Genizde varsa benimde bebeğim kusarak çıkarıyor onu ben babyvacta aldım bir arkadaşım önerdi onu kullanıyorumCanım 3 ay civari dökülmeye başlıyor ne yaparsan yap o saçlar dökülecek maalesef hamilelikte dökülmeyen saçlarımız dongusunu tamamlayıp dökülüyor benimde yavaştan başladı gibi..dökülmeyi durduracak bisey yok ama hızlı uzaması için bişeyler yapilabilir benim ilk seferde hep alın tarafından dokulmustu sonra onlar çıkmaya başlayınca çok komik olmuştu kendi kendine kahkul kesen yaramaz çocuklara dönmüştüm
Hiç vermedim öyle ya evde biberon Bile yok alacak mı bilmiyorum oğlum sagilmış sütü hiç kabul etmemişti
İnşallah olmaz ya bizim neredeyse 1 aydır devam ediyor bikac gündür burundan genize indi hafif kusarak çıkarıyor balgami.. sürekli yıkıyorum burnunu ağzımda aspiratör dolaşıyorum
Biz bu ara hastalıktan dolayı çok gittik canım bide geçen 2. Ay kontrolü vardi her gittiğimde hatırlattım çok ağlıyor diye biseyi yok bide idrar bakalım dedi en son o da temiz geldi şükür bilmiyorum ya ilk 1 ay az az uyuyordu bu bebe 1 aydan sonra atak hastalık tekrar atak derken bütün huyları değişti...sabahtan beri uyutamadim mesela çığlık çığlığa ağladı en son zor sakinleştirdim ayakta sallıyorum ama sürekli mıkır mıkir dalamiyor kaldirsam ağlayacak kalkmasam diğer cocuk var şaştım kaldim
Aa kuzum çok çok geçmiş olsunKızlar biz sürüntü verdik ya meğer oğlum covidmiş
Kuzum biz ikinci ayda anca yapabildik. Doktorum ilk ilişki ağrılı olabilir diye Ginhyal diye bir vajinal jel verdi. Onu kullandım ağrı acı olmadı. Bir bak istersenKızlar daha önce konuşuldu ama ne zaman ilişki yaşamaya basladiniz? Ozellikle sezeryan sonrasi... biz bugün denedik ama çok ağrı çektim kuruluk var gibi.. devam edemedim... hamileyken ilişki yaşamadık biz.. yani neredeyse 11 ay olacak
Bakayım canım.. çok teşekkür ederimAa kuzum çok çok geçmiş olsuntedavisi nasıl olacakmış?
Kuzum biz ikinci ayda anca yapabildik. Doktorum ilk ilişki ağrılı olabilir diye Ginhyal diye bir vajinal jel verdi. Onu kullandım ağrı acı olmadı. Bir bak istersen
Bende çok yanma yaşadım kuruluktan şüpheleniyorum bendeBakayım canım.. çok teşekkür ederim
Bu jel i denemek lazım belkide canım.. daha önce hiç sorun yasamamistim ama berdeyse 1 sene olucakBende çok yanma yaşadım kuruluktan şüpheleniyorum bende
Ateşi takip edeceğiz çıkarsa calpol vereceğiz şimdilik ateşi yok halsiz uyuyor emipAa kuzum çok çok geçmiş olsuntedavisi nasıl olacakmış?
Kuzum biz ikinci ayda anca yapabildik. Doktorum ilk ilişki ağrılı olabilir diye Ginhyal diye bir vajinal jel verdi. Onu kullandım ağrı acı olmadı. Bir bak istersen
Ohoo Kuzey zayıf Ertuş'un yanındaEvet Ertus ben bosa demıyorumo halınden eser yok şimdi çırpı
Aa geçmiş olsun canım, çabuk geçer inşallah. Nasıl tahmin ettiler de test yaptılar kiKızlar biz sürüntü verdik ya meğer oğlum covidmiş
Geçmiş olsun. Bizde Bexero daha yapılmadı ama doktor ona ağır dedi. İlaçla destekleyeceğiz dedi onu vurulacağı zaman. Aynı anda yaptırmadık daha Bexsero olmadıKızlar bugün rota ve menenjit aşıları yapıldı . Bexere ve nimerix aynı anda ve yanında rota. Böyle aynı anda yaptıran var mı
Eve geldiğimizden beri ağlıyor oğlum susturamıyorum normal mi ateşi de yok
Oha şaka neyapacaksınız pekıKızlar biz sürüntü verdik ya meğer oğlum covidmiş
Ertuğrul bu şekilde kiloluyken sünnet oldu ve obeziteye bağlı kasık bölgesindeki yağlanmadan ötürü yapışıklık yaşadı ve bır ay arayla ıkı kez sünnet oldu işteOhoo Kuzey zayıf Ertuş'un yanında
Ay kıyamam yavrum yaErtuğrul bu şekilde kiloluyken sünnet oldu ve obeziteye bağlı kasık bölgesindeki yağlanmadan ötürü yapışıklık yaşadı ve bır ay arayla ıkı kez sünnet oldu işte
Oy yavrum benim yaAteşi takip edeceğiz çıkarsa calpol vereceğiz şimdilik ateşi yok halsiz uyuyor emip
