Endoskopi için hafif bir sedasyon verirler onla sanırım 6 saat kadar emzirmesen oluyordu bi bakmak lazım ama umarım basit bir ağrıdır ve feçeeBen düğmeli pijama aldım bikaç tane hep onları giyiyorum gece üşünüyor yoksa ya karnım ağrıdı bikaç kez ondan sonra stok yaptımBir de emzirme atleti aldım gece rahat emziriyorum. Benim mide de sıkıntılı reflü de olabilir o da yakıyor olabilir boğazımı. Gitsem endoskopi diyecek dr anestezi falan lazım emziriyorum ya bilemedim
İnşallah canım ya hasta olmayalım da öbürleri olsun varsınEndoskopi için hafif bir sedasyon verirler onla sanırım 6 saat kadar emzirmesen oluyordu bi bakmak lazım ama umarım basit bir ağrıdır ve feçee
İnşallah işe yararHoş geldin kuzu iyidir sen nasılsın? Benim yeni dökülmeye başladı. Yves rosherin saç dökülmesine karşı olan şampuanını kullanıyorum beni kurtarır mı bilmem
Hadi bakalımm serüven başlasın
Şampuanı bi deneyim. tarağımda var. O köpük kremler benim saçımı erken yağlandırıyor yaaa ☹Canım bende de vardı dökülme çok fazla değildi ama. Urban care’in kafein biotinli şampuanına geçtim iyi geldi. Şu silikon tarağımsı şey var ya onunla masaj yaparak şampuanlıyorum saçımı. Bebek saç çıkarttı hatta kafamda bir sürü. Kokusunu hiç sevmedim o yüzden morfose’un süt kokulu köpük kremini aldım bir de onu kullanıyorum ıslak saçıma. Saç tipim ince telli normal yani yağlı ya da kuru değil saçım. 3 güne bir falan yağlanır. Boyu da omzumun aşağısında bayaa. Ürünlerin görselini atıyorum eke.
Of her banyoda tarıyorum saçımı dökülen dökülsün diye tomar tomar saç geliyor ama hala çocuğun elleri saç. Robottan sürekli saç temizliyorumİnşallah işe yarardene bakalım. Ben sebamedin dökülme karşıtı şampuanı kullanıyorum çok memnundum ama o bile kar etmedi
Şampuanı bi deneyim. tarağımda var. O köpük kremler benim saçımı erken yağlandırıyor yaaa ☹urban care tonik içeriği temiz mi keşke onu bi öğrensek o cidden ile yarıyor. Hc care saç yağı ıle birlikte kullanınca bebek saç çıkartıyor.
Analık böyleymiş galiba ben de aynı durumdayım ve çok bunaldım artık. Eşler de anlamıyor anlam veremiyor bu kadar endişeye bence. O kadar yalnız ve anlaşılmaz hissediyorum ki çoğu zaman. Belki zamanla törpülenir diye umut ediyorum ya da alışırım böyle yaşamaya.Sağol canım. Emziriyorum aynen illaki geçiyordur antikor. Hasta mıyım onu da bilmiyorum ki artık kbb gitmekten bıktım gidiyorum enfeksiyon görünmüyor diyor yolluyor. Oldu bitti yüzüne nefes almam Kuzey'in de dün bi nazal aspiratör yaptıydım şimdi o içime dert oldu ya enfeksiyon varsa diye. Sonra arttı ağrım. Gerçi onda içime çekiyorum ,nefes vermiyorum da direkt burnuna çocuumun ne bileyim amaan kafayı yicem bi gün herşeyi kafama takmaktan.
