2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Evet zaten teknoloji çağı ister istemez teknolojinin kucağına düşecekler de ne kadsr geç o kadar iyi kafasına girdim, aşırı folik asit bebesi bunlar görüntülü konuşurken ekranı bile göstermiyorum dikkatli bakıyo diyorum maddm bu kadar dikkatlisin yallah oyun halısına aktivite yapmaya

Evet dışarısı çok iyi oluyo burda da hava yağmurlu kar geliyo dün sağlık ocağı kontrolüne gittik ona bile nası sevindi yavrum

Nasıl bir öngörüdür sendeki de

Ya benim de isilik oldu ağzının çevresi hatta boynunda da böyle kıvrımında kızarıklık gibi bi soyulma vardı, temizleyip krem sürdüm geçti ama boynunu falan pek görmüyorum, açtırmıyor. kasıklarında da boğumlar var oralar da kızarıyor pişik olcak diye korkuyorum napıyorsunuz siz boğum bakımı olarak

Evet dışarısı çok iyi oluyo burda da hava yağmurlu kar geliyo dün sağlık ocağı kontrolüne gittik ona bile nası sevindi yavrum
Valla buz gibi esiyo dışarılar çok fena istanbul’da evin içi nasıl ötüyo ıslık gibi. Yarın da soğuk ama en azından rüzgar gözükmüyor soğuk da olsa yarın çıkarırım gibi.

Valla bizde de boğumlar biçim biçim banyodan sonra sevmiyor yağlanmayı o yüzden sabahları neşesi yerindeyken soyup zeytinyağı sürüyorum bazen. İsiliğe çare bulamadım henüz elimden geldiğince kuru tutmaya çalışıyorum sadece ağız çevresini o da ne kadar mümkün olursa işte

Komik ama hikaye kitapları, 2-3-4yaş dikkat serileri falan alıyorum. Kitap daa akmıyo kokmuyo dursun kenarda yatırım burası türkiye her şey zamlanıyo napalım

Gün içinde hep egzersiz yaptırıyorum oyun halısına koyuyorum geçen atmıştım buraya da sulu mat aldım tummy time için onunla oyalanıyor dans ediyoruz şarkı söylüyorum arada 15 dk kendi haline bırakıyorum çünkü bende de hal kalmıyor bende oda yapmadım pişmanım ev toplu bile olsa herşey heryerdealıcam oyun halısı halının üstüne sererim hem temiz olur çocuğu direk halının üstüne koyamam ne kadar temiz de olsa bebek hassas

Bebegi TV izleyenler için bir önerim olucak bende Instagramda gördüm bebegimin dikkatini çekti baya Eki Görüntüle 3367253
Bunlara ben de denk gelmiştim baya oyalıyor Şimdilik benimle Brooklyn Nine Nine izliyor bebek emzirirken üç sezon bitirdim
Aynen ben de çok ıslak gördüğümde ıslak pamukla siliyorum ya da yüzünü yıkıyorum, benimki seviyor losyon sürüyorum banyodan sonra masaj falan ama günlük olmuyor işte.
Komik ama hikaye kitapları, 2-3-4yaş dikkat serileri falan alıyorum. Kitap daa akmıyo kokmuyo dursun kenarda yatırım burası türkiye her şey zamlanıyo napalım
Ben de hikaye kitapları alıyorum ya, geçen legoda indirim vardı 1.5 yaş legoları aldım

Özenip kendime battaniye almıştım onu serip yere atıyorum çocuğu ama kusuyor salyası akıyor falan benden çok kullandı o matlar mantıklı. Benim de aklımda var da çok hareketlenince onda da durmazlar heralde evi karıştıracaklar

Bizimki de dün sırtüstünden yan döndü, sonra bir bacağı ıhlaya ıhlaya attı da attı, kafa da baya havaya kalktı ama bir türlü yüzüstüne dönemedi

Valla buz gibi esiyo dışarılar çok fena istanbul’da evin içi nasıl ötüyo ıslık gibi. Yarın da soğuk ama en azından rüzgar gözükmüyor soğuk da olsa yarın çıkarırım gibi.
Ya rüzgarda nefesini çeviremiyor, boğulacak gibi blr yüz ifadesi. Kızarıyor baya. Çok panik oluyoruz onu öyle görünce. Doktora sorduk, normal dedi. Sizde de oluyor mu öyle?

