2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Allah razı olsun çok teşekkür ederim grup içimi rahatlattı saglicakla kucağınıza alın inşallah birkaç haftaya net cocukalrin durumu belli olur burda Bi arkadaşın 9.hqftada kaybolmuş.

Merhaba hanımlar, bende ekim annesi olacağım kısmetse şu anda 10.haftadayım.Sizs bir sey danışacağım. Beni arada geceleri sıtma tutuyor. Bir üşüyorum bir terliyorum ve titriyorum. 5 dakika falan sürüyor.Sizce anormal bir durum mu. Korkuyorum.

Ateşin yok değil mi

Allah razı olsun çok teşekkür ederim grup içimi rahatlattı saglicakla kucağınıza alın inşallah birkaç haftaya net cocukalrin durumu belli olur burda Bi arkadaşın 9.hqftada kaybolmuş.
Sıkma canını Rabbim verdiyse vardır bir bildiği demek sendeki o gücü gördü maşallah bir mucize gerçekten

Herkeste aynı demekki canım. Benim tüp bebek birde her anı hepimizin aslında merak endişe acabamı :) Herseyin hayırlısı olsun. Şimdi sende 12 haftayı bekle bakalım :) çok güzel bir duygu kucağımıza alıncada başka endişelerimiz olacak. ama olsun bir alalımda o günlere bir gelelim inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…