Keyifle yemek yemeyi ozledim gercekten. 1 kg vermisim bile. 58.8dim simdi 57.65 olmusum cok sinir bozucu
İnşallah canımBiliyorum canım o hali başıda bulanıyor sanki insanın midesiyle kafayı tutamıyosun. Çok zorluyor o haller maalesef. İnşallah bi iki haftaya sende de etkisi azalır. Miniklerimizle birlikte sağlığımız daim olsun
Bulanti ilaci vermedi mi canim seninde doktorunGerçekten öyle
Ben zaten 45 kilo bir şeyim kilo verirsem bedenim de tehlikeye girebilir boyum 160 olmam gereken kilonun altında çıkıyorum zaten hep
İnşallah sorun olmadan tamamlarız bu süreci
Kilo vermeden kilo alarak kapatabilirim ben de inşallah senelerce uğraştım olmadı herkes hamileyken alırsın diyordu ama bulantı çıktı başıma maalesef
Canım bir şeyler istiyor sürekli istemiyor değil ama bir iki lokma alsam hemen şişkinlik ve bulantı oluyor
İnşallah canım
Ben kadın doğum doktoruna 5. Haftada lekelenme ile gittim canım acile çünkü hafta sonuydu. Sorun olmadığını öğrenip keseyi gördüm sadece o zaman bulantım da yoktu daha…Bulanti ilaci vermedi mi canim seninde doktorun
Benimde vermemisti artik dayanamadim bugun yazdim bende fenalardayim insallah tez zamanda biter bu bulantilarBen kadın doğum doktoruna 5. Haftada lekelenme ile gittim canım acile çünkü hafta sonuydu. Sorun olmadığını öğrenip keseyi gördüm sadece o zaman bulantım da yoktu daha…
Gitmeyi planladığım asıl kadın doğum doktoruma henüz gitmedim çarşamba günü randevum ama öncesinde tsh falan gibi gerekli testler için sağlık ocağı ve dahiliyeye gittim. Bulantı ilacı dahiliye doktoru yazdı ama içinde azıcık var ve çok çok zorda kalmadıkça alma ilaç iyi bir şey değil avucuna tuz dök yala gebelik bulantısı sonuçta gibi bir şeyler dedi
Çarşamba ya kadar sabretmeye çalışıyorum kadın doğum doktoruma sorup gerekirse ilacı öyle alacağım
İnşallah canım şu an yatıp kalkıp bir mucize olsun öteki haftalara uzamadan bitsin diye dua ediyorumBenimde vermemisti artik dayanamadim bugun yazdim bende fenalardayim insallah tez zamanda biter bu bulantilar
Bende ayni sekilde 6+5 de gittim bidahaki rdvum 12+5Canım normal bende aynı şekilde kalp atışını 6. Haftada duydum. 12 de ikilitest için gel dedi. O arada hiç randevu yok. Aslında bu iyi bi yerde ha bire ultrasona girmek de iyi değil radyasyon var sonuçta.
Primal verdi kuzumİnşallah canım şu an yatıp kalkıp bir mucize olsun öteki haftalara uzamadan bitsin diye dua ediyorum
Sana hangi ilacı yazdı doktorun?
