EDS denesen hani emerken mama geldikçe belki devam eder emmeye. İlla o sistemi takım almana gerek yok. Bir tane çam uçlu şırınga,bir de 5 ya da 6 no bebek beslenme sondası alırsın. İnternette videoları var nasıl verileceğinin.Çok teşekkür ederim bende sabırla vermeye çalışacağım bende emzirmek istiyorum ama bebeğim bence de biberona alıştıkaşıkla vermekte çok zor katılırcasına ağlıyor insan dayanamıyor Allah yardımcımız olsun
Çok teşekkür ederim bunada bakayım elimden gelen her şeyi yapacağımEDS denesen hani emerken mama geldikçe belki devam eder emmeye. İlla o sistemi takım almana gerek yok. Bir tane çam uçlu şırınga,bir de 5 ya da 6 no bebek beslenme sondası alırsın. İnternette videoları var nasıl verileceğinin.
Çok teşekkür ederiz canımAyrıca Deniz ne tatlı olmuş o şapkasıylaBen de az daha bu kostümü alıcaktım sonra sepetteki diğerini aldım ama şapkası olmadı koca kafasına ben de kenarını kestim
Ben Kuzey'e çekiştirerek takmaya kalksam ortalığı yıkarÇok teşekkür ederiz canımBize de anneannesi almış şapkasını çekiştire çekiştire taktık
Hiç şapka takmamış Antalya bebeleri kendilerini belli ediyorBen Kuzey'e çekiştirerek takmaya kalksam ortalığı yıkarBüyük almıştık o yüzden bunu bile taktırmadı. Çaktırmayım diyorum eşimin kucağında tv'ye dalıyor görünmeden takıcam ama nerdeee şapka kafasına değiyor bizimki bağırıyor
Onu denedim de kıyametler koptuÇok teşekkür ederiz canımBize de anneannesi almış şapkasını çekiştire çekiştire taktık
Ay o tükürük boğaza kaçma olayı bende ve babamda var, bizimkine de geçmiş. Bir ara eşim çok panik oluyordu her boğazıma birşey kaçtığında, alıştı ama yıllar sonraAmin canım. Valla onu Kuzey de yapıyor gün içinde hıık yapıyor bi hemen geçiyor. Eşimde babasında var o tükürük boğaza kaçma ırsi herhalde dedim. Geceleri olduğuna denk gelmedim derin uykuda olmuyor galiba. Bir de gece sırt üstü yatırmamaya çalışıyorum ama destek bile koysam ne yapıyor ediyor dönüyor sıpam büyüdüler artık.
Bizde 1.5 haftadır var, salya-köpük-dil çiğneme-her tuttuğunu ağzına götürmeYa diş çıkarmak için çok erken değil mi? Bizimkinin ağzından bu aralar biraz köpük şeklinde salya çıkıyor. Dün gece baya ağzının içinde çiğneme hareketi yaptı. Baktım dilini çiğniyor gibiydi. Diş için çok erken ama belirtileri çok önce başlayabilir diye de okumuştum.
Ya diş çıkarmak için çok erken değil mi? Bizimkinin ağzından bu aralar biraz köpük şeklinde salya çıkıyor. Dün gece baya ağzının içinde çiğneme hareketi yaptı. Baktım dilini çiğniyor gibiydi. Diş için çok erken ama belirtileri çok önce başlayabilir diye de okumuştum.
Ben emzirme danismanina basvurmasam mamayi birakamazdik galiba. Ama dedigin gibi kolaya cabuk alisiyorlar. Biberon olarak hep kasik biberon kullandik biz sanirim o yuzden memeyi reddetmedi hicBiberonun kolaylığına mı alıştı acaba? İnan nasıl memeye döndürülür bilmiyorum acaba biraz sabırla almasını beklemek mamayı son çare olarak vermek işe yarar mı? Bunun için de biraz ağlatmak lazım galiba of çok zor bir durum kuzum yaşamadan da akıl verir gibi şöyle yap böyle yap demek doğru değil şöyle işini iyi yapan bir emzirme danışmanına sormak lazım galiba
Ben tirnaklarini kesmeme ragmen cizmis yuzunu. Muslum baba misali dolasiyoruzBende yılbaşı fotomuzu koyimGözüne parmağını soktuğu için kızardı Daha yeni geçiyor nasıl başardıysa baya kanlanmıştı.
Aa normal demek ki. Bizde henüz tutma çok fazla yok. Eline birşey verince tutuyor ama kendisi uzanıp eline almaya başlamadı. Elini ağzına götürüyor ama.Bizde 1.5 haftadır var, salya-köpük-dil çiğneme-her tuttuğunu ağzına götürme
Valla nadir de olsa 3-4 aylıkken çıkabiliyormuş dişBizde de var köpük ve salya akması çok değil ama bir de alt dudağını emiyoralakalı mı bilmiyorum ama vücudunu keşfediyor galiba, daha yoktur diş ya
Önüne kusuyo diye büyük ağız mendili koyuyorum onu tutup çekiyp ağzına sokuyoAa normal demek ki. Bizde henüz tutma çok fazla yok. Eline birşey verince tutuyor ama kendisi uzanıp eline almaya başlamadı. Elini ağzına götürüyor ama.
Sorma ya bende habire kısaltıyorum ama yok başarıyor bi şekilde cırmayıBen tirnaklarini kesmeme ragmen cizmis yuzunu. Muslum baba misali dolasiyoruz
Bak yine tuttu götürüyoAa normal demek ki. Bizde henüz tutma çok fazla yok. Eline birşey verince tutuyor ama kendisi uzanıp eline almaya başlamadı. Elini ağzına götürüyor ama.
Sizin bebekler ne kadarlık. Benimki 2 ay bir haftalık bir şey uzatınca tutmuyor oyun halisinda ona doğru sarkan oyuncakları tutmak istiyor ama tam olarak başarılı olamıyor. Koluyla oyuncağı sıkıştırıp ağzına sokmaya çalışıyor ama ben bir şey uzatınca ona uzanmıyorAa normal demek ki. Bizde henüz tutma çok fazla yok. Eline birşey verince tutuyor ama kendisi uzanıp eline almaya başlamadı. Elini ağzına götürüyor ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?