Biz de hipp ve cow and gate denedik. En iyi ama yaradı.Bize de sma cok daha iyi geldi golden goat ve hipp denedik
Yaaa çok tatlı maşallah resminBiz de hipp ve cow and gate denedik. En iyi ama yaradı.
Ya iyi yapmışsınız en iyisi o zamanmış en azından uykuları daha düzenliydi huysuzluğu yoktu biz de bugün yarın derken şimdiye kaldıAynı gün doğum yaptık sanırım aybars da aynı hele.gundizleri ciddi bel ağrısı yaşıyorum. Biz 2 aylıkken olduk sünnet işinden kurtulduk
Öyle düşünme herseyin bir vakti zamanı var en azından dönmeyi ogrenmeden yapılır çabuk iyileşiyor zatenYa iyi yapmışsınız en iyisi o zamanmış en azından uykuları daha düzenliydi huysuzluğu yoktu biz de bugün yarın derken şimdiye kaldı
Benim de aynısı ya. Hem hipp hem sma da öyle oldu. Ama kuru değil kakası böyle cıvık cıvık. Doktoru o yüzden çok normal olduğunu söyledi
Doktor normal dediyse sıkıntı yoktur bağırsakları gelişir.ama ek kullandığınız bir şeyler varsa o da yapar
Doktor normal diyor. Kabız değil diye. Ama sıkıntısı oluyor işte. 2.gün başlıyor bitmeyen gaz çocuk taramalı gibi geziyorBiz sma'ya geçtiğimizde beri günde bir bazen iki kez kakasını yapıyor. En iyi bunda rahat ettik.
Çok teşekkür ederizYaaa çok tatlı maşallah resmin
Herkesın bir sınırı var dinlemiyorlarsa da napcaksın ben anne olduktan sonra o gune kadar ters hiç bişey soylemedıgım kvdeme anne olduktan sonra o gücü buldum onlar gıdecek sen uğraşacaksın yine , eğer gerçekten çocuğun uykusu oldugunu düşünmüyorsan tabı uykusu olmasa uyur mu mesela o da var tabi ama gözlemleyen sensin tabi uyanıyor on dk sonra uyutuyorsa ayrılana uyandıktan 1.5 saat sonra uyuyorsa zaten zamanı , ilk uykudan kalktıktan sonra 45-50 dk sonra ilk uykuya yatma ıhtıyacı hısseder , uyku penceresi 2 2 bucuk saattır sonrası ıcın ama bazı bebekler bı bucuk saatte de uykusu gelebılır öğle uykusu dıye gecen uykuyu daha uzun yapmak ısteyebılırler eger uyandılarsa on dk sonra tekrar uyumak isteyebilirler onu tamamlamak adına gibi gibiKızlar artık sabrım iyice taştı bugün. Kv her salondan ayrıldığımda fırsat bilip bizimkini uyutuyor. Uyku rutini değişti onun yüzünden. Hiç bu saatte kalkmazdık10 defa söylenince insana nasıl anlamaz aklım almıyor. Artık bugün biraz da suratım bozuk durdum, anladı da ve hemen açıklamasını yaptı. Çocuk mıkırdanıyormuş uyutmuş.. Ben de biraz sert bir şekilde başka sıkıntısı da olabilir, canı sıkılmış olabilir, altı batmış olabilir şu olabilir bu olabilr diye sıraladım, blr daha bana sormadan uyutmazsan sevinirim dedim. Sanırım bu sefer de hem kv hem kp kırıldı. Yani on kere söylenir mi bir insana. Bir de diyor ki, ben de gerizekalı değilim, çok söylediniz bana ama çocuk mıkırdayınca uykusu var sandım.. Allahım daha da 10 gün var gitmelerine. 12 senedir evliyim, hiç bu kadar sert konuşmadım ona. Ama defalarca kibarca söyledikten sonra haketmiş olmuyor mu?
