2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
EDS denesen hani emerken mama geldikçe belki devam eder emmeye. İlla o sistemi takım almana gerek yok. Bir tane çam uçlu şırınga,bir de 5 ya da 6 no bebek beslenme sondası alırsın. İnternette videoları var nasıl verileceğinin.

Çok teşekkür ederim bunada bakayım elimden gelen her şeyi yapacağım

Ayrıca Deniz ne tatlı olmuş o şapkasıyla Ben de az daha bu kostümü alıcaktım sonra sepetteki diğerini aldım ama şapkası olmadı koca kafasına ben de kenarını kestim
Çok teşekkür ederiz canımBize de anneannesi almış şapkasını çekiştire çekiştire taktık

Çok teşekkür ederiz canımBize de anneannesi almış şapkasını çekiştire çekiştire taktık
Ben Kuzey'e çekiştirerek takmaya kalksam ortalığı yıkar Büyük almıştık o yüzden bunu bile taktırmadı. Çaktırmayım diyorum eşimin kucağında tv'ye dalıyor görünmeden takıcam ama nerdeee şapka kafasına değiyor bizimki bağırıyor

Hiç şapka takmamış Antalya bebeleri kendilerini belli ediyor
Onu denedim de kıyametler koptu

Ay o tükürük boğaza kaçma olayı bende ve babamda var, bizimkine de geçmiş. Bir ara eşim çok panik oluyordu her boğazıma birşey kaçtığında, alıştı ama yıllar sonra bizimkinde de olmasaydı iyiydi.

Ya diş çıkarmak için çok erken değil mi? Bizimkinin ağzından bu aralar biraz köpük şeklinde salya çıkıyor. Dün gece baya ağzının içinde çiğneme hareketi yaptı. Baktım dilini çiğniyor gibiydi. Diş için çok erken ama belirtileri çok önce başlayabilir diye de okumuştum.

Bizde 1.5 haftadır var, salya-köpük-dil çiğneme-her tuttuğunu ağzına götürme

Bizde de var köpük ve salya akması çok değil ama bir de alt dudağını emiyor alakalı mı bilmiyorum ama vücudunu keşfediyor galiba, daha yoktur diş ya

Ben emzirme danismanina basvurmasam mamayi birakamazdik galiba. Ama dedigin gibi kolaya cabuk alisiyorlar. Biberon olarak hep kasik biberon kullandik biz sanirim o yuzden memeyi reddetmedi hic

Aa normal demek ki. Bizde henüz tutma çok fazla yok. Eline birşey verince tutuyor ama kendisi uzanıp eline almaya başlamadı. Elini ağzına götürüyor ama.
Önüne kusuyo diye büyük ağız mendili koyuyorum onu tutup çekiyp ağzına sokuyo çabası o kadar tatlı ki her seferinde güldürüyo beni

Aa normal demek ki. Bizde henüz tutma çok fazla yok. Eline birşey verince tutuyor ama kendisi uzanıp eline almaya başlamadı. Elini ağzına götürüyor ama.
Bak yine tuttu götürüyo bi de tam tutamıyo pıtı pıtı yarı yolda düşürüyo 1 saat tekrar tutmaya çalışıyo o sırada parmakları ilgisini çekiyo döndüre döndüre bakıyo falan çok tuhaf ya

Eklentiler

• 17042071713558624915944820659049.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 48
Ya arkadaşlar ben kızımın tırnağını keserken çok zorlanıyorum ve çok korkuyorum annem kesiyor hep. Bir defa ben denedim etinden çok az kestim içim acıdı kahroldum resmen. Bugün de annem keserken bebek elini çekti ve yine birazcik kesildi kanadı mahvoldum annemle üzüntüden. Bugün elektrikli tırnak torpusu sipariş ettim internetten inşallah işe yarar ama yorumlar çok iyi değildi. Var mı sizin bir yönteminiz önereceğiniz bir şey

Merhaba güzel anneler
Yeni yiliniz kutlu olsun inşallah guzel gunler yasariz.
İnci bugun tam 3 aylik,kilosu 500 grdan az almis bu ay...kusmasi var mamayi degistirdim bunuda sevmedi bitirmiyor,siz hangi mamayi kullaniyorsunuz

Sizin bebekler ne kadarlık. Benimki 2 ay bir haftalık bir şey uzatınca tutmuyor oyun halisinda ona doğru sarkan oyuncakları tutmak istiyor ama tam olarak başarılı olamıyor. Koluyla oyuncağı sıkıştırıp ağzına sokmaya çalışıyor ama ben bir şey uzatınca ona uzanmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…