Uyaninca. Ama gazi olunca cok kisa oluyor uykusu. 15 er damla veriyorum 2 kereUyurken mi ıkınıyor devamlı yoksa uyanınca mı ? Kaç damla veriyorsun sam simplex?
Dogum gunun kutlu olsun canim benim. Sanirim havalardan. Benimkide bugun oyleydiiAy kızlar dün kızım bütünn gün uyudu. Max 3-4 saat uyanık kaldı onda da altını değiştir emzir falan . Neden bilmiyorumbugün de uyumuyor toplasan 2 aaat olmamıştır hayır keyfi de yerinde. Nasıl uyutacağım bu çocuğu ben
Bugün doğum günüm eşim yemek hazırlıyor bana o arada bari uyutayım yemeği rahat yiyelim dedim. Avizeye agu agu yapıyor kfşdkdidkşd
Çok teşekkür ederim canımDoğum günün kutlu olsun canım sevdiklerinle nice güzel sağlıklı yillara
Bizde bugün 1 hafta gecikmeli aşıları yaptırdık henüz ates falan yok inşallah olmaz sadece huysuz o da her zamanki edepsizliği bi fark yok
EveetBebişli ilk doğum günüBenimde az kaldı.
Ailenle birlikte nice sağlıklı mutlu senelere
Çok teşekkür ederim canımm.Dogum gunun kutlu olsun canim benim. Sanirim havalardan. Benimkide bugun oyleydii
3 Ocak da benim ☺Çok teşekkür ederim canım
Hadi bakalım sorunsuz geçsin aşı günü inşallah
Eveetyemek yerken kızımı ana kucağına koydum orda sallanırken uyudu. Sabahtan beri uyutamadığım kızım
Çok teşekkür ederim canım. Birlikte nicelerini görelim. Senin ne zamann?
Çok teşekkür ederim canımm.
Uyudu ana kucağında yatağına götürmeye korkuyorum bakalım
Umarım uykusuna devam eder
Büyüyorlar artık olabılır e besıncı aya gırdıŞöyle bi bebeklik fotomla bakayım dedim sadece tombiklik benziyor sanırım
Papatyamaviss bu arada 2 haftada 250 gr almışız artık normale döndük biz Ama mamayı azaltmıştım şimdi 90 istemeye tekrar başladı galiba günlük ihtiyacı artıyor
Dimi ya valla zaman çok çabuk geçiyorBüyüyorlar artık olabılır e besıncı aya gırdı
ben de yılladır sık sık sinüzit olmama rağmen burun yıkama yapmadım kendime ,bebeğime de yapmak istemedim ama grip olduk ailecek hastanede hemşire foşur foşur yıkama yaptı sabah akşam yapın rahatlasın çocuk dediler,aspiratörle çekince sadece öndeki sümükler geliyor tam temizlik olmuyor maalesefYa bunun doktorlarda niye bi ortasi yok biri zararlı diyor öbürü değil biri yan yatırıyor öbürü dik..
Bende hastalıktan önce az cc sıkıp çekiyordum ama temizlenmedi sonra ciğere indi zaten hastanede fosur fosur yikadilar ben böyle yapmaya korkuyorum kulağına zarar veririm diye dedim hiç korkma kulak yolu farklı bi burundan sıktığın diğer burundan çıkıyor zaten faydası zararından çok yıkamayı ihmal etme dediler
Çok şükür canım idare ediyoruzİyiyiz kuzum siz nasılsınız?
