Ya benimki sadece yumruk şeklinde uzatıyor elini henüz keşfedemedi, ben bazen eline tutuşturuyorumBak yine tuttu götürüyobi de tam tutamıyo pıtı pıtı yarı yolda düşürüyo 1 saat tekrar tutmaya çalışıyo o sırada parmakları ilgisini çekiyo döndüre döndüre bakıyo falan çok tuhaf ya
Ben elektrikli törpüyle yapıyorum emerken, kolay oluyor bence, ben de kesmeye korkuyorum.Ya arkadaşlar ben kızımın tırnağını keserken çok zorlanıyorum ve çok korkuyorum annem kesiyor hep. Bir defa ben denedim etinden çok az kestim içim acıdı kahroldum resmen. Bugün de annem keserken bebek elini çekti ve yine birazcik kesildi kanadı mahvoldum annemle üzüntüden. Bugün elektrikli tırnak torpusu sipariş ettim internetten inşallah işe yarar ama yorumlar çok iyi değildi. Var mı sizin bir yönteminiz önereceğiniz bir şey
Kaşık biberon ben de aldım ama vermeyi beceremedim onunla çok akıyor bir anda. Nasıl verdiniz kaşık biberonla? Bir de emzirme danışmanının diğer önerileri neydi, sütünü sağmanı istedi mi?Ben emzirme danismanina basvurmasam mamayi birakamazdik galiba. Ama dedigin gibi kolaya cabuk alisiyorlar. Biberon olarak hep kasik biberon kullandik biz sanirim o yuzden memeyi reddetmedi hic
Hipp ile başladım kabızlık problemi olunca sonra sma optiproya geçtim memnunumMerhaba güzel anneler
Yeni yiliniz kutlu olsun inşallah guzel gunler yasariz.
İnci bugun tam 3 aylik,kilosu 500 grdan az almis bu ay...kusmasi var mamayi degistirdim bunuda sevmedi bitirmiyor,siz hangi mamayi kullaniyorsunuz
Bu ds yeni başladı babasının hastalığında can sıkıntısından elini keşfettiYa benimki sadece yumruk şeklinde uzatıyor elini henüz keşfedemedi, ben bazen eline tutuşturuyorum
Ben elektrikli törpüyle yapıyorum emerken, kolay oluyor bence, ben de kesmeye korkuyorum.
tam 2 aylıkken benimki de oyun halısında aynıydı, şuan 2 ay 23 günlük bu tutma yakalama olayı yeni başladı ve bi anda oldu ben de şaşırdım dün dokunamazken ertesi gün bi anda yakalamaya başladıSizin bebekler ne kadarlık. Benimki 2 ay bir haftalık bir şey uzatınca tutmuyor oyun halisinda ona doğru sarkan oyuncakları tutmak istiyor ama tam olarak başarılı olamıyor. Koluyla oyuncağı sıkıştırıp ağzına sokmaya çalışıyor ama ben bir şey uzatınca ona uzanmıyor
Kasik biberonla o ictikce damlattim. Geceleri ozellikle 1-5 arasi sagmami onerdi.Kaşık biberon ben de aldım ama vermeyi beceremedim onunla çok akıyor bir anda. Nasıl verdiniz kaşık biberonla? Bir de emzirme danışmanının diğer önerileri neydi, sütünü sağmanı istedi mi?
Bizimki 13 haftalık. Henüz kendi uzanıp tutma yok. Uzanıp eliyle değiyor, emerken yakama yapışıyor o kadar. Ama oyuncak filan tutmuyor, sadece ben eline verirsem tutuyor.Sizin bebekler ne kadarlık. Benimki 2 ay bir haftalık bir şey uzatınca tutmuyor oyun halisinda ona doğru sarkan oyuncakları tutmak istiyor ama tam olarak başarılı olamıyor. Koluyla oyuncağı sıkıştırıp ağzına sokmaya çalışıyor ama ben bir şey uzatınca ona uzanmıyor
Bir de hep kendini kaldırmaya çalışıyor. Yere yorgan attım yerde bırakıyorum tuvalete falan giderken asla güven olmaz çünkü kendini kaldırıp yana düşüyor. Önceden uzanirdi bende onu kartlarla oynatirdim şimdi hep kalkma peşinde hiç öyle uzanmıyor oturma hareketi yapıyor emdikten sonra yapınca da kendini kastirdigi için kusuyorBizimki 13 haftalık. Henüz kendi uzanıp tutma yok. Uzanıp eliyle değiyor, emerken yakama yapışıyor o kadar. Ama oyuncak filan tutmuyor, sadece ben eline verirsem tutuyor.
