La havleee hangisine inancaz bilmemYa bunun doktorlarda niye bi ortasi yok biri zararlı diyor öbürü değil biri yan yatırıyor öbürü dik..
Bende hastalıktan önce az cc sıkıp çekiyordum ama temizlenmedi sonra ciğere indi zaten hastanede fosur fosur yikadilar ben böyle yapmaya korkuyorum kulağına zarar veririm diye dedim hiç korkma kulak yolu farklı bi burundan sıktığın diğer burundan çıkıyor zaten faydası zararından çok yıkamayı ihmal etme dediler
Arkadaşımında 2.çocuğu o da ciğere inmiş ona da kızmış doktor. İşşn tuhafı 1.çocuğun burnunu bebekken hiç temizlememiş serumla hiç de bişe olmadı diyoÜstelik doktor beni hafiften azarladı ikinci çocuğun niye yıkamayı bilmiyorsun diye
Ya bence tam tersi biliyor musun benim oğlan senede en az iki üç kulak enfeksiyonu geçirir burnunun bi tarafi hep akıntıli her zaman da aynı taraftaki kulak enfeksiyon oluyor geçen kızımla beraber oğlanı da gösterdim cuma gunuydu doktor baktı kulağı kızarık antibiyotik yazayim hafta sonu ağrısı olur muhtemelen başlarsınız dedi bende kızdan cesaret aldım ya oglanından burnunu yıkamaya başladım her akşam yıkayıp yatiriyorum neler çıkıyor ve kulak ağrısı olmadı muayeneden sonra o akıntı daha cok zarar veriyor benceLa havleee hangisine inancaz bilmemben dd dün sabah instagram keşfette gördüm küçücük belki de 20 günlük bebeye doktor bi burundan sıktı diğerinden aktı ayyy ne iyi bunu mu yapsam dedim yorumlara bi baktım çoğu kişi yazmış denemeyin ben yaptım orta kulak iltihabı oldu çocuğum falan. Korktum sonrasında tabii.
Ya her cocuk aynı değil işte bende hiç oğlumda ciğer enfeksiyonu bilmem onun hep kulağa vuruyor kızda ciğere indi direktArkadaşımında 2.çocuğu o da ciğere inmiş ona da kızmış doktor. İşşn tuhafı 1.çocuğun burnunu bebekken hiç temizlememiş serumla hiç de bişe olmadı diyo
He kız benı somurdu işte ben tığ gibi kaldımAy ben şok. Maşallah kız bi de diyet yapmıştın alerjisi vardıolmasa nolurdu acaba bu bebe
Ay bende oğlumda çok zayıflamıştım şimdi kız o kadar kilo almıyor doğum kilolarım kaldı gitmiyorHe kız benı somurdu işte ben tığ gibi kaldımşuan sıska olduğu için gönül rahatlığıyla sergiliyorum hele denizde bi fotosu var memeler fln komedi
Lina geç kilo almaya başladı ama tombiş oda abisi kadar olmasada ama ben aynıyımAy bende oğlumda çok zayıflamıştım şimdi kız o kadar kilo almıyor doğum kilolarım kaldı gitmiyor
2.uzun ataktan sonra daha bilinçlendi 10 hafta bitimi diyebilirimMerhaba anneler aslında kasım annesiyim ama sizin tecrübenize ihtiyacım var bebekleriniz ne zaman gülmeye tepki vermeye başladı bilinçli olarak ve benim bebeğim çoğunlukla uyuyor uyanıkken de gaz ağrısıyla uğraşıyor olmadığı anda zeka kartları ve bollca konuşma yapmaya çalışıyorum bu aylarda ne yapabiliriz aktivite olarak gelişimi için 50 günlüğüz henüz
Heyecanla bekliyorum o günleri2.uzun ataktan sonra daha bilinçlendi 10 hafta bitimi diyebilirim
Benim bebeğim 15 günlükken falan gülüyordu, fotoğrafları var. Ancak o dönemde refleks olarak oluyor diye biliyorum. 40ndan itibaren sosyal anlamda gülmeye başladı. Çocuktan çocuğa değişebilir. Eğer bebeğiniz sosyal anlamda gülmüyorsa endişe etmeyin. Birkaç hafta sonraya kadar güler :)Merhaba anneler aslında kasım annesiyim ama sizin tecrübenize ihtiyacım var bebekleriniz ne zaman gülmeye tepki vermeye başladı bilinçli olarak ve benim bebeğim çoğunlukla uyuyor uyanıkken de gaz ağrısıyla uğraşıyor olmadığı anda zeka kartları ve bollca konuşma yapmaya çalışıyorum bu aylarda ne yapabiliriz aktivite olarak gelişimi için 50 günlüğüz henüz
Benim doktorum özellikle aşı olmayan zamanlara yaydı aşıları. Hepsini farklı zamanlarda ve tek olacak şekilde.Kızlar bugün rota ve menenjit aşıları yapıldı . Bexere ve nimerix aynı anda ve yanında rota. Böyle aynı anda yaptıran var mı
Eve geldiğimizden beri ağlıyor oğlum susturamıyorum normal mi ateşi de yok
Kızlar daha önce konuşuldu ama ne zaman ilişki yaşamaya basladiniz? Ozellikle sezeryan sonrasi... biz bugün denedik ama çok ağrı çektim kuruluk var gibi.. devam edemedim... hamileyken ilişki yaşamadık biz.. yani neredeyse 11 ay olacak
Nasıl bir aşı takvimi oluşturdu acaba bizim doktor da iki aşı aynı aylarda olucak şekilde söyledi ama benim çok içime sinmiyorBenim doktorum özellikle aşı olmayan zamanlara yaydı aşıları. Hepsini farklı zamanlarda ve tek olacak şekilde.
Bu şekilde çoklu olunca bebekler huzursuz olabiliyormuş. Calpol diye bir şurup var. Ateş düşürücü ve ağrı kesici. Biliyorsunuzdur belki. Bebeklerde bu kullanılıyormuş, meşhur.
İsterseniz azıcık ondan verin.
Ben alıp, evde bulunduruyordum ne olur ne olmaz diye. Geçenlerde bir gün çok ağladı, gün boyu huzursuzdu. İlk defa o gün azıcık verdim. Bir yeri ağrıyor diye düşündüm. Fayda ettiğine inanıyorum. Gece çok rahat uyudu. İsterseniz araştırın veya doktora sorun. Ben tavsiye vermiş gibi olmayayım da.
Belkide haklısın... kendimi iyi hissettim aslında ama acı duyunca olmadı.Merhaba, bizim çok oldu ilişki başlayalı. Bir sikinti yaşamadım.
Gebelikte son 2 ay hariç vardı.
Fiziksel ya da psikolojik olarak sorun hissetmedim. Siz kendinizi hazır hissetmiyorsanız veya biraz hızlı ilerlediyseniz ondan kuruluk olmuş olabilir, dolayısıyla ağrı da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?