2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ben daha 5i göremedim bacım saatbaşı alarmı çok şükür 2-2.5 saate geriledi neyse bakalım 3 aylık da olacak görcez ne değişcek aman 20 günlük olsun düzelir aman 40 çıksın düzelir aman 3 aylık olsun düzelirin son basamağına geldik

Bu meme terbiyesi dedikleri şeye girdiniz mi? Eskiden memelerim daha dolu dolu olurdu taş gibi, şimdi yumuşak sıkınca süt geliyor ama acaba az mı geliyor yetiyor mu endişesi taşıyorum.. sizin nasıl?

Bu meme terbiyesi dedikleri şeye girdiniz mi? Eskiden memelerim daha dolu dolu olurdu taş gibi, şimdi yumuşak sıkınca süt geliyor ama acaba az mı geliyor yetiyor mu endişesi taşıyorum.. sizin nasıl?
Benim de aynı şekil bebek büyüdükçe bebeğe göre süt üretimi oluyormuş. İlk bir iki ay öyle sert oluyormuş meme sonra yumuşuyormus normal bir durummus ben öyle okudum. Bende panik olmuştum ama memeyi sıkınca süt geliyor ve bebek doyuyor o yüzden artık takılmıyorum

Bende oldu galiba, sadece çok uzun süre emmediği bir iki gece taş gibi oldu sağmak zorunda kaldım onun dışında gündüzleri genelde yumuşak.

Kaç dk tutuyorsun meme de artık eskisi gibi uzunda durmuyor

Kaç dk tutuyorsun meme de artık eskisi gibi uzunda durmuyor
Mama vermiyorum. 5 dakikada emiyor tek meme emiyor. Çok fazla açsa eğer ikisini emiyor ama nadiren. Günlük çiş yapması kaka yapmasi ve gelişimi yolunda olduğu için takılmıyorum. Ama kısa emmesi kafama takılıyor ara ara

Ya resmen delilik hali, eskiden uzun uzun emiyordu icim rahattı şimdi aynı senin gibi 5 dk 10 dk sonra ac bu çocuk diye kendimi yiyorum..

Ya resmen delilik hali, eskiden uzun uzun emiyordu icim rahattı şimdi aynı senin gibi 5 dk 10 dk sonra ac bu çocuk diye kendimi yiyorum..
Benim ki sadece ilk bir kaç hafta uzun emiyordu sonra hep kısa emmeye başladı ama benden süt çok hızlı akıyor o yüzden hızlıca doyuyor galiba. Buzluğa ilk gelen sarı sütlerden koymuştum geçen biberon ile verdim koca bir biberon sarı süt boşa gitti asla biberonu almadı . Avent anne memesi gibi olan biberon emmesi zor geldi herhalde. Umarım bir şekilde o sütleri veririm çünkü çok değerli onlar

Aynen canım en değerlisi onlar.. az az böl o zaman alıştıkça biberon a devamını verirsin olmadı. Kasık biberon da deneyebilirsin ben 2 ay öyle mama vermiştim..

Mama veriyor musun peki?
Yok vermiyorum, gece 2de kalkıp tek meme emip uyuyor diğeri beş saat falan emilmemiş oluyordu şimdi ikisini de vermeye çalışıyorum ama öyle de uyanıyor
Benimki hala memede uyuduğu için hangi emme seansı beslenme hangisi uyku karışıyor daha önce dondurduğun sütlerden vermiş miydin? Bazı sütlerin donunca tadı değişiyormuş bebek istemiyormuş. O yüzden stok yapmadan önce bebeğe tattırın diyorlar. Yüksek lipaz varsa sabunsu bi koku oluyormuş. Ben bi kere tadına bakmıştım öyleydi ama benimki pek aldırmadı.

Ben dayanamadım doktora gittim hafif enfeksiyon var dedi alerji tetiklemiş bence dedi. Birkaç ilaç verdi agumentin vermiş bi de. Çocuk doktorumuza da sordum kullan dedi. Kuzey de bugün saatlerdir uyuyor. Bi 3 saat anca uyanık kaldı sabah 7 den beri. Bebeğe geçer mi dedim emziriyor musun dedi evet dedim geçmez o zaman dedi

Bogaz icin mi ?

Evet canım boğazım ağrıyor dünden beri
Cok kotu oluyor ya. Gecmis olsun canim.eger gectigini dusunuyorsan sadece geceleri ic uzun uyku oldugundan gunduz daha cok emiyordyr. Zencefil yiyebilirsen rendele onu ye kuzum. geciyordur bence sute ya bilemedim doktorlardan iyi bilecek degiliz sonucta.

Yok hiç vermedim zaten ilk ay sağdım sadece o ara çok şişiyordu memelerim iki defa ateşli hasta olmuştum sütten hatta. Şimdi bebeğe göre oluyor süt rahatladım o yüzden. Belkide tadı değişik bilemiyorum ama olsun yinede vericem bir şekilde

Bende bugün bi bakcam sarımsak yiyim diyorum. Bi gargara var onu yapcam ilaca yarın başlarım azalmazsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…