2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Mamayı zaten su ile yapıyoruz, ekstra gerek var mı bilemedim.
Aslında düşününce bizde bile su için diğer iceceklerde su var diye düsünmeyin derler.
Ben verıyorum , mama kullanılıyorsa da kesın verılmelı dıye düşünüyorum benım görüşüm
Bu yüzden bebeklerini hastaneye yatıranlar bile olmuş. Bende vereceğim bundan sonra sen ne kadar veriyorsun, nasıl veriyorsun.

Çok iyi yapmışsın canım ciğere inmemesine sevindim..bende akillandim artık normal acile çocuk götürmem ama iş işten geçti tabi

Yaa. Cok üzüldüm bunu duyduğuma. 2 oğlumda da hiç yaşamadım ben de ciğere inme olayını. Allah yardımcımız olsun. İyi düşünelim iyi olsun
Valla bende oğlumda hiç yaşamadım üstelik oğlumda immün yetmezlik var bağışıklık değerlerinden birisi sıfır üretilmiyor vücutta sık hasta olur ama bir kere bile inmedi ciğere...şimdi kızımda neden böyle oldu anlamadım...

Hava makınen varmı şüphelendiğin an boş serumla başla hemen gunde ıkı kere kuzum
Canım oğlumda hiç kullanmadım hava makinesini yoktuda. Bu hamileliğimde alışveriş yaparken şu sessiz reklamı yapılan modelden aldım kullanırım belki lazim olur diye...oğlumu götürdüğumuz bı alerji dokroru var Ankara'da..geçen gün kizkardesimde kızını götürmüş.. doktor baya ilgilenen hangi durumda ne yapmamız gerektiğini madde madde anlatan kağıda not olarak yazıp veren bı doktor... yeğenime ventolin vs reçete etmiş doktora gitmenize gerek yok sıkıştığıni hissettiğin an evde ver demiş....yalnız şöyle bişey söylemiş kesinlile kompresorlu nebulizator kullanmalisin diğeri çok tehliklei ilacı ciğere komple basıyor demiş bos serum içinde aynı şey geçerli midir bilmem..müsait bı zamanda arayıp sorucam olmazsa kompresörlü alırız eve artik ne yapalim

Merhaba arkadaşlar bebeğimin kasasi dünden beri mukuslu gibi bilmediğim için tam emin olamıyorum alerji belirtisi sanırım anliyan bır arkadaş varmı özelde resmini atsam bir baksa

Hastalık belki bozmuştur uyku düzenini. Bizimki gündüz uyumuyor. Akşam da uykusuzluk başına vuruyor gece uykusuna geçiyor uyuyoruz

Bana da yoğun bakımdan çıkarken hemşireler ısrarla sakın verme dedi niye bilmiyorum

Kızlar ateşölçer ne aldınız? Ben hep erteledim, haftaya 2.ay aşıları var mecbur almam lazım var mı önerisi olan kulaktan ölçenler daha mı iyi?

Evet bende oğlumda aynı sekılde kullanıyorum ventolın vs var hep , kompresörlü de var bende sessız de ama sessız için nıye böyle dıyolar anlamadım , bos serumda boyle bı durum olmaz bence yınede doktoruna sorunca yazarsan sevınırım sessız kullanmak cok daha konforlu , sessızde 5 dk da bıten ilaç kompresör de 10 dakkayı buluyor

Benimki memede agladiginda genelde uykusu oluyor. Salliyorum uyuyor. Bir dene canim. Acligindan degil bence
Valla sana yazdım memede ağlıyordu. Ayağa kalktım sallanarak emzirdim, Kuzey öyle uyuyor da Uyudu öyle sonra uyandı şimdi hala keyifli Ay çok mutlu oldum şunu kontrol altına alsam baya azaltırız mamayı Annemde benimle aynı odada uyuyor ağladıkça uyanıp mama yapayım mı dedi Herkes aynı canım bıraksak mamayı verecekler hemen yeterki sussunlar diye.

Kuzum benimkide oyle memeyle kavga edince sandim acliktan. Bir iki kere oyle olunca uyuttum simdi acliktan olmadigini anliyorum. Bence seninde sutun yetiyor. Belki mamayi hepten birakirsiniz

freejourney elleri çıkarttık teyzesı isteyınce cıkıyormus
Oyy teyzesi onun minik ellerini yesiin
Çıkarmak için kollar yarıya kadar kıvrılmış ama olsun
Maşallah Linoşuma
Bizim de pazartesi var 2. ay aşıları ay çok tırsıyorum

Oyy teyzesi onun minik ellerini yesiin
Çıkarmak için kollar yarıya kadar kıvrılmış ama olsun

Maşallah Linoşuma
Bizim de pazartesi var 2. ay aşıları ay çok tırsıyorum
Kıvırma işi analığın altın kuralıdır aşığa gıttık ebe kucağında tartıya koyarken emzıgı bı püskürttü çöp kutusuna dırek basket
Valla bende tırsıyorum ilacını verdim takılıyoruz uyanık suan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…