2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Endoskopi için hafif bir sedasyon verirler onla sanırım 6 saat kadar emzirmesen oluyordu bi bakmak lazım ama umarım basit bir ağrıdır ve feçee

İnşallah işe yarar dene bakalım. Ben sebamedin dökülme karşıtı şampuanı kullanıyorum çok memnundum ama o bile kar etmedi
Şampuanı bi deneyim. tarağımda var. O köpük kremler benim saçımı erken yağlandırıyor yaaa ☹ urban care tonik içeriği temiz mi keşke onu bi öğrensek o cidden ile yarıyor. Hc care saç yağı ıle birlikte kullanınca bebek saç çıkartıyor.

Of her banyoda tarıyorum saçımı dökülen dökülsün diye tomar tomar saç geliyor ama hala çocuğun elleri saç. Robottan sürekli saç temizliyorum Ben de urban care biotin kafein peeling şampuanını almıştım bilmeden saç derime peeling yapsın diye, iyi yapmışım demek. Hem o masaj tarakları da saç derisini uyarıp yeni saç çıkmasına yardımcı diye biliyorum. Bunları kurtaramasak bile yeni gelenlere iyi bakarız artık Urbanın içeriği çok temiz değil sanırım içeriği yazıyor internette ürünlerin

Analık böyleymiş galiba ben de aynı durumdayım ve çok bunaldım artık. Eşler de anlamıyor anlam veremiyor bu kadar endişeye bence. O kadar yalnız ve anlaşılmaz hissediyorum ki çoğu zaman. Belki zamanla törpülenir diye umut ediyorum ya da alışırım böyle yaşamaya.

Korur canım ben şuan felaket hastayım öksürük falan fena kızımla da dipdibeyiz benden başka babasında falan durmuyor gece aynı yatakta yatıyoruz maskeye ve el temizliğine dikkat ediyorum bulaşma olmadi henüz şükür oğlumda da aynen böyle gastalanmistim geçmemişti ona senin vücudunda üretilen antikorlar süte de geçiyor

Benim saçlar da dökülmeye başladı dökülmeye çare yokta hızlı uzaması için biseyler yapilabilir oğlumda alın tarafi komple gitmişti sonra onlar yeniden çıkınca felaket komik olmuştum Allahtan tesetturluyum o görüntüyü sadece ben gördüm bide kuaforler Bi keresinde kuaför bana kahkulunu sen mi kestin niye böyle diye gülmüştü

Şuan hastayım ama bende nazal aspiratör kullanıyorum mecbur dediğin gibi uflemiyorsun içine çekiyorsun bisey olmaz inşallah
Seninde alerjin falan mi var ki acaba bide alerji bölümüne görün istersen

Sorma eşler hiç anlamıyor hastalık hastası oldun diyor ama işte anayız biz.
Emziriyorum bende bol bol öyle ayrı kalamıyoruz ki hep bizi istiyorlar korur inşallah sana da geçmiş olsun bebekle hastalık zor.
Şuan hastayım ama bende nazal aspiratör kullanıyorum mecbur dediğin gibi uflemiyorsun içine çekiyorsun bisey olmaz inşallah
Seninde alerjin falan mi var ki acaba bide alerji bölümüne görün istersen
Benim alerjik de olabilir ama doğum öncesi böyle birşey yoktu. Hamilelikte vücut değişebiliyormuş belki sonradan çıktı bir şeye alerjim. Gitsem iyi olacak

Canım doğum olmasa bile alerji böyle bisey yıllarca tepki vermediği birseye birden tepki verebiliyor vücut.. erkek kardeşimin küçükken biseyi yoktu 20 yıl yediği yumurta 20 yaşından sonra alerji yapmaya başladı mesela

Şimdi sen alerji diyince aklıma geldi. Doğum sonrası tahin helvası yedim hergün ve boğaz ağrım oldu. Bıraktım geçmişti. Hibeş bilir misin bilmem Antalya'da biliniyor çok bilen yok ☺ Tahinli bi meze birkaç gündür kahvaltıda ondan yiyorum o yapmış olabilir