Ya bizimki düzene girdi galiba acaba diyorum probiyotik işe yaradı mı birkaç gece çok ağlattı ama şimdi her gün yapıyor. Ama nasıl yapıyorDoktor normal diyor. Kabız değil diye. Ama sıkıntısı oluyor işte. 2.gün başlıyor bitmeyen gaz çocuk taramalı gibi geziyorAptamilden Hipp'e geçtim bi daha değişesim de gelmiyor çocuk habire mama değişiyor ondan rahatsız olacak bu sefer diye. Zeytinyağı koyuyorum mamasına, karnına zeytinyağı ile masaj yapıyorum bir de totosuna sürüyorum. Pehlivan olacak çocuk yağlana yağlana
Hangi probiyotik canım kullandığın ya doktora sorup kullanayım. Bizde arada kaka pozisyonu yaptık ama bezliyken yaptım biraz da açık deneyim bakayımYa bizimki düzene girdi galiba acaba diyorum probiyotik işe yaradı mı birkaç gece çok ağlattı ama şimdi her gün yapıyor. Ama nasıl yapıyorBen bu çocuk yapmıyor diye her sabah alıp lavaboya götürdüm bacaklarını karnına çekip sırtını göğsüme dayayıp tuttum şimdi her ıkındığında, bezini her açtığımda yapıyorum o da yapıyor genelde, hem poposunu ılık duru suyla yıkıyorum. Poposu açıkken yapmak istiyor galiba
Biogaia ya, sen işe yaramadı demiştin sanki. Belki seninkinin de düzeni odur ama rahatsız oluyorlar işte yaHangi probiyotik canım kullandığın ya doktora sorup kullanayım. Bizde arada kaka pozisyonu yaptık ama bezliyken yaptım biraz da açık deneyim bakayımNe güzel darısı başıma
Her şeyi geçtim senin sınırlarına saygı göstermiyorlar işte, sana sorabilir, arkandan iş çeviriyor gibi olmuş. Benim kv de ilk geldiğinde çocuğu verdim kucağına bi baktım umarsızca sağa sola sallıyor neyse sakin salla dedim yavaşladı. Sonra çok gazı mı oldu atak mıydı o buradayken çok ağladı sürekli elinde bi örtü peşimde sallayalım da sallayalım gazı yerleşir diyo. Sallamicam diyorum yine geliyor en son ben de senin gibi bağırdım hem çocuk ağlıyor ona stres oldum hem o peşimde sinirlerim bozulduKızlar artık sabrım iyice taştı bugün. Kv her salondan ayrıldığımda fırsat bilip bizimkini uyutuyor. Uyku rutini değişti onun yüzünden. Hiç bu saatte kalkmazdık10 defa söylenince insana nasıl anlamaz aklım almıyor. Artık bugün biraz da suratım bozuk durdum, anladı da ve hemen açıklamasını yaptı. Çocuk mıkırdanıyormuş uyutmuş.. Ben de biraz sert bir şekilde başka sıkıntısı da olabilir, canı sıkılmış olabilir, altı batmış olabilir şu olabilir bu olabilr diye sıraladım, blr daha bana sormadan uyutmazsan sevinirim dedim. Sanırım bu sefer de hem kv hem kp kırıldı. Yani on kere söylenir mi bir insana. Bir de diyor ki, ben de gerizekalı değilim, çok söylediniz bana ama çocuk mıkırdayınca uykusu var sandım.. Allahım daha da 10 gün var gitmelerine. 12 senedir evliyim, hiç bu kadar sert konuşmadım ona. Ama defalarca kibarca söyledikten sonra haketmiş olmuyor mu?
