- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
Doktora ne zaman gıdıceksın bırde bı gun varsa tahmını dogumlar neden tutmuyorKız aramizda 1 gun var
Katlamis güzel artmış gözün aydın üzme kendini çok güzel olacak insallahSevgili anneler dün cok üzüldüm sonra başka lab da test vermiştim 69 cikmisti şimdi 20 saat sonra aynı labda test verdim %68 artmış 116 olmuşümit var o zaman di mi direkt kimyasal olmuyor
Benim şuan biraz daha hafifledi canım. Ama bi günüm hatta bi anım bi anımı tutmuyo sabah kalkınca anlıyorum o günün nasıl geçeceğini. Bugün midem kötü uyandım yine öğürtülü geçiyobulantısı 5. Hafta ortalarında başlayıp sonra bir iki hafta içinde düzelen oldu mu?
Noooolur oldu diyin umuda ihtiyacım var
6+4 e geldik günler geçmiyor böyle hem halsizlik hem bulantı.
Sürekli değil nöbetler halinde vuruyor ama vurunca perişanım. Cansız nesnelerden bile midem bulanıyor. Iyyy ne biçim pencere ne biçim perde ne biçim tavan bööööğk diye ağlamaya başlıyorum ya sabır
Katlamis güzel artmış gözün aydın üzme kendini çok güzel olacak insallah
Ben de şu an ağrı acı yok tek belirtimi de 8+3 gibi yokGüzel annişkolar bende bişe sorcam.
Ben biraz dik hatta az öne doğru eğilerek oturunca alt karnım kasıklarda acı ve ağrı oluyor. Normal mi acaba. Yani o şekilde oturmayacak şekilde rahatsız ediyo hatta eşime diyorum hamileler bu yüzden mi yayıla yayıla oturuyomuş acaba asla öne eğilemiyosun dedim. Alakası var mı bilemedim. Yaşayan var mı?
Bence eziyet haline gelene kadar içmemek lazım ama kendine işkence de etmene gerek yok fazlaysa ağrın iç derimAynen kuzumda. Benimde gecmeyen birbbas agrim var dunden beri. Bir parol icsem mi diyorum artik
Sanırım normal canım zaten akıntı cok olur derler. Aksine bende de bu zamana kadar hiç olmadı bende o normal mi acaba diye düşünürdümBen de şu an ağrı acı yok tek belirtimi de 8+3 gibi yok
Çarşamba inş o atan kalbi gene görebilirim. İnş büyümüştür. Ama hiç belirti yaşamamak da normal mi ? Sadece bazen çok ayakta dolanınca hafif ağrı yapıyor bir de akıntı bak akıntı var hatta böyle yumurtlama zamanı gibi toplu olabiliyor bu normal mi ? Hani çok özür dileyerek yazıyorum ama sümüğümsü bir şey bu normal mi ?
Nasıl anlıyorsun kendimi gayet iyi hissediyorum hani hiç bebek var mı yok mu bilmiyorumSanırım normal canım zaten akıntı cok olur derler. Aksine bende de bu zamana kadar hiç olmadı bende o normal mi acaba diye düşünürdümbi kaç gündür başladı bende de o dediğin akıntı. İki önce iyiydik çok şükür sizde de sorun yoktur meraklanma. Sorun olunca bi şekilde anlıyor insan zaten
Ben de çok zorlanıyorum su içerken. Özellikle mide boşken içersem direk bulantı yapıyor. O yüzden yemeklerle içiyorum yemekten sonra midem doluyken içiyorum ancakKızlar su içebiliyor musunuz benim su içtikten sonra daha fazla midem bulanıyor tiksiniyorum resmen salatalık attım olmadı nane attım olmadı sizin yaptığınız bişeyler var mı yoksa direkt içebiliyor musunuz suyu
O akıntı bende en başından beri varBen de şu an ağrı acı yok tek belirtimi de 8+3 gibi yok
Çarşamba inş o atan kalbi gene görebilirim. İnş büyümüştür. Ama hiç belirti yaşamamak da normal mi ? Sadece bazen çok ayakta dolanınca hafif ağrı yapıyor bir de akıntı bak akıntı var hatta böyle yumurtlama zamanı gibi toplu olabiliyor bu normal mi ? Hani çok özür dileyerek yazıyorum ama sümüğümsü bir şey bu normal mi ?
Normal aynı bende öyleyim arada midem bulanıyor konulardan tiksinti oluyor o kadarNasıl anlıyorsun kendimi gayet iyi hissediyorum hani hiç bebek var mı yok mu bilmiyorumçünkü gayet normalim işte o tuaf akıntı hariç o da kağıda sildiğimde daha tuaf oluyor dediğim gibi burun şeysi gibi bu normal mi ? Ben normalde yumurtlama zamanı böyle hissederdim
Bende senin gibi devletteyim ama güvenemiyorum canım
Normal canım gebelik güzel ilerliyor bir risk yoksa ayda bir kez çağırıyorlar zatenKızlar 7+5 de ultrason a girdim özel Bi hastaneyle anlaştım her şey çok güzel dedi kalp atışı dinletti 12.haftada 2 li taramaya gel dedi 1 Ay görmeyecek beni Bi sorun olsaydı daha sık mı çağırırdı normal mi bu yaptığı
Benim de akıntım öyle canım bazen hafif sarı gibi oluyo yoğun değil ama arada geliyo.Nasıl anlıyorsun kendimi gayet iyi hissediyorum hani hiç bebek var mı yok mu bilmiyorumçünkü gayet normalim işte o tuaf akıntı hariç o da kağıda sildiğimde daha tuaf oluyor dediğim gibi burun şeysi gibi bu normal mi ? Ben normalde yumurtlama zamanı böyle hissederdim
Geçen hafta kasık ağrım vardı şiddetli değildi ama ağrıyordu biraz üzülmüştüm de ama belim ya da kanamam yok su gibi akıntı ya da beyaz ve silincede işte o dediğim kaygan uzayan akıntı var o kadar umarım iyidir çarşamba bakalım ne diyecek. Bazen kalp atışı durabiliyor diyorlar o zaman kanama vs de yapmaz diyorlar umarım dediğin gibi olurBenim de akıntım öyle canım bazen hafif sarı gibi oluyo yoğun değil ama arada geliyo.
Sorun olduğunun en büyük belirtisi şiddetli bel kasık ağrısı ve kırmızı kanamalardır genellikle. Sabah uyandığımda bende kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum gün içinde başlıyor :)
Çok teşekkür ederim cevabınız için. Ben de regl kanaması gibi oldu sonrasında çamaşırıma geçti. Minicik parça geldi çok korktum. Doktora gittik gece. Progestan vurdurdu, hap verdi. Bebek de kese de yerinde dedi. Çok korktum hala ufak ufak kanamam var. Dua bekliyorum hepinizdenBende de oldu canım o, halbuki sadece ev süpürmüştüm hemen acile gittik eşimle progestan verdiler. İstirahat et dinlen dedi doktor ilaçları kullandım dinlendim suyu az içme dedi onu da yaptım 2 3 gün çok hafif oldu sonra geçti gitti çok şükür. Sende görün bir an önce canım sağlıkla büyüsün bebişin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?