Hipp de kusuyordu Aptamile döndüm kusmadıBende 2.30 3 saatte bi1 90 veriyordum canim.hangi mamaya gectiniz kusmadi
Ben daha 5i göremedim bacımLinanın max 5 saat uyuduğuna sahıt oldum oda bi kere falan
Bizde genelde 3 saat suan ıcın ort uyuması sabaha doğru bu sure azalıyor
Harıcınde benımkıde hemen ağlamıyor bakıyorum besıgın ıcınde ellerını yıyor tepınıyor mıkırdanıyor bes dk ıcınde almazsam denedım uyumuyor çığlık basıyorbı kere gece beslemesı yapsan yeter suan eger uyanmıyorsa haricinde 6 aydan sonra gece beslemesı kesılebılır çocukda uygunsa buna uyuyor ve mama meme ıstemıyorsa
Bana hayal bunlar ben oğlumu 20 ayına kadar gece 6-10 arası emzırdıgım için denemedım gerek duymadım bıleAma grubumuzda vardı oyle bebekler 9 da yatıyor dıyelım kı - 12 de uyku arası beslenme yapıp sabah 8 kalkıyorlardı gıbı
Benim de aynı şekil bebek büyüdükçe bebeğe göre süt üretimi oluyormuş. İlk bir iki ay öyle sert oluyormuş meme sonra yumuşuyormus normal bir durummus ben öyle okudum. Bende panik olmuştum ama memeyi sıkınca süt geliyor ve bebek doyuyor o yüzden artık takılmıyorumBu meme terbiyesi dedikleri şeye girdiniz mi? Eskiden memelerim daha dolu dolu olurdu taş gibi, şimdi yumuşak sıkınca süt geliyor ama acaba az mı geliyor yetiyor mu endişesi taşıyorum.. sizin nasıl?
Bende oldu galiba, sadece çok uzun süre emmediği bir iki gece taş gibi oldu sağmak zorunda kaldım onun dışında gündüzleri genelde yumuşak.Bu meme terbiyesi dedikleri şeye girdiniz mi? Eskiden memelerim daha dolu dolu olurdu taş gibi, şimdi yumuşak sıkınca süt geliyor ama acaba az mı geliyor yetiyor mu endişesi taşıyorum.. sizin nasıl?
Kaç dk tutuyorsun meme de artık eskisi gibi uzunda durmuyorBenim de aynı şekil bebek büyüdükçe bebeğe göre süt üretimi oluyormuş. İlk bir iki ay öyle sert oluyormuş meme sonra yumuşuyormus normal bir durummus ben öyle okudum. Bende panik olmuştum ama memeyi sıkınca süt geliyor ve bebek doyuyor o yüzden artık takılmıyorum
Mama veriyor musun peki?Bende oldu galiba, sadece çok uzun süre emmediği bir iki gece taş gibi oldu sağmak zorunda kaldım onun dışında gündüzleri genelde yumuşak.
Mama vermiyorum. 5 dakikada emiyor tek meme emiyor. Çok fazla açsa eğer ikisini emiyor ama nadiren. Günlük çiş yapması kaka yapmasi ve gelişimi yolunda olduğu için takılmıyorum. Ama kısa emmesi kafama takılıyor ara araKaç dk tutuyorsun meme de artık eskisi gibi uzunda durmuyor
Ya resmen delilik hali, eskiden uzun uzun emiyordu icim rahattı şimdi aynı senin gibi 5 dk 10 dk sonra ac bu çocuk diye kendimi yiyorum..Mama vermiyorum. 5 dakikada emiyor tek meme emiyor. Çok fazla açsa eğer ikisini emiyor ama nadiren. Günlük çiş yapması kaka yapmasi ve gelişimi yolunda olduğu için takılmıyorum. Ama kısa emmesi kafama takılıyor ara ara
Benim ki sadece ilk bir kaç hafta uzun emiyordu sonra hep kısa emmeye başladı ama benden süt çok hızlı akıyor o yüzden hızlıca doyuyor galiba. Buzluğa ilk gelen sarı sütlerden koymuştum geçen biberon ile verdim koca bir biberon sarı süt boşa gitti asla biberonu almadı . Avent anne memesi gibi olan biberon emmesi zor geldi herhalde. Umarım bir şekilde o sütleri veririm çünkü çok değerli onlarYa resmen delilik hali, eskiden uzun uzun emiyordu icim rahattı şimdi aynı senin gibi 5 dk 10 dk sonra ac bu çocuk diye kendimi yiyorum..
