2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ben şimdiye kadar hep o törpüden yaptım çok memnunum

Elektrikli dediğin hangisi bilmiyorum ama pilli olandansa bende onunla yapıyorum kullanımı kolay bence

Pilli galiba evet elektrikli demişim. Umarım bende memnun kalırım çünkü çok hızlı uzuyor tırnağı ve eli hep ağzında artık
Aynen çok hızlı uzuyor sürekli yüzünü çiziyor. Tırnak içleri siyah siyah oluyor kış ya bizim kıyafetlerin tüyünü topluyor habire bende törpülüyorum. Pazar günü de gözüne sokmuş parmağını 2 gün kanlıydı gözü yeni geçti

15-10-5 yaptim kuzum
Ben saldım bu ara ya ama mamayı az yiyor max 300 ml.
Sütüm artmış olabilir bakalım kilo alımı da haftalık 200-250 gr gidiyor.

Merhaba Ben bi süredir Hipp kullanıyordum bu hafta Aptamile döndüm. Hipp içtikten sonra kusması vardı ben fazla içmeye bağlıyordum ama aptamilden sonra o kadar kusmuyor
Kuzum biliyorsun hipp bize iyi geldi ne kusma ne gaz ne kabızlık çok şükür iyiyiz ama bende sma denemek istiyordum.
Doktorumuz özel mamalar dışında hepsi aynı devam sütü çocuğa iyi geliyorsa değiştirip sindirimi bozmayın dedi bizde hippten devam ediyoruz

Sma denemeyi bende istiyordum canım ama işte doktorun dediğini bende düşündüm ☺ Aptamil daha önce kullandığımız için yine ona döndüm. Kusması azaldı bi de hippten sonra çocuuum babannem gibi geğiriyordu Şimdi daha normal sanki. Her bebeğin bünyesi farklı ya bizimkine yaramamış demek dedim aptamilden devam

Biz cow & gate, aptamil, hipp hepsini denedik. En son sma'da karar kıldık, en iyi o geldi bize.

Bizimki cokta emmiyor nasil kilo aliyor anlamadim. Sanirim daha cok cekip hemen doyuyor

Süt çok gelince Kuzey genzine kaçırıyor ya. Ben gece sağım yapmıyorum ya uykuya yenik düşüyorum. Kuzey de uyuyor 5 gibi emişiyoruz anca
Gunduz memede cok yatiriyorum ben yanimda hep emme halinde oyle uyuyor belki ondanda benim artmis olablir

Gunduz memede cok yatiriyorum ben yanimda hep emme halinde oyle uyuyor belki ondanda benim artmis olablir
Gündüz bende huzursuzlandıkça alıyorum. Ben çözemedim ya dün gece emzirirken öbür taraf ıslanıyordu ona alayım dedim bi baktım fışkırıyor. Ondan önceki gece de emdiğiyle doymadı mama verdim dengesi yok

Elleride hep yumruk halinde günde defalarca pamuklar çıkarıyorum parmak aralarından. Bir de bir fotoğraf gördüm ayak parmağına çorabın ipi dolanmış bebeğin her gün tek tek parmak aralarını kontrol ediyorum :) kulak arkası da kuruyor kulak pamuğuna yağ sürüp haftalık siliyorum. Ona yaptığım bakımın yarısını kendime yapamıyorum malesef vakit yok :) eşim bakarsa banyo yapıyorum anca o

Ay o ip dolanma fotosunu bende gördüm fobi oldu kontrol ediyorum sürekli

Bazen bendede doymak bilmiyor. Neye gore yapiyorlar.bunu bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…