Korur canım ben şuan felaket hastayım öksürük falan fena kızımla da dipdibeyiz benden başka babasında falan durmuyor gece aynı yatakta yatıyoruz maskeye ve el temizliğine dikkat ediyorum bulaşma olmadi henüz şükür oğlumda da aynen böyle gastalanmistim geçmemişti ona senin vücudunda üretilen antikorlar süte de geçiyorYa kızlar benim geçmeyen bi boğaz ağrım var bu beni çok tedirgin ediyor. Gerçekten hastalıktan ağrıyı farketmeyeceğim diye. Arada bi azalıp geçip tekrar başlıyor muhtemelen geniz akıntısı var sünizit olabilir tahriş ediyor. Dün akşamdan beri ağrı biraz fazla gibi. Annem diyorki senin sütünden antikoru geçiyordur ona merak etme. Biraz mantıklı ama ne bileyim o kadar da korumaz herhalde diyorum korur mu ki ya. Valla bi içim rahat edemiyor
Şuan hastayım ama bende nazal aspiratör kullanıyorum mecbur dediğin gibi uflemiyorsun içine çekiyorsun bisey olmaz inşallahSağol canım. Emziriyorum aynen illaki geçiyordur antikor. Hasta mıyım onu da bilmiyorum ki artık kbb gitmekten bıktım gidiyorum enfeksiyon görünmüyor diyor yolluyor. Oldu bitti yüzüne nefes almam Kuzey'in de dün bi nazal aspiratör yaptıydım şimdi o içime dert oldu ya enfeksiyon varsa diye. Sonra arttı ağrım. Gerçi onda içime çekiyorum ,nefes vermiyorum da direkt burnuna çocuumun ne bileyim amaan kafayı yicem bi gün herşeyi kafama takmaktan.
Sorma eşler hiç anlamıyor hastalık hastası oldun diyor ama işte anayız biz.Analık böyleymiş galiba ben de aynı durumdayım ve çok bunaldım artık. Eşler de anlamıyor anlam veremiyor bu kadar endişeye bence. O kadar yalnız ve anlaşılmaz hissediyorum ki çoğu zaman. Belki zamanla törpülenir diye umut ediyorum ya da alışırım böyle yaşamaya.
Emziriyorum bende bol bol öyle ayrı kalamıyoruz ki hep bizi istiyorlar korur inşallah sana da geçmiş olsun bebekle hastalık zor.Korur canım ben şuan felaket hastayım öksürük falan fena kızımla da dipdibeyiz benden başka babasında falan durmuyor gece aynı yatakta yatıyoruz maskeye ve el temizliğine dikkat ediyorum bulaşma olmadi henüz şükür oğlumda da aynen böyle gastalanmistim geçmemişti ona senin vücudunda üretilen antikorlar süte de geçiyor
Benim alerjik de olabilir ama doğum öncesi böyle birşey yoktu. Hamilelikte vücut değişebiliyormuş belki sonradan çıktı bir şeye alerjim. Gitsem iyi olacakŞuan hastayım ama bende nazal aspiratör kullanıyorum mecbur dediğin gibi uflemiyorsun içine çekiyorsun bisey olmaz inşallah
Seninde alerjin falan mi var ki acaba bide alerji bölümüne görün istersen
Canım doğum olmasa bile alerji böyle bisey yıllarca tepki vermediği birseye birden tepki verebiliyor vücut.. erkek kardeşimin küçükken biseyi yoktu 20 yıl yediği yumurta 20 yaşından sonra alerji yapmaya başladı meselaSorma eşler hiç anlamıyor hastalık hastası oldun diyor ama işte anayız biz.
Emziriyorum bende bol bol öyle ayrı kalamıyoruz ki hep bizi istiyorlar korur inşallah sana da geçmiş olsun bebekle hastalık zor.
Benim alerjik de olabilir ama doğum öncesi böyle birşey yoktu. Hamilelikte vücut değişebiliyormuş belki sonradan çıktı bir şeye alerjim. Gitsem iyi olacak
Şimdi sen alerji diyince aklıma geldi. Doğum sonrası tahin helvası yedim hergün ve boğaz ağrım oldu. Bıraktım geçmişti. Hibeş bilir misin bilmem Antalya'da biliniyor çok bilen yok ☺ Tahinli bi meze birkaç gündür kahvaltıda ondan yiyorum o yapmış olabilirCanım doğum olmasa bile alerji böyle bisey yıllarca tepki vermediği birseye birden tepki verebiliyor vücut.. erkek kardeşimin küçükken biseyi yoktu 20 yıl yediği yumurta 20 yaşından sonra alerji yapmaya başladı mesela
Gece uyanmıyorsa evet uyandırmamalı, ama 4-5 saat cok fazla benceMerhaba kizlar İnciyi bugun kontrole götürdüm, kusuyor mamayimi sevmiyor yada bi hastalikmi var diye.
