2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Hangi gaz damlasi iyi geldi size ?
Valla ben ilk başta enterogis probiyotik ve nurse harveys kullandım pek bizde işe yaramadı arada çörek otu suyu da verdim hep 1 çay kaşığı her gün, en son gaz sancısına girip kesintisiz ağlayınxa acile gittik sab simplex ve relactaz probiyotik verdi. Sanırım en üst düzey sab simplex oluyor bi bu iyi geldi 6 saatte bir veriyprum uyuyo oluyosa saati geçerse sancıya uyandığı bile oluyor relactaz da kaka yapmasını kolaylaştırsın diye bunun da çok faydasını gördüm 4 saattw bir veriyorum sancıyı azalttı rahatlıkla kaka yapıyor. tabiiki kullanmadan önce doktorunuza danışın bize iyi gelen size gelmeyebilir her çocuk bünyesi farklı. Nurseharveysin iyi gelmediği yok diyolardı bize yaramadı uyku yapıyo uyutuyo sakinleştiriyo dedi eczacı hiç öyle bi etkisini göremedim

Benimde ilk cok agrili oldugu icin. Bidaha cesaret edemiyorum

Bize de nurse hic iyi gelmedi, suan sadece sap simplex kullaniyoruz ama sanki pek etkisi oldugunu soyleyemem, relactaz damlayi henuz denemedik, doktora danisacagim

24 saatte toplamda 3-4 saat
Memede uyuyordur kesin kısa kısa, o uykularla duruyordur kıyamam ben bu şekilde acile gittim bir kez, 2 haftalık falandı herhalde bebeğim. Çok ağlıyor hiç uyumuyor diye. Aklımı kaçırmak üzereydim. Bol bol dışarı çıkarın dedi doktor. Sonra düzenli çıkmaya alışınca düzeldi. Şimdi onun alışkanlıklarına da baka baka bir rutin oturttuk. Akşam sekizden sabah sekize uyur, 2 kere emmeye kalkıyor.

Ay kızlar dün kızım bütünn gün uyudu. Max 3-4 saat uyanık kaldı onda da altını değiştir emzir falan . Neden bilmiyorum bugün de uyumuyor toplasan 2 aaat olmamıştır hayır keyfi de yerinde. Nasıl uyutacağım bu çocuğu ben
Bugün doğum günüm eşim yemek hazırlıyor bana o arada bari uyutayım yemeği rahat yiyelim dedim. Avizeye agu agu yapıyor kfşdkdidkşd

Doğum günün kutlu olsun canım sevdiklerinle nice güzel sağlıklı yillara

Bizde bugün 1 hafta gecikmeli aşıları yaptırdık henüz ates falan yok inşallah olmaz sadece huysuz o da her zamanki edepsizliği bi fark yok

Biz de bugün yaptırdık. Ateş henüz yok. Uyuyor ama uykusunda ağlıyor resmen benim kız

Biz de bugün yaptırdık. Ateş henüz yok. Uyuyor ama uykusunda ağlıyor resmen benim kız
Ağrısı olmuştur o zaman canım ben sordum ebeye ateşe hemen müdahale etme ama huzursuzluğu olursa bir çay kaşığı calpol ver dedi yazık ağrısı olmasin ben ağrı durumu da hissetmedim o yüzden vermedim şimdilik bisey

Bizimkinin 2-3 gündür baya bi gazı vardi çıkar çıkar bitmedi uykuları yarim yamalak dun gece 1 buçukta uyudu sonra saat başı kalktı saat 7 de tam uyanikti gaz çıkarmaktan uyuyamadı ben kaç gündür ne yedim ki diye kendimi sorguluyorum kuru fasulye yedigimde bile bu kadar gazı olmamıştı sonra demin bi kaka yaptı farketmemisim neredeyse 1 hafta olmuş ben bikac gün sanıyorum gazı ondanmis meger cocuk rahatladı

Devam ederse kıyamam hiç vereceğim zaten

Bebişli ilk doğum günü Benimde az kaldı.
Ailenle birlikte nice sağlıklı mutlu senelere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…