2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Sevgili anneler dün cok üzüldüm sonra başka lab da test vermiştim 69 cikmisti şimdi 20 saat sonra aynı labda test verdim %68 artmış 116 olmuş ümit var o zaman di mi direkt kimyasal olmuyor
Katlamis güzel artmış gözün aydın üzme kendini çok güzel olacak insallah

Benim şuan biraz daha hafifledi canım. Ama bi günüm hatta bi anım bi anımı tutmuyo sabah kalkınca anlıyorum o günün nasıl geçeceğini. Bugün midem kötü uyandım yine öğürtülü geçiyo
Ama epey hafifliyor ilk anlara göre o konuda için rahat olsun biran evvel rahatlaman dileğimle

Güzel annişkolar bende bişe sorcam.
Ben biraz dik hatta az öne doğru eğilerek oturunca alt karnım kasıklarda acı ve ağrı oluyor. Normal mi acaba. Yani o şekilde oturmayacak şekilde rahatsız ediyo hatta eşime diyorum hamileler bu yüzden mi yayıla yayıla oturuyomuş acaba asla öne eğilemiyosun dedim. Alakası var mı bilemedim. Yaşayan var mı?

Ben de şu an ağrı acı yok tek belirtimi de 8+3 gibi yok
Çarşamba inş o atan kalbi gene görebilirim. İnş büyümüştür. Ama hiç belirti yaşamamak da normal mi ? Sadece bazen çok ayakta dolanınca hafif ağrı yapıyor bir de akıntı bak akıntı var hatta böyle yumurtlama zamanı gibi toplu olabiliyor bu normal mi ? Hani çok özür dileyerek yazıyorum ama sümüğümsü bir şey bu normal mi ?

Aynen kuzumda. Benimde gecmeyen birbbas agrim var dunden beri. Bir parol icsem mi diyorum artik
Bence eziyet haline gelene kadar içmemek lazım ama kendine işkence de etmene gerek yok fazlaysa ağrın iç derim

Sanırım normal canım zaten akıntı cok olur derler. Aksine bende de bu zamana kadar hiç olmadı bende o normal mi acaba diye düşünürdüm bi kaç gündür başladı bende de o dediğin akıntı. İki önce iyiydik çok şükür sizde de sorun yoktur meraklanma. Sorun olunca bi şekilde anlıyor insan zaten

Kızlar su içebiliyor musunuz benim su içtikten sonra daha fazla midem bulanıyor tiksiniyorum resmen salatalık attım olmadı nane attım olmadı sizin yaptığınız bişeyler var mı yoksa direkt içebiliyor musunuz suyu

Nasıl anlıyorsun kendimi gayet iyi hissediyorum hani hiç bebek var mı yok mu bilmiyorum çünkü gayet normalim işte o tuaf akıntı hariç o da kağıda sildiğimde daha tuaf oluyor dediğim gibi burun şeysi gibi bu normal mi ? Ben normalde yumurtlama zamanı böyle hissederdim

Ben de çok zorlanıyorum su içerken. Özellikle mide boşken içersem direk bulantı yapıyor. O yüzden yemeklerle içiyorum yemekten sonra midem doluyken içiyorum ancak

Her gece 2 prilam içerdim mis gibi geçiyordu günler. Son birkaç gündür prilama rağmen bulantım var. Galiba ilacın etkisi azaldı var mı böyle aranızda ?

O akıntı bende en başından beri var

Kızlar 7+5 de ultrason a girdim özel Bi hastaneyle anlaştım her şey çok güzel dedi kalp atışı dinletti 12.haftada 2 li taramaya gel dedi 1 Ay görmeyecek beni Bi sorun olsaydı daha sık mı çağırırdı normal mi bu yaptığı

Normal aynı bende öyleyim arada midem bulanıyor konulardan tiksinti oluyor o kadar

Bende senin gibi devletteyim ama güvenemiyorum canım

Devletteki her doktor kötü olmayabilir canım benim çalıştığım hastanedekilere güvenmiyorum ben kötü bir deneyim yaşadım.Ocağın son haftasında kasık ağrım oldu özellikle ilişki sırasında batma şeklinde çalıştığım hastanedeki uzmana gittim sol yumurtalığımda 4 cm bir kist gördü kanamalı hemorajik bir kist takip edelim dedi aktif kanama olursa hemen gel dedi bir hafta sonra kontrole çağırdı kontrolde kist büyümüş 4.7 cm olmuş daha da büyür adet olamazsan ameliyatla almak gerekir yumurtalığını kaybedebilirsin dedi.Bende hemen özelde iyi bir bir doçente gittim o da bana içini rahat tut kolay kolay yumurtalıklara müdahale etmeyiz sen ya hamilesin ya da bu kist adetle atılacak dedi, dediği gibi de oldu bir hafta sonra hamile olduğumu öğrendim.Doktoruma muayeneye gittim bana o kist demek ki corpus luteummuş dedi.(corpus luteum yumurta döllendikten sonra yumurtadan kalan cismin büyüyüp progesteron salgılaması demek.)Keseyi gördüğümüzde o kist de yoktu zaten.
Ben ilçede yaşıyorum doktor merkezde arada 1 saat var o yüzden acil bir durum olmadıkça çalıştığım hastanedeki özele gitmem doktor resmen beni ameliyat edip yumurtalığımı alacaktı.

Normal canım gebelik güzel ilerliyor bir risk yoksa ayda bir kez çağırıyorlar zaten

Benim de akıntım öyle canım bazen hafif sarı gibi oluyo yoğun değil ama arada geliyo.
Sorun olduğunun en büyük belirtisi şiddetli bel kasık ağrısı ve kırmızı kanamalardır genellikle. Sabah uyandığımda bende kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum gün içinde başlıyor :)

Geçen hafta kasık ağrım vardı şiddetli değildi ama ağrıyordu biraz üzülmüştüm de ama belim ya da kanamam yok su gibi akıntı ya da beyaz ve silincede işte o dediğim kaygan uzayan akıntı var o kadar umarım iyidir çarşamba bakalım ne diyecek. Bazen kalp atışı durabiliyor diyorlar o zaman kanama vs de yapmaz diyorlar umarım dediğin gibi olur

Çok teşekkür ederim cevabınız için. Ben de regl kanaması gibi oldu sonrasında çamaşırıma geçti. Minicik parça geldi çok korktum. Doktora gittik gece. Progestan vurdurdu, hap verdi. Bebek de kese de yerinde dedi. Çok korktum hala ufak ufak kanamam var. Dua bekliyorum hepinizden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…