Nice mutlu İdil kuşlu yaşların olsun canımAy kızlar dün kızım bütünn gün uyudu. Max 3-4 saat uyanık kaldı onda da altını değiştir emzir falan . Neden bilmiyorumbugün de uyumuyor toplasan 2 aaat olmamıştır hayır keyfi de yerinde. Nasıl uyutacağım bu çocuğu ben
Bugün doğum günüm eşim yemek hazırlıyor bana o arada bari uyutayım yemeği rahat yiyelim dedim. Avizeye agu agu yapıyor kfşdkdidkşd
Sevdiklerinle mutlu bir ömür dilerim canımAy kızlar dün kızım bütünn gün uyudu. Max 3-4 saat uyanık kaldı onda da altını değiştir emzir falan . Neden bilmiyorumbugün de uyumuyor toplasan 2 aaat olmamıştır hayır keyfi de yerinde. Nasıl uyutacağım bu çocuğu ben
Bende aynı şekilde kullanıyorum günde iki defa hiç vermek istemesemde gaz damlası vs çaresiz veriyorum ağrılar sızlanmalar ıkınmalar azalıyor uyku süresi artıyorUyaninca. Ama gazi olunca cok kisa oluyor uykusu. 15 er damla veriyorum 2 kere
Tebrikler canım nice güzel yaşlaraAy kızlar dün kızım bütünn gün uyudu. Max 3-4 saat uyanık kaldı onda da altını değiştir emzir falan . Neden bilmiyorumbugün de uyumuyor toplasan 2 aaat olmamıştır hayır keyfi de yerinde. Nasıl uyutacağım bu çocuğu ben
Biz daha 2. Aydayız ama gerçekten büyüyorlar insan inanamıyor hayal gibi geçen zaman nasıl hızlı aktı bazen doyamadım diyorumBüyüyorlar artık olabılır e besıncı aya gırdı
Bu bebek hallerı o kadar hızlı gecıyorkı tadını çıkarın net tavsıyemdırTebrikler canım nice güzel yaşlara
Biz daha 2. Aydayız ama gerçekten büyüyorlar insan inanamıyor hayal gibi geçen zaman nasıl hızlı aktı bazen doyamadım diyorum
Teşekkür ederim canım benimNice mutlu İdil kuşlu yaşların olsun canım
Çok teşekkür ediyorum kuşumSevdiklerinle mutlu bir ömür dilerim canım
Teşekkür ederim canımTebrikler canım nice güzel yaşlara
Biz daha 2. Aydayız ama gerçekten büyüyorlar insan inanamıyor hayal gibi geçen zaman nasıl hızlı aktı bazen doyamadım diyorum
Hakikaten inanılır gibi değil sanki dün doğurdum ne çabuk bu kadar büyüdüBu bebek hallerı o kadar hızlı gecıyorkı tadını çıkarın net tavsıyemdır
Bu bebek hallerı o kadar hızlı gecıyorkı tadını çıkarın net tavsıyemdır
Uyaninca. Ama gazi olunca cok kisa oluyor uykusu. 15 er damla veriyorum 2 kere
Biz hala sabah 6 civarı ikinarak uyanıyoruz.. tam uyanmıyor ama ikinmaktan helak oluyor çocuk.. 2.ay kontrolünde artık damlaları azaltarak sonlandirin dedi doktor.. bizde sab simplex ve biogaia kullanıyoruz probiyotik.. sizin doktor kacinci ay da kesecek sordun muBenimki de uyanınca ıkınıyor. Özellikle uzun uykulardan sonra.. Eskiden uyurken bile ıkınırdı. Çok fazla doktorlara gittim, bir işe yaramadı. Zamanla ıkınma davranışı azaldı. En azından uykudayken daha rahat.
Ben sam simlex ile birlikte prebiyotik de kullanıyorum. Zamanla daha iyi olacaklar inşallah. Allah sağlık versin tüm bebeklere.
Aynı şey bizde var. Ikınmaya başlayınca sabah 6 olduğunu anlıyorum resmenBiz hala sabah 6 civarı ikinarak uyanıyoruz.. tam uyanmıyor ama ikinmaktan helak oluyor çocuk.. 2.ay kontrolünde artık damlaları azaltarak sonlandirin dedi doktor.. bizde sab simplex ve biogaia kullanıyoruz probiyotik.. sizin doktor kacinci ay da kesecek sordun mu
Alarm kurmuş gibiyiz deseneAynı şey bizde var. Ikınmaya başlayınca sabah 6 olduğunu anlıyorum resmendoktoru normal diyor. Bağırsaklarını ıkınarak geliştiriyormuş kısaca böyle anlattı. Ikınma her zaman gaz kaynaklı değil yani ve hatta iyi bir şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?