Mama kullananlara su öneriliyor diye biliyorum veriyor musun belki daha kolay yaparDoktor normal diyor. Kabız değil diye. Ama sıkıntısı oluyor işte. 2.gün başlıyor bitmeyen gaz çocuk taramalı gibi geziyorAptamilden Hipp'e geçtim bi daha değişesim de gelmiyor çocuk habire mama değişiyor ondan rahatsız olacak bu sefer diye. Zeytinyağı koyuyorum mamasına, karnına zeytinyağı ile masaj yapıyorum bir de totosuna sürüyorum. Pehlivan olacak çocuk yağlana yağlana
Bence de hak etmiş. Benim kvye her gidişimde ayakta sallayıp uyutuyor kaç kere dedim anlamıyor saldım artık.ama uyku düzenini değişse uyarırdım.anneler çekiyor yorgunluğu. Uykusu yok diyorum bak uyudu diyor 10dakika sonra çocuk uyanıkKızlar artık sabrım iyice taştı bugün. Kv her salondan ayrıldığımda fırsat bilip bizimkini uyutuyor. Uyku rutini değişti onun yüzünden. Hiç bu saatte kalkmazdık10 defa söylenince insana nasıl anlamaz aklım almıyor. Artık bugün biraz da suratım bozuk durdum, anladı da ve hemen açıklamasını yaptı. Çocuk mıkırdanıyormuş uyutmuş.. Ben de biraz sert bir şekilde başka sıkıntısı da olabilir, canı sıkılmış olabilir, altı batmış olabilir şu olabilir bu olabilr diye sıraladım, blr daha bana sormadan uyutmazsan sevinirim dedim. Sanırım bu sefer de hem kv hem kp kırıldı. Yani on kere söylenir mi bir insana. Bir de diyor ki, ben de gerizekalı değilim, çok söylediniz bana ama çocuk mıkırdayınca uykusu var sandım.. Allahım daha da 10 gün var gitmelerine. 12 senedir evliyim, hiç bu kadar sert konuşmadım ona. Ama defalarca kibarca söyledikten sonra haketmiş olmuyor mu?
Karnina youtube da kakayi tetikleyen masajlar var. Onu mu denesen acabaDoktor normal diyor. Kabız değil diye. Ama sıkıntısı oluyor işte. 2.gün başlıyor bitmeyen gaz çocuk taramalı gibi geziyorAptamilden Hipp'e geçtim bi daha değişesim de gelmiyor çocuk habire mama değişiyor ondan rahatsız olacak bu sefer diye. Zeytinyağı koyuyorum mamasına, karnına zeytinyağı ile masaj yapıyorum bir de totosuna sürüyorum. Pehlivan olacak çocuk yağlana yağlana
Ogun biri uykusundan uyandirsin onda bile huysuzluk yapiyor benimki. Cidden duzen degisince cok zoorBence de hak etmiş. Benim kvye her gidişimde ayakta sallayıp uyutuyor kaç kere dedim anlamıyor saldım artık.ama uyku düzenini değişse uyarırdım.anneler çekiyor yorgunluğu. Uykusu yok diyorum bak uyudu diyor 10dakika sonra çocuk uyanık
Hepsi öyle.bizleri bile biri uyandırsa tadımız kaçıyor bebişler ne yapsınOgun biri uykusundan uyandirsin onda bile huysuzluk yapiyor benimki. Cidden duzen degisince cok zoor
Ya bizimki düzene girdi galiba acaba diyorum probiyotik işe yaradı mı birkaç gece çok ağlattı ama şimdi her gün yapıyor. Ama nasıl yapıyorBen bu çocuk yapmıyor diye her sabah alıp lavaboya götürdüm bacaklarını karnına çekip sırtını göğsüme dayayıp tuttum şimdi her ıkındığında, bezini her açtığımda yapıyorum o da yapıyor genelde, hem poposunu ılık duru suyla yıkıyorum. Poposu açıkken yapmak istiyor galiba
Hangi probiyotik canım kullandığın ya doktora sorup kullanayım. Bizde arada kaka pozisyonu yaptık ama bezliyken yaptım biraz da açık deneyim bakayımNe güzel darısı başıma
