2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bende şuan sling var benimki çok seviyor slingi ama artık belimi ağrıtmaya başladı o yüzden iyi bel desteği çok önemli

Kizlar bugun bebisi kafasi icin goturduk. Arasin kafasi olmasi gereken standartta yapidaymis. Sadece yuzunde asimetri bozuklugu varmis bir yanagi daha tombik oldugu icin bize kafa yamuk gibi geliyormus. Icimiz rahatladi baya bi
Yanı zaten bişey çıkmazdı ama analık o iç rahatlayacak sevındım kuzum

Benim ergo baby 360 oğlumda ıkıncı el 75 tlye aldım iftiharla sunarım

Çok şükür bi daha çıkmadı kuzum
Sen o ateş olayını yaşadıktan sonra her aşı sonrası kontrol edersin zaten hiç korkma. O kadar yükselmesine izin vermezsin. Ben 37,5 u görünce calpol verdim. Doktor eve gider gitmez ver dedi ama ben çıkmasını bekledim keza 12 saat sürdü ateşlenmesi. Boşa ilaç almış olacaktı.

Ben de zeytini hemen her gün yiyorum aslında. Avokadoya yükleneyim biraz da madem
Süt yağlanması için kemik suyu çok faydalı. Benim sütüm baya az ama çok yağlı. Ben anlamamıştım ama bir kere annem gördü sağıp dolaba kaldırdığım sütü de o söyledi
Maşallah sütüne öncelikle
Ben hiç kullanmıyorum yaa en acilinden hayatıma girmeli kemik suyu
3 lü tulumlarda beden kalsaydı keske yazlık olanda özellikle ya bende ceket mont cok
Çok hızlı tükeniyo bedenler yaa. Ama altta mağazada bul gibi bir şey var online da tükense bile belki yakın mağazalarda olabilir beğendiklerinn
Yazlık ben de ne beğensem bedeni olmuyor

Maşallah sütüne öncelikle
Ben hiç kullanmıyorum yaa en acilinden hayatıma girmeli kemik suyu
Ki ben bir süre vejeteryandım hala çok severek tüketmiyorum ama içine kimyon ve limon ile gideri var
Sütüm keşke çok olsaydı ama en azından az ve öz diyorum napiyim
Kanguruyu bebiş oturmaya başlayınca mı kullanmaya başlamak lazım acaba
Yenidoğandan itibaren olanları var. Önemli olan ilk 6 ay boyunca bebeğin c şeklini koruması

Sorma baktım baktım begendıklerımde beden bulamadım

Arkadaşlar rota aşısı yaptırmayı düşünmeyenler var mı? Aşı konusunda biz biraz temkinliyiz ve biraz fazla araştırma yapıyoruz. Rota ile ilgili aşı sonrası çok ciddi hasarlar rapor edilmiş. Ama hastalıkta kötü çok kararsız kaldım

Kızlar nasılsınız uzun zamandır gelemedim buralara, umarım iyisinizdir saç dökülmeniz ne alemde canlar ? Benim acayip fazla dökülmeye başladı Yağ bakımı ve Urban’ın toniğini kullanıyordum gebelik öncesi iyi gelmişti. Emzirme döneminde kullanabilir miyiz acaba? Bilgisi olan var mı?

yemeklere mi katıyosun yoksa shot mı
İnşallah çoğalır da bebem

Süt yağlanması için kemik suyu çok faydalı. Benim sütüm baya az ama çok yağlı. Ben anlamamıştım ama bir kere annem gördü sağıp dolaba kaldırdığım sütü de o söyledi
Sütün yağlısı mı makbulmüş? Benim de sanırım çok yağlı. Sağıp dolaba kaldırdığım sütlerin yüzeyi yağ oluyor baya. Ama sütüm yetmiyor, o ayrı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…