan kağıda not olarak yazıp veren bı doktor... yeğenime ventolin vs reçete etmiş doktora gitmenize gerek yok sıkıştığıni hissettiğin an evde ver demiş....yalnız şöyle bişey söylemiş kesinlile kompresorlu nebulizator kullanmalisin diğeri çok tehliklei ilacı ciğere komple basıyor demişbos serum içinde aynı şey geçerli midir bilmem..müsait bı zamanda arayıp sorucam olmazsa kompresörlü alırız eve artik ne yapalim
Valla sana yazdım memede ağlıyordu. Ayağa kalktım sallanarak emzirdim, Kuzey öyle uyuyor daBenimki memede agladiginda genelde uykusu oluyor. Salliyorum uyuyor. Bir dene canim. Acligindan degil bence
Kuzum benimkide oyle memeyle kavga edince sandim acliktan. Bir iki kere oyle olunca uyuttum simdi acliktan olmadigini anliyorum. Bence seninde sutun yetiyor. Belki mamayi hepten birakirsinizValla sana yazdım memede ağlıyordu. Ayağa kalktım sallanarak emzirdim, Kuzey öyle uyuyor daUyudu öyle sonra uyandı şimdi hala keyifli Ay çok mutlu oldum şunu kontrol altına alsam baya azaltırız mamayı Annemde benimle aynı odada uyuyor ağladıkça uyanıp mama yapayım mı dedi Herkes aynı canım bıraksak mamayı verecekler hemen yeterki sussunlar diye.
Oyy teyzesi onun minik ellerini yesiin
Maşallah LinoşumaKızlar bızde aşımızı olduk geldik çooook ağladı ama hemen susuyolar Allah’tan
Yine tartım yaptık 10-11 gibi bi sürede 350 gram almışBu ay max 1 kılo ile tamamlar gibi , sonra zaten artık çok kilo almaz genel olarak bebişler
Yaa masallah. Onun o findik burnumu yerimKızlar bızde aşımızı olduk geldik çooook ağladı ama hemen susuyolar Allah’tan
Yine tartım yaptık 10-11 gibi bi sürede 350 gram almışBu ay max 1 kılo ile tamamlar gibi , sonra zaten artık çok kilo almaz genel olarak bebişler
Kıvırma işi analığın altın kuralıdırOyy teyzesi onun minik ellerini yesiin
Çıkarmak için kollar yarıya kadar kıvrılmış ama olsun
Maşallah Linoşuma
Bizim de pazartesi var 2. ay aşıları ay çok tırsıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?