- 17 Ağustos 2021
- 1.895
- En iyi cevaplar
- 1
- 2.979
- 83
- 27
Ben de yaşıyorum arkama yumuşak bir yastık koyup ona dayanarak oturuyorum hep biraz daha yaslanan bir pozisyonda yoksa o tuhaf acı hissi rahatsız ediyorGüzel annişkolar bende bişe sorcam.
Ben biraz dik hatta az öne doğru eğilerek oturunca alt karnım kasıklarda acı ve ağrı oluyor. Normal mi acaba. Yani o şekilde oturmayacak şekilde rahatsız ediyo hatta eşime diyorum hamileler bu yüzden mi yayıla yayıla oturuyomuş acaba asla öne eğilemiyosun dedim. Alakası var mı bilemedim. Yaşayan var mı?
Bana da doktorum prilam verdi hatta yetmezse zofer de yazdı, güvenle kullanabilirsin benim de gebeliklerim çok zorlu geçti bunlar seni rahatlatır dedi, ilk birkaç gün dayandım ama baktım su bile içemiyorum ilaçlardan tiksiniyorum başladım içmeye prilamı çok iyi geldi en azından sağlıklı besleniyorum suyumu içiyorumbulantısı 5. Hafta ortalarında başlayıp sonra bir iki hafta içinde düzelen oldu mu?
Noooolur oldu diyin umuda ihtiyacım var
6+4 e geldik günler geçmiyor böyle hem halsizlik hem bulantı.
Sürekli değil nöbetler halinde vuruyor ama vurunca perişanım. Cansız nesnelerden bile midem bulanıyor. Iyyy ne biçim pencere ne biçim perde ne biçim tavan bööööğk diye ağlamaya başlıyorum ya sabır
Bende senin deneyimine benzer birşey yaşadım malesef gebe kalmadan bir ay önce dış gebelik olduğumu düşündüler kist görüp hemen özele gittim dktor alakası yok dedi çektiğim acıyı ve üzüntüyü hatırlıyorum rn son devlette gittim bebek için kalp atışı için zayıf dedi doktor özeldeki doktoruma gittim 124 ölçtü şuan normal dedi tabiki iyiside var ama işte o ilgili doktoru bulmak lazımDevletteki her doktor kötü olmayabilir canım benim çalıştığım hastanedekilere güvenmiyorum ben kötü bir deneyim yaşadım.Ocağın son haftasında kasık ağrım oldu özellikle ilişki sırasında batma şeklinde çalıştığım hastanedeki uzmana gittim sol yumurtalığımda 4 cm bir kist gördü kanamalı hemorajik bir kist takip edelim dedi aktif kanama olursa hemen gel dedi bir hafta sonra kontrole çağırdı kontrolde kist büyümüş 4.7 cm olmuş daha da büyür adet olamazsan ameliyatla almak gerekir yumurtalığını kaybedebilirsin dedi.Bende hemen özelde iyi bir bir doçente gittim o da bana içini rahat tut kolay kolay yumurtalıklara müdahale etmeyiz sen ya hamilesin ya da bu kist adetle atılacak dedi, dediği gibi de oldu bir hafta sonra hamile olduğumu öğrendim.Doktoruma muayeneye gittim bana o kist demek ki corpus luteummuş dedi.(corpus luteum yumurta döllendikten sonra yumurtadan kalan cismin büyüyüp progesteron salgılaması demek.)Keseyi gördüğümüzde o kist de yoktu zaten.
Ben ilçede yaşıyorum doktor merkezde arada 1 saat var o yüzden acil bir durum olmadıkça çalıştığım hastanedeki özele gitmem doktor resmen beni ameliyat edip yumurtalığımı alacaktı.
Neden oluyor acaba fikrin ve ya bilgin var mı canım. Veya doktora sordun mu?Ben de yaşıyorum arkama yumuşak bir yastık koyup ona dayanarak oturuyorum hep biraz daha yaslanan bir pozisyonda yoksa o tuhaf acı hissi rahatsız ediyor
Yaa öyle mi diyosun canım. Ben bir de idrara da biraz sıkışmışsam daha da sancısı artıyo bugün özelllikle dikkat ettim canımArada ısyerınde kafamı masaya koyup dınlenıyorum bulantı uykusuzluk fön son ıkı dır sıkısınca bır sancı sızı gırıyor buyudukleri için sanırım artık
Doktora sormadım canım ama bence rahmi tutan kasların kasılması sebebi ile oluyor bu tarz acı,ağrı gibi şeyler ani hareketlerde de bu kasılmadan dolayı kramp girebiliyor bunu 1 kez yaşadımNeden oluyor acaba fikrin ve ya bilgin var mı canım. Veya doktora sordun mu?