Merhaba kizlar İnciyi bugun kontrole götürdüm, kusuyor mamayimi sevmiyor yada bi hastalikmi var diye.
****Doktor ama aralarini artik uzatmam gerektigini (ben 2.5 3 saatte bir yediriyordum) 4 5 saatte bir yedirmem gerektigini
****beslerken dik beslemeye calismaliymisim cok yatar pozisyon olmamamliymis
****beslenme arasinda gazini cikarip tekrar devam etmeliymisim
****kesinlikle ellerinden opmeyin dedi ellerini agzina goturme zamani oldugu icin mikroplar.direknzarar veriyormus
****gece eger uyanmiyorsa aglamiyorsa mama diye vermicekmisim gece uzun uyumaya alismaliymis artik
****devit3 damlaya devam .duzenli olarak kaka yapiyorsa gaz damlalalrina yada baska biseye gerek yokmus.
Saglik ocagi 5700 cikarmisti aslinda 6130 gr olmus yavrum uzulmustum az aldi diye.artik eskisi gibi cok kilo almicaklarmis.

Gece uyanmıyorsa evet uyandırmamalı, ama 4-5 saat cok fazla bence

Gece uyanmıyorsa evet uyandırmamalı, ama 4-5 saat cok fazla bence
Kuzey'i 7 saat olunca ben uyandırdım bu gece Ben normalde 90lık mama veriyorum gece. Uyumuştum eşim 120lik vermiş bizimki zaten uykudan uyanamıyor çok gülüyorum minik uykucum Arada uyanıyorum bazen bakıyorum elini emiyor acıkmış muhtemelen iki sallıyorum geri uyuyor Sabah da aldım artık emsin diye kucağıma aldım uyandı direkt vüüeee acıktığı aklına geldi. Salı aylık kontrol var sorucam bakalım kaç saate kadar uyandırmasam olur

Oyuzden kusuyormus canim ,anne sutunu hemen hazmediyormus mide ama mama yiyince arayi uzatmak gerekiyormus
Kaçlık veriyordun mamayı 3 saatte bir?
Bizde mama veriyoruz 3 saatte bir 90lık içiyor. Kusuyordu Kuzey mama değiştirdim kusması kesildi

Linanın max 5 saat uyuduğuna sahıt oldum oda bi kere falan
Bizde genelde 3 saat suan ıcın ort uyuması sabaha doğru bu sure azalıyor
Harıcınde benımkıde hemen ağlamıyor bakıyorum besıgın ıcınde ellerını yıyor tepınıyor mıkırdanıyor bes dk ıcınde almazsam denedım uyumuyor çığlık basıyor bı kere gece beslemesı yapsan yeter suan eger uyanmıyorsa haricinde 6 aydan sonra gece beslemesı kesılebılır çocukda uygunsa buna uyuyor ve mama meme ıstemıyorsa

Bana hayal bunlar ben oğlumu 20 ayına kadar gece 6-10 arası emzırdıgım için denemedım gerek duymadım bıle Ama grubumuzda vardı oyle bebekler 9 da yatıyor dıyelım kı - 12 de uyku arası beslenme yapıp sabah 8 kalkıyorlardı gıbı

Anne sütü olsa muhtemelen bizimde daha sık olurdu da mama tok tutuyor. 10 gibi uyuyor 12-yarım gibi mama alıyor. 90lık verirsem 5-6 gibi uyanıp emiyor sonra 8de kalkıyor.

Anne sütü olsa muhtemelen bizimde daha sık olurdu da mama tok tutuyor. 10 gibi uyuyor 12-yarım gibi mama alıyor. 90lık verirsem 5-6 gibi uyanıp emiyor sonra 8de kalkıyor.
Maşallah bence gayet guzel Evet bu bıbgercek mama tok tutuyor ama bazen de bağımlılık oğlum mama almıyordu Evet ama gece yatmadan ek gıdaya gecınce kaşık maması yapardım ırmıklı meyvelı falan gerdı mesela 45 dk sonra kalkardı emmeye açlık falan hıkaye yanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…