Ya gece uykusuna geçmeden önce uzun uyumaması gerekiyor. Zaten 7'de uyku rutinimize başlıyoruz. Baktım akşam 5:30'da uyutmuş. O da 1 saat uyanmadı, uykusu vardı, ona birşey demiyorum ama gece uykusundan önce o 1 saati uyumaması gerekiyordu. Bunu defalarca söyledim. Neyse sonuçta biz çektik bütün gece. Gayet güzel gece uykusu olan çocuk normalde sabaha kadar iki defa kalkarken şimdi 4 defa kalktı. Sonuçta uykusuz kalan ben oldum.Herkesın bir sınırı var dinlemiyorlarsa da napcaksın ben anne olduktan sonra o gune kadar ters hiç bişey soylemedıgım kvdeme anne olduktan sonra o gücü buldum onlar gıdecek sen uğraşacaksın yine , eğer gerçekten çocuğun uykusu oldugunu düşünmüyorsan tabı uykusu olmasa uyur mu mesela o da var tabi ama gözlemleyen sensin tabi uyanıyor on dk sonra uyutuyorsa ayrılana uyandıktan 1.5 saat sonra uyuyorsa zaten zamanı , ilk uykudan kalktıktan sonra 45-50 dk sonra ilk uykuya yatma ıhtıyacı hısseder , uyku penceresi 2 2 bucuk saattır sonrası ıcın ama bazı bebekler bı bucuk saatte de uykusu gelebılır öğle uykusu dıye gecen uykuyu daha uzun yapmak ısteyebılırler eger uyandılarsa on dk sonra tekrar uyumak isteyebilirler onu tamamlamak adına gibi gibi
Gerçekten bir noktadan sonra insanın sabrı taşıyor. Halden anlamıyorlar. Bu sabah ikisiyle de konuştum. Neyse konuştuk anlaştık, biraz alttan aldım. Gönüllerini aldım ama ilk tepkisi kp'nin ne oldu biliyor musun, biz de iki çocuk büyüttük oldu. Öyle de her çocuğun karakteri farklı dedim, birinin uyku düzeni karakteri diğerini tutmuyor ki. mesela bizimli uyuklayarak emmeyi seviyor, cin gibiyse memede kavga ediyor sabrı çok olmuyor. Dün gece uykusunu alıp yatağa gidince haliyle emmedi ve emziremeden mama vermek zorunda kaldım, hiç yapmadığım birşey. Neyse bunları anlattım, umarım bu sefer anladılar. Güya iyilik yaptıklarını düşünüyorlar torunlarına da ama dün gece onların yüzünden anne sütü alamadan yattı.Her şeyi geçtim senin sınırlarına saygı göstermiyorlar işte, sana sorabilir, arkandan iş çeviriyor gibi olmuş. Benim kv de ilk geldiğinde çocuğu verdim kucağına bi baktım umarsızca sağa sola sallıyor neyse sakin salla dedim yavaşladı. Sonra çok gazı mı oldu atak mıydı o buradayken çok ağladı sürekli elinde bi örtü peşimde sallayalım da sallayalım gazı yerleşir diyo. Sallamicam diyorum yine geliyor en son ben de senin gibi bağırdım hem çocuk ağlıyor ona stres oldum hem o peşimde sinirlerim bozuldu
Bence de hak etmiş. Benim kvye her gidişimde ayakta sallayıp uyutuyor kaç kere dedim anlamıyor saldım artık.ama uyku düzenini değişse uyarırdım.anneler çekiyor yorgunluğu. Uykusu yok diyorum bak uyudu diyor 10dakika sonra çocuk uyanık
Yok su ver demedi hiç dr. Anne sütü de alıyor günde 300-400 ml falan alıyordur bence en az anne sütü.Mama kullananlara su öneriliyor diye biliyorum veriyor musun belki daha kolay yapar
Biraz yaptım da sanırım ben kibar yapıyorumKarnina youtube da kakayi tetikleyen masajlar var. Onu mu denesen acaba
2 günde bir olsa şükredicem bende. San simplex sorayım bi doktoruna. Salı günü halama gitmiştim orda yapmıştı bugün de gezdik gel seni halama götüreyim de kaka yapalım dedim gittik orda yaptı yineBenimki de altı açıkken yapıyor.
Arkadaşın dediği gibi altını açıp, bacaklarını ittiriyorum. Günde 1 kez ya da bazen 2 günde bir bu şekilde yapıyor.
BioGaia tek başına etkili olmadı. Onunla beraber sam simplex'e başladığımdan beri böyle yapmaya başladı , şükür yine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?