2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ya benimki sadece yumruk şeklinde uzatıyor elini henüz keşfedemedi, ben bazen eline tutuşturuyorum
Ben elektrikli törpüyle yapıyorum emerken, kolay oluyor bence, ben de kesmeye korkuyorum.

Ben emzirme danismanina basvurmasam mamayi birakamazdik galiba. Ama dedigin gibi kolaya cabuk alisiyorlar. Biberon olarak hep kasik biberon kullandik biz sanirim o yuzden memeyi reddetmedi hic
Kaşık biberon ben de aldım ama vermeyi beceremedim onunla çok akıyor bir anda. Nasıl verdiniz kaşık biberonla? Bir de emzirme danışmanının diğer önerileri neydi, sütünü sağmanı istedi mi?

Merhaba güzel anneler
Yeni yiliniz kutlu olsun inşallah guzel gunler yasariz.
İnci bugun tam 3 aylik,kilosu 500 grdan az almis bu ay...kusmasi var mamayi degistirdim bunuda sevmedi bitirmiyor,siz hangi mamayi kullaniyorsunuz
Hipp ile başladım kabızlık problemi olunca sonra sma optiproya geçtim memnunum

Ya benimki sadece yumruk şeklinde uzatıyor elini henüz keşfedemedi, ben bazen eline tutuşturuyorum

Ben elektrikli törpüyle yapıyorum emerken, kolay oluyor bence, ben de kesmeye korkuyorum.
Bu ds yeni başladı babasının hastalığında can sıkıntısından elini keşfetti yatak odasında izoleydik çocuk yatak odasının kapısına gelince ağlamaya başlıyo yatakta etkinlik yapmaktan kitap okumaktan gına geldi bebeme keşifle elini buldu

tam 2 aylıkken benimki de oyun halısında aynıydı, şuan 2 ay 23 günlük bu tutma yakalama olayı yeni başladı ve bi anda oldu ben de şaşırdım dün dokunamazken ertesi gün bi anda yakalamaya başladı

Bizimki 13 haftalık. Henüz kendi uzanıp tutma yok. Uzanıp eliyle değiyor, emerken yakama yapışıyor o kadar. Ama oyuncak filan tutmuyor, sadece ben eline verirsem tutuyor.

Bizimki 13 haftalık. Henüz kendi uzanıp tutma yok. Uzanıp eliyle değiyor, emerken yakama yapışıyor o kadar. Ama oyuncak filan tutmuyor, sadece ben eline verirsem tutuyor.
Bir de hep kendini kaldırmaya çalışıyor. Yere yorgan attım yerde bırakıyorum tuvalete falan giderken asla güven olmaz çünkü kendini kaldırıp yana düşüyor. Önceden uzanirdi bende onu kartlarla oynatirdim şimdi hep kalkma peşinde hiç öyle uzanmıyor oturma hareketi yapıyor emdikten sonra yapınca da kendini kastirdigi için kusuyor

Bızım bır ay olcak nerdeyse hepsı var tahmınımce 5.5 bucuk ay gıbı çıkartır alt damakları beyazlaşmış cok tükürük bolca ıslatma var

Ben emzirme danismanina basvurmasam mamayi birakamazdik galiba. Ama dedigin gibi kolaya cabuk alisiyorlar. Biberon olarak hep kasik biberon kullandik biz sanirim o yuzden memeyi reddetmedi hic
En çok ne işe yaradı emzirme danışmanında canım

Selam kızlar sabah kalktık bebemde kocamda Konjonktivit olmus ikisininde gözler kırmızı, doktora ıkı hfta once sıra almıştım zaten , denk geldı 4 ayına az kaldığı ıcın aylık kontrolünü yaptı düzeltilmiş ay olarak değerlendırıyor hep atatalya ben cok erken doğmadığı için öyle düşünmedim hiç ama , neyse işte sonra sağlık ocağında rotarix ve nimenrix olduk oylee

Bu arada ben tırnaklarını emerken kesıyorum tırnak makasıyla, törpü bana külfet geldı

Geçmiş olsun canım. Doktorlar öyle kabul ediyor hep galiba ama bence öyle değil.

Hiç şapka takmamış Antalya bebeleri kendilerini belli ediyor

Onu denedim de kıyametler koptu
Ahahqhw bende kafasında çekiştirmedim canım elimde çekiştirip açtım
Ama biz Eskişehir-Kütahya ayazında 1.5-2 saat yürüyüş yapıyoruz mecbur o şapka takılıyor

Bızım bır ay olcak nerdeyse hepsı var tahmınımce 5.5 bucuk ay gıbı çıkartır alt damakları beyazlaşmış cok tükürük bolca ıslatma var
Bizim de neredeyse 15 gündür köpük var bir kaç gündür de salyası akmaya başladı ve damaklarda hafiften beyazlık var.
Bana arkadaşım salyası 3.aydan başlıyor ama erken de çıkabilir geç de çıkabilir demişti.

Tam uyanmadan uyku araları geceleri emziriyorum bende bizde o durumu yaşıyoruz bir süredir savaş içindeyim

Merhaba güzel anneler
İnci bugun tam 3 aylik,kilosu 500 grdan az almis bu ay...kusmasi var mamayi degistirdim bunuda sevmedi bitirmiyor,siz hangi mamayi kullaniyorsunuz
Merhaba canım sma kullanıyoruz sen ne kullandın neden değiştiniz

Merhaba güzel anneler
Merhaba Ben bi süredir Hipp kullanıyordum bu hafta Aptamile döndüm. Hipp içtikten sonra kusması vardı ben fazla içmeye bağlıyordum ama aptamilden sonra o kadar kusmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…