2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ben de yaşıyorum arkama yumuşak bir yastık koyup ona dayanarak oturuyorum hep biraz daha yaslanan bir pozisyonda yoksa o tuhaf acı hissi rahatsız ediyor

Bana da doktorum prilam verdi hatta yetmezse zofer de yazdı, güvenle kullanabilirsin benim de gebeliklerim çok zorlu geçti bunlar seni rahatlatır dedi, ilk birkaç gün dayandım ama baktım su bile içemiyorum ilaçlardan tiksiniyorum başladım içmeye prilamı çok iyi geldi en azından sağlıklı besleniyorum suyumu içiyorum

Bende senin deneyimine benzer birşey yaşadım malesef gebe kalmadan bir ay önce dış gebelik olduğumu düşündüler kist görüp hemen özele gittim dktor alakası yok dedi çektiğim acıyı ve üzüntüyü hatırlıyorum rn son devlette gittim bebek için kalp atışı için zayıf dedi doktor özeldeki doktoruma gittim 124 ölçtü şuan normal dedi tabiki iyiside var ama işte o ilgili doktoru bulmak lazım

Arada ısyerınde kafamı masaya koyup dınlenıyorum bulantı uykusuzluk fön son ıkı dır sıkısınca bır sancı sızı gırıyor buyudukleri için sanırım artık
Yaa öyle mi diyosun canım. Ben bir de idrara da biraz sıkışmışsam daha da sancısı artıyo bugün özelllikle dikkat ettim canım

Neden oluyor acaba fikrin ve ya bilgin var mı canım. Veya doktora sordun mu?
Doktora sormadım canım ama bence rahmi tutan kasların kasılması sebebi ile oluyor bu tarz acı,ağrı gibi şeyler ani hareketlerde de bu kasılmadan dolayı kramp girebiliyor bunu 1 kez yaşadım

Doktora sormadım canım ama bence rahmi tutan kasların kasılması sebebi ile oluyor bu tarz acı,ağrı gibi şeyler ani hareketlerde de bu kasılmadan dolayı kramp girebiliyor bunu 1 kez yaşadım
Kramp hiç yaşamadım ama bu otururken kalitemi bozdu biraz hamile moduna girmiş gibi oturmama sebep oluyo dışardan komik görünebilirim gibi geliyo daha şimdiden

Kramp hiç yaşamadım ama bu otururken kalitemi bozdu biraz hamile moduna girmiş gibi oturmama sebep oluyo dışardan komik görünebilirim gibi geliyo daha şimdiden
Oturma konusundaki o rahatsızlık hissi kot giyince de tetiklendi bende pijamalar aşklarım ❤

Teşekkür ederim bana 3 tane progesteron iğne verdi 3er gün arayla vurdurdum iğneleri hap vermedi 10gün sonra da kontrole çağırmıştı şükür 20 gün oldu kanamadan beri şimdilik iyiyiz

Banada ikisini verdi şimdilik prilam aldım Allah’ıma şükürler olsun iyi gibiyim zaten zoferi mecbur kalmazsan içme demişti

Helloo ben varım 8. Hafta baslarında ılaca ragmen bı yogunluk basladı bulantı bıleklıgı aldım idare ediyorum
Aaa ben bilekliği de bırakmıştım işe yaramıyor artık diye. İyi hatırlattın dur deneyim bakalım bilekliği inşallah işe yarar.

Sevgili anneler dün cok üzüldüm sonra başka lab da test vermiştim 69 cikmisti şimdi 20 saat sonra aynı labda test verdim %68 artmış 116 olmuş ümit var o zaman di mi direkt kimyasal olmuyor
Ferah tut içini artış gayet normal, her şey yolunda gözüküyor Ben de ilk 15 betayla öğrenmiştim şu an 9 haftalık olduk

Ferah tut içini artış gayet normal, her şey yolunda gözüküyor Ben de ilk 15 betayla öğrenmiştim şu an 9 haftalık olduk

Maşallah canim sağlıkla al inşallah ben 8 mart 43 10 mart 48 çıkınca cok üzüldüm korktum inşallah yarın güzel haber alır ctesi de kese görmeye gidebiliriz

Ne güzel yazmışsın kuzummm
Tecrübeli bir anneden böyle şeyler duyunca insan pamuk gibi oluyor iyi ki varsın
Valla hormonlardan biraz da heralde her şeye takılıyorum her şeyden korkuyorum her şeye ağlıyorum
Bir bakıyorsun ben nasıl geçiricem dokuz ayı diyip ağlıyorum
Bir bakıyorsun nasıl doğurucam nasıl bakıcam benden anne olmaz diye düşünüp ağlıyorum
Daha bunun lohusalığı var diye ağlıyorum
Başka bir zaman da ya bebeğe bir şey olursa diye ağlıyorum korkup ağlamam için sürekli bahanem var gibi
Tuş olsa keşke bassam hepimizin korkulu zorlu zamanları geçse hop diye keyifli zamanlara atlasak

Seni çok iyi anlıyorum... 9 ve 10. Haftalarda bulantının pik yaptığını söyleyebilirim prilam kullanıyorum bana iyi geldi
Çarşamba günü randevum ben de isteyeceğim prilam başla bir ilaç verdi dahiliye onu kullanmak istemiyorum şimdilik bana da iyi gelir umarım

Herkese bu ilacı yazmışlar bana neden başka ilaç yazdı anlamadım doktor
Bir de prospektüsü okuduğum kadarıyla daha çok gemi araba vs gibi yerlerde hareket yüzünden midesi bulunanlara yönelik bir ilaçmış aslında
İyi gelmesine çok sevindim bana da umut oluyor inşallah benim bulantılarımı da keser

Yaa öyle mi diyosun canım. Ben bir de idrara da biraz sıkışmışsam daha da sancısı artıyo bugün özelllikle dikkat ettim canım
Aynı durum bende de var ya bir de benim haftam senden geride benimki çok erken başladı
Aynen idrara sıkışınca hemen başlıyor sol tarafta benimki gece uykumdan uyandım sırf bu yüzden tuvalete gidince rahatladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…