Bızım bır ay olcak nerdeyse hepsı var tahmınımce 5.5 bucuk ay gıbı çıkartır alt damakları beyazlaşmış cok tükürük bolca ıslatma varYa diş çıkarmak için çok erken değil mi? Bizimkinin ağzından bu aralar biraz köpük şeklinde salya çıkıyor. Dün gece baya ağzının içinde çiğneme hareketi yaptı. Baktım dilini çiğniyor gibiydi. Diş için çok erken ama belirtileri çok önce başlayabilir diye de okumuştum.
En çok ne işe yaradı emzirme danışmanında canımBen emzirme danismanina basvurmasam mamayi birakamazdik galiba. Ama dedigin gibi kolaya cabuk alisiyorlar. Biberon olarak hep kasik biberon kullandik biz sanirim o yuzden memeyi reddetmedi hic
Gece sagmak bence.birde bol suEn çok ne işe yaradı emzirme danışmanında canım
Geçmiş olsun canım. Doktorlar öyle kabul ediyor hep galiba ama bence öyle değil.Selam kızlar sabah kalktık bebemde kocamda Konjonktivit olmus ikisininde gözler kırmızı, doktora ıkı hfta once sıra almıştım zaten , denk geldı 4 ayına az kaldığı ıcın aylık kontrolünü yaptı düzeltilmiş ay olarak değerlendırıyor hepatatalya ben cok erken doğmadığı için öyle düşünmedim hiç ama , neyse işte sonra sağlık ocağında rotarix ve nimenrix olduk oylee
Bu arada ben tırnaklarını emerken kesıyorum tırnak makasıyla, törpü bana külfet geldı
Ben Kuzey'e çekiştirerek takmaya kalksam ortalığı yıkarBüyük almıştık o yüzden bunu bile taktırmadı. Çaktırmayım diyorum eşimin kucağında tv'ye dalıyor görünmeden takıcam ama nerdeee şapka kafasına değiyor bizimki bağırıyor
Ahahqhw bende kafasında çekiştirmedim canım elimde çekiştirip açtımHiç şapka takmamış Antalya bebeleri kendilerini belli ediyor
Onu denedim de kıyametler koptu
Ya diş çıkarmak için çok erken değil mi? Bizimkinin ağzından bu aralar biraz köpük şeklinde salya çıkıyor. Dün gece baya ağzının içinde çiğneme hareketi yaptı. Baktım dilini çiğniyor gibiydi. Diş için çok erken ama belirtileri çok önce başlayabilir diye de okumuştum.
Bizim de neredeyse 15 gündür köpük var bir kaç gündür de salyası akmaya başladı ve damaklarda hafiften beyazlık var.Bızım bır ay olcak nerdeyse hepsı var tahmınımce 5.5 bucuk ay gıbı çıkartır alt damakları beyazlaşmış cok tükürük bolca ıslatma var
Gece 1 kez mi sandın canım bir de 15-10-10 şeklinde mi sağım yaptınGece sagmak bence.birde bol su
Tam uyanmadan uyku araları geceleri emziriyorum bende bizde o durumu yaşıyoruz bir süredir savaş içindeyimAslında ev işini o kadar takmıyorum kimse gelip gitmiyor zaten gelse de bebekli eve geliyorlar kimse kusura bakmasın kasmıyorum beni üzen psikolojik olarak yoran şey bebeğimin beslenmesi
Onun dışında herşeyi güzel elimden geldiğince yapıyorum iyi baktığımı düşünüyorum ama beslenmeye gelince kitlenip kalıyorum memeyi almıyor tamamen mamaya başladı gibi birşey
Merhaba canım sma kullanıyoruz sen ne kullandın neden değiştinizMerhaba güzel anneler
İnci bugun tam 3 aylik,kilosu 500 grdan az almis bu ay...kusmasi var mamayi degistirdim bunuda sevmedi bitirmiyor,siz hangi mamayi kullaniyorsunuz
15-10-5 yaptim kuzumGece 1 kez mi sandın canım bir de 15-10-10 şeklinde mi sağım yaptın
MerhabaMerhaba güzel anneler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?