Aynen canım en değerlisi onlar.. az az böl o zaman alıştıkça biberon a devamını verirsin olmadı. Kasık biberon da deneyebilirsin ben 2 ay öyle mama vermiştim..Benim ki sadece ilk bir kaç hafta uzun emiyordu sonra hep kısa emmeye başladı ama benden süt çok hızlı akıyor o yüzden hızlıca doyuyor galiba. Buzluğa ilk gelen sarı sütlerden koymuştum geçen biberon ile verdim koca bir biberon sarı süt boşa gitti asla biberonu almadı . Avent anne memesi gibi olan biberon emmesi zor geldi herhalde. Umarım bir şekilde o sütleri veririm çünkü çok değerli onlar
Yok vermiyorum, gece 2de kalkıp tek meme emip uyuyor diğeri beş saat falan emilmemiş oluyordu şimdi ikisini de vermeye çalışıyorum ama öyle de uyanıyorMama veriyor musun peki?
Benimki hala memede uyuduğu için hangi emme seansı beslenme hangisi uyku karışıyorBenim ki sadece ilk bir kaç hafta uzun emiyordu sonra hep kısa emmeye başladı ama benden süt çok hızlı akıyor o yüzden hızlıca doyuyor galiba. Buzluğa ilk gelen sarı sütlerden koymuştum geçen biberon ile verdim koca bir biberon sarı süt boşa gitti asla biberonu almadı . Avent anne memesi gibi olan biberon emmesi zor geldi herhalde. Umarım bir şekilde o sütleri veririm çünkü çok değerli onlar
Bogaz icin mi ?Ben dayanamadım doktora gittim hafif enfeksiyon var dedi alerji tetiklemiş bence dedi. Birkaç ilaç verdi agumentin vermiş bi de. Çocuk doktorumuza da sordum kullan dedi. Kuzey de bugün saatlerdir uyuyor. Bi 3 saat anca uyanık kaldı sabah 7 den beri. Bebeğe geçer mi dedim emziriyor musun dedi evet dedim geçmez o zaman dedi
Evet canım boğazım ağrıyor dünden beriBogaz icin mi ?
Cok kotu oluyor ya. Gecmis olsun canim.eger gectigini dusunuyorsan sadece geceleri ic uzun uyku oldugundan gunduz daha cok emiyordyr. Zencefil yiyebilirsen rendele onu ye kuzum. geciyordur bence sute ya bilemedim doktorlardan iyi bilecek degiliz sonucta.Evet canım boğazım ağrıyor dünden beri
Yok hiç vermedim zaten ilk ay sağdım sadece o ara çok şişiyordu memelerim iki defa ateşli hasta olmuştum sütten hatta. Şimdi bebeğe göre oluyor süt rahatladım o yüzden. Belkide tadı değişik bilemiyorum ama olsun yinede vericem bir şekildeYok vermiyorum, gece 2de kalkıp tek meme emip uyuyor diğeri beş saat falan emilmemiş oluyordu şimdi ikisini de vermeye çalışıyorum ama öyle de uyanıyor
Benimki hala memede uyuduğu için hangi emme seansı beslenme hangisi uyku karışıyordaha önce dondurduğun sütlerden vermiş miydin? Bazı sütlerin donunca tadı değişiyormuş bebek istemiyormuş. O yüzden stok yapmadan önce bebeğe tattırın diyorlar. Yüksek lipaz varsa sabunsu bi koku oluyormuş. Ben bi kere tadına bakmıştım öyleydi ama benimki pek aldırmadı.
Bende bugün bi bakcam sarımsak yiyim diyorum. Bi gargara var onu yapcam ilaca yarın başlarım azalmazsaCok kotu oluyor ya. Gecmis olsun canim.eger gectigini dusunuyorsan sadece geceleri ic uzun uyku oldugundan gunduz daha cok emiyordyr. Zencefil yiyebilirsen rendele onu ye kuzum. geciyordur bence sute ya bilemedim doktorlardan iyi bilecek degiliz sonucta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?