- 17 Mart 2023
- 220
- 226
- 23
- 31
Hangi gaz damlasi iyi geldi size ?Selam hayırlı olsungaz damlalarıyla biraz daha kontrol altına aldık diyebilirim bir de hareketlendikleri için daha rahat gaz çıkartıyolar artık
Valla ben ilk başta enterogis probiyotik ve nurse harveys kullandım pek bizde işe yaramadı arada çörek otu suyu da verdim hep 1 çay kaşığı her gün, en son gaz sancısına girip kesintisiz ağlayınxa acile gittik sab simplex ve relactaz probiyotik verdi. Sanırım en üst düzey sab simplex oluyor bi bu iyi geldi 6 saatte bir veriyprum uyuyo oluyosa saati geçerse sancıya uyandığı bile oluyorHangi gaz damlasi iyi geldi size ?
Benimde ilk cok agrili oldugu icin. Bidaha cesaret edemiyorumAa kuzum çok çok geçmiş olsuntedavisi nasıl olacakmış?
Kuzum biz ikinci ayda anca yapabildik. Doktorum ilk ilişki ağrılı olabilir diye Ginhyal diye bir vajinal jel verdi. Onu kullandım ağrı acı olmadı. Bir bak istersen
Cok gecmis olsun canim. Ins kisa zamanda atlatir.Kızlar biz sürüntü verdik ya meğer oğlum covidmiş
Biz sorunsuz atlattik kuzum. Atesi bile cikmadi. Belki bisey olmaz2. Aşımızı olduk eve geldik bizde bu gece beni korkutuyor hadi bakalım
İyiyiz kuzum siz nasılsınız?Naber kızlar herkes iyi mi hasta olan minnoslara geçmiş olsun
Suan hala biz gaz sorunj yasiyoruz ,3 aydan sonra azaliyormus sanirimKizlar selan, ben 27 kasim annesiyim. Bebegim gunde 3-4 saatten fazla uyumuyor, devamli ikinma huysuzluk var. Sizin gaz durumlariniz azalmaya basladi mi ?
Bize de nurse hic iyi gelmedi, suan sadece sap simplex kullaniyoruz ama sanki pek etkisi oldugunu soyleyemem, relactaz damlayi henuz denemedik, doktora danisacagimValla ben ilk başta enterogis probiyotik ve nurse harveys kullandım pek bizde işe yaramadı arada çörek otu suyu da verdim hep 1 çay kaşığı her gün, en son gaz sancısına girip kesintisiz ağlayınxa acile gittik sab simplex ve relactaz probiyotik verdi. Sanırım en üst düzey sab simplex oluyor bi bu iyi geldi 6 saatte bir veriyprum uyuyo oluyosa saati geçerse sancıya uyandığı bile oluyorrelactaz da kaka yapmasını kolaylaştırsın diye bunun da çok faydasını gördüm 4 saattw bir veriyorum sancıyı azalttı rahatlıkla kaka yapıyor. tabiiki kullanmadan önce doktorunuza danışın bize iyi gelen size gelmeyebilir her çocuk bünyesi farklı. Nurseharveysin iyi gelmediği yok diyolardı bize yaramadı uyku yapıyo uyutuyo sakinleştiriyo dedi eczacı hiç öyle bi etkisini göremedim
Memede uyuyordur kesin kısa kısa, o uykularla duruyordur kıyamam24 saatte toplamda 3-4 saat
Tavsiye ederim canım jeliBenimde ilk cok agrili oldugu icin. Bidaha cesaret edemiyorum
Doğum günün kutlu olsun canım sevdiklerinle nice güzel sağlıklı yillaraAy kızlar dün kızım bütünn gün uyudu. Max 3-4 saat uyanık kaldı onda da altını değiştir emzir falan . Neden bilmiyorumbugün de uyumuyor toplasan 2 aaat olmamıştır hayır keyfi de yerinde. Nasıl uyutacağım bu çocuğu ben
Bugün doğum günüm eşim yemek hazırlıyor bana o arada bari uyutayım yemeği rahat yiyelim dedim. Avizeye agu agu yapıyor kfşdkdidkşd
Biz de bugün yaptırdık. Ateş henüz yok. Uyuyor ama uykusunda ağlıyor resmen benim kızDoğum günün kutlu olsun canım sevdiklerinle nice güzel sağlıklı yillara
Bizde bugün 1 hafta gecikmeli aşıları yaptırdık henüz ates falan yok inşallah olmaz sadece huysuz o da her zamanki edepsizliği bi fark yok
Ağrısı olmuştur o zaman canım ben sordum ebeye ateşe hemen müdahale etme ama huzursuzluğu olursa bir çay kaşığı calpol ver dedi yazık ağrısı olmasin ben ağrı durumu da hissetmedim o yüzden vermedim şimdilik biseyBiz de bugün yaptırdık. Ateş henüz yok. Uyuyor ama uykusunda ağlıyor resmen benim kız
Prebiyotik ve gaz damlası kullanıyor musun ? Neler kullanıyorsun?Suan hala biz gaz sorunj yasiyoruz ,3 aydan sonra azaliyormus sanirim
Sadece sab simplex gaz damlasi kullaniyoruz. Cok pirtliyor ama.yeterli.olmuyor sanirim bazen cok kotu oluyorPrebiyotik ve gaz damlası kullanıyor musun ? Neler kullanıyorsun?
Devam ederse kıyamam hiç vereceğim zatenAğrısı olmuştur o zaman canım ben sordum ebeye ateşe hemen müdahale etme ama huzursuzluğu olursa bir çay kaşığı calpol ver dedi yazık ağrısı olmasin ben ağrı durumu da hissetmedim o yüzden vermedim şimdilik bisey
Sadece sab simplex gaz damlasi kullaniyoruz. Cok pirtliyor ama.yeterli.olmuyor sanirim bazen cok kotu oluyor
Bebişli ilk doğum günüAy kızlar dün kızım bütünn gün uyudu. Max 3-4 saat uyanık kaldı onda da altını değiştir emzir falan . Neden bilmiyorumbugün de uyumuyor toplasan 2 aaat olmamıştır hayır keyfi de yerinde. Nasıl uyutacağım bu çocuğu ben
Bugün doğum günüm eşim yemek hazırlıyor bana o arada bari uyutayım yemeği rahat yiyelim dedim. Avizeye agu agu yapıyor kfşdkdidkşd
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?