Bunu ben de merak ediyorum benim ki terbiye olmadı herhalde hala ped takıyorum pedde doluyor üzülüyorum. Bebeğimde 10-15 dakika emiyordu iki gündür 40 dakika memede durduğu oluyor ayırınca ağlıyor, bu şekilde sütümün yetmediğini düşünmek istemiyorumBu meme terbiyesi dedikleri şeye girdiniz mi? Eskiden memelerim daha dolu dolu olurdu taş gibi, şimdi yumuşak sıkınca süt geliyor ama acaba az mı geliyor yetiyor mu endişesi taşıyorum.. sizin nasıl?
Bir yemek kaşığı bala 1 er çay kaşığı toz zencefil zerdeçal tarçın karıştırıp macun gibi yapıp sabah akşam bir tatlı kaşığı yiyin kesinlikle çok iyi geliyorBende bugün bi bakcam sarımsak yiyim diyorum. Bi gargara var onu yapcam ilaca yarın başlarım azalmazsa
Ben zencefil yiyince baya azalmisti bogazimi yakti cunkuBende bugün bi bakcam sarımsak yiyim diyorum. Bi gargara var onu yapcam ilaca yarın başlarım azalmazsa
Zencefil bal yapıyorum tarçın da ekliyim teşekkürlerBir yemek kaşığı bala 1 er çay kaşığı toz zencefil zerdeçal tarçın karıştırıp macun gibi yapıp sabah akşam bir tatlı kaşığı yiyin kesinlikle çok iyi geliyor
Benim geceleri genelde dolu dolu ama gunduz hic degil ya daha sik emiyor xunkuBu meme terbiyesi dedikleri şeye girdiniz mi? Eskiden memelerim daha dolu dolu olurdu taş gibi, şimdi yumuşak sıkınca süt geliyor ama acaba az mı geliyor yetiyor mu endişesi taşıyorum.. sizin nasıl?
Taze zencefil denemedim o yok almam lazımBen zencefil yiyince baya azalmisti bogazimi yakti cunku
Benimki de meme ağzındayken iki dakikada bir kafayı çeviriyor ya, çok canım acıyorKızlar benım kızım an ıtıbarı ile mememı ısırmaya başladı
Bende bıkere gordum ne zaman hatırlamamBen daha 5i göremedim bacımsaatbaşı alarmı çok şükür 2-2.5 saate geriledi neyse bakalım 3 aylık da olacak görcez ne değişcek aman 20 günlük olsun düzelir aman 40 çıksın düzelir aman 3 aylık olsun düzelirin son basamağına geldik
Belki temas istiyordur.. yutkunama sesi geliyor mu?Bunu ben de merak ediyorum benim ki terbiye olmadı herhalde hala ped takıyorum pedde doluyor üzülüyorum. Bebeğimde 10-15 dakika emiyordu iki gündür 40 dakika memede durduğu oluyor ayırınca ağlıyor, bu şekilde sütümün yetmediğini düşünmek istemiyorum
2 saatte bir mi ?Benim geceleri genelde dolu dolu ama gunduz hic degil ya daha sik emiyor xunku
Evet yutkunma sesi geliyor gece de saat başı uyanıyor bu ara muhtemelen dediğiniz gibi temas istiyor olabilirBelki temas istiyordur.. yutkunama sesi geliyor mu?
Benimki kırkı çıktığından beri 6 saat kesintisiz uyuyordu. Doktora sordum sakın elleme kilo alımı gayet iyi geceyi gündüzü ayırmış ne güzel dedi dedi. Sonra üç saatlik iki uyku daha yapıyordu sabaha kadar. Toplam 12 saatlik gece uykusu vardı sadece iki kere emip uyuduğu. Şimdi huy değiştirmeye başladı. 7 gibi emip uyuyor 11 gibi hareketleniyor. Hiç uyanmasına müsaade etmeden emzirirsem 3 gibi tekrar uyanıyor. Sonra 6’da tamamen uyanıyor gülüp suratıma bakıyor. Uyumuyor da artık o saatte kaldırıyor beni.Gece uyanmıyorsa evet uyandırmamalı, ama 4-5 saat cok fazla bence
Evet benim de öyle yumuşak şu an. Sadece geceleri emmelerinin araları açıldığı için biraz daha sert oluyor. Ama sıkınca süt geliyor yine.Bu meme terbiyesi dedikleri şeye girdiniz mi? Eskiden memelerim daha dolu dolu olurdu taş gibi, şimdi yumuşak sıkınca süt geliyor ama acaba az mı geliyor yetiyor mu endişesi taşıyorum.. sizin nasıl?
Onu Kuzey de yapıyor ya. Oğlum o emzik değil öyle istediğin yere götüremezsin diyorumBenimki de meme ağzındayken iki dakikada bir kafayı çeviriyor ya, çok canım acıyor
Gözün aydınKızlar kv ve kp'yi yolcu ettik nihayet. 5 hafta, 5 yıl gibi geldi yaoh mis, salonda emzirmek gibisi yokmuş ya
Geçmiş olsun canım kesinlikle taze zencefili küçük parça çiğneyip yut çok iyi geliyor bir de sarımsak ve zencefili rendele biraz karabiber zerdeçal hepsini bal ile karıştır bir iki tatlı kaşığı sabah akşam ye.Bende bugün bi bakcam sarımsak yiyim diyorum. Bi gargara var onu yapcam ilaca yarın başlarım azalmazsa
Sağol canım yarın alıcam taze zencefil. Sarımsak sevmem midemi de rahatsız ediyor ama bugün şifa niyetine yedim 2 dişGeçmiş olsun canım kesinlikle taze zencefili küçük parça çiğneyip yut çok iyi geliyor bir de sarımsak ve zencefili rendele biraz karabiber zerdeçal hepsini bal ile karıştır bir iki tatlı kaşığı sabah akşam ye.
Ben bir de ilikli kemik suyuna çorba yapıp içiyorum içine bol baharat koyuyorum o da çok iyi gelmişti bana
Ginger shot viral oldu ya bu hafta kardeşim onu yaptı içiyoruz her sabah şifa niyetine arada bağışıklık için yapmak lazımSağol canım yarın alıcam taze zencefil. Sarımsak sevmem midemi de rahatsız ediyor ama bugün şifa niyetine yedim 2 dişDoğal bütün yöntemleri deneyeceğim bakalım
Portakal limon mandalina sıktım içiyordum onu da deniyimGinger shot viral oldu ya bu hafta kardeşim onu yaptı içiyoruz her sabah şifa niyetine arada bağışıklık için yapmak lazım
Sıktığın meyve suyunun içine taze zencefil de atıp blend edip süzüyorsunPortakal limon mandalina sıktım içiyordum onu da deniyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?