Kramp hiç yaşamadım ama bu otururken kalitemi bozdu biraz hamile moduna girmiş gibi oturmama sebep oluyo dışardan komik görünebilirim gibi geliyo daha şimdidenDoktora sormadım canım ama bence rahmi tutan kasların kasılması sebebi ile oluyor bu tarz acı,ağrı gibi şeyler ani hareketlerde de bu kasılmadan dolayı kramp girebiliyor bunu 1 kez yaşadım
Oturma konusundaki o rahatsızlık hissi kot giyince de tetiklendi bende pijamalar aşklarım ❤Kramp hiç yaşamadım ama bu otururken kalitemi bozdu biraz hamile moduna girmiş gibi oturmama sebep oluyo dışardan komik görünebilirim gibi geliyo daha şimdiden
Beli lastikli herşey şimdiden benim de aşklarımOturma konusundaki o rahatsızlık hissi kot giyince de tetiklendi bende pijamalar aşklarım ❤
Teşekkür ederim bana 3 tane progesteron iğne verdi 3er gün arayla vurdurdum iğneleri hap vermedi 10gün sonra da kontrole çağırmıştı şükür 20 gün oldu kanamadan beri şimdilik iyiyizÇok teşekkür ederim. Şuna afedersiniz idrara çıktığımda peçeteye geliyor sızı şeklinde. Alttan muayene etti doktor mecburen, ondan sonra da çok acı oldu biraz kanama sürdü. Bugün kendi doktoruma gidecektim ama o da alttan bakıyor bir daha acıtmayayım iyileşsin diye gitmedim bugün. Progestan iğne vurdu ve günde iki kere ilaç verdi. Siz de kullandınız mi progestan? Çok geçmiş olsun size de
Inşallah sağlıkla gelsinlerBeli lastikli herşey şimdiden benim de aşklarımbakalım ilerleyen süreçler bize neler gösterecek sağlıkla gelsin geçsin günler
Banada ikisini verdi şimdilik prilam aldım Allah’ıma şükürler olsun iyi gibiyim zaten zoferi mecbur kalmazsan içme demiştiBana da doktorum prilam verdi hatta yetmezse zofer de yazdı, güvenle kullanabilirsin benim de gebeliklerim çok zorlu geçti bunlar seni rahatlatır dedi, ilk birkaç gün dayandım ama baktım su bile içemiyorum ilaçlardan tiksiniyorum başladım içmeye prilamı çok iyi geldi en azından sağlıklı besleniyorum suyumu içiyorum
Aaa ben bilekliği de bırakmıştım işe yaramıyor artık diye. İyi hatırlattın dur deneyim bakalım bilekliği inşallah işe yarar.Helloo ben varım 8. Hafta baslarında ılaca ragmen bı yogunluk basladı bulantı bıleklıgı aldım idare ediyorum
Ferah tut içini artış gayet normal, her şey yolunda gözüküyorSevgili anneler dün cok üzüldüm sonra başka lab da test vermiştim 69 cikmisti şimdi 20 saat sonra aynı labda test verdim %68 artmış 116 olmuşümit var o zaman di mi direkt kimyasal olmuyor
Ferah tut içini artış gayet normal, her şey yolunda gözüküyorBen de ilk 15 betayla öğrenmiştim şu an 9 haftalık olduk
Ne güzel yazmışsın kuzummmNe demısler; Cennet annelerın ayaklarının altındadır
Daha rahme düştüğü andan itibaren heyacanı sevıncı şükretme ile birlikte zorlukları da başlıyor miniklerin
Benım arkadasım 13. Haftaya kadar kendı tükürüğünden tiksindi elinde bir kap hep kenara tükürüyordu kana kana su içmeyi özledim diyordu. İlk trimester bitince çok rahatladı.
Vücut içinde kolay değil bi anda bir canlı geliyor yerleşiyor rahmine , hormonlarını tavan yapıyor neye uğradığını şaşırıyor bu hormonlara alışana kadar vucutta ister istemez tepkıler verıyor. Merak etmeyın Sevgili güzel annem Bear ve diğer annelerim .. Süreç zorlu ama sonucu çok güzel
Kucağınıza aldığınızda hatırlamayacaksınız bile bunları
Siz eski siz de artık hiç olamayacaksınız , Yenı kendınızı şimdiden sevin hersey biraz daha zorlu ama inanılmaz bir güçle birlikte gelecek size annelik
Yaptığınız şeylerden daha farklı zevkler almaya başlayacaksınız , hayata başka bir pencereden bakmanın farkındalığını yaşayacaksınız artık
Emin olun ben ilk gebeliğimden cok daha fazla zorlanıyorum şuan bu gebeliğimde ama diyorum ki sabret zorluğunu cekiyorsun keyfını surecegın zaman da gelecek
Hep iyi düşünelim güzel düşünelim
Çarşamba günü randevum ben de isteyeceğim prilam başla bir ilaç verdi dahiliye onu kullanmak istemiyorum şimdilikSeni çok iyi anlıyorum... 9 ve 10. Haftalarda bulantının pik yaptığını söyleyebilirim prilam kullanıyorum bana iyi geldi
Herkese bu ilacı yazmışlar bana neden başka ilaç yazdı anlamadım doktorBana da doktorum prilam verdi hatta yetmezse zofer de yazdı, güvenle kullanabilirsin benim de gebeliklerim çok zorlu geçti bunlar seni rahatlatır dedi, ilk birkaç gün dayandım ama baktım su bile içemiyorum ilaçlardan tiksiniyorum başladım içmeye prilamı çok iyi geldi en azından sağlıklı besleniyorum suyumu içiyorum
Aynı durum bende de var ya bir de benim haftam senden geride benimki çok erken başladıYaa öyle mi diyosun canım. Ben bir de idrara da biraz sıkışmışsam daha da sancısı artıyo bugün özelllikle dikkat ettim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?