2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Genizde varsa benimde bebeğim kusarak çıkarıyor onu ben babyvacta aldım bir arkadaşım önerdi onu kullanıyorum

Kızlar biz sürüntü verdik ya meğer oğlum covidmiş
Aa kuzum çok çok geçmiş olsun tedavisi nasıl olacakmış?
Kuzum biz ikinci ayda anca yapabildik. Doktorum ilk ilişki ağrılı olabilir diye Ginhyal diye bir vajinal jel verdi. Onu kullandım ağrı acı olmadı. Bir bak istersen

Ateşi takip edeceğiz çıkarsa calpol vereceğiz şimdilik ateşi yok halsiz uyuyor emip

Kızlar biz sürüntü verdik ya meğer oğlum covidmiş
Aa geçmiş olsun canım, çabuk geçer inşallah. Nasıl tahmin ettiler de test yaptılar ki
Geçmiş olsun. Bizde Bexero daha yapılmadı ama doktor ona ağır dedi. İlaçla destekleyeceğiz dedi onu vurulacağı zaman. Aynı anda yaptırmadık daha Bexsero olmadı

Ay kıyamam yavrum ya Öyle şeyler de mi varmış yaptırcak olursam sorayım
Pıpı gömülüyordu hep yağın içine bezı açtığım zaman dümdüzdü bastırıp çıkartıyorduk hep aslında normal her cocukta gomulme yasanabılıyor ama ertugrulun vucut yapısı bırazdaha yağlı ve kılo sınırın üstünde olduğu için biz hergün masaj yapsakta bı gun gece yattı sabah kalktık çıkartamadım ınegolde bı kac dr ugrastı olmadı fakülteye sevk edıldık ilk başta operasyonsuz denediler baya canlı canlı uyusturmadan makası sokup o yuvarlağı açıp ıcerden çıkarmaya çalıştılar kanadı fln cocuk kendınden gectı sonra ertesı sabah hemen tekrar amelıyat ılkı 20 dk sürdü lokal, ıkıncısı 3-4 saat sürdü genel çıktığında kedi gibi miyavlıyordu sankı sesı gıtmıs ağlamaktan o anı hıc unutmuyorum o zaman cok ağlamıştım anestezıden ötürüde beslenme yasağı vardı kac saatte açlıktan agladı geceden actı zaten ayyy benım ıcın ayrı travma oğlum cok küçük olup anlamamasına rağmen ayrı travma hala pıpısını banyo harıcı kımseye elletmez temızlemek ıcın fln ıcgudusel hatırlıyor sanırım , bu olay bu arada cooook nadır görülen bısey kımse korkmasın soylekı ınegoldeyım doktor ben 7 senedır burda calısıyorum ılkkez böyle bi vaka ile karşılaşıyoruz dedi

Kıyamam kuzuma yazık. Sana da zor olmaz mı şurda derdi yokken ağladığında bile ne yapacağımızı şaşırıyoruz sussun diye Seni de buluyor be bacım nazara mı geliyorsun bilmem, sezeryanda da istisnai bi durum yaşadın

Bide çevrem hep beni suçladı erken yaptırdığım için oldu diye çok zor bi süreçti ya sanki benim suçum , çok şükür şimdi iyi ama onda da içten de olsa hatırlamasada kotu bi his bıraktı bunu anlıyorum üzülüyorum
Nasip bebeğim yaşanması gerekiyormuş demekki Rabbim beterinden korusun Geçti gitti bile bak gülüp eğleniyoruz şimdi

Doktoru istedi bu aralar yoğun FSV dedi birlikte bütün testleri oldu

Oy yavrum benim ya
Nerden bulaştı acaba.. çok geçmiş olsun umarım hızlıca atlatır
Babası hastaydı ondan bana geçti benden de yavruma ben de sanıyorum ki AA bak ben hasta oldum şükür bebeğim olmadı vs diye uyumadı tüm gün ertesi gün de hiç uyanmadı inledi uyurken suphelendik biz pipisi ağrıyor belki karnı sandık ama meğerse hastaymış yavrum

Çok geçmiş olsun böyle atlatır inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…