Merhaba anneler aslında kasım annesiyim ama sizin tecrübenize ihtiyacım var bebekleriniz ne zaman gülmeye tepki vermeye başladı bilinçli olarak ve benim bebeğim çoğunlukla uyuyor uyanıkken de gaz ağrısıyla uğraşıyor olmadığı anda zeka kartları ve bollca konuşma yapmaya çalışıyorum bu aylarda ne yapabiliriz aktivite olarak gelişimi için 50 günlüğüz henüz
Kızlar daha önce konuşuldu ama ne zaman ilişki yaşamaya basladiniz? Ozellikle sezeryan sonrasi... biz bugün denedik ama çok ağrı çektim kuruluk var gibi.. devam edemedim... hamileyken ilişki yaşamadık biz.. yani neredeyse 11 ay olacak
Biz 40 çıktıktan 1 hafta sonra falan yaptık ilk defa, hamileliğin son ayında seyrelmişti ilişki… Sezaryen bizim de. Yani iki buçuk üç ay gibi bir zaman diyebilirim. Bende de aynı sendeki gibi biraz sıkıntı oldu hala da olmaya devam ediyor ne zaman geçer bilmiyorum kaslarımı kontrol edemiyor gibiyim
Biz 40 çıktıktan 1 hafta sonra falan yaptık ilk defa, hamileliğin son ayında seyrelmişti ilişki… Sezaryen bizim de. Yani iki buçuk üç ay gibi bir zaman diyebilirim. Bende de aynı sendeki gibi biraz sıkıntı oldu hala da olmaya devam ediyor ne zaman geçer bilmiyorum kaslarımı kontrol edemiyor gibiyim
Evet herhalde henüz tam çıkamadım lohusalıktan… Ona yordum ben de. Zaten kanamam çok uzun sürdü 45 gün falan. Ara ara kesilse veya akıntıya dönse de hiç tamamen durmadı. Ama geçecektir yani böyle kalacak hali yok düzeliriz
Bizim 49. Günümüz bugün.
19 kasımda ikinci ay kontrolü var o zamanı beklemeden yarın bi götürücem tekrar ölçsünler sarılık değerini
İyice sapsarı oldu ya
Ateş yapabiliyor karma ve zatürre canım ama müdahale edince düşüyor öyle dirençli ateş değil. Ben bi salaklık edip bakmadım 4.ayda yavrum 39 lara çıkmıştı Ilık duş ve parol düşürdü
Evet herhalde henüz tam çıkamadım lohusalıktan… Ona yordum ben de. Zaten kanamam çok uzun sürdü 45 gün falan. Ara ara kesilse veya akıntıya dönse de hiç tamamen durmadı. Ama geçecektir yani böyle kalacak hali yok düzeliriz
Ateş yapabiliyor karma ve zatürre canım ama müdahale edince düşüyor öyle dirençli ateş değil. Ben bi salaklık edip bakmadım 4.ayda yavrum 39 lara çıkmıştı Ilık duş ve parol düşürdü
Bizim uzamış sarılığımız vardı 2. Aya kadar sürdü nerdeyse anne sütü sarılığıda olabilir demişlerdi 40. Günümüzde 7.1 falandı değerimiz bir kaç değer bakıldı normal çıktı onlar takip edildik sadece geçmeyecek gibi geliyor ama geçiyor siz her kontrolde doktora hatırlatın bunu
Benim bebeğim 15 günlükken falan gülüyordu, fotoğrafları var. Ancak o dönemde refleks olarak oluyor diye biliyorum. 40ndan itibaren sosyal anlamda gülmeye başladı. Çocuktan çocuğa değişebilir. Eğer bebeğiniz sosyal anlamda gülmüyorsa endişe etmeyin. Birkaç hafta sonraya kadar güler :)
Benimki ağlarken bile gülüyor. Değişik bir bebe
Maşallah bizimki daha gülmüyor çookkk nadir bir iki kez güldü sosyal gülümseme olarak. Refleks gülümsemesi hep vardı bakalım bol bol konuşup yüzüne gülümsüyorum bekliyorum bize kahkaha atacağı günleri
Kizlar selan, ben 27 kasim annesiyim. Bebegim gunde 3-4 saatten fazla uyumuyor, devamli ikinma huysuzluk var. Sizin gaz durumlariniz azalmaya basladi mi ?
Şöyle bi bebeklik fotomla bakayım dedim sadece tombiklik benziyor sanırım Papatyamaviss
bu arada 2 haftada 250 gr almışız artık normale döndük biz Ama mamayı azaltmıştım şimdi 90 istemeye tekrar başladı galiba günlük ihtiyacı artıyor
Kizlar selan, ben 27 kasim annesiyim. Bebegim gunde 3-4 saatten fazla uyumuyor, devamli ikinma huysuzluk var. Sizin gaz durumlariniz azalmaya basladi mi ?
Selam, allah bağışlasın benimki 11-12 günlükken başladı, kırkı çıktıktan sonra rahatladı ama her bebeğin süreci farklı oluyor. 3-4 saat uyuması gayet iyi ama
Selam, allah bağışlasın benimki 11-12 günlükken başladı, kırkı çıktıktan sonra rahatladı ama her bebeğin süreci farklı oluyor. 3-4 saat uyuması gayet iyi ama