2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ben de artık hiç belirti yok ağrı da azaldı zayen bulantılar yoktu çarşamba doktora gideceğiz inş minik tırtılım iyi durumdadır
Aynı gün kontrolümüz haberleşelim mutlaka ben de ayynı senin gibiyim canım sıfır belirti sabah sekiz buçukta benim randevum

Aynı gün kontrolümüz haberleşelim mutlaka ben de ayynı senin gibiyim canım sıfır belirti sabah sekiz buçukta benim randevum
Benim öğleden sonra 4 de çünkü okuldan çıkıp gideceğiz :)
Bu arada şimdi üzerimi değiltirirken fark ettim. Benim göğüs siyası varya o genişlemiş gibi bugün fark ettim

Güzel düşün canım. Bel ağrısı kaşık ağrısı hep olabilir benim dediğim şiddetli anlıyorsun anormal bişey olduğunu dediğim o. Dayanılacak gibi olmuyor. Kötü bi tecrübem var ona istinaden yorum yapabiliyorum. Yanlış anlaşılmak istemem kişiye ve duruma göre değişebilir herşey.

Dediğim gibi güzel düşünelim inşallah her şey yolunda gidecek

Kanaman kırmızıdan kahverengi ne dönerse korkma aktif kanama yok eskisini atıyor demektir o da 3-5 gün sürüyor bende de öyle oldu sonra azalarak bitti ama bu süreçte yorulma bol bol dinlenmeye çalış kanama kırmızıya dönerse tekrar doktora görün derim

Canım normal bende aynı şekilde kalp atışını 6. Haftada duydum. 12 de ikilitest için gel dedi. O arada hiç randevu yok. Aslında bu iyi bi yerde ha bire ultrasona girmek de iyi değil radyasyon var sonuçta.

Aynen benim de sabahtan belli oluyor halim.
Dün nispeten iyiydi mesela bugün sabahtan kötü kalktım gün de öyle devam etti maalesef.
Gerçekten şu an tek dileğim bu bulantının bir an önce geçmesi, bu dertten çeken herkesle beraber
Eşim ve annem hamilesin tadını çıkar bu günlerin diyor ama öyle bir şey yok yani hayatım tamamen bitti benim şu an iki sayfa kitap bile okuyamıyorum hiçbir iş yapmıyorum evde bir haftadır sadece yatıp bulantının geçmesi için dua ediyorum
Biraz iyi hissedince de burada dikkatimi dağıtmaya çalışıyorum işte
Sanki bir daha asla eski Bear gibi hissedemeyecekmişim sonsuza dek yapışıp kalmış bu pis bulantı bana gibi hissediyorum off
İnşallah dediğin gibi olur canım şimdiden azıcık normal insan gibi hissetmeyi çok özledim

Rabbim bebeğini sana bağışlasın inşallah canım O ol derse herşey olur tevekkül Allah a

Keyifle yemek yemeyi ozledim gercekten. 1 kg vermisim bile. 58.8dim simdi 57.65 olmusum cok sinir bozucu

Ben hiç su içemiyorum . Zaten normalde de çok içmezdim şimdi bulantıdan hiç içemiyorum

Biliyorum canım o hali başıda bulanıyor sanki insanın midesiyle kafayı tutamıyosun. Çok zorluyor o haller maalesef. İnşallah bi iki haftaya sende de etkisi azalır. Miniklerimizle birlikte sağlığımız daim olsun

Ben hiç su içemiyorum . Zaten normalde de çok içmezdim şimdi bulantıdan hiç içemiyorum
Ben de korkuyorum bebek susuz kalmış der diye doktor. ileriki aylarda görüyorlar ya suyu da taramalarda. o yüzden zorlamak lazım içmek için ama nasıl ayrana yükleniyor um elimden gelen o şimdilik

Ben de korkuyorum bebek susuz kalmış der diye doktor. ileriki aylarda görüyorlar ya suyu da taramalarda. o yüzden zorlamak lazım içmek için ama nasıl ayrana yükleniyor um elimden gelen o şimdilik
Ben de taze portakal suyu içiyorum günde bir bardak bazen de süt . Ama bulantı yüzünden fazla da bir şey yapamıyorum

Kızlar ben geçen hafta gittim birdahaki acil bir durum olmazsa 12. Hafta dedi sizin kontroller ne sıklıkla acaba bide genelde eksi yerdim adet döngümdeyim 2 gündür Tatlı bişiler yiyorum böyle oldunuz mu sizde

Kızlar ben geçen hafta gittim birdahaki acil bir durum olmazsa 12. Hafta dedi sizin kontroller ne sıklıkla acaba bide genelde eksi yerdim adet döngümdeyim 2 gündür Tatlı bişiler yiyorum böyle oldunuz mu sizde
Ben 10.haftada gittim daha yeni.
2 hafta sonra çağırdı tarama testi için

Bana da 8 de gittim 12 de gel dedi sanırım herkese öyle diyorlar bi sıkıntı görmedilerse ama istersen yine arada gelebilirsin dedi bende 10da da gidicem 1 ay çok uzun geldi utanmasam her hafta gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…