Ben şimdiye kadar hep o törpüden yaptım çok memnunumYa arkadaşlar ben kızımın tırnağını keserken çok zorlanıyorum ve çok korkuyorum annem kesiyor hep. Bir defa ben denedim etinden çok az kestim içim acıdı kahroldum resmen. Bugün de annem keserken bebek elini çekti ve yine birazcik kesildi kanadı mahvoldum annemle üzüntüden. Bugün elektrikli tırnak torpusu sipariş ettim internetten inşallah işe yarar ama yorumlar çok iyi değildi. Var mı sizin bir yönteminiz önereceğiniz bir şey
Elektrikli dediğin hangisi bilmiyorum ama pilli olandansa bende onunla yapıyorum kullanımı kolay benceYa arkadaşlar ben kızımın tırnağını keserken çok zorlanıyorum ve çok korkuyorum annem kesiyor hep. Bir defa ben denedim etinden çok az kestim içim acıdı kahroldum resmen. Bugün de annem keserken bebek elini çekti ve yine birazcik kesildi kanadı mahvoldum annemle üzüntüden. Bugün elektrikli tırnak torpusu sipariş ettim internetten inşallah işe yarar ama yorumlar çok iyi değildi. Var mı sizin bir yönteminiz önereceğiniz bir şey
Aptamil iciyordu son zamanlar cok kustugu icin bebelac golda gectik ,ama bebelac goldu sevmedi icmiyorMerhaba canım sma kullanıyoruz sen ne kullandın neden değiştiniz
Pilli galiba evet elektrikli demişim. Umarım bende memnun kalırım çünkü çok hızlı uzuyor tırnağı ve eli hep ağzında artıkElektrikli dediğin hangisi bilmiyorum ama pilli olandansa bende onunla yapıyorum kullanımı kolay bence
Aynen çok hızlı uzuyor sürekli yüzünü çiziyor. Tırnak içleri siyah siyah oluyor kış ya bizim kıyafetlerin tüyünü topluyor habire bende törpülüyorum. Pazar günü de gözüne sokmuş parmağını 2 gün kanlıydı gözü yeni geçtiPilli galiba evet elektrikli demişim. Umarım bende memnun kalırım çünkü çok hızlı uzuyor tırnağı ve eli hep ağzında artık
Ben saldım bu ara ya ama mamayı az yiyor max 300 ml.15-10-5 yaptim kuzum
Kuzum biliyorsun hipp bize iyi geldi ne kusma ne gaz ne kabızlık çok şükür iyiyiz ama bende sma denemek istiyordum.MerhabaBen bi süredir Hipp kullanıyordum bu hafta Aptamile döndüm. Hipp içtikten sonra kusması vardı ben fazla içmeye bağlıyordum ama aptamilden sonra o kadar kusmuyor
Sma denemeyi bende istiyordum canım ama işte doktorun dediğini bende düşündüm ☺ Aptamil daha önce kullandığımız için yine ona döndüm. Kusması azaldı bi de hippten sonra çocuuum babannem gibi geğiriyorduBen saldım bu ara ya ama mamayı az yiyor max 300 ml.
Sütüm artmış olabilir bakalım kilo alımı da haftalık 200-250 gr gidiyor.
Kuzum biliyorsun hipp bize iyi geldi ne kusma ne gaz ne kabızlık çok şükür iyiyiz ama bende sma denemek istiyordum.
Doktorumuz özel mamalar dışında hepsi aynı devam sütü çocuğa iyi geliyorsa değiştirip sindirimi bozmayın dedi bizde hippten devam ediyoruz
Biz cow & gate, aptamil, hipp hepsini denedik. En son sma'da karar kıldık, en iyi o geldi bize.Ben saldım bu ara ya ama mamayı az yiyor max 300 ml.
Kuzum biliyorsun hipp bize iyi geldi ne kusma ne gaz ne kabızlık çok şükür iyiyiz ama bende sma denemek istiyordum.
