2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
5. hafta bitiminde oldu bizim ilk sosyal gülümsememiz canım tam 35. günde hatta

Biz 40 çıktıktan 1 hafta sonra falan yaptık ilk defa, hamileliğin son ayında seyrelmişti ilişki… Sezaryen bizim de. Yani iki buçuk üç ay gibi bir zaman diyebilirim. Bende de aynı sendeki gibi biraz sıkıntı oldu hala da olmaya devam ediyor ne zaman geçer bilmiyorum kaslarımı kontrol edemiyor gibiyim

Geçer umarım canım ya.. psikolojik değil eminim ama demek ki beden hazır değil...
B

Geçer umarım canım ya.. psikolojik değil eminim ama demek ki beden hazır değil...

B
Evet herhalde henüz tam çıkamadım lohusalıktan… Ona yordum ben de. Zaten kanamam çok uzun sürdü 45 gün falan. Ara ara kesilse veya akıntıya dönse de hiç tamamen durmadı. Ama geçecektir yani böyle kalacak hali yok düzeliriz

2. Aşımızı olduk eve geldik bizde bu gece beni korkutuyor hadi bakalım
Ateş yapabiliyor karma ve zatürre canım ama müdahale edince düşüyor öyle dirençli ateş değil. Ben bi salaklık edip bakmadım 4.ayda yavrum 39 lara çıkmıştı Ilık duş ve parol düşürdü

duzelmeli..

Bende bugün full takip edeceğim calpol var evde sor durumda kalırsam vereceğim canım kaç saatte bir verdin?

Kolostrofobi ben kasim annesiyim.Sizlerle benzer durumdayim. Nasil oldu bebekleriniz? 21 gunluk bebegim sariligi artiyor gibi geliyor surekli
Bizim uzamış sarılığımız vardı 2. Aya kadar sürdü nerdeyse anne sütü sarılığıda olabilir demişlerdi 40. Günümüzde 7.1 falandı değerimiz bir kaç değer bakıldı normal çıktı onlar takip edildik sadece geçmeyecek gibi geliyor ama geçiyor siz her kontrolde doktora hatırlatın bunu

Maşallah bizimki daha gülmüyor çookkk nadir bir iki kez güldü sosyal gülümseme olarak. Refleks gülümsemesi hep vardı bakalım bol bol konuşup yüzüne gülümsüyorum bekliyorum bize kahkaha atacağı günleri

Kizlar selan, ben 27 kasim annesiyim. Bebegim gunde 3-4 saatten fazla uyumuyor, devamli ikinma huysuzluk var. Sizin gaz durumlariniz azalmaya basladi mi ?

Kizlar selan, ben 27 kasim annesiyim. Bebegim gunde 3-4 saatten fazla uyumuyor, devamli ikinma huysuzluk var. Sizin gaz durumlariniz azalmaya basladi mi ?
Selam, allah bağışlasın benimki 11-12 günlükken başladı, kırkı çıktıktan sonra rahatladı ama her bebeğin süreci farklı oluyor. 3-4 saat uyuması gayet iyi ama

Selam hayırlı olsun gaz damlalarıyla biraz daha kontrol altına aldık diyebilirim bir de hareketlendikleri için daha rahat gaz çıkartıyolar artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…