2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Merhaba arkadaşlar bebeğimin kasasi dünden beri mukuslu gibi bilmediğim için tam emin olamıyorum alerji belirtisi sanırım anliyan bır arkadaş varmı özelde resmini atsam bir baksa
Birkaç gündür bizde de vardı mukus. Kan olmadığı sürece endişeye gerek yok, mukus olabilir ama her kakada olmamalı dedi doktorumuz. Arada fotoğrafını atıyorum bakıyor kıvamı önemli su gibi olmasın dedi. Üşütmeyince su gibi olmuyor artık. Bizimki azaldı baya süt ürünleri de tüketmediğim için galiba bilemiyorum. Ben kendim yemiyorum zaten. Peynir, süt, yoğurt vs hepsini kendim bademden yapıyorum. Arada inek yoğurdu da yerdim taze olursa ama temkinli olmak adına bir süre yemeyeceğim. Sende perhizi bir dene bakalım azalacak mı bakarsın .

Geçmiş olsun kuzum , benım oğlumun da hep hemen cıgere ınerdı 3 aylıktı ılk , dıkkat et bı kez yaşadın mı sonra hep oyle gıdıyor hemen ınıverıyor
Eşim bebekken zatürre geçirmiş hemen fark edilmemiş, 30 sene olmuş hala en ufak soğuk alsın hemen hasta olur. Yıkanmamış yün alın yoksa, bebeğin sırtına atletin üstüne koyun ciğerlerdeki rutubeti çeker demişti bir alternatif tıp uzmanı.

Yıkanmamış yün olayını gecen sene öğrendim yün ve algın sakızı cok ıyı gelıyormus bu sene önden alıcam yünü

Yıkanmamış yün olayını gecen sene öğrendim yün ve algın sakızı cok ıyı gelıyormus bu sene önden alıcam yünü
Evet akgünlük tütsüsü yapılmış yün daha etkili oluyor. Yün annemden aldım ben küçük kuzusunun yünlerini kırpmış pamuk gibi

Bende bir süredir yemiyordum dün yedi ama çok az bir lokmalık ama akşamdan beri kakasi mukuslu sanırım daha çok rikkat etmem gerekiyor

Kuzum benimkide oyle memeyle kavga edince sandim acliktan. Bir iki kere oyle olunca uyuttum simdi acliktan olmadigini anliyorum. Bence seninde sutun yetiyor. Belki mamayi hepten birakirsiniz
Ben farkında değilim bi hesap ettim günde 500 cc'ye düşmüşüz mamada. İnşallah bırakırız ya. Son zamanlarda yeme içmeme de çok dikkat ediyorum. Emziren anne çayı günde en az 2 içiyorum. Bestlak devam ediyorum. Hurma yemeye başladım. İncir dut kaynatıyorum. Bir de bol su. Bu kadar çabaya göğüsler de acımıştır üretime geçmiştir

Bence sen mamayi azalta azalta git

Oh en organıgınden diyorsun
Evet herşeyimiz organik
Bende bir süredir yemiyordum dün yedi ama çok az bir lokmalık ama akşamdan beri kakasi mukuslu sanırım daha çok rikkat etmem gerekiyor
Çok dikkat etmek lazım. Mesela bende dün unutup azıcık peynir yemiştim yazık yavruma yine biraz mukus gördüm. Allahtan çok değil. Hem sıkıntı yapıyor çocukta rahat uyuyamıyor bile.

Nee ahahaha kız Lina
Hadi inşallah çok sıkıntı çıkmaz kuşum
Biz de pazartesi gideceğiz aşıya. Hemşire 2 aşıyı yapalım, verem aşısını açtığımızda yapıcaz dedi. atatalya böylesi daha rahat oluyodu sanki dimi

Şuan günlük 500 cc cok ıyı 120 içseler ki içiyolar günde 4-5 kez gayet ıyı sabah akşam gıbı düşsen bıle super olur

Bizim Asm açıldığı güne sıra verıyor toplu 9-10 kişiye aynı gün yapıyor açılan aşı ne kadarsa artık işte , ben oncekı verdıgı günü kaçırdım bana demedı hıc ıkısını yapalım dıgerını 1 aralıkta yaparız gıbı tarıhlerı toplu bır tutmayı seviyorlar , o yuzden bı on gün daha bekledım ben hepsını aynı anda vurulduk yani çok şükür şuanlık iyi , ilaç verdim hemen ki doğru bulmayanlar olabılır gerekırse 6-8 saat sonra tekrar verebılırsın dedı gece bi kez daha veririm

Verem ateş yapmıyor diğerleri yapabiliyor. Ateş olunca ılık duş aldırabiliyoruz sadece veremden sonra su yasak ondan benim işime geldi başka gün olması

Şuan günlük 500 cc cok ıyı 120 içseler ki içiyolar günde 4-5 kez gayet ıyı sabah akşam gıbı düşsen bıle super olur
Valla mutlu oldum canım ya. Bunda Kuzey'in aktif emmesinin de payı var. Anca güçlendi artık sömürüyor Zaten boy kilo olarak baya toparladık 3 aylık için 59 cm, 6 kg aşağı yukarı ideal. O yüzden mama azaltma çabalarını hızlandırabilirim

Masallah paşama bencede gayet guzel sonra zaten ek gıdaya cok az kaldı
Linada 6 olur herhalde 3 aylık kontrolde sonra piston aşağı

Sabah uyuyor gece cin gibi bu çocuk.. atak haftasında böyle mi oluyor? 43.gunumuz bu arada..

atatalya bu arada yeni sıçramaya 2 günümüz kalmış R ririi seninde 4
Biz kesin girdik o zaman ya bu ara gündüz dengesizlikleri o yüzden olmalı. Bi de dayanılmaz bi pişiği de yok ama sürekli bezi açalım istiyor. Bez açık bırakınca keyfini anlatamam bi çığlıklar auuuu uuuuu diye sevinç naraları Bağlarken de ağlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…