Doktorumuz özel mamalar dışında hepsi aynı devam sütü çocuğa iyi geliyorsa değiştirip sindirimi bozmayın dedi bizde hippten devam ediyoruz
Bizimki cokta emmiyor nasil kilo aliyor anlamadim. Sanirim daha cok cekip hemen doyuyorBen saldım bu ara ya ama mamayı az yiyor max 300 ml.
Süt çok gelince Kuzey genzine kaçırıyor ya. Ben gece sağım yapmıyorum ya uykuya yenik düşüyorum. Kuzey de uyuyor 5 gibi emişiyoruz ancaBizimki cokta emmiyor nasil kilo aliyor anlamadim. Sanirim daha cok cekip hemen doyuyor
Gunduz memede cok yatiriyorum ben yanimda hep emme halinde oyle uyuyor belki ondanda benim artmis olablirSüt çok gelince Kuzey genzine kaçırıyor ya. Ben gece sağım yapmıyorum ya uykuya yenik düşüyorum. Kuzey de uyuyor 5 gibi emişiyoruz anca
Gündüz bende huzursuzlandıkça alıyorum. Ben çözemedim ya dün gece emzirirken öbür taraf ıslanıyordu ona alayım dedim bi baktım fışkırıyor. Ondan önceki gece de emdiğiyle doymadı mama verdim dengesi yokGunduz memede cok yatiriyorum ben yanimda hep emme halinde oyle uyuyor belki ondanda benim artmis olablir
Aptamilde kilosu nasıldı bence hemen degisinAptamil iciyordu son zamanlar cok kustugu icin bebelac golda gectik ,ama bebelac goldu sevmedi icmiyor
Aptamille iyi gidiyorduk ,aptamil verdim yine icti cocugum masallah ,fişkirarak kusmadigi sürece sorun yok degilmiAptamilde kilosu nasıldı bence hemen degisin
Elleride hep yumruk halinde günde defalarca pamuklar çıkarıyorum parmak aralarından. Bir de bir fotoğraf gördüm ayak parmağına çorabın ipi dolanmış bebeğin her gün tek tek parmak aralarını kontrol ediyorum :) kulak arkası da kuruyor kulak pamuğuna yağ sürüp haftalık siliyorum. Ona yaptığım bakımın yarısını kendime yapamıyorum malesef vakit yok :) eşim bakarsa banyo yapıyorum anca oAynen çok hızlı uzuyor sürekli yüzünü çiziyor. Tırnak içleri siyah siyah oluyor kış ya bizim kıyafetlerin tüyünü topluyor habire bende törpülüyorum. Pazar günü de gözüne sokmuş parmağını 2 gün kanlıydı gözü yeni geçti
Ay o ip dolanma fotosunu bende gördüm fobi oldu kontrol ediyorum sürekliElleride hep yumruk halinde günde defalarca pamuklar çıkarıyorum parmak aralarından. Bir de bir fotoğraf gördüm ayak parmağına çorabın ipi dolanmış bebeğin her gün tek tek parmak aralarını kontrol ediyorum :) kulak arkası da kuruyor kulak pamuğuna yağ sürüp haftalık siliyorum. Ona yaptığım bakımın yarısını kendime yapamıyorum malesef vakit yok :) eşim bakarsa banyo yapıyorum anca o
Bazen bendede doymak bilmiyor. Neye gore yapiyorlar.bunu bilmiyorumGündüz bende huzursuzlandıkça alıyorum. Ben çözemedim ya dün gece emzirirken öbür taraf ıslanıyordu ona alayım dedim bi baktım fışkırıyor. Ondan önceki gece de emdiğiyle doymadı mama verdim dengesi yok
Ben 2 ay kontrolune gttim 40 gunde toplam 1400 almisiz3 aylik kilo kontrolunde sizin bebisler kac gr almis kızlar. Ilk aylardaki gibi 1 kilo mu alinmasi gerekiyor
Hem öyle hem de kilo alımı normalse kusmasini çok dert etmeyin bence az az sık sık vermeyi deneyinAptamille iyi gidiyorduk ,aptamil verdim yine icti cocugum masallah ,fişkirarak kusmadigi sürece sorun yok degilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?