2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Gaz sorunu geçmiyor ki ama 2 ayda neden oyle demiş bilmiyorum bizde aktif var gaz 3 aylık 9 günlüğüz genelde 5 aydan sonra harekete bağlı azalır
3.ayda kullanmayalim tarzi konuştu doktor.. bilemedim şimdi canım sab simplex i iki ye düşürdüm şimdilik bakalım değişecek mi birsey

Selam kızlar, malum bebekten sonra burayı takip etmek zorlaştı ama olabildiğince okuyorum biz 3 ay 9 günlük olduk, bu aralar huzursuzluğumuz da arttı uykuya dalmak zorlaştı uyku süreleri kısaldı falan, bir de sünnet için randevu almıştım ama bi tedirgin oldum huysuzluğu iyice artarsa diye, oğlu olan arkadaşlarım siz ne yaptınız sünnet işini ? Küçük yaptıranlar bi sorun yaşadınız mı?

Aaaaa evet. Senin yorumunu okuyunca hatırladım. Bana da demişti. Genelde unutuluyor sonradan demişti hatta. Yakın zamanda gitmiştim, keşke aklıma gelseydi de sorsaydım.

Aaaaa evet. Senin yorumunu okuyunca hatırladım. Bana da demişti. Genelde unutuluyor sonradan demişti hatta. Yakın zamanda gitmiştim, keşke aklıma gelseydi de sorsaydım.
Bana da 4 ay oldu da sordum önemli değil elimde var gelin dedi sağlık ocağı

Aynı gün doğum yaptık sanırım aybars da aynı hele.gundizleri ciddi bel ağrısı yaşıyorum. Biz 2 aylıkken olduk sünnet işinden kurtulduk

Canım ağrı da yapar demişti. Belki ağrısı vardır. Aşı yerine biraz buz falan tutsan rahatlatır mı ki

Agrisi vardie belki. Benimde ates olmadi ama huysuz diye vermistim
Bende calpol verdim bir kaç kez ama hala çok huysuz emmemek için direyor evde gezinerek emziriyorum

Eşimin doğum günü Ocak ayında ona hediye yaptırdım Arka yüzüne de GS logosu ve Yavru Aslan yazdırdım
Ay çok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…