2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Keyifle yemek yemeyi ozledim gercekten. 1 kg vermisim bile. 58.8dim simdi 57.65 olmusum cok sinir bozucu

Gerçekten öyle
Ben zaten 45 kilo bir şeyim kilo verirsem bedenim de tehlikeye girebilir boyum 160 olmam gereken kilonun altında çıkıyorum zaten hep
İnşallah sorun olmadan tamamlarız bu süreci
Kilo vermeden kilo alarak kapatabilirim ben de inşallah senelerce uğraştım olmadı herkes hamileyken alırsın diyordu ama bulantı çıktı başıma maalesef
Canım bir şeyler istiyor sürekli istemiyor değil ama bir iki lokma alsam hemen şişkinlik ve bulantı oluyor
İnşallah canım

Bulanti ilaci vermedi mi canim seninde doktorun

Bulanti ilaci vermedi mi canim seninde doktorun
Ben kadın doğum doktoruna 5. Haftada lekelenme ile gittim canım acile çünkü hafta sonuydu. Sorun olmadığını öğrenip keseyi gördüm sadece o zaman bulantım da yoktu daha…
Gitmeyi planladığım asıl kadın doğum doktoruma henüz gitmedim çarşamba günü randevum ama öncesinde tsh falan gibi gerekli testler için sağlık ocağı ve dahiliyeye gittim. Bulantı ilacı dahiliye doktoru yazdı ama içinde azıcık var ve çok çok zorda kalmadıkça alma ilaç iyi bir şey değil avucuna tuz dök yala gebelik bulantısı sonuçta gibi bir şeyler dedi
Çarşamba ya kadar sabretmeye çalışıyorum kadın doğum doktoruma sorup gerekirse ilacı öyle alacağım

Benimde vermemisti artik dayanamadim bugun yazdim bende fenalardayim insallah tez zamanda biter bu bulantilar

Benimde vermemisti artik dayanamadim bugun yazdim bende fenalardayim insallah tez zamanda biter bu bulantilar
İnşallah canım şu an yatıp kalkıp bir mucize olsun öteki haftalara uzamadan bitsin diye dua ediyorum
Sana hangi ilacı yazdı doktorun?

Canım normal bende aynı şekilde kalp atışını 6. Haftada duydum. 12 de ikilitest için gel dedi. O arada hiç randevu yok. Aslında bu iyi bi yerde ha bire ultrasona girmek de iyi değil radyasyon var sonuçta.
Bende ayni sekilde 6+5 de gittim bidahaki rdvum 12+5

Bana da 8 de gittim 12 de gel dedi sanırım herkese öyle diyorlar bi sıkıntı görmedilerse ama istersen yine arada gelebilirsin dedi bende 10da da gidicem 1 ay çok uzun geldi utanmasam her hafta gidicem
Haha aynen işte ben ilk 5. Hafta gittim sonra 7 de çağırdı öyle uzundu ki şimdi 12 dedi keşke iyi olsunlarda ama bizde özlüyoruz işte minikleri

Çok teşekkür ederim. Şuna afedersiniz idrara çıktığımda peçeteye geliyor sızı şeklinde. Alttan muayene etti doktor mecburen, ondan sonra da çok acı oldu biraz kanama sürdü. Bugün kendi doktoruma gidecektim ama o da alttan bakıyor bir daha acıtmayayım iyileşsin diye gitmedim bugün. Progestan iğne vurdu ve günde iki kere ilaç verdi. Siz de kullandınız mi progestan? Çok geçmiş olsun size de

Kızlar bebeğin kalp sesini kaçıncı haftada duydunuz? Ben 6. Haftadayım henüz duyamadık da…

su içemiyorum tiksindim herşeyden.eczacı pipetle içmeye çalış diyor ama onuda beceremedim.dolaptan soğuk su olunca anca biraz içiyorum

Primal verdi kuzum
Bana dramamine diye bir şey verdi dahiliye doktoru ya içinde 12 tanecik var sadece
Ben de kadın doğuma bu ilacı bir sorayım genelde herkese bunu veriyorlar çünkü aslında
İnşallah faydasını görürsün canımm bana da haber ver işe yarıyorsa ben de bundan isteyeceğim

Arada ısyerınde kafamı masaya koyup dınlenıyorum bulantı uykusuzluk fön son ıkı dır sıkısınca bır sancı sızı gırıyor buyudukleri için sanırım artık

Her gece 2 prilam içerdim mis gibi geçiyordu günler. Son birkaç gündür prilama rağmen bulantım var. Galiba ilacın etkisi azaldı var mı böyle aranızda ?
Helloo ben varım 8. Hafta baslarında ılaca ragmen bı yogunluk basladı bulantı bıleklıgı aldım idare ediyorum

Randevuların ayda bır olması hayet normal bende 6 haftalık gıttım uc hafta sonra cagırdı ozelde ben 11+3 gibi devlette baslıcam takıbe inşallah

Ne demısler; Cennet annelerın ayaklarının altındadır
Daha rahme düştüğü andan itibaren heyacanı sevıncı şükretme ile birlikte zorlukları da başlıyor miniklerin
Benım arkadasım 13. Haftaya kadar kendı tükürüğünden tiksindi elinde bir kap hep kenara tükürüyordu kana kana su içmeyi özledim diyordu. İlk trimester bitince çok rahatladı.
Vücut içinde kolay değil bi anda bir canlı geliyor yerleşiyor rahmine , hormonlarını tavan yapıyor neye uğradığını şaşırıyor bu hormonlara alışana kadar vucutta ister istemez tepkıler verıyor. Merak etmeyın Sevgili güzel annem Bear ve diğer annelerim .. Süreç zorlu ama sonucu çok güzel
Kucağınıza aldığınızda hatırlamayacaksınız bile bunları
Siz eski siz de artık hiç olamayacaksınız , Yenı kendınızı şimdiden sevin hersey biraz daha zorlu ama inanılmaz bir güçle birlikte gelecek size annelik
Yaptığınız şeylerden daha farklı zevkler almaya başlayacaksınız , hayata başka bir pencereden bakmanın farkındalığını yaşayacaksınız artık

Emin olun ben ilk gebeliğimden cok daha fazla zorlanıyorum şuan bu gebeliğimde ama diyorum ki sabret zorluğunu cekiyorsun keyfını surecegın zaman da gelecek

Hep iyi düşünelim güzel düşünelim

Seni çok iyi anlıyorum... 9 ve 10. Haftalarda bulantının pik yaptığını söyleyebilirim prilam kullanıyorum bana iyi geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…