2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
O korkular endıseler olmazsa olmaz hepsı bende de var tecrubelı bı anne olsam bıle bı sekılde bastırmaya calısıyorum işte içimde kuzum sağlıkla büyürler doğarlar yaşarlar mınık kuzular inşallah

Kızlar beta arttırmak için ay çekirdeği ceviz avakado dere otu falan yazıyor internette denediniz mi dünden beri yiyorum kusacam artık faydası olur inşallah

Drammine ağır bi ilaç diye biliyorum.Kullandım daha önce pat diye kesmişti bulantıyı ama hamilelik için bilemedim.

Benim komple alt karın canım sağ veya sol değil. Altta yaygın yani. Şimdi şuan bile kahvaltı masasındayız ve öne doğru eğilemiyorum tuvalete gideyim bi dedim azıcık yaptım cok etkili olmadı baya Baya acıyo valla. Bunu muhakkak sorucam doktora inşallah normaldir

Papatyamaviss yazın çok güzeldi inşallah sağlıklı geçer bu günler aylar
İnşallah bir bakmışız doğum zamanı gelmiş rabbim evladımızı göğsümüze yatırıp koklamayı nasip etsin hepimize
Hep duam şöyleydi Rabbim bana sağlıklı ilim irfan sahibi en önemlisi seni bilen senin yolunda giden hayırlı evlat nasip et diye ve bu duayı Amin diye seslenen hepimize olsun Allah’ımın selameti üzerimizden eksik olmasın eli hep üzerimizde olsun inşallah canlarım

Günaydın iyi pazarlar herkese nasılsınız keşke iştahım olsaydı da güzel bir pazar kahvaltısı yapabilseydim gece rüyamda kanamam oluyordu ve çok korkuyordum . Bilinçaltım da pert olmuş
Geçen bende rüyamda bunu gördüm dile getirmeyi bile korkumdan unutmaya çalıştım rüyaydı hiç görmemiş gibi yok saydım
Sonra şey dedikleri aklıma geldi rüyada kan görünce rüyanın gerçekliği bozulur bişeye yorulmazmış diyorlar öyle içimi rahatlattım

Günaydın iyi pazarlar herkese nasılsınız keşke iştahım olsaydı da güzel bir pazar kahvaltısı yapabilseydim gece rüyamda kanamam oluyordu ve çok korkuyordum . Bilinçaltım da pert olmuş
Ay canım O kadar aynı gidiyor ki her şeyim seninle ve ben de bugün rüyamda kanama yapıyordun kahverengi kahverengi gece kalktım kontrol ettim hep bulantıdan zaten kafayı yicem Allahım bi geçseydı

Kızlar Bi şey söyleyim mi iyi ki burası var rüyayı bende gördüm bende tuvalete gidip kontrol ettim bende kan görünce rüya bozuldu dedim fkdkdld aynı şeyleri yaşıyoruz ben bugün kapının üstüne çarşaf serdim böyle uzandım biraz karnımın içi ağrıdı Bi şey olmaz de mi

Daha imkansız karın için 4. Aydan sonra belli oluyor. Hatta 5 bile denebilir. BEN de aerık sğrıda yok hiçbir belirtim yok ama lekelenme kanamada yok şükür

Demekki 10 anneden 2si yaşıyor bunları normaliz demekki diye çok sevindim şuan

Benimde bişe yapmasam da öyle ağrılar oluyor ama sen yine de yükseklere çok uzanma doktorum beni öyle tembihledi vardır bi sebebi

Daha imkansız karın için 4. Aydan sonra belli oluyor. Hatta 5 bile denebilir. BEN de aerık sğrıda yok hiçbir belirtim yok ama lekelenme kanamada yok şükür
Yooo imkansız değil canım. Komşum ile peşpeşe hamile kaldık. Aramızda 2 hafta var 13. haftasında. Adam akılllı karnında belli bi çıkıntı var yani. Benim de hafiften çıktı dümdüz. Değil artık karnım.

Bence hepsi bebek ve kese artık yer kaplıyor. E rahimde iyice büyüyor kalınlaşıyor. Ödem de var.
Hayır bide eskiden içime çekebilirdim karnımı şimdi asla girmiyo
Herşey sağlıklı ilerler inşallah ama kız bebekten sonra tek temennim çok kilo çatlak sahibi olmadan süreci bitirmek

Ay canım O kadar aynı gidiyor ki her şeyim seninle ve ben de bugün rüyamda kanama yapıyordun kahverengi kahverengi gece kalktım kontrol ettim hep bulantıdan zaten kafayı yicem Allahım bi geçseydı
normaliz o zaman ya hamilelik psikolojisi bu olsa gerek yarın kontrolüm var doktora progestanı bıraksam olmaz mı dicem beni mahvediyor o ilaç ya da fitil olarak kullanmayı sorcam . Mide bulantımdan nefes alamıyorum

Ya bizim düşüncelerimizde hep bebeğe bir şey olacak endişesi var sanırım o yüzden rüyalarımızda açığa çıkıyor bu korkumuz . Geçen gün yeni doğum yapmış bir arkadaşla konuştum. Her ultrason günü yaklaştığında günler geçmezdi korkudan dedi. Demekki normaliz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…