Pıpı gömülüyordu hep yağın içine bezı açtığım zaman dümdüzdü bastırıp çıkartıyorduk hep aslında normal her cocukta gomulme yasanabılıyor ama ertugrulun vucut yapısı bırazdaha yağlı ve kılo sınırın üstünde olduğu için biz hergün masaj yapsakta bı gun gece yattı sabah kalktık çıkartamadım ınegolde bı kac dr ugrastı olmadı fakülteye sevk edıldık ilk başta operasyonsuz denediler baya canlı canlı uyusturmadan makası sokup o yuvarlağı açıp ıcerden çıkarmaya çalıştılar kanadı fln cocuk kendınden gectı sonra ertesı sabah hemen tekrar amelıyat ılkı 20 dk sürdü lokal, ıkıncısı 3-4 saat sürdü genel çıktığında kedi gibi miyavlıyordu sankı sesı gıtmıs ağlamaktan o anı hıc unutmuyorum o zaman cok ağlamıştım anestezıden ötürüde beslenme yasağı vardı kac saatte açlıktan agladı geceden actı zaten ayyy benım ıcın ayrı travma oğlum cok küçük olup anlamamasına rağmen ayrı travma hala pıpısını banyo harıcı kımseye elletmez temızlemek ıcın fln ıcgudusel hatırlıyor sanırım , bu olay bu arada cooook nadır görülen bısey kımse korkmasın soylekı ınegoldeyım doktor ben 7 senedır burda calısıyorum ılkkez böyle bi vaka ile karşılaşıyoruz dediAy kıyamam yavrum yaÖyle şeyler de mi varmış yaptırcak olursam sorayım
Kıyamam kuzuma yazık. Sana da zor olmaz mı şurda derdi yokken ağladığında bile ne yapacağımızı şaşırıyoruz sussun diyePıpı gömülüyordu hep yağın içine bezı açtığım zaman dümdüzdü bastırıp çıkartıyorduk hep aslında normal her cocukta gomulme yasanabılıyor ama ertugrulun vucut yapısı bırazdaha yağlı ve kılo sınırın üstünde olduğu için biz hergün masaj yapsakta bı gun gece yattı sabah kalktık çıkartamadım ınegolde bı kac dr ugrastı olmadı fakülteye sevk edıldık ilk başta operasyonsuz denediler baya canlı canlı uyusturmadan makası sokup o yuvarlağı açıp ıcerden çıkarmaya çalıştılar kanadı fln cocuk kendınden gectı sonra ertesı sabah hemen tekrar amelıyat ılkı 20 dk sürdü lokal, ıkıncısı 3-4 saat sürdü genel çıktığında kedi gibi miyavlıyordu sankı sesı gıtmıs ağlamaktan o anı hıc unutmuyorum o zaman cok ağlamıştım anestezıden ötürüde beslenme yasağı vardı kac saatte açlıktan agladı geceden actı zaten ayyy benım ıcın ayrı travma oğlum cok küçük olup anlamamasına rağmen ayrı travma hala pıpısını banyo harıcı kımseye elletmez temızlemek ıcın fln ıcgudusel hatırlıyor sanırım , bu olay bu arada cooook nadır görülen bısey kımse korkmasın soylekı ınegoldeyım doktor ben 7 senedır burda calısıyorum ılkkez böyle bi vaka ile karşılaşıyoruz dedi
Bide çevrem hep beni suçladı erken yaptırdığım için oldu diye çok zor bi süreçti ya sanki benim suçum , çok şükür şimdi iyi ama onda da içten de olsa hatırlamasada kotu bi his bıraktı bunu anlıyorum üzülüyorumKıyamam kuzuma yazık. Sana da zor olmaz mı şurda derdi yokken ağladığında bile ne yapacağımızı şaşırıyoruz sussun diyeSeni de buluyor be bacım nazara mı geliyorsun bilmem, sezeryanda da istisnai bi durum yaşadın
Doktoru istedi bu aralar yoğun FSV dedi birlikte bütün testleri olduAa geçmiş olsun canım, çabuk geçer inşallah. Nasıl tahmin ettiler de test yaptılar ki
Geçmiş olsun. Bizde Bexero daha yapılmadı ama doktor ona ağır dedi. İlaçla destekleyeceğiz dedi onu vurulacağı zaman. Aynı anda yaptırmadık daha Bexsero olmadı
Oha şaka neyapacaksınız pekı
Babası hastaydı ondan bana geçti benden de yavrumaOy yavrum benim ya
Nerden bulaştı acaba.. çok geçmiş olsun umarım hızlıca atlatır
Çok geçmiş olsun böyle atlatır inşallahBabası hastaydı ondan bana geçti benden de yavrumaben de sanıyorum ki AA bak ben hasta oldum şükür bebeğim olmadı vs diye uyumadı tüm gün ertesi gün de hiç uyanmadı inledi uyurken suphelendik biz pipisi ağrıyor belki karnı sandık ama meğerse hastaymış yavrum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?