Haha aynen işte ben ilk 5. Hafta gittim sonra 7 de çağırdı öyle uzundu ki şimdi 12 dedi keşke iyi olsunlarda ama bizde özlüyoruz işte minikleriBana da 8 de gittim 12 de gel dedi sanırım herkese öyle diyorlar bi sıkıntı görmedilerse ama istersen yine arada gelebilirsin dedi bende 10da da gidicem 1 ay çok uzun geldi utanmasam her hafta gidicem
Çok teşekkür ederim. Şuna afedersiniz idrara çıktığımda peçeteye geliyor sızı şeklinde. Alttan muayene etti doktor mecburen, ondan sonra da çok acı oldu biraz kanama sürdü. Bugün kendi doktoruma gidecektim ama o da alttan bakıyor bir daha acıtmayayım iyileşsin diye gitmedim bugün. Progestan iğne vurdu ve günde iki kere ilaç verdi. Siz de kullandınız mi progestan? Çok geçmiş olsun size deKanaman kırmızıdan kahverengi ne dönerse korkma aktif kanama yok eskisini atıyor demektir o da 3-5 gün sürüyor bende de öyle oldu sonra azalarak bitti ama bu süreçte yorulma bol bol dinlenmeye çalış kanama kırmızıya dönerse tekrar doktora görün derim
Çok teşekkür ederim sağ olunRabbim bebeğini sana bağışlasın inşallah canım O ol derse herşey olur tevekkül Allah a
Bana dramamine diye bir şey verdi dahiliye doktoru ya içinde 12 tanecik var sadecePrimal verdi kuzum
Biz 6+3te duyduk canım ama kimisinin daha geç olabiliyor endişelenme iyi düşün iyi olsunKızlar bebeğin kalp sesini kaçıncı haftada duydunuz? Ben 6. Haftadayım henüz duyamadık da…
Arada ısyerınde kafamı masaya koyup dınlenıyorum bulantı uykusuzluk fön son ıkı dır sıkısınca bır sancı sızı gırıyor buyudukleri için sanırım artıkGüzel annişkolar bende bişe sorcam.
Ben biraz dik hatta az öne doğru eğilerek oturunca alt karnım kasıklarda acı ve ağrı oluyor. Normal mi acaba. Yani o şekilde oturmayacak şekilde rahatsız ediyo hatta eşime diyorum hamileler bu yüzden mi yayıla yayıla oturuyomuş acaba asla öne eğilemiyosun dedim. Alakası var mı bilemedim. Yaşayan var mı?
Helloo ben varım 8. Hafta baslarında ılaca ragmen bı yogunluk basladı bulantı bıleklıgı aldım idare ediyorumHer gece 2 prilam içerdim mis gibi geçiyordu günler. Son birkaç gündür prilama rağmen bulantım var. Galiba ilacın etkisi azaldıvar mı böyle aranızda ?
Randevuların ayda bır olması hayet normal bende 6 haftalık gıttım uc hafta sonra cagırdı ozelde ben 11+3 gibi devlette baslıcam takıbe inşallahKızlar 7+5 de ultrason a girdim özel Bi hastaneyle anlaştım her şey çok güzel dedi kalp atışı dinletti 12.haftada 2 li taramaya gel dedi 1 Ay görmeyecek beni Bi sorun olsaydı daha sık mı çağırırdı normal mi bu yaptığı
Ne demısler; Cennet annelerın ayaklarının altındadırAynen benim de sabahtan belli oluyor halim.
Dün nispeten iyiydi mesela bugün sabahtan kötü kalktım gün de öyle devam etti maalesef.
Gerçekten şu an tek dileğim bu bulantının bir an önce geçmesi, bu dertten çeken herkesle beraber
Eşim ve annem hamilesin tadını çıkar bu günlerin diyor ama öyle bir şey yok yani hayatım tamamen bitti benim şu an iki sayfa kitap bile okuyamıyorum hiçbir iş yapmıyorum evde bir haftadır sadece yatıp bulantının geçmesi için dua ediyorum
Biraz iyi hissedince de burada dikkatimi dağıtmaya çalışıyorum işte
Sanki bir daha asla eski Bear gibi hissedemeyecekmişim sonsuza dek yapışıp kalmış bu pis bulantı bana gibi hissediyorum off
İnşallah dediğin gibi olur canım şimdiden azıcık normal insan gibi hissetmeyi çok özledim
Seni çok iyi anlıyorum... 9 ve 10. Haftalarda bulantının pik yaptığını söyleyebilirim prilam kullanıyorum bana iyi geldibulantısı 5. Hafta ortalarında başlayıp sonra bir iki hafta içinde düzelen oldu mu?
Noooolur oldu diyin umuda ihtiyacım var
6+4 e geldik günler geçmiyor böyle hem halsizlik hem bulantı.
Sürekli değil nöbetler halinde vuruyor ama vurunca perişanım. Cansız nesnelerden bile midem bulanıyor. Iyyy ne biçim pencere ne biçim perde ne biçim tavan bööööğk diye ağlamaya başlıyorum ya sabır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?