2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Dogum gunun kutlu olsun canim benim. Sanirim havalardan. Benimkide bugun oyleydii

Çok teşekkür ederim canım

Hadi bakalım sorunsuz geçsin aşı günü inşallah
Bebişli ilk doğum günü Benimde az kaldı.
Ailenle birlikte nice sağlıklı mutlu senelere
Eveet yemek yerken kızımı ana kucağına koydum orda sallanırken uyudu. Sabahtan beri uyutamadığım kızım
Çok teşekkür ederim canım. Birlikte nicelerini görelim. Senin ne zamann?
Dogum gunun kutlu olsun canim benim. Sanirim havalardan. Benimkide bugun oyleydii
Çok teşekkür ederim canımm.
Uyudu ana kucağında yatağına götürmeye korkuyorum bakalım
Umarım uykusuna devam eder

3 Ocak da benim ☺

Büyüyorlar artık olabılır e besıncı aya gırdı

ben de yılladır sık sık sinüzit olmama rağmen burun yıkama yapmadım kendime ,bebeğime de yapmak istemedim ama grip olduk ailecek hastanede hemşire foşur foşur yıkama yaptı sabah akşam yapın rahatlasın çocuk dediler,aspiratörle çekince sadece öndeki sümükler geliyor tam temizlik olmuyor maalesef

Nice mutlu İdil kuşlu yaşların olsun canım

Sevdiklerinle mutlu bir ömür dilerim canım

Tebrikler canım nice güzel yaşlara
Büyüyorlar artık olabılır e besıncı aya gırdı
Biz daha 2. Aydayız ama gerçekten büyüyorlar insan inanamıyor hayal gibi geçen zaman nasıl hızlı aktı bazen doyamadım diyorum

Tebrikler canım nice güzel yaşlara

Biz daha 2. Aydayız ama gerçekten büyüyorlar insan inanamıyor hayal gibi geçen zaman nasıl hızlı aktı bazen doyamadım diyorum
Bu bebek hallerı o kadar hızlı gecıyorkı tadını çıkarın net tavsıyemdır

Uyaninca. Ama gazi olunca cok kisa oluyor uykusu. 15 er damla veriyorum 2 kere

Benimki de uyanınca ıkınıyor. Özellikle uzun uykulardan sonra.. Eskiden uyurken bile ıkınırdı. Çok fazla doktorlara gittim, bir işe yaramadı. Zamanla ıkınma davranışı azaldı. En azından uykudayken daha rahat.
Ben sam simlex ile birlikte prebiyotik de kullanıyorum. Zamanla daha iyi olacaklar inşallah. Allah sağlık versin tüm bebeklere.

Biz hala sabah 6 civarı ikinarak uyanıyoruz.. tam uyanmıyor ama ikinmaktan helak oluyor çocuk.. 2.ay kontrolünde artık damlaları azaltarak sonlandirin dedi doktor.. bizde sab simplex ve biogaia kullanıyoruz probiyotik.. sizin doktor kacinci ay da kesecek sordun mu

Aynı şey bizde var. Ikınmaya başlayınca sabah 6 olduğunu anlıyorum resmen doktoru normal diyor. Bağırsaklarını ıkınarak geliştiriyormuş kısaca böyle anlattı. Ikınma her zaman gaz kaynaklı değil yani ve hatta iyi bir şey

Alarm kurmuş gibiyiz desene bazen gaz çıkarıp rahatlıyor bazen çığlık kıyamet iyi normal olmasına sevindim canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…