****Doktor ama aralarini artik uzatmam gerektigini (ben 2.5 3 saatte bir yediriyordum) 4 5 saatte bir yedirmem gerektigini
****beslerken dik beslemeye calismaliymisim cok yatar pozisyon olmamamliymis
****beslenme arasinda gazini cikarip tekrar devam etmeliymisim
****kesinlikle ellerinden opmeyin dedi ellerini agzina goturme zamani oldugu icin mikroplar.direknzarar veriyormus
****gece eger uyanmiyorsa aglamiyorsa mama diye vermicekmisim gece uzun uyumaya alismaliymis artik
****devit3 damlaya devam .duzenli olarak kaka yapiyorsa gaz damlalalrina yada baska biseye gerek yokmus.
Saglik ocagi 5700 cikarmisti aslinda 6130 gr olmus yavrum uzulmustum az aldi diye.artik eskisi gibi cok kilo almicaklarmis.
Oyuzden kusuyormus canim ,anne sutunu hemen hazmediyormus mide ama mama yiyince arayi uzatmak gerekiyormusGece uyanmıyorsa evet uyandırmamalı, ama 4-5 saat cok fazla bence
Kuzey'i 7 saat olunca ben uyandırdım bu geceGece uyanmıyorsa evet uyandırmamalı, ama 4-5 saat cok fazla bence
Kaçlık veriyordun mamayı 3 saatte bir?Oyuzden kusuyormus canim ,anne sutunu hemen hazmediyormus mide ama mama yiyince arayi uzatmak gerekiyormus
Linanın max 5 saat uyuduğuna sahıt oldum oda bi kere falanKuzey'i 7 saat olunca ben uyandırdım bu geceBen normalde 90lık mama veriyorum gece. Uyumuştum eşim 120lik vermiş bizimki zaten uykudan uyanamıyor çok gülüyorum minik uykucum Arada uyanıyorum bazen bakıyorum elini emiyor acıkmış muhtemelen iki sallıyorum geri uyuyor Sabah da aldım artık emsin diye kucağıma aldım uyandı direkt vüüeee acıktığı aklına geldi. Salı aylık kontrol var sorucam bakalım kaç saate kadar uyandırmasam olur
Anne sütü olsa muhtemelen bizimde daha sık olurdu da mama tok tutuyor. 10 gibi uyuyor 12-yarım gibi mama alıyor. 90lık verirsem 5-6 gibi uyanıp emiyor sonra 8de kalkıyor.Linanın max 5 saat uyuduğuna sahıt oldum oda bi kere falan
Bizde genelde 3 saat suan ıcın ort uyuması sabaha doğru bu sure azalıyor
Harıcınde benımkıde hemen ağlamıyor bakıyorum besıgın ıcınde ellerını yıyor tepınıyor mıkırdanıyor bes dk ıcınde almazsam denedım uyumuyor çığlık basıyorbı kere gece beslemesı yapsan yeter suan eger uyanmıyorsa haricinde 6 aydan sonra gece beslemesı kesılebılır çocukda uygunsa buna uyuyor ve mama meme ıstemıyorsa
Bana hayal bunlar ben oğlumu 20 ayına kadar gece 6-10 arası emzırdıgım için denemedım gerek duymadım bıleAma grubumuzda vardı oyle bebekler 9 da yatıyor dıyelım kı - 12 de uyku arası beslenme yapıp sabah 8 kalkıyorlardı gıbı
Maşallah bence gayet guzelAnne sütü olsa muhtemelen bizimde daha sık olurdu da mama tok tutuyor. 10 gibi uyuyor 12-yarım gibi mama alıyor. 90lık verirsem 5-6 gibi uyanıp emiyor sonra 8de kalkıyor.
Bende 2.30 3 saatte bi1 90 veriyordum canim.hangi mamaya gectiniz kusmadiKaçlık veriyordun mamayı 3 saatte bir?
Bizde mama veriyoruz 3 saatte bir 90lık içiyor. Kusuyordu Kuzey mama değiştirdim kusması kesildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?