- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
En azından asırıları kes sendeBaşlıyorum bende hadi bakalım
Benim kocam fenaEn azından asırıları kes sende
Bende şuan sling var benimki çok seviyor slingi ama artık belimi ağrıtmaya başladı o yüzden iyi bel desteği çok önemliBen de çok hevesliydim kanguru işine chicco boppy aldım biraz sling gibi ama benimki durmuyor içindeon dk maksimum mızırdanmadan durduğu. Benim de gözüm ergobabylerde ama para dökmeden önce denemem lazım bir yerde
Benımkıde oyle bende oyleyım o ayrı dolapta tatlı var yaptım yıcekBenim kocam fenaTatlı delisi habire elinde tatlı geliyor Neyse o da başlıyor bende baya düzene girerim
Yanı zaten bişey çıkmazdı ama analık o iç rahatlayacakKizlar bugun bebisi kafasi icin goturduk. Arasin kafasi olmasi gereken standartta yapidaymis. Sadece yuzunde asimetri bozuklugu varmis bir yanagi daha tombik oldugu icin bize kafa yamuk gibi geliyormus. Icimiz rahatladi baya bi
Kanguru olayını ben çok araştırdım eşimle dağ bayır gezen insanlarız biz en güzeli ergobaby omni 360. Biraz pahalı ama ikinci el alinabilir. Bebek içinde taşıyan içinde en sağlıklısı o. Ve her yöne takılabiliyor. Bende neko düşünüyordum ama galiba ergo alacağım
Benim ergo baby 360 oğlumda ıkıncı el 75 tlye aldım iftiharla sunarımBen de çok hevesliydim kanguru işine chicco boppy aldım biraz sling gibi ama benimki durmuyor içindeon dk maksimum mızırdanmadan durduğu. Benim de gözüm ergobabylerde ama para dökmeden önce denemem lazım bir yerde
Yalniz ciddi paralara yapiliyormus tedavi kask takiyorlar 3000 dolardan basliyorYanı zaten bişey çıkmazdı ama analık o iç rahatlayacaksevındım kuzum
Çok şükür bi daha çıkmadı kuzumKıyamam kuzuma daha yükselmez inşallahBen 4.ay aşılarından sonraki ateş yükselmesinden sonra zaten korkar oldum bakalım haftaya bizimki
Maşallah boyu gayet güzel kilosu da iyi. Sütümüzün yağlı olup olmaması da farkettiriyor benimde sütüm yağlı değil. Avokado ve zeytin faydalı sütün yağlanmasına faydalı diye biliyorum. Gerçi zeytin hergün yiyorum da bi değişiklik olmadı. Kuzey'in de kafa o civar olması lazım
Maşallah sütüne öncelikleSüt yağlanması için kemik suyu çok faydalı. Benim sütüm baya az ama çok yağlı. Ben anlamamıştım ama bir kere annem gördü sağıp dolaba kaldırdığım sütü de o söyledi
Çok hızlı tükeniyo bedenler yaa. Ama altta mağazada bul gibi bir şey var online da tükense bile belki yakın mağazalarda olabilir beğendiklerinn3 lü tulumlarda beden kalsaydı keske yazlık olanda özellikle ya bende ceket mont cok
Ki ben bir süre vejeteryandımMaşallah sütüne öncelikle
Ben hiç kullanmıyorum yaa en acilinden hayatıma girmeli kemik suyu
Yenidoğandan itibaren olanları var. Önemli olan ilk 6 ay boyunca bebeğin c şeklini korumasıKanguruyu bebiş oturmaya başlayınca mı kullanmaya başlamak lazım acaba
Sorma baktım baktım begendıklerımde beden bulamadımÇok şükür bi daha çıkmadı kuzum
Sen o ateş olayını yaşadıktan sonra her aşı sonrası kontrol edersin zaten hiç korkma. O kadar yükselmesine izin vermezsin. Ben 37,5 u görünce calpol verdim. Doktor eve gider gitmez ver dedi ama ben çıkmasını bekledim keza 12 saat sürdü ateşlenmesi. Boşa ilaç almış olacaktı.
Ben de zeytini hemen her gün yiyorum aslında. Avokadoya yükleneyim biraz da madem
Maşallah sütüne öncelikle
Ben hiç kullanmıyorum yaa en acilinden hayatıma girmeli kemik suyu
Çok hızlı tükeniyo bedenler yaa. Ama altta mağazada bul gibi bir şey var online da tükense bile belki yakın mağazalarda olabilir beğendiklerinn
Yazlık ben de ne beğensem bedeni olmuyor
2 aydan sonra ergonomık m oturuşu sağlandığı takdirde kullabılırızKanguruyu bebiş oturmaya başlayınca mı kullanmaya başlamak lazım acaba
yemeklere mi katıyosun yoksa shot mıKi ben bir süre vejeteryandımhala çok severek tüketmiyorum ama içine kimyon ve limon ile gideri var
Sütüm keşke çok olsaydı ama en azından az ve öz diyorum napiyim
Yenidoğandan itibaren olanları var. Önemli olan ilk 6 ay boyunca bebeğin c şeklini koruması
Ay ağmiinyemeklere mi katıyosun yoksa shot mı
İnşallah çoğalır da bebem
Sütün yağlısı mı makbulmüş? Benim de sanırım çok yağlı. Sağıp dolaba kaldırdığım sütlerin yüzeyi yağ oluyor baya. Ama sütüm yetmiyor, o ayrı.Süt yağlanması için kemik suyu çok faydalı. Benim sütüm baya az ama çok yağlı. Ben anlamamıştım ama bir kere annem gördü sağıp dolaba kaldırdığım sütü de o söyledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?