Yok yok benim arkadaşlarımda var çokta güzel vakit geçiriyorlar üstünde bizzat şahidim ve sıcacık tutuyor yerden soğuk gelmiyor alacağım daha da pahalanmadan önceden alışveriş sitelerine girip saatlerce kendime birşeyler bakardım şimdi varımız yoğumuz bu miniklere

Ya rüzgarda nefesini çeviremiyor, boğulacak gibi blr yüz ifadesi. Kızarıyor baya. Çok panik oluyoruz onu öyle görünce. Doktora sorduk, normal dedi. Sizde de oluyor mu öyle?
Evet benim kızımda rüzgarla başedemiyor garibim hemen gözlerini kapatıp uyuyor kıyamam yaaa

Valla mantıklı ben de alıcam bi tane
Çok rüzgarda hiç çıkartmadım canım bilmiyorum ama biraz esse hemen gözlerini kapatıyor rahatsız olduğu belli oluyor öyle günlerde çıkartmamaya çalışıyorum bir mecburiyet yoksa

Kızlar ev işlerine yetişemiyorum ben. Pes ettim artık yok olmuyor. Çamaşır yıkıyorum gün aşırı, yemek yapıyorum çoğu gün. Derli toplu tutmaya çalışıyorum elimden geldiğince. Ama süpürüp silmek çok zor. Önden evi toplayıp sandalyeleri falan kaldırmak evi havalandırmak gerekiyor. Çocuk salonda vakit geçiriyor evim açık mutfak. İki tane kedim var odalarımdan birinde bir tanesi duruyor. İkisini birlikte salona bırakamıyorum kavga ederken falan çocuğa zarar verirler bir de bir tanesi yemeğe çok düşkün mutfağı falan çok karıştırıyor diye. Önceden salıyordum çünkü mutfağı her daim derli toplu tutabiliyordum. Çocukla bazen ağzıma iki lokma bişey tıkıştırıp devam ediyorum yediğim yedik yerde kaldığı oluyor. Kediyi salsam mutfağın içinden geçer. Ev sürekli dağınık salonun ortasında ana kucağı puset oyun matı. Yemek masasının orda her daim açık bir çamaşır teli. Hepsini toplayacam da süpürüp silecem yani o kadar zor ki. Akşam eşim gelir yemek yeriz çocuğu uyuturuz bi kahve bi sigara içene kadar saat dokuz olur. O saatten sonra bişey yapmak istemiyor eşim de haliyle yorgun oluyor zaten işten sonra. Ev kaçıyor gidiyor çoğu gün umursamıyorum ama bazen çocuk da huysuzsa ev nasıl gözüme batıyor. Aklımı kaçırcam ya.

Lego kendim sevmiyorum ya çocuğum da sevmez gibime geliyo büyüsün kendi karar versin

İnan ki hepimiz aynı durumdayız 6 gündür evden kafamı dışarı çıkaramıyorum delirmek üzereyim hep aynı şeyleri tekrarlamaktan ama yazı düşünüyorum bahar gelicek evlatlarımız büyüyecek bu günler geçicek başka elimden birşey gelmiyor ne yapayım bende eşim gelince hemen yemeğe girişiyorum gündüz sadece bebeğe bakmak ve kendi karnımı doyurmakla meşgulüm sayılı günler bunlar ev bekler sadece yaşayabileceğiniz hijyeni sağla gerisi bi şekilde olur sıkma canını güzel anne yanlız değilsin

Çoğu günler umursamıyorum bebeğimle vakit geçiriyorum onun hijyenini sağlıyorum ve rutinlerini ne olursa olsun yerine getiriyorum. Ama mesela bugün duş alamadığım 3. günüm ve üstüm başım ekşi süt kokuyor şu an. Bazen kendimden o kadar soğuyorum ki. Doğumdan sonra makyaj falan yapamıyorum sürekli paspal geziyorum diye gidip ipek kirpik yaptırmıştım bari rimelli gibi olur diye. Yampiri yumpiri oldular gidip çıkarttıramıyorum da. Aynaya bakmak istemiyorum kafamda sürekli bir ev topuzu. Kıçımda bir gri eşofman. Kızım bugün fazladan uyudu mesela hiçbir şeyi elleyesim gelmedi nerden başlayacağımı bilmediğim için. Oturdum foruma bakıyorum 2 saattir bir yandan